-
[quote]סטיב
האיש ברמקול אומר לך" כן בודאי שתוכל לרפא את הפוקימונים שלך.אחרי כול קרב אתה רשאי לרפא את הפוקיימונים שלך.אם לא תרפא זה בעיה לך כי היה לך כבר קשה להביס פוקימון עם פצעים והיריב לא פצוע כלל.אז תרפא את מי שאתה רוצה וכנס לדלת שמולך כדי שתוכל להתחיל באתגר הבא"[/quote]
"אוקיי." אומר לאיש ברמקול וארפא את הפוקימונים שלי.לאחר מכן בהתרגשות אלך אל הדלת הבאה.
-
[quote]]לוקאס
סנדרשו משיך לאחוז באנדור אך אנדור מתמוגג לו ומת.ברחובבות של העיר אתה רואה איש עם כובע שחור והוא סוחב מזודה שחורה.אתה חושד שזה האיש מהשימה שעליך לבצע.אתה מתחיל לעקוב אחרי האיש ולאחר דקה אתה מורה לאלקיד לתקוף אותו.אלקיד טוען את עצמו ותוקף במכת רעם את האיש.הרעם פוגע באיש אך לא מפריע לו..האיש מסתובב ואומר לך" אני מבין שתרצה לקחת את המזודה אליך.לא תצליח צא לירון תקוף בציפורו ברזל." לירון יוצא ותוקף בציפורן ברזל את אלקיד.[/quote]
"אלקיד שבירת לבנים!" אומר לו ואסתכל איך המתקפות מתנגשות "תשתמש במכת רעם!" אומר שנית ואחשוב על טקטיקות איך לנצח את הקרב, אומר לסנדשרו בלחש "סנדשרו תקפוץ מתחתיו עם חפירה ותיקח לו את המזוודה, אחר כך תחזור אליי!"
-
[quote]ג'ון
פוצ'יאנה ויבל זזים במהירות ומצליחים להתחמק מן רן הבלבול של לטיאוס.לאחר מכן פוצ'יאנה תוקף בציפורן צל ובלהביור את לטיאוס.ויבל תוקף בכדור צל עם אגרוף הקרח שלו את לטיאוס.לטיאוס משתמש במסך מראה.מסך נוצר מלפני לטיאוס.מסך המראה סופג את כול המתקפות שפוצ'יאנה ויבל שולחים אליו.מסך המראה נשבר ולטיאוס יוצא מזה ללא כול פגע.לטיאוס תוקף בנשימת דרקון את ויבל ואת פוצ'יאנה.[/quote]
"ויבל רוח מקפיאה ואז תשלח כדור צל לעברו! פוצ'יאנה תתחמק ואז תתקוף בניב קרח עם ניב חשמל!" אפקוד על שניהם.
-
[QUOTE=monster;1153366][B][COLOR="Green"]יש משימות אתם מוזמנים להסתכל בהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
פוצ'יאנה ויבל זזים במהירות ומצליחים להתחמק מן רן הבלבול של לטיאוס.לאחר מכן פוצ'יאנה תוקף בציפורן צל ובלהביור את לטיאוס.ויבל תוקף בכדור צל עם אגרוף הקרח שלו את לטיאוס.לטיאוס משתמש במסך מראה.מסך נוצר מלפני לטיאוס.מסך המראה סופג את כול המתקפות שפוצ'יאנה ויבל שולחים אליו.מסך המראה נשבר ולטיאוס יוצא מזה ללא כול פגע.לטיאוס תוקף בנשימת דרקון את ויבל ואת פוצ'יאנה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
סטיליקיס זז במהירות ומתחמק מן כדור הצל של אנטר.לאחר מכן סטיליקיס משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.לאחר דקה אוניקס יוצא מהבור שלו ותוקף מיד בזנב ברזל את אנטר. אנטר מתחמק בקלות רבה מן זנב הברזל של סטיליקיס . לי אומר לאנטר שלו " אנטר תשמש בליקוק על סטילקיס הזה.נראה איך הוא יגיב " .אנטר עף לעבר סטיליקיס ומוציא את הלשון שלו כדי לקק את סטיליקיס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מוציא את הסמל מכיסך ומראה אותו לשמורים. השומר הימני אומר לך" אוקי אתה רשאי לצאת מפה.בהצלחה במסע שלך ". השומרים פותחים לך ולפרוליאון את שער היציאה של העיר.אתה ביחד עם פרולאון יוצאים דרך השער.אחרי זה אתם ממשיכים ללכת בשביל.לאחר כמה דקות של הליכה אתם רואים שלט" כפר דרייק פנה ימינה,כפר אוקרסרוב פנה שמאלה "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]]לוקאס
סנדרשו משיך לאחוז באנדור אך אנדור מתמוגג לו ומת.ברחובבות של העיר אתה רואה איש עם כובע שחור והוא סוחב מזודה שחורה.אתה חושד שזה האיש מהשימה שעליך לבצע.אתה מתחיל לעקוב אחרי האיש ולאחר דקה אתה מורה לאלקיד לתקוף אותו.אלקיד טוען את עצמו ותוקף במכת רעם את האיש.הרעם פוגע באיש אך לא מפריע לו..האיש מסתובב ואומר לך" אני מבין שתרצה לקחת את המזודה אליך.לא תצליח צא לירון תקוף בציפורו ברזל." [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/305.png[/IMG] לירון יוצא ותוקף בציפורן ברזל את אלקיד.ט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
האיש ברמקול אומר לך" כן בודאי שתוכל לרפא את הפוקימונים שלך.אחרי כול קרב אתה רשאי לרפא את הפוקיימונים שלך.אם לא תרפא זה בעיה לך כי היה לך כבר קשה להביס פוקימון עם פצעים והיריב לא פצוע כלל.אז תרפא את מי שאתה רוצה וכנס לדלת שמולך כדי שתוכל להתחיל באתגר הבא"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אלך לכפר דרייק במחשבה שאני אוכל גם לחזור בשביל אוקסורב
-
[B][COLOR="Green"]אייס
לא תוכל ללכת לככפר השני
---------------------------------------
אתה מחליט ללכת לכפר דרייק. אתה ופרולאון מתחילים ללכת לעבר כפר דרייק.לאחר הליכה של 20 דקות בשבילים אתם רואים כבר את כפר דרייק באופק.שניכם מתחילים לרוץ במהירות אל עבר כפר דריק.לאחר דקה אתם מגיעים לכפר דרייק.אתם רואים מלא בים קטנים.מלא אנשים שמסתובבים עם זוראה וחלק עם זורארק.אישה זקנה בכניסה עוצרת אותכם ואומרת לכם " שלום תרצו להשתף בתחרות שנערכת בעיר. המנצח יזכה בזוראה "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
