אופק- הסקווירטלים רק יושיטו לך את החוברת מעט בזען,אתה שם לב שהם מחכים לעליית הירח שכבר כמעט עלה
Printable View
אופק- הסקווירטלים רק יושיטו לך את החוברת מעט בזען,אתה שם לב שהם מחכים לעליית הירח שכבר כמעט עלה
"אני יקח את טורציק ואז ארוץ למיי
אופק-אתה חוטף את טורצ'יק בשנייה האחרונה ומתחיל לרוץ אל מיי,הסקווירטלים רואים שמאוחר מידי ולכן לא רודפים אחרייך
אני מבקש מהאחות ג'וי חדר
ומוציא את כל הפוקימונים שישנו
"הצלתי אותך תגיד תודה טורציק"
אנדי-אתה לוקח את חדר 669 והולך לישון יחד עם כולם. אתה מתעורר למשמע רעש מוזר לרואה מבחץ חיילים של טינה וריק אומרים ''אנחנו יודעים שאתה שם!צא החוצה!''
אופק-טורצ'יק יהיה מעט בהלם אבל יגיד לך תודה הוא יאמר ''אוי שיט זה הזמן'' וממנו תצא ביצה
מה הביצה הזאת אשאל
לא רוצה אני אצעק
ליף סופת עלים
בלייז להביור
קומבי רוח
פיצ'ו מכת ברק
ואל תפסיקו אני צורח!!!!
אופק- טורצ'יק יגיד לך ''כל שלוש שנים שומר היער הנוחכי בין עם זה בת לבין עם זה בן מטיל ביצה ובתוכה היורש הבא להיות שומר היער,אני הייתי רוצה להצטרף למסע שלך אבל אני לא יכו אני שומר היערר אבל במקום כל את אלה'' הוא אומר ומושיט לך 5 פנינים כתומות
אנדי-כולם תוקפים וכל החייליפ מתקפפים,כנראה ששנים שלא קאיתה נכנסו והתגנבו מאחורייך והזריקו לך משהו ליד
מה אלה אשאל
אופק-טורצ'יק יאמר לך שאלי פניני אש,בכל פעם שתהיה בצרה תנפץ אחת וברגע שתעשה את זה לא משנה באיזה צרה צהיה הפנינים יחלצו אותך
אני מחזיר את הפוקימונים
מה עשיתם לי מפלצות!!!
/
[QUOTE=ttrrtte;1232275]אופק- ''מה?!'' אוייש נו אז איפה ארתור...... יאמר הסקווירטל ואז יאמר לך ''טוב מיי חומד אנה סורי מדרכי''
ג'ון-''קורע לב לא?'' תאמר פייפר בחיוך ואז תוסיף ''אתה יודע מי הם היו? ולמה הם הזריקו לי מן חומר כחול ?''[/QUOTE]
אלה היו ריק וטינה, אנשים מרושעים שכוחות החיבור שלהם הם של נינטלס והם הזריקו לך את החומר כדי לבטל את הכוחות שלך.
רעיון נחמד טורציק
אנדין-כל מה שהחיילים אומרים זה ''לילה טוב ישנוני'' ואתה מרגיש איך העולם הופך לבועות צבעוניות ונרדם,אתה מתעורר בתא גדול בצבע כחול
ג'ון-אוף... תאמר פייפר באכזבה ותקום לאט לאט ותשאל ''אפשר להצטרף אלייך?''
אופק-''אין בעיהה'' אומר טורצ'יק והולך
555
מיי אני למעלה ביי
אנדי-מה???????????????
אופק-מיי אומרת לך ביי ואתה עולה לחדר שאתה מגיע לחדרר אתה רואה את הקופסא של השרשראות שגנבו ממכם!!
מזל שהחזירו אומר לעצמי ואלך לישון
[QUOTE=quilavaxd;1232331]אני מחזיר את הפוקימונים
מה עשיתם לי מפלצות!!!
[/QUOTE]
זה מה שכתבתי מקודם
פשוט חבר שלי כתב את ה555
סליחה על הספאם
אופק-אתה שם לב לפתק שצץ מתוך הקופסא
אנדי-אתה מתעורר בתא גדול וכחול
[QUOTE=ttrrtte;1232337]
ג'ון-אוף... תאמר פייפר באכזבה ותקום לאט לאט ותשאל ''אפשר להצטרף אלייך?''
[/QUOTE]
בטח פייפר אומר בחיוך.
איפה אני אני חושב
ולמה הכל כחול
אני יקרא למיי ואז אקרא את הפתק
אופק-מיי לא שומעת אותך אז אתה קורא לבד-
''בוא ב8 בערב לקרחת היער עם אתה רוצה לראות את הילדה שוב''
ואטז אתה שומע צרחה של מיי
אנדי- אף אחד לא בא לעזרתך,אבל אתה שומע לחשושים על שטיפת מוח ו משו
אני ילך בשמונה מעוצבן ואחפש את טורציק לפניי שיעזור לי ואז אלך לשם
מה אני אעשה עכשיו אני חושב
איך אני אסתלק
אני מנסה להישתמש בלהביור אל המקום שאני נמצא בו
אופק- אתה לא מוצא אותו אז אתה הולך לבד,אתה מבין שזאת מלכודת ישר ברגעע שאתה מגלה שאתה מוקף חייילים
אנדי-לפני שאתה עושה משהו כ10 חיילים ו3 אנשים בחלוקים נכנסים החיילים לוקחים אותך בכוח אל סוג של משטח אבן וקושרים אותך,אתה רואה אותם שולפים מן עלוקה אדומה ממיכל קטן
אני ישאל "איפה מיי ומה עשיתם לה?"
מה אתם רוצים ממני אני צועק
עוד פעם שכחתי אותי, ילדה רעה:
בטח פייפר אומר בחיוך.
ג'ון-אופסי חח
פייפר ממש תשמח ותציג אותך לפני האספיון שלה סמנתה
אנדי-את הכוחות שלך... אלה מה.. אמר אחד האנשים בחלוק,הוא צבט את העלוקה שהוציא קוצים
[QUOTE=ttrrtte;1232371]ג'ון-אופסי חח
פייפר ממש תשמח ותציג אותך לפני האספיון שלה סמנתה
[/QUOTE]
שלום סמנתה אומר לה ואז אגיד לפייפר לנסות להפוך לאספיון.
אופק-שם אומר מישהו ומביע על מיי מעולפת
ג'ון- פייפר לא מצליחה
"אני יהרוג אתכם" אומר בזעם ואז יקרא לכל הפוקימנים ביער שיבואו לעזור לי
[QUOTE=ttrrtte;1232385]אופק-שם אומר מישהו ומביע על מיי מעולפת
ג'ון- פייפר לא מצליחה[/QUOTE]
לא משנה תנסי אחר כך עכשיו צריך להמשיך.
אופק- החייל אומר ''האזור מבודד שום עזרה לא תבוא!'' ואז כ3 אנשים עם עלוקה כחולה ביד יתקרבו אלייך
ג'ון-פייפר מסכימה ואתם יוצאים לדרך
עופו ממני אומר ואז אזכר בפנינה של טורציק ואנפץ 2 אחת לי והשנייה למיי
אופק-הפנינים מתנפצות ומשגרות גז מוזר שגורם לכולם חוץ מלך ומיי להרדם ואז אתם מוצאים את עצמכם מול מרכז הפוקימונים
"מיי את בסדר?" אשאל בדאגה