[quote=YoRt3m;665125]בואו נעשה טורניר ליטל פייטרררררררררררררררררררררר[/quote]
אני לא יודע להפעיל את ההמאצ'י
Printable View
[quote=YoRt3m;665125]בואו נעשה טורניר ליטל פייטרררררררררררררררררררררר[/quote]
אני לא יודע להפעיל את ההמאצ'י
[QUOTE=Kratos;665131]אבל ליטל פייטר?? XD[/QUOTE]
יש לך רעיון יותר טוב ??
יש כאלה שלא יודעים להפעיל את ההמאצ'י כמוני
כמה קשה זה להפעיל המאצ'י ?
ניסיתי והסתבכתי עם זה חחח
כולם להגיב בנושא שלי בחתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
[quote=YoRt3m;665136]יש לך רעיון יותר טוב ??[/quote]
רד אלרט!
או בורדר לנדס!
כל דבר יותר טוב XD
ההאמצ'י החדש דפוק יש לו בעיות בחיבור ואי אפשר כבר להוריד את הישן O:
צהריים טובים :)
[quote=YoRt3m;665130]אני רציני.
מת משעמום.[/quote]
בשביל מה ה' ברא את יד ימין?
אתה מתקין את התוכנה , לוחץ העיגול למטה וזהו.
נ.ב אחרי שאתה לוחץ על העיגול אתה צריך ללחוץ על משולש בצבע ירוק ולהפעיל 2 שורות נפתחות , לאחר מכן אתה לוחץ על הראשון ובוחר שם משתמש וסיסמא של החדר וזה אתה עושה רק אחרי שאתה פוחת משתמש על ידי לחיצה על המאפיינים של התוכנה בצד ימין למטה ופותח לך משתמש, אחרי זה יש כפתור אדום מהבהב שאתה לוחץ עליו ונפתחים לך 4 תפריטים שבכל אחד מהם יש 16 מפתחות , אתה צריך ללכת למבצר האבוד על כוכב נפטון ולהוציא משם את כל המפתחות שנמצאים בתיבה שזרקו למים (מים שיובאו מהארץ) לצלול ולהוציא אותם על ידי חתיכת החבל אליו התיבה קשורה , ואז היא תצוף. לאחר שאתה מסיים את 16 התיבות אתה מוציא אותם אחת אחת ולוקח את המפתחות , אם אתה מוצא את המפתח האדום אתה צריך ללכת לקוטב הצפוני למערה של סופרמן ולקחת את הכביש הכחול ולהכניס לחור וזה מחזיר את הזמן 5 שעות אחורה ואתה צריך להתחיל את המשימה מהתחלה. אם מצאת את המפתח הירוק אתה מכניס אותו לחנות שנמצאת ברחוב גורדון 15 בפתח תקווה ושם יביא לך מוכר את המפתח של התיבה ה-17 שנמצאת ביער שרווד (היער הזה מרובין הוד) לאחר מכן אתה מדבר עם הסנאי והוא נותן לך את הסיסמא למשתמש שלך בהמאצ'י.
אז אני שואל.
עד כמה קשה להפעיל המאצ'י ????
[quote=Kratos;665134]אני אבדוק אותו O:
P:[/quote]
תודה=]
[QUOTE=SexStyle;665145]בשביל מה ה' ברא את יד ימין?[/QUOTE]
בשביל שתעשה משהו שמשעמם לך
[quote=Steve;665154]בשביל שתעשה משהו שמשעמם לך[/quote]
אחי הגבתי לך בנושא שפתחת בחתימות תסתכל
אני לא מאמין שהשקעתי 10 דקות בהודעה ואף אחד לא טרח לקרוא.
[quote=YoRt3m;665161]אני לא מאמין שהשקעתי 10 דקות בהודעה ואף אחד לא טרח לקרוא.[/quote]
איזו הודעה
אתה אפילו לא רואה אותה :(
עכשיו זה דפוק שאני אגיד לך לחזור אחורה לעמוד הקודם שורה אחרונה.
צהריים טובים
[quote=YoRt3m;665148]אתה מתקין את התוכנה , לוחץ העיגול למטה וזהו.
נ.ב אחרי שאתה לוחץ על העיגול אתה צריך ללחוץ על משולש בצבע ירוק ולהפעיל 2 שורות נפתחות , לאחר מכן אתה לוחץ על הראשון ובוחר שם משתמש וסיסמא של החדר וזה אתה עושה רק אחרי שאתה פוחת משתמש על ידי לחיצה על המאפיינים של התוכנה בצד ימין למטה ופותח לך משתמש, אחרי זה יש כפתור אדום מהבהב שאתה לוחץ עליו ונפתחים לך 4 תפריטים שבכל אחד מהם יש 16 מפתחות , אתה צריך ללכת למבצר האבוד על כוכב נפטון ולהוציא משם את כל המפתחות שנמצאים בתיבה שזרקו למים (מים שיובאו מהארץ) לצלול ולהוציא אותם על ידי חתיכת החבל אליו התיבה קשורה , ואז היא תצוף. לאחר שאתה מסיים את 16 התיבות אתה מוציא אותם אחת אחת ולוקח את המפתחות , אם אתה מוצא את המפתח האדום אתה צריך ללכת לקוטב הצפוני למערה של סופרמן ולקחת את הכביש הכחול ולהכניס לחור וזה מחזיר את הזמן 5 שעות אחורה ואתה צריך להתחיל את המשימה מהתחלה. אם מצאת את המפתח הירוק אתה מכניס אותו לחנות שנמצאת ברחוב גורדון 15 בפתח תקווה ושם יביא לך מוכר את המפתח של התיבה ה-17 שנמצאת ביער שרווד (היער הזה מרובין הוד) לאחר מכן אתה מדבר עם הסנאי והוא נותן לך את הסיסמא למשתמש שלך בהמאצ'י.
אז אני שואל.
עד כמה קשה להפעיל המאצ'י ????[/quote]
חחחח סיבכת אותי
אני ינסה עוד מעט אחי אם אני יצליח אני ישלח לך ה"פ סבבה?
האמצ'י? זה הדבר הכי פשוט שיש
חחחח
אני ינסה להפעיל אותו עוד מעט אני רוצה להוריד פוטושופ ואני קצת הסתבכתי
[quote=shlomii4;665149]תודה=][/quote]
נרשמתי P:
תגיד רועי צריך קיגן או משהו כדי להפעיל את הפוטושופ Cs5 שפירסמתה או רגיל?
מה קורה חיים שלי? Xd
הלכתי להמשיך במדריך בא עוד מעט
דודי הירוק לא יפה לך P:
נו שקד מצאת לי
והורדתי את הגרסא האחרונה משרועי הביא
[quote=DarK LuGiA;665222]נו שקד מצאת לי
והורדתי את הגרסא האחרונה משרועי הביא[/quote]
אין קייגן אחר, יש אבל מחקו אותו כבר..
ואם הורדת את ה-CS5 אני לא יכול לעזור, אין לי את זה.. O:
כולם ללכת לנושא שלי בחתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כל משתמשי הפורום, גם כאלה שלא משחקים במשחקי תפקדים
[quote=White Magical Hat;665225]כולם ללכת לנושא שלי בחתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כל משתמשי הפורום, גם כאלה שלא משחקים במשחקי תפקדים[/quote]
מה יעזור אם נלך? O:
עוד 20 דקות יש בערוץ דיסני את הקרב המכון השישי של אש בעיברית,שווה לראות.
ניב אתה פה?
והלכת עכשיו חחח
[QUOTE=Wolf Team Kiker;665228]עוד 20 דקות יש בערוץ דיסני את הקרב המכון השישי של אש בעיברית,שווה לראות.
ניב אתה פה?[/QUOTE]
ראיתי את זה קרב מדהים
של איזה מכון זה פנטינה?
יש עוד מקום אחד במשחק שלי בהואן! להירשם!
[quote=Wolf Team Kiker;665228]עוד 20 דקות יש בערוץ דיסני את הקרב המכון השישי של אש בעיברית,שווה לראות.
ניב אתה פה?[/quote]
אתה רואה פוקימון??! O:
היי, מי פה?
אני חחח
אני רואה את הפרקים היפנים,כשסאגת Dp תיגמר אני יפסיק לראות.
פנטינה זה המכון החמישי
בויזל רוצה חתימה? P:
משעמם לי P:
Dp זה חרא בלבן
[quote=Kratos;665242]בויזל רוצה חתימה? P:
משעמם לי P:[/quote]
אני רוצה אחי