לא כול מתקפה וביל ופוצ'יאנה ידעו
----------------------------------
פוצ'יאנה ויבל שוב מצליחים להתחמק מן נשימת הדרקון של לטיאוס. ויבל תוקף תוקף ברוח מקפיאה ובכדור צל על לטיאוס. פוצ'יאנה משתמש בניב רעם ובניב קרח על לטיאוס. לטיאוס עף לתקרת הבית וכך המתקפות של ויבל ופוצ'ינה לא מגיעים אליו. לטיאוס אומר לך " לא רעיון חכם להשתמש בזוראה ובזארק נגדי.כדי שתחזיר אותם לצורה המקורית שלהם אחרת יגמר להם הכוח בקרוב ואה תפסיד.היכולת שלהם מבזבת להם מלא אנרגיה." לטיאוס תוקף בראשית זן את פוצ'יאנה.זוראה לא יכול יותר ויוצא מן צורת הויבל שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
אלקיד משתמש בשבירת לבנים על ציפורן הברזל של לירון.שבירת הלבנים וציפורן הברזל מתנגשים זה בזה ולירון ואלקיד נפגעים קצת מן המתקפה של היריב.אלקיד תוקף במכת רעם את לירון.לירון לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מן מכת הרעם.מכת הרעם פוגעת בלירון ולירון נפגע די קל מהמכה.בינתים סנדרשו משתמש בחפירה ולקח מהאיש תמזודה. האיש אומר לך " תחזיר לי תמזודה מיד אחרת אהרוג אותך.לירון קצה כפול על אלקיד ". לירון משתמש בקצה כפול על אלקיד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מרפא את כול הפוקימונים שלך בעזרת הפוקידע שלך ואז נכנס דרך הדלת שמולך עם פרקסורו שלך. אתה מגיע לחדר גדול עם זירת קרב.הקול ברמקול אומר לך" טוב הקרב היה 2על 2 .עליך לנצח את 2 הפוקימונים שמולך.אבל ה היה קצת קשה.אסור לך להשתמש ביכולת המוחדת של הפוקימונים שלך ואליו לפוקימוני היריב מותר.פוקימון שיוצא או מתעלף או המפסיד.טוב מיד תראה נגד מי תילחם ". מולך בזירה מופיעים [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/229.png[/IMG] האנדום,[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/127.png[/IMG] ופינסיר.[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
אלקיד משתמש בשבירת לבנים על ציפורן הברזל של לירון.שבירת הלבנים וציפורן הברזל מתנגשים זה בזה ולירון ואלקיד נפגעים קצת מן המתקפה של היריב.אלקיד תוקף במכת רעם את לירון.לירון לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מן מכת הרעם.מכת הרעם פוגעת בלירון ולירון נפגע די קל מהמכה.בינתים סנדרשו משתמש בחפירה ולקח מהאיש תמזודה. האיש אומר לך " תחזיר לי תמזודה מיד אחרת אהרוג אותך.לירון קצה כפול על אלקיד ". לירון משתמש בקצה כפול על אלקיד.[/quote]
"אלקיד תקפוץ למעלה ותשתמש בגל הלם על כולם מלמעלה!" אומר לאלקיד ואקח את המזוודה, אוציא את הנשק
"תמות איש!" אומר לו וארה בו עם הנשק "זה על מה שעשיתם למשפחה שלי!!!!" אומר ואחסל אותו סופית
-
[quote=monster;1152326][B][COLOR=Black]בלייק
אתה מתאגרן ואז הולך למקלחת להתקלח.בזמן שאתה במקלחת טוטודיל רואה מה יש במיני מקרר.הוא אוכל את האוכל של הפוקימונים שיש שם עד שהוא נהיה סבע מאוד.לאחר כמה דקות אתה מסיים להתקלח וניגש למיטה שלך.טוטודיל נשכב במיטה שלו.תה מדליק תטלויזיה על אחד הערוצים.אתה מדליק את ערוץ רצח בע''מ.מגיש החדשות אומר" היום במחוז האש נרצחו 1000 אנשים בקרוב.אנחנו עדין לא יודעים מי עה זאת אך זה מצוין ".אתה מרגיש עיף ונרדם.לאחר מלא זמן אתה קם ורואהה שהטלויזיה מכובת,טוטודיל יושן והשעה 8בבוקר.[/COLOR][/B][/quote]
'אויי, צריך להתעורר..' אני חושב ומתמתח קצת מחוץ למיטה.
אני מתחיל להתארגן, מסדר את הדברים ואת הדברים בחדר, שלא יהיה מבולגן.
"טוטודייל, קום, אנחנו צריכים להמשיך" אני אומר ומעיר אותו בנדנודים קלים לאחר שאני מסיים הכל.
אני יוצא עם טוטודייל ללובי של האכסנייה ומשם ישר החוצה בזריזות.
'יש עוד משהו לעשות במקום הזה שלא עשינו כבר..?' אני שואל את עצמי ומסתובב באיזור לבדוק אם יש.
-
[quote]סטיב
אתה מרפא את כול הפוקימונים שלך בעזרת הפוקידע שלך ואז נכנס דרך הדלת שמולך עם פרקסורו שלך. אתה מגיע לחדר גדול עם זירת קרב.הקול ברמקול אומר לך" טוב הקרב היה 2על 2 .עליך לנצח את 2 הפוקימונים שמולך.אבל ה היה קצת קשה.אסור לך להשתמש ביכולת המוחדת של הפוקימונים שלך ואליו לפוקימוני היריב מותר.פוקימון שיוצא או מתעלף או המפסיד.טוב מיד תראה נגד מי תילחם ". מולך בזירה מופיעים האנדום, ופינסיר.[/quote]
"מי אלה הפוקימונים האלה?" אשאל את עצמי ואבדוק עליהם מידע בפוקידע.לאחר מכן אוציא מקלף התפיסה את סטיליקס ונייטילס ואגיד לסטיליקס:"סטיליקס-השתמש בחפירה ובזנב ברזל על האונדום!" ולנייטילס:"נייטילס-השתמשי ביכולת סינוור האש ואז בפיצוץ אש על פינסיר!"
-
[quote=monster;1152326][B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אלריק אמר לך" סבבה אבל תזכור שאתה חייב לי ". אלריק יוצא מבנה והולך לחנות של העיר. בינתים אתה מחזיר את אוניקס לקלף שלך.ביחד עם למפרט אתה נכנס דרך הדלת שמולך.אתם מגיעים לחדר ענק שבמרכזו זירת קרב. הקול ברמקול אומר לך " האתגר השני הוא לנצח בקרב כפול את היריבים שלך.לך אסור להשתמש ביכולת המיוחדת של שני הפוקימונים שלך ואילו ליריבים שלך מותר ". מולך מופיעים [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/154.png[/IMG] מגניום,[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/634.png[/IMG] זוילוס היריבים שלך לקרב.[/COLOR][/B]
[/quote]
"צאו למפנט וזורוארק" אורה להם ואוציא אותם מקלף התפיסה (או שבעצם למפנט איתי בחוץ תמיד).
בכל מקרה, אורה עליהם "למפנט תשתמש בתופת על התקרה מעל מגניום ותגרום לה לקרוס על מגניום כאשר היא בוערת, זורוארק בזמן שמגניום מנסה לברוח תשתמש עליו בלהביור ותשאיר אותו במקומו כדי שיפגע משתי המתקפות, אחרי זה תשתנה לזאווליאוס" אורה להם.
"למפנט אם מגניום תשתמש עליו בבלבול שישאר במקום, וגם על זאווליאוס כדאי שלא יפגע בכם" אוסיף.
-
[quote=monster;1153411][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לא תוכל ללכת לככפר השני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]---------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחליט ללכת לכפר דרייק. אתה ופרולאון מתחילים ללכת לעבר כפר דרייק.לאחר הליכה של 20 דקות בשבילים אתם רואים כבר את כפר דרייק באופק.שניכם מתחילים לרוץ במהירות אל עבר כפר דריק.לאחר דקה אתם מגיעים לכפר דרייק.אתם רואים מלא בים קטנים.מלא אנשים שמסתובבים עם זוראה וחלק עם זורארק.אישה זקנה בכניסה עוצרת אותכם ואומרת לכם " שלום תרצו להשתף בתחרות שנערכת בעיר. המנצח יזכה בזוראה "[/COLOR][/B]
[/quote]
"כן" אגיד בהתלהבות "מתי מתחילים?"
-
[B][COLOR="Green"]אייס
הזקנה אומרת לך" יופי שאתה נלהב.רק שתדע אני לא הרושמת אנשים לתחרות.אם תרצה להירשם לתחרות הזאת.אז תעקוב על הוראות שלי על איך להגיע לאיפה שנרשמים.כך: לך ישר ובפניה הראשונה שתראה פנה שמאלה ואז לך יש ישר עד שתמע קולות של קהל.אם תשמע זה אומר שהגעת למקום הנכון.בפינה היה לך דוכן שבו תוכל להירשם לתחרות.רק תמהר הרשמה נסגרת בעוד חצי שעה "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
למפנט תמיד איתך בחוץ
-------------------------------
אתה מוציא לקרב את זורארק שלך.למפנט וזורארק נכנסים אל זירת הקרב ומכנים להילחם נגד מגניום וזאווליאוס.למפנט משתמש בתופת על תקרת החדש.האש החזקה גורמת לעץ לבעור וליפול על מגניום.מגניום משתמש ביכולת שלו עלה מסתובב.העלים שעל הצוואר שלו מסתובבים ומגנים עליו מפני העץ הבוער.זורארק שולח לעברו להביור.מגניום לא מצליח להתחמק ונפגע מן הלהביור.זוראקרק משתנה לזאווליאוס אך הוא חטוף מכת חשמל.הקול ברמקולך אומר לך" אם הפוקימונים שלך ישתמשו ביכולת שלהם הם יחטפו זרם חשמלי ". למפנט שולח בילבול על מגניום וזאווליאוס.שניהם מתחמקים מזה בקלות.זאווליאוס תוקף במכה כפולה את את למפנט.מגניום שולח עלי טער אל זורארק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה בודק על האאנדום ופינסיר מידע בפוקידע שלך ." האנדור הצורה המפותחת של האנדור.סוגו הוא אש ואופל.היכולת המיוחדת שלו נקראת טיפוס קירות.פינסיר פוקימון החרק.סוגו חרק.היכולת המיוחדת שלו נקראת -קרן גדולה-הקרנים שלו יכולות לגדות לגודל גדול ויכולת לשבור כוול דבר.". אתה מוציא לקרב את נייטלס ואת סטיליקיס שלך.סטיליקיס תוקף בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.לאחר מכן הוא יוצא מהבור ותוקף בזנב ברזל את האנדום.האנדום מצליח להתחמק מן זנב הברזל שלו.האנדום תוקף בלהביור את סטיליקיס.ניטלס משתמשת בסינור אש אבל אז חוטפת זרם חשמלי.הקול ברמקולך אומר לך" אם הפוקימונים שלך ישתמשו ביכולת שלהם הם יחטפו זרם חשמלי ".ניטלס עוברת לתקוף בפיצוץ אש.פיצוץ האש פוגע די חזק בפינסיר.פינסיר תוקף בבשבירת לבנים את נייטלס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="navy"]
בלייק
אתה קם ומארגן את החדר שלך שהיה מסודר לפני העזיבה שלך ושל טוטודיל מהחדר.לאחר מכן אתה מעורר את טוטודיל מן השנה שלו.אתה וטודיל יוצאים מהחדר ונועלים אותו.אתם מגיעים ללובי ושם מחזירים לפקידה את מפתח החדר שקיבלתם.אתם יוצאים מהאכסניה ואתה רואה שאין עוד משהו שעליכם לעשות פה.אתם מתקדמים לעבר היציאה מן העיר.אתם מגיעים לליציאה שחסומה על ידי שער ענקי ולידו 2 שומרים.השומר הימני אומר לך" תראה לנו את סמל הקרב האגדי "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
אלקיד קופץ למעלה ומשתמש בגל הלם על ליירון.גל הלם פוגע בו ועושה לו נז די רציני.אתה פותח את המזודה ומוציא מימנו את הנשק הביולוגי.אתה מתכון לראות איתו על איש.האיש אומר לך" לא אל תעשה את זה בבקשה ". אתה לא מקשיב לו ויורה עם הנשק הביולגי אל האיש.קרן ירוקה יוצאת מהנק ומיסה את האיש לאפר.לירון בורח מימך לאחר שרא שאדונו מת. הפוקידע אומר לך" עכשיו עליך להחזיר תנקש לפרופסור אייזיק כדי להשלים תמשימה ""[/COLOR][/B]
-
[quote]סטיב
אתה בודק על האאנדום ופינסיר מידע בפוקידע שלך ." האנדור הצורה המפותחת של האנדור.סוגו הוא אש ואופל.היכולת המיוחדת שלו נקראת טיפוס קירות.פינסיר פוקימון החרק.סוגו חרק.היכולת המיוחדת שלו נקראת -קרן גדולה-הקרנים שלו יכולות לגדות לגודל גדול ויכולת לשבור כוול דבר.". אתה מוציא לקרב את נייטלס ואת סטיליקיס שלך.סטיליקיס תוקף בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.לאחר מכן הוא יוצא מהבור ותוקף בזנב ברזל את האנדום.האנדום מצליח להתחמק מן זנב הברזל שלו.האנדום תוקף בלהביור את סטיליקיס.ניטלס משתמשת בסינור אש אבל אז חוטפת זרם חשמלי.הקול ברמקולך אומר לך" אם הפוקימונים שלך ישתמשו ביכולת שלהם הם יחטפו זרם חשמלי ".ניטלס עוברת לתקוף בפיצוץ אש.פיצוץ האש פוגע די חזק בפינסיר.פינסיר תוקף בבשבירת לבנים את נייטלס.[/quote]
"אוניקס-תשתמש בחפירה על האנדום ואז בניב חשמלי!" אומר לאוניקס ולאחר מכן אומר לנייטיילס:"נייטיילס-השתמשי בהתקפה מהירה כדי להתחמק ואז בלהביור על פינסיר!"
-
[quote=monster;1153686]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]למפנט תמיד איתך בחוץ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]-------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא לקרב את זורארק שלך.למפנט וזורארק נכנסים אל זירת הקרב ומכנים להילחם נגד מגניום וזאווליאוס.למפנט משתמש בתופת על תקרת החדש.האש החזקה גורמת לעץ לבעור וליפול על מגניום.מגניום משתמש ביכולת שלו עלה מסתובב.העלים שעל הצוואר שלו מסתובבים ומגנים עליו מפני העץ הבוער.זורארק שולח לעברו להביור.מגניום לא מצליח להתחמק ונפגע מן הלהביור.זוראקרק משתנה לזאווליאוס אך הוא חטוף מכת חשמל.הקול ברמקולך אומר לך" אם הפוקימונים שלך ישתמשו ביכולת שלהם הם יחטפו זרם חשמלי ". למפנט שולח בילבול על מגניום וזאווליאוס.שניהם מתחמקים מזה בקלות.זאווליאוס תוקף במכה כפולה את את למפנט.מגניום שולח עלי טער אל זורארק.[/COLOR][/B]
[/quote]
"קדימה! למפנט אל תזוז! תן לו לפגוע בך! נורמל לא פוגע על רוח רפאים! ואז תפות על זאווליאוס תעיף אותו לתקרה! זורוארק להביור על העלים!" אורה להם.
"זורוארק עכשיו תשתמש בלהבייור על הרצפה שמקיפה את מגניום ותגרום לה להיות לוהטת ולמגניום להישרף,ואז משם תעלה את הלהביור לגוף של מגניום!" אורה לו.
-
[quote]ג'ון
לא כול מתקפה וביל ופוצ'יאנה ידעו
----------------------------------
פוצ'יאנה ויבל שוב מצליחים להתחמק מן נשימת הדרקון של לטיאוס. ויבל תוקף תוקף ברוח מקפיאה ובכדור צל על לטיאוס. פוצ'יאנה משתמש בניב רעם ובניב קרח על לטיאוס. לטיאוס עף לתקרת הבית וכך המתקפות של ויבל ופוצ'ינה לא מגיעים אליו. לטיאוס אומר לך " לא רעיון חכם להשתמש בזוראה ובזארק נגדי.כדי שתחזיר אותם לצורה המקורית שלהם אחרת יגמר להם הכוח בקרוב ואה תפסיד.היכולת שלהם מבזבת להם מלא אנרגיה." לטיאוס תוקף בראשית זן את פוצ'יאנה.זוראה לא יכול יותר ויוצא מן צורת הויבל שלו.[/quote]
"תקשיבו מתקפות על-חושיות לא ישפיעו אליכם ואז תחזרו למצב הרגיל שלכם ותשלחו מתקפות אופל לעברו במהירות!" אפקוד על שניהם.
-
[quote=monster;1153686][B][COLOR=Green][/COLOR][/B][B][COLOR=navy]בלייק
אתה קם ומארגן את החדר שלך שהיה מסודר לפני העזיבה שלך ושל טוטודיל מהחדר.לאחר מכן אתה מעורר את טוטודיל מן השנה שלו.אתה וטודיל יוצאים מהחדר ונועלים אותו.אתם מגיעים ללובי ושם מחזירים לפקידה את מפתח החדר שקיבלתם.אתם יוצאים מהאכסניה ואתה רואה שאין עוד משהו שעליכם לעשות פה.אתם מתקדמים לעבר היציאה מן העיר.אתם מגיעים לליציאה שחסומה על ידי שער ענקי ולידו 2 שומרים.השומר הימני אומר לך" תראה לנו את סמל הקרב האגדי"[/COLOR][/B][/quote]
"אין בעיה, רק שנייה.." אני אומר לשומר ומוציא את הסמל אל היד.
"הנה הסמל, היה קל להשיג אותו.." אני אומר אחר כך ומראה לשומר את הסמל שלי.
כשהם פותחים את השער אני יוצר מהעיר וממשיך בדרך הזאת.
-
[QUOTE][B][COLOR=#4b0082]דרוד
סטיליקיס זז במהירות ומתחמק מן כדור הצל של אנטר.לאחר מכן סטיליקיס משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.לאחר דקה אוניקס יוצא מהבור שלו ותוקף מיד בזנב ברזל את אנטר. אנטר מתחמק בקלות רבה מן זנב הברזל של סטיליקיס . לי אומר לאנטר שלו " אנטר תשמש בליקוק על סטילקיס הזה.נראה איך הוא יגיב " .אנטר עף לעבר סטיליקיס ומוציא את הלשון שלו כדי לקק את סטיליקיס[/COLOR][/B][/QUOTE]
"איכס.." אגעל מהרעיון ואתעשת על עצמי ואחזור להתמקד בקרב.
"אוניקס תשתמש עליו בפירוק כי להדוף את המתקפה שלו.. ואז תשתמש בניב חשמל!" אומר לו ואבדוק על אנטר בפוקדע
-
[QUOTE=monster;1153686][B][COLOR="Green"]אייס
הזקנה אומרת לך" יופי שאתה נלהב.רק שתדע אני לא הרושמת אנשים לתחרות.אם תרצה להירשם לתחרות הזאת.אז תעקוב על הוראות שלי על איך להגיע לאיפה שנרשמים.כך: לך ישר ובפניה הראשונה שתראה פנה שמאלה ואז לך יש ישר עד שתמע קולות של קהל.אם תשמע זה אומר שהגעת למקום הנכון.בפינה היה לך דוכן שבו תוכל להירשם לתחרות.רק תמהר הרשמה נסגרת בעוד חצי שעה "[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
''תודה'' אודה לה, אתחיל לרוץ ישר ואפנה שמאלה בפנייה הראשונה, ארוץ בספריהן ואקווה לשמוע קולות של קהל
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מודה לאישה הזקנה.אתה ופלראון מתחילים לרוץ לעבר התחרות כד להגיע אליה בזמן ולהירשם אליה.אתם מגיעים לפניה ופונים שמאלה.אתם משיכים לרוץ וכעור זמן קצר אתם שומעים מלא קולות של אנשים מריעים.אתם מבינים שהגעתם למקום הנכון.אתם ניגשים לדוכן ואתה רושם את עצמך.כעבור זמן קצר השופט אומר " הקרב הבא הוא בין אייס לאנדו.בבקשה תעלו לזירת הקרב "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Indigo"]דרוד
אתה נגעל מן הרעיון של אנטר ללקק את סטיליקיס.טיליקיס מנשתמש ביכולת שלו פירוק. הוא מפרק את עצמו ומתחמק מהליקוק של אנטר.לאחר מכן סטיליקיס חוזר למצבו הרגיל.הוא מיד משתמש בניב רעם על אנטר.אנטר לא מצליח להתחמק מן ניב הרעם ונפגע קצת.אתה בודק עליו בפוקידע "אנטר הצורה המפותחת של גסטטלי.סוגו רעל ורוח.יכולת מיוחדת: שליטה בצל הוא יכול לשלוט בצל שלו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]
בלייק
בטעות התבלבלתי וחשבתי שאתה בעיר מתכתי ולא בכפר. ושכחתי שיש לך תחרות.
-----------------------------------------
רגע לפני שאתה מוציא את הסמל שלך שזכית בקרב אגדי אתה נזכר שהתחרות שהשתפת בה אתמול עוד לא נגמר והיום ממשיכה. אתה וטוטודיל רצים הכי מהר שאתם יכולים בתקוה שלא לאחר.לבסוף אתם מגיעים לתחרות ולא מאחרים לה.השופט אומר" ברכואים הבאים לקרבות חצי גמר והגמר.עכשיו אתן לכול מתמוד מספר וכך נגריל מי נגד מי. בלייק מס' 1, לי מס' 2,אור מס' 3,ליאור מס' 4. הקרב הראשון הוא ליאור נגד בליק. הקרב השני לי נגד אור. בליק וליאור תעלו לזירה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
זורארק יוצא ממצב הפוצ'יאנה שלו לצורה האמיתית שלו.לטיאוס פוגע בזוראה עם ראשית זן אך בגלל שעל חושי לא משפיע על אופל המתקפה כלל לא לא הזיזה לזוראה.לטיאוס פוגע בזורארק עם ראשית זן.ראשית הזן כלא לא השפיעה על זורארק.זוראה וזוארק תוקפים יחדו בכדור צל. הם מאחדים את שני כדורי הצל שלהם לכדור צל אחד.הם שולחים את כדור הצל אל לטיאוס.לטיאוס לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.לטיאוס תוקף בפעימת דרקון חזקה את זוראה ואת זורארק שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
למפנט סופג את המכה הכפולה של זויאלוס ולא קורה לו כלום.למפנ משתמש בתופת על זואילוס.התופת מצליח להעיף את זויאלוס לתוך תקרת החדר.זויאלוס נתקע עם שני ראשיו בתקרה אך עדיםן לא הפסיד בקרב.זורארק שולח להביר אל מגניום.הוא משתמש בעלים מסתובבים שלו כדי להגם עליו.זורארק שולח להביור חזק שפוגע בזירת הקרב ומחמם אותה.זורארק שולח עוד להביר אל מגניום שפוגע בו די קשה.מגניום תוקף את הפוקימונים שלך בעלי טער ובזמן הזה שולח גפן מצליפה כדי להוציא את זויאלוס מהחור שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
סטיליקיס משתמש במהירות בחפירה.הוא מתחיל מלחפור לו ואז נכנס לבור.הבור שחר מגן עליו מפני הלהביור של האנדום.סטיליקיס יוצא מהבור ומיד תוקף בניב חשמלי את האנדום.האנדום לא מצליח להתחמק מן הניב החשמלי שלו ונפגע די קשה.ניטלס משתמש בהתקפה מהירה.היא מתחילה לזוז במהירות ומתחמקת מן שבירת הלבנים של פינסיר.היא שולחת להביור חזק אל פינסיר.פינסיר נגע די קשה.האנדום תוקף בניב אש את סטיליקיס. פינסיר תוקף בגילוטינה את ניטלס.[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;1154504][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מודה לאישה הזקנה.אתה ופלראון מתחילים לרוץ לעבר התחרות כד להגיע אליה בזמן ולהירשם אליה.אתם מגיעים לפניה ופונים שמאלה.אתם משיכים לרוץ וכעור זמן קצר אתם שומעים מלא קולות של אנשים מריעים.אתם מבינים שהגעתם למקום הנכון.אתם ניגשים לדוכן ואתה רושם את עצמך.כעבור זמן קצר השופט אומר " הקרב הבא הוא בין אייס לאנדו.בבקשה תעלו לזירת הקרב "[/COLOR][/B][/quote]
אעלה לזירת הגמר ואנסה להפסיק להתנשף מן הריצה.
אלטף את פלריאון ואתמקם במקום המיועד למאמנים שמתחרים ליד פלריאון.
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה עולה ביחד לזירת הקרב עם פלוראון שלך.בזירת הקרב כבר עומד אנדו היריב שלך. השופט אומר לשניכם " טוב חוקי הקרב הם ככה: הקרב היה 1 על 1 בלבד.אסור להחליף פוקימון באמצע הקרב.מותר לכם להשתמש ביכולת המיוחדת של הפוקימון שתילחמו בו.הפוקימון הראשון שיוצא מהזירה או מתעלף אז הוא המפסיד.טוב מקוה שהבנתם תחחילו ". אנדו מוציא את קלף התפיסה שלו וממנו הוא מוציא [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/010.png[/IMG]כטרפיי[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;1154509][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה עולה ביחד לזירת הקרב עם פלוראון שלך.בזירת הקרב כבר עומד אנדו היריב שלך. השופט אומר לשניכם " טוב חוקי הקרב הם ככה: הקרב היה 1 על 1 בלבד.אסור להחליף פוקימון באמצע הקרב.מותר לכם להשתמש ביכולת המיוחדת של הפוקימון שתילחמו בו.הפוקימון הראשון שיוצא מהזירה או מתעלף אז הוא המפסיד.טוב מקוה שהבנתם תחחילו ". אנדו מוציא את קלף התפיסה שלו וממנו הוא מוציא [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/010.png[/IMG]כטרפיי[/COLOR][/B][/quote]
'קטרפי?' אגחך בתוכי 'קטרפי זה פוקימון שדורש פלריאון!'
"צא פלריאון" אורה לפלריאון שלי שעמד לידי, הפעם בקול רם "תתקוף בניב אש!"
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה די מגחגח על הקטרפי של אנדרו.אתה בוחר בפלריאון שילחם נגד הקטרפי של אנדו.פלריאון שמח שבחרת בו במי שילחם בקרב הזה.פלריאון נכנס אל זירת הקרב.פלריאון מיד מתחיל בקרב ומשתמש בניב אש חזק.הוא רץ במהירות אל קטרפי.קטרפי ז במהירות מן פלריאון ומצליח להתחמק מן ניב האש שלו. אנדו אומר לקטרפי שלו"תשמש בירית חוט על פלריאון ". פלריאון משתמש בירית חוט.הוא יורה חוטים לעבר פלריאון[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;1154518][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה די מגחגח על הקטרפי של אנדרו.אתה בוחר בפלריאון שילחם נגד הקטרפי של אנדו.פלריאון שמח שבחרת בו במי שילחם בקרב הזה.פלריאון נכנס אל זירת הקרב.פלריאון מיד מתחיל בקרב ומשתמש בניב אש חזק.הוא רץ במהירות אל קטרפי.קטרפי ז במהירות מן פלריאון ומצליח להתחמק מן ניב האש שלו. אנדו אומר לקטרפי שלו"תשמש בירית חוט על פלריאון ". פלריאון משתמש בירית חוט.הוא יורה חוטים לעבר פלריאון[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש בסופת חול ביחד עם כדור צל כמתקפת נגד!" אורה לפלריאון להשתמש במהלך שכבר ביצענו פעם
-
[B][COLOR="Green"]אייס
פלריאון משתמש בסופת חול. הוא מייצר סופת חול די גדולה. לאחר מכן הוא משתמש בכדור צל. הוא מכין כדור צל חזק מאוד.סופת החול וכדור הצל מתמזגים למתקפה אחת למתקפת נגד ירית החוטים של כטרפי. סופת הצל עפה לעבר ירית החוטים. היא משימה אותם ומשיכה לנוע לעבבר כטרפי. כטרפי לאא מצליח להתחמק מן סופת הצל ונפגע מאוד קשה. אנדו אומר לו"תשמש בנשיכת חרק ". קטרפי משתמש בנשיכת חרק על פלריאון[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;1154529][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פלריאון משתמש בסופת חול. הוא מייצר סופת חול די גדולה. לאחר מכן הוא משתמש בכדור צל. הוא מכין כדור צל חזק מאוד.סופת החול וכדור הצל מתמזגים למתקפה אחת למתקפת נגד ירית החוטים של כטרפי. סופת הצל עפה לעבר ירית החוטים. היא משימה אותם ומשיכה לנוע לעבבר כטרפי. כטרפי לאא מצליח להתחמק מן סופת הצל ונפגע מאוד קשה. אנדו אומר לו"תשמש בנשיכת חרק ". קטרפי משתמש בנשיכת חרק על פלריאון[/COLOR][/B][/quote]
"לא אם אני אתקוף בניב אש!" אצעק לכיוון פלריאון ואהנהן "אתה יותר מהיר מקטרפי!"
-
[B][COLOR="Green"]אייס
פלריאון זז במהירות ומצליח להתחמק מן נשיכת החרק של כטרפי.לאחר מכן פלריאון משתמש בניב אש פעם נוספת על כטרפי של אנדו.הוא רץ לעבר כטרפי במהירות כדי לפגוע בו ולהביס אותו בקרב.הפעם כטרפיי לא מצליח להתחמק מן ניב האש של פלריאון.כטרפי נפגע מאוד קשה מן ניב האש של פלריאון ומתעלף בקרב.אנדו מחזיר את קטרפי לקלף שלו. השופט אומר לך"אתה המנצח אתה עולה לקרבוטת רבע הגמר. ההקרב הבא שלך הוא בעוד 10 דקות"[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;1154537][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פלריאון זז במהירות ומצליח להתחמק מן נשיכת החרק של כטרפי.לאחר מכן פלריאון משתמש בניב אש פעם נוספת על כטרפי של אנדו.הוא רץ לעבר כטרפי במהירות כדי לפגוע בו ולהביס אותו בקרב.הפעם כטרפיי לא מצליח להתחמק מן ניב האש של פלריאון.כטרפי נפגע מאוד קשה מן ניב האש של פלריאון ומתעלף בקרב.אנדו מחזיר את קטרפי לקלף שלו. השופט אומר לך"אתה המנצח אתה עולה לקרבוטת רבע הגמר. ההקרב הבא שלך הוא בעוד 10 דקות"[/COLOR][/B][/quote]
*קטרפי
---
"טוב" אהנהן לאישור "פלריאון היית מצויין".
'אני חושב שאני אשאר כאן ואחכה לקרב הבא שלי' אחשוב לעצמי ואמצא מקום לשבת.
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה ופלריאון יורדים מן הזירה.אתה מחליט להישאר כאן ולחכות שיערבו ה10 הדקות שלך.אתם ניגשים אל הקהל וראים כיסא ריק שבו תוכלו לשבת.אתה יושב עליו ופלריאון יושב ליד הרגליים שלך.אתה מתחיל לצפות בקרב שמתרחש עכשיו.סאי נגד אריקה.אריקה משתמשת בויפנבל וסאי בדינו.לאחר דרב של 10 דקות ארוך מאוד סאי מצליח לנצח את אריקה בקרב.השופט אומר " הקרב הבא הא אייס נגד יאמאטו.תעלו לזירה "[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
זורארק יוצא ממצב הפוצ'יאנה שלו לצורה האמיתית שלו.לטיאוס פוגע בזוראה עם ראשית זן אך בגלל שעל חושי לא משפיע על אופל המתקפה כלל לא לא הזיזה לזוראה.לטיאוס פוגע בזורארק עם ראשית זן.ראשית הזן כלא לא השפיעה על זורארק.זוראה וזוארק תוקפים יחדו בכדור צל. הם מאחדים את שני כדורי הצל שלהם לכדור צל אחד.הם שולחים את כדור הצל אל לטיאוס.לטיאוס לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.לטיאוס תוקף בפעימת דרקון חזקה את זוראה ואת זורארק שלך.[/quote]
"זוראה וזורזארק תתחמקו ותתקפו בציפורני צל! זורזארק תוסיף לציפורן צל שלך להביור גם!" אפקוד אליהם.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
זוראה וזורארק זזים במהירות ומצליחים להתחמק מן פעימת הדרקון של לטיאוס.לאחר מכן זוראה משתמש בציפורן צל.זורארק משתמש גם הוא בציפורן צל אך הוא משלב את ציפורן הצל עם מתקפת הלהביור שלו.לטיאוס מצליח להתחמק מן ציפורן הצל של זוראה.ציפורן הצל שמשולבת עם להביור פוגעת בלטיאוס קצת.לטיאוס עובר לתקוף בבקרן קרח חזקה.הוא שולח קרן קרח חזקה לעבר זוראה שלך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;1154556][B][COLOR="Red"]ג'ון
זוראה וזורארק זזים במהירות ומצליחים להתחמק מן פעימת הדרקון של לטיאוס.לאחר מכן זוראה משתמש בציפורן צל.זורארק משתמש גם הוא בציפורן צל אך הוא משלב את ציפורן הצל עם מתקפת הלהביור שלו.לטיאוס מצליח להתחמק מן ציפורן הצל של זוראה.ציפורן הצל שמשולבת עם להביור פוגעת בלטיאוס קצת.לטיאוס עובר לתקוף בבקרן קרח חזקה.הוא שולח קרן קרח חזקה לעבר זוראה שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"זורזארק להביור על הקרן קרח במהירות ובנתיים זוראה תהפוך לאלקטוויר ותשלח מכת ברק על לטיאוס!" אפקוד על שניהם.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
זורארק שולח להביור אל קרן הקרח.קרן הקרח מהירה יותר מן הלהביור של זורארק והיא מצליחה לפגוע בזוראה.קרן הקרח פוגעת בזוראה ומקפיאה אותו.זוראה לא יכול לעשות כלום בגלל שהוא קפוא.זוראה מנסה להשתמש ביכולת שלו כדי להפוך לאלקטויר אך זה לא מצליח.זורארק שולח להביור אל זוראה.לטיאוס משתמש בעל חושי על זוראה ומעביר אותו לצד השני של הזירה.לטיאוס אומר "אם תרצה להציל את זוראה תצטרך לעהור דרכי".לטיאוס תוקף בנימת דרקון את זורארק.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;1154565][B][COLOR="Red"]ג'ון
זורארק שולח להביור אל קרן הקרח.קרן הקרח מהירה יותר מן הלהביור של זורארק והיא מצליחה לפגוע בזוראה.קרן הקרח פוגעת בזוראה ומקפיאה אותו.זוראה לא יכול לעשות כלום בגלל שהוא קפוא.זוראה מנסה להשתמש ביכולת שלו כדי להפוך לאלקטויר אך זה לא מצליח.זורארק שולח להביור אל זוראה.לטיאוס משתמש בעל חושי על זוראה ומעביר אותו לצד השני של הזירה.לטיאוס אומר "אם תרצה להציל את זוראה תצטרך לעהור דרכי".לטיאוס תוקף בנימת דרקון את זורארק.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"זורזארק תנסה להפוך להידרגון, ואם תצליח תתקוף בלהביור עם שיסוע לילה ואם לא תצליח תשלח לעברו 10 כדורי צל!" אפקוד על זורזארק בחשש.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
זורארק זז במהירות ומצליח להתחמק מן נשימת הדרקון של לטיאוס.לאחר מכן זורארק משתמש ביכולת המיוחדת שלו והוא מנסה להפוך להידרוגן.זורארק מצליח והופך להידרוגן חזק ביותר.הידרוגגן תוקף בלהביור עם שיסוע לילה את לטיאוס.לטיאוס משתמש במסך מראה.מסך המראה מגן על לטיאוס מפני 2 המתקפות של הידרוגן.ניצוצות מן הלהביור פוגעת בקרח של זוראה.הניצוצות ממיסות את הקרח וזוראה חופשי.זוראה רץ במהירות וניה ליד הידרוגון.ליאוס שוב תוקף בקרן קרח הפעם את הידרוגן.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;1154579][B][COLOR="Red"]ג'ון
זורארק זז במהירות ומצליח להתחמק מן נשימת הדרקון של לטיאוס.לאחר מכן זורארק משתמש ביכולת המיוחדת שלו והוא מנסה להפוך להידרוגן.זורארק מצליח והופך להידרוגן חזק ביותר.הידרוגגן תוקף בלהביור עם שיסוע לילה את לטיאוס.לטיאוס משתמש במסך מראה.מסך המראה מגן על לטיאוס מפני 2 המתקפות של הידרוגן.ניצוצות מן הלהביור פוגעת בקרח של זוראה.הניצוצות ממיסות את הקרח וזוראה חופשי.זוראה רץ במהירות וניה ליד הידרוגון.ליאוס שוב תוקף בקרן קרח הפעם את הידרוגן.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"להביור ואם לא תצליח תתחמק זורזארק! ואז שניכם תשלחו שיסוע לילה עם כדורי צל!" אפקוד על שניהם.
-
[quote=monster;1154552][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה ופלריאון יורדים מן הזירה.אתה מחליט להישאר כאן ולחכות שיערבו ה10 הדקות שלך.אתם ניגשים אל הקהל וראים כיסא ריק שבו תוכלו לשבת.אתה יושב עליו ופלריאון יושב ליד הרגליים שלך.אתה מתחיל לצפות בקרב שמתרחש עכשיו.סאי נגד אריקה.אריקה משתמשת בויפנבל וסאי בדינו.לאחר דרב של 10 דקות ארוך מאוד סאי מצליח לנצח את אריקה בקרב.השופט אומר " הקרב הבא הא אייס נגד יאמאטו.תעלו לזירה "[/COLOR][/B][/quote]
אעלה לזירה בעודי מהרהר על הקרב הקודם 'וואי קרב טוב', אסמן לפלריאון לצעוד איתי לזירה ובדרך אלחש "יכול להיות שאני אשתמש בסנדשו בקרב, אל תעלב אוקיי? נראה מול מי נלחם"
-
[quote]סטיב
סטיליקיס משתמש במהירות בחפירה.הוא מתחיל מלחפור לו ואז נכנס לבור.הבור שחר מגן עליו מפני הלהביור של האנדום.סטיליקיס יוצא מהבור ומיד תוקף בניב חשמלי את האנדום.האנדום לא מצליח להתחמק מן הניב החשמלי שלו ונפגע די קשה.ניטלס משתמש בהתקפה מהירה.היא מתחילה לזוז במהירות ומתחמקת מן שבירת הלבנים של פינסיר.היא שולחת להביור חזק אל פינסיר.פינסיר נגע די קשה.האנדום תוקף בניב אש את סטיליקיס. פינסיר תוקף בגילוטינה את ניטלס.[/quote]
"סטיליקס-כשהאונדום מגיע תשתמש בזנב ברזל!" אומר לסטיליקס ולאחר מכן אומר לנייטיילס:"נייטיילס-השתמשי בפיצוץ אש ואז בסיבוב אש על פינסיר!"
-
[quote=monster;1154504]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]למפנט סופג את המכה הכפולה של זויאלוס ולא קורה לו כלום.למפנ משתמש בתופת על זואילוס.התופת מצליח להעיף את זויאלוס לתוך תקרת החדר.זויאלוס נתקע עם שני ראשיו בתקרה אך עדיםן לא הפסיד בקרב.זורארק שולח להביר אל מגניום.הוא משתמש בעלים מסתובבים שלו כדי להגם עליו.זורארק שולח להביור חזק שפוגע בזירת הקרב ומחמם אותה.זורארק שולח עוד להביר אל מגניום שפוגע בו די קשה.מגניום תוקף את הפוקימונים שלך בעלי טער ובזמן הזה שולח גפן מצליפה כדי להוציא את זויאלוס מהחור שלו.[/COLOR][/B]
[/quote]
"קדימה! למפנט תשתמש בתופת על הגפנים של מגניום! זורוארק להביור על כל העלים!" אורה להם.
"עכשיו שניכם! תשתמשו בלהביור ותופת ותעשו אותה בסגנון הטורנדו ממקודם! למפנט בלבול ותן לה 'חייים'!" אורה לו.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
למפנט משתמש בתופת על הגפנים של מגניום.התופת מחסלת את הגפנים של מגניום.זוראארק שולח להביור חזק לעבר עלי הטער. הלהביור פוגע בעלי הטער. הלהביור עף אל מגניום. מגניום מצליח להתחמק מימנו בקלות.למפנט משתמש בתופת על מגניום.זורארק משתמש בלהביור על מגניום.למפנט משתמש בילבול על שתי המתקפות ונותן להם חיים.שתי המתקפות משתלבות לאחד ונהיות טורנדו הרסני.נראה שמגניום כבר לא יוכל להתחמק מהטורנדו ולהפסיד בקרב. לפתע זואילוס נופל מן התקרה ומשתמש ביכולת המיוחדת שלו.הראשים שלו שואבים את טורנדו האש לתוכם ומגנים על מגניום מפגיעה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
סטיליקיס רואה שאנדום כבר קרוב אליו ולכן הוא משתמש על האנדום בזנב ברזל חזק.האנדום לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של סטיליקיס ונפגע די קשה. ניטלס משתמש בפיצוץ אש. היא שולחת גושי אש קטנים אל פינסיר.גושי האש נוגעים בפינסיר ופוגעים בו חזק.נייטלס משתמשת בסיבוב אש חזק על פינסיר.פינסיר מצליח להתחמק מזה בקלות.האנדום משתמש בערפיח.ערפיח מכסה את כול הזירה ואתה לא רואה כלום וגם הפוקימונים שלך לא רואים כלום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"][B]אייס
אתה עולה ביחד עם פלריאון לזירת הקרב.כשאתם עולים אתה מורה לו שיש סיכווי שהוא לא יבחר להילחם בקרב.פלריאון מבין זאת ולא נעלב ממך.כשאתה מגיע לזירה יאמטו כבר נמצא מולך בזירה.השופט אומר לשניכם " טוב חוקי הקרב :הקרב היה 1 על 1.מותר להשתמש ביכולת של הפוקימון שלכם.אסור להחליף פוקימון.הפוקימון שעף או מתעלף ראשון מפסיד בקרב.הזוכה עולה לקרב חצי הגמר ". יאמאטו אומר לך " שהיה לך בהצלחה ". יאמאטו שולף את קלף התפיסה שלחו וממנו הוא מוציא את [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/023.png[/IMG] אנקס לקרב.[/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
זורארק בצורת הידרוגן שולח להביור לעבר קרן הקר שבאה לעברו.הלהביור וקרן הקרח פוגעים באחד ובשני.הלהביור ממיס את קרן הקרח ואז נעלם באוויר. לאחר מכן הידרוגן תוקף בשיסוע לילה את לטיאוס. זוראה משתמש בכדורי צל את לטיאוס.מלא כדורי צל עפים ביחד עם שיסוע לילה אל לטיאוס. לטיאוס לא מצליח להתחמק מכולם ונפגע די קשה מהם. לטיאוס תוקף בדראכו מטאור את זורארק ואת זוראה.[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
זורארק בצורת הידרוגן שולח להביור לעבר קרן הקר שבאה לעברו.הלהביור וקרן הקרח פוגעים באחד ובשני.הלהביור ממיס את קרן הקרח ואז נעלם באוויר. לאחר מכן הידרוגן תוקף בשיסוע לילה את לטיאוס. זוראה משתמש בכדורי צל את לטיאוס.מלא כדורי צל עפים ביחד עם שיסוע לילה אל לטיאוס. לטיאוס לא מצליח להתחמק מכולם ונפגע די קשה מהם. לטיאוס תוקף בדראכו מטאור את זורארק ואת זוראה. [/quote]
"זורזארק תגן על זוראה בעזרת הגנה ואז תתקוף בניב קרח ואתה זוראה לאחר הדרכו מטאור תתקף שוב בכדורי צל! אך תשלח 20 כדורי צל!" אפקוד על שניהם.