[quote=תסתכל למעלה;1260042]אביזי, קראת את הספר השמיני של הארי פוטר? יש בו מלא ספויילרