אלכס לא רוצה להוריד אותי בקל?,תוריד אותי בקשה סתכל מה אני עושה עכשיו. תן לי כבר באן סעמק
Printable View
אלכס לא רוצה להוריד אותי בקל?,תוריד אותי בקשה סתכל מה אני עושה עכשיו. תן לי כבר באן סעמק
אני ביקשתי ממנו מתכונים והוא סירב...
הפורום הוא בשביל מתכונים ולא תחרויות...
אלכס אתה לא שם לב שאני רוצה להיות מנהל פורום הסדרה והסרטים?
[quote=LordAbizi;988440]מאסטר גלואה, כל מילה שניתן לכתוב עם א' בסוף וזה עדיין יהיה קצת שפוי, אני כותב.
אי לכך, אני כותב דוגמא, פסקא, שורא, אמריקא, וכיוצא באלו.[/quote]
באמת? לא ידעתי...
דוגמא גם אני רושם אבל לגבי השאר אף פעם לא שמעתי מישהו שרושם כך...
סבבה,ופורום משחקים הוא בשביל סיקורים,ופורום פנאי והומור הוא רק בדיחות,ודיבורים ואקטואליה הוא רק כתבות נכון?,לא. אתה תראה עכשיו ,כי אתה היחיד שחושב ככה,ואני יגרום לך לתת לי באן בכוח
חכה חכה.
[quote=~גלואה Αυολακγ~;988444]באמת? לא ידעתי...
דוגמא גם אני רושם אבל לגבי השאר אף פעם לא שמעתי מישהו שרושם כך...[/quote]
לא שמעת על שמואל יוסף עגנון בספרו "סיפור פשוט"?!
אגב, זכור לי שפעם היה נושא בפורום משוב של "אם תירדו מניהול, האם תתאבדו?" או משהו כזה, ולמיטב זכרוני Poke Chef היה מאותם אלה שאמר "אני מנהל כדי להשקיע, ואם אני לא מנהל אז זה לא נורא". יכול להיות שאני טועה.
פורום אוכל צריך להיות רק למתכונים.
זו הסיבה שהוא פורום שונה מכל שאר הפורמים פה...
[QUOTE=~Poke Chef~;988447]סבבה,ופורום משחקים הוא בשביל סיקורים,ופורום פנאי והומור הוא רק בדיחות,ודיבורים ואקטואליה הוא רק כתבות נכון?,לא. אתה תראה עכשיו ,כי אתה היחיד שחושב ככה,ואני יגרום לך לתת לי באן בכוח
חכה חכה.[/QUOTE]
תבקש מאדם הוא נדיב
[QUOTE=Knight of skulls;988443]אלכס אתה לא שם לב שאני רוצה להיות מנהל פורום הסדרה והסרטים?[/QUOTE]
אלכס...
[quote=LordAbizi;988448]לא שמעת על שמואל יוסף עגנון בספרו "סיפור פשוט"?!
אגב, זכור לי שפעם היה נושא בפורום משוב של "אם תירדו מניהול, האם תתאבדו?" או משהו כזה, ולמיטב זכרוני Poke Chef היה מאותם אלה שאמר "אני מנהל כדי להשקיע, ואם אני לא מנהל אז זה לא נורא". יכול להיות שאני טועה.[/quote]
האמת היא ששמעתי על הספר אבל אף פעם לא היה לי זמן לקרוא אותו.
אני באמת צריך למצוא זמן בין השיעורים של תואר שני לתרגולים לתואר ראשון במד"ח שאני מעביר...
האמת היא שאני הוא זה שפתחתי את הנושא שם...
אלכס יש לי טונה...
חח אלכס,מתי חשבת על זה ? בשנייה זאת? :),למה חסמת אותי במסן? כי אתה מפחד. אני נותן לך 3 דקות לתת לי באן /להיתחבר למסן או שאני מתחיל.
אני הולך לעשות דף על רוטום!
כדי לי?
אלכס מה אתה חושב על סינדקוויל?
אילן,אני מצטער :o
[QUOTE=Knight of skulls;988465]אני הולך לעשות דף על רוטום!
כדי לי?[/QUOTE]
אילן לעשות?
זהו זה! ידעתי שאני לא באמת משתגע! זה אכן קרה ([URL="http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=860291&postcount=9"]הוכחה[/URL]).
עברו שלש הדקות,כדאי לי להתחיל?
תתחיל עומר...
הלכתי
[QUOTE=~Poke Chef~;988471]עברו שלש הדקות,כדאי לי להתחיל?[/QUOTE]
מה להתחיל?
ביי ליאור
[QUOTE=Knight of skulls;988468]אילן לעשות?[/QUOTE]
תעשה
נראה מה תכתוב עליו
[QUOTE=Guille;988479]תעשה
נראה מה תכתוב עליו[/QUOTE]
זה על המשחק איך הוא משתנה ולמה...
זה טוב?
תכתוב גם סטטים ואם כבר גם תביא איזה אזכור לזה שהוא הופיע בסדרה ואיך הוא הופעכ בסדרה
אה
כבר יש באתר הישראלי על רוטום...
[quote=Guille;988466]אלכס מה אתה חושב על סינדקוויל?[/quote]
שהוא חמוד
יודעים מה,אני לא יעשה את זה בשביל שאחר כך יהיה להם תירוץ,אלכס אתה החתול מושפל . זה הכינוי שלך במסן אצלי.
חשבתי שאאתה חבר שלי אבל אפילו שיחה לא בפורום סתם צחוקים אתה מפחד נכון? :),אני לא יהרוס לכם לא כי אני לא כזה. חבל רק שאתה הורס לי
אלכס רוצה טונה?
אני רוצה :9,כי הייתי היורש של אלכס אבל עכשיו אני סתם חתול עם כובע שב קרוע משוטט >.< תתרום לחתול הרחוב החבר שלך? ^^
*זורק לעומר טונה
[URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=4795"][COLOR=#000000]~Poke Chef~[/COLOR][/URL] תתבגר.
[URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=7592"][COLOR=#000000]Knight of skulls[/COLOR][/URL] אני לא רעב,תודה כבר אכלתי D:
קוראים לי תומר...
ואלכס אם אני עושה סיקורים על הסרטים של פוקימון בפורום הסדרה והסרטים אני יהפוך למנהל שם?
הגעתי למסקנה מאוד מעניינת:
כל עוד יש אתגרים/תחרויות בפורום שאי אפשר להפסיד בהם, כולם ינסו להשתתף בהם, ואז זה יגרום למריבות.
אם יהיה עונש בתחרות, למשל, "כל השלושה שמגיעים אחרונים מקבלים באן ליום", אז אנשים ישקלו היטב האם להשתתף או לאו, ובכך כל אחד ישתתף רק בחידונים/אתגרים שיש לו סיכוי לזכות בהם, ואז יהיו פחות מריבות כי יהיו פחות אנשים לפורום.
אלכס,תתבגר :),תסתכל איך אתה מדבר אל ילד קטן סבבה?,אני בן אדם לא משתמש אבל אתה לא. אתה תעשה קודם משהו לפני שאתה אומר לאחרים.
לסיכום:סתום.
הלכתי
ביי תומר ותודה על האוכל :)
אשמח אם מישהו לא יתעלם מהסיקור שפירסמתי כרגע..
ראיתי אותו אביב,אבל לא ידעתי מה להגיב :),כל הכבוד על ההשקעה. אתה תתגעגע אליי?
אלכס מה דעתך על סינדקוויל מעוניין להחליף?