-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607389][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אמרתי לך, רוב האנשים יעשו הכול כדי להמנע מקרב..." אומר אייס. הבארמן יוצא מהבאר ומתיישב בכיסא מולכם. "אתם מחפשים מכות." הוא אומר.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אפשר להגיד "אומר .
[/SPOILER]
-
מייקל- [spoiler]הוא מחייך "במקרה הזה..." הוא אומר, קם ונותן לך אגרוף לפנים לפני שאתה מספיק לעשות משהו. הוא פוגע בדיוק באף שלך, ואתה מרגיש שוב את כל הדם יורד. אתה רואה את אייס מסמן לך שאתה אמור להפסיד. "קדימה כושי! בוא נראה אותך!" אומר הבארמן[/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607401]מייקל- [spoiler]הוא מחייך "במקרה הזה..." הוא אומר, קם ונותן לך אגרוף לפנים לפני שאתה מספיק לעשות משהו. הוא פוגע בדיוק באף שלך, ואתה מרגיש שוב את כל הדם יורד. אתה רואה את אייס מסמן לך שאתה אמור להפסיד. "קדימה כושי! בוא נראה אותך!" אומר הבארמן[/spoiler][/quote]
'נו באמת ' אחשוב לעצמי ואתן לו אגרוף חלש לכיוון החזה .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אתה נותן לו עוד אגרוף, אבל הוא חוסם אותו ודוחף אותך כך שאתה נתקע בבאר. "קדימה כושון! תראה לי מה אתה שווה!" הוא אומר. הבחור הגדול צופה בעניין, ואייס מחייך בסיפוק, בטוח שהכול חלק מהמשחק שלך.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607403][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]אתה נותן לו עוד אגרוף, אבל הוא חוסם אותו ודוחף אותך כך שאתה נתקע בבאר. "קדימה כושון! תראה לי מה אתה שווה!" הוא אומר. הבחור הגדול צופה בעניין, ואייס מחייך בסיפוק, בטוח שהכול חלק מהמשחק שלך.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"הבחור הזה חזק "אחשוב לעצמי .
אחר כך אנסה לתת לו עוד אגרוף אחד אבל קצת יותר חזק לכיוון הסנטר וישר אחר כך לכיוון הבטן אגרוף מלמטה .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]הוא חוסם את האגרוף שלך וחוטף את האגרוף לבטן, אבל זה לא מזיז לו. הוא בועט לך לצלעות, ואתה מרגיש כאב חזק שם. אייס כבר לא מחייך ומסמן לך להפסיק לעשות שטויות ולהרביץ לו קצת[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607409][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]הוא חוסם את האגרוף שלך וחוטף את האגרוף לבטן, אבל זה לא מזיז לו. הוא בועט לך לצלעות, ואתה מרגיש כאב חזק שם. אייס כבר לא מחייך ומסמן לך להפסיק לעשות שטויות ולהרביץ לו קצת[/COLOR][/spoiler][/quote]
'מה זה הבחור הזה ?"אחשוב לעצמי ואנסה לתת לו אגרוף חזק לתוך הראש .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"צפוי מידי " הוא אומר כתגובה, תופס לך את היד, ונועל אותה. אתה לא יכול לזוז בלי להרגיש כאב חד ביד. הוא כרגע צמוד אל הגוף שלך ומתחיל להזיז את היד שלך כך שהיא מתחילה ממש לכאוב. "עוד רגע היא תישבר." הוא אומר. "אלא אם אתה נכנע."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607415][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"צפוי מידי " הוא אומר כתגובה, תופס לך את היד, ונועל אותה. אתה לא יכול לזוז בלי להרגיש כאב חד ביד. הוא כרגע צמוד אל הגוף שלך ומתחיל להזיז את היד שלך כך שהיא מתחילה ממש לכאוב. "עוד רגע היא תישבר." הוא אומר. "אלא אם אתה נכנע."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"נכנע נכנע"אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]הכאב עובר. היד שלך משוחררת וכך גם אתה. אייס מוחה כפיים לאט לאט. "כל הכבוד בחור." הוא אומר. הבארמן מסתובב אליו. "זה היה סוג של מבחן?"
"-כן," עונה לו אייס. "ואתה עברת. אם אתה מחפש אתגר נוסף, ואתה אוהב את זה, אני מציע שתבוא איתנו היום, למקום מיוחד שנקרא מועדון הקרב." האיש נראה שוקל את הדברים. "אוקי." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][/COLOR]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607419][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]הכאב עובר. היד שלך משוחררת וכך גם אתה. אייס מוחה כפיים לאט לאט. "כל הכבוד בחור." הוא אומר. הבארמן מסתובב אליו. "זה היה סוג של מבחן?"[/COLOR]
[COLOR=gray]"-כן," עונה לו אייס. "ואתה עברת. אם אתה מחפש אתגר נוסף, ואתה אוהב את זה, אני מציע שתבוא איתנו היום, למקום מיוחד שנקרא מועדון הקרב." האיש נראה שוקל את הדברים. "אוקי." הוא אומר.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"כמה אנשים צריך להביא לשם ?"אשאל את אייס בלחש .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] "כמה, אבל נראה לי ששרה תתרשם מספיק מזה.." אומר אייס. הבחור מסתכל על שניכם. יש לו שיער שחור וארוך, הוא רזה, וגבוה, ויש לו בגדים קרועים. הוא מביט בכם בעניין. "לאן הולכים?" הוא שואל.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607423][B][COLOR=gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray] "כמה, אבל נראה לי ששרה תתרשם מספיק מזה.." אומר אייס. הבחור מסתכל על שניכם. יש לו שיער שחור וארוך, הוא רזה, וגבוה, ויש לו בגדים קרועים. הוא מביט בכם בעניין. "לאן הולכים?" הוא שואל.[/COLOR][/spoiler][/quote]
אתן לאייס לענות לו בזמן שאני מתחיל ללכת לכיוון מועדון הקרב .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אחרי הכושון השקט." אומר אייס בעצבנות. אתם הולכים שלושתכם לכיוון מועדון הקרב של שרה. "היי תגידו למה דוקא בחרתם בי?" שואל אותך הבארמן.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607429][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אחרי הכושון השקט." אומר אייס בעצבנות. אתם הולכים שלושתכם לכיוון מועדון הקרב של שרה. "היי תגידו למה דוקא בחרתם בי?" שואל אותך הבארמן.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"היינו בוחרים כל אחד שיודע לתת אגרוף,ולא בורח כמו הבחור הזה שהיה שם "אומר לו.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]הוא נראה מאוכזב. "אני עובד שם כבר שנה... אבל זה לא בשבילי." הוא אומר. "אני מרגיש שנועדתי לעשות משהו. הרגשת ככה פעם?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607435][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]הוא נראה מאוכזב. "אני עובד שם כבר שנה... אבל זה לא בשבילי." הוא אומר. "אני מרגיש שנועדתי לעשות משהו. הרגשת ככה פעם?"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"מי כמוני יודע "אומר לו .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] "לי קוראים ג'וש. איך קוראים לך?" הוא שואל אותך. [/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607442][B][COLOR=gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray] "לי קוראים ג'וש. איך קוראים לך?" הוא שואל אותך. [/COLOR][/spoiler][/quote]
"מייקל "אומר והמשיך ללכת .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607179][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אתה הולך לביתך, אחרי יום מעייף במיוחד. כשאתה מגיע לדלת הכניסה לביתך, אתה רואה שהיא לא נעולה. זה מפתיע אותך כי אתה זוכר היטב שנעלת אותה.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"כנראה פרצו לי לבית! אני חייב לבדוק את הכספת." אגיד וארוץ אל הכספת. אנסה לפתוח אותה.[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607169][B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"שנייה עברה." הוא אומר, ומניף את החרב. שפריץ אדיר של דם נשפך, אבל אותך זה לא מעניין. אתה מרוכז רק בכאב האדיר שאתה מרגיש, כשהזרוע שלך מהמרפק ומטה נוחתת על הרצפה, כרותה. אתה משתנק על הרצפה מכאבי תופת. האיש רק מסתכל עליך באכזבה. "כנראה שהכוח שלך הוא לא ריפוי..."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"מה אתה לא נורמאלייי ?!?!?!" אצעק עליו "תחזיר לי מיד את היד שלי
או שאני מפרק אותך !"[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray] אתה כבר מתחיל להרגיש כמה ג'וש מציק, אבל למזלך אלה רק החדשות הרעות. החדשות הטובות הן שהגעתם. אתם מתקרבים למכון של שרה, ופותחים את הדלת. הדלת נעולה. "אוי לא." אומר אייס. "מה עכשיו?"[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אתה מדבר בקול רם ונכנס לבית. בתוך הבית, בסלון, עומד אדם גבוה שלבוש בחליפה מהודרת. "אנדרו הית'..." הוא אומר. הוא די מבוגר, עם שיער קצר.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]האיש חושב רגע, ואז שוב משתמש בכוח שלו כדי להרים את היד הכרותה שלך ולתת לך אותה. "אם זה יעזור." הוא מגחך.[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607612][B][COLOR=DimGray]מייקל-[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]האיש חושב רגע, ואז שוב משתמש בכוח שלו כדי להרים את היד הכרותה שלך ולתת לך אותה. "אם זה יעזור." הוא מגחך.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]בעוד שאני זורק עליו את היד שלי אני צועק "נמאס לי ממך ! עלוב"
ומתחיל לנופף בכנפיים שלי "זהו ! אני הולך מפה !" אני אומר לו וקופץ משם .
הפעם אני רציני[/SPOILER]
-
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"לא כל כך מהר." הוא אומר, מעיף את היד בעזרת היד שלו ותופס בך שוב בכוח המחשבה או במה שזה לא יהיה שהוא משתמש. "עוד לא גילינו את המתנה שלך." הוא מטיח אותך ברצפה. הדם ממשיך ליזול מהגדם שלך. אתה מתחיל להרגיש חלש. [/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607645][B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"לא כל כך מהר." הוא אומר, מעיף את היד בעזרת היד שלו ותופס בך שוב בכוח המחשבה או במה שזה לא יהיה שהוא משתמש. "עוד לא גילינו את המתנה שלך." הוא מטיח אותך ברצפה. הדם ממשיך ליזול מהגדם שלך. אתה מתחיל להרגיש חלש. [/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אולי גם תהרוג אותי כדי לבדוק אם אני בן אל-מוות ?
אתה חוצפן , תעזוב אותי , אני מעדיף לגלות לבד מה ה'מתנה' שלי" אגיד לו בזלזול
ואנסה לצאת מהמצב שבו אני תקוע[/SPOILER]
-
[COLOR=SeaGreen][B]סטיב- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"וואו, כמה אתה מדבר?" עוצר אותך האיש. "אני רוצה לגלות את המתנה שלך, כדי לדעת אם להרוג אותך או סתם להמשיך להשתעשע בך." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607612][B][COLOR=DimGray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray] אתה כבר מתחיל להרגיש כמה ג'וש מציק, אבל למזלך אלה רק החדשות הרעות. החדשות הטובות הן שהגעתם. אתם מתקרבים למכון של שרה, ופותחים את הדלת. הדלת נעולה. "אוי לא." אומר אייס. "מה עכשיו?"[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אתה מדבר בקול רם ונכנס לבית. בתוך הבית, בסלון, עומד אדם גבוה שלבוש בחליפה מהודרת. "אנדרו הית'..." הוא אומר. הוא די מבוגר, עם שיער קצר.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]האיש חושב רגע, ואז שוב משתמש בכוח שלו כדי להרים את היד הכרותה שלך ולתת לך אותה. "אם זה יעזור." הוא מגחך.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אדם שאני לא מכיר... או שכן? מי אתה?" אשאל אותו ואנסה לראות אם אני זוכר מי הוא.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple] "שמי סטנלי וורן" הוא אומר. "אני מחפש אינפרנלים. ראית?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607750][B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple] "שמי סטנלי וורן" הוא אומר. "אני מחפש אינפרנלים. ראית?"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אני לא בטוח שאני אינפרנל,אבל מישהו בשם ג'יימס כנראה הצמיח לי כנפיים." אגיד לו ואנסה להוציא את הכנפיים.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"כן אתה אינפרנל." הוא אומר למראה הכנפיים שלך. הוא מוציא מעין אקדח מהכיס, יורה ואתה מרגיש שוק. אתה נופל על הרצפה בכאב, ומרגיש כאילו כל האיברים מלבד הראש לא יכולים לזוז. "מצאתי אותך כל כך מהר." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607770][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"כן אתה אינפרנל." הוא אומר למראה הכנפיים שלך. הוא מוציא מעין אקדח מהכיס, יורה ואתה מרגיש שוק. אתה נופל על הרצפה בכאב, ומרגיש כאילו כל האיברים מלבד הראש לא יכולים לזוז. "מצאתי אותך כל כך מהר." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"מה אתה רוצה מהחיים שלי?! אני בחרתי להיות אינפרנל?! לא! האיש המעצבן הזה לא רק שהצמיח לי כנפיים עכשיו יורים בי עם שוקר." אתעצבן.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"אני יודע שזו לא אשמתך." הוא אומר. "אבל זה למען ההגנה האישית שלך."[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607776][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"אני יודע שזו לא אשמתך." הוא אומר. "אבל זה למען ההגנה האישית שלך."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"הגנה שמגנה,תגיד לי. אתה יכול להוריד את הכנפיים האלו או לא." אגיד בעצבים.[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607710][COLOR=SeaGreen][B]סטיב- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"וואו, כמה אתה מדבר?" עוצר אותך האיש. "אני רוצה לגלות את המתנה שלך, כדי לדעת אם להרוג אותך או סתם להמשיך להשתעשע בך." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ומה זה ייתן לך !?!" אצעק עליו "תפסיק כבר תיראה מה עשית לי !" אגיד ועצביע
אל היד הכרותה שלה "זה ניראה לך טבעי ?"[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]הוא מתקרב אליך. "אני יכול להוריד אותן, אבל אז אתה תמות." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"אני שמעתי שאתה לא מאמין באלוהים." הוא אומר. "ואני מסכים איתך. לכן אני מתכנן להיות האלוהים החדש. ואז אתה תאמין."[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607793][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]הוא מתקרב אליך. "אני יכול להוריד אותן, אבל אז אתה תמות." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"אני שמעתי שאתה לא מאמין באלוהים." הוא אומר. "ואני מסכים איתך. לכן אני מתכנן להיות האלוהים החדש. ואז אתה תאמין."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"תראה מה זה.. הוא הפך אותי לפצצה מתקתקת. טוב איך אתה יכול לעזור לי?" אגיד לו בעצבנות.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"אני אגן עליך." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607793]]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"אני שמעתי שאתה לא מאמין באלוהים." הוא אומר. "ואני מסכים איתך. לכן אני מתכנן להיות האלוהים החדש. ואז אתה תאמין."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"שתוק ושתירגע תגיד לי מה אני צריך לעשות כדי שתעזוב אותי כבר"[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607807][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"אני אגן עליך." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אוקי זה עוזר לי.. שמע ממש אחרי שהותקפתי באה מישהי בשם אשלי. היא לקחה אותי למאגר של האינפרנלים אבל לא קיבלו אותי כי אני נתון להתקפות עצבים וגם כי רצחתי." אגיד לו[/SPOILER]
-
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen]"המתנות פועלות בהתחלה לפי רפלקס.. כלומר כשתהיה בסכנה" הוא מטיח אותך בעוצמה ברצפה ואתה מרגיש שוב כאבים. "המתנה אמורה לפע... הא!" הוא פתאום מופתע, וחיוך מטורף נמצא על פניו. "הנה, המתנה שלך עובדת!"[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple] "אשלי?" הוא אומר, מופתע. "לא הרגתי אותה?"[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Purple][/COLOR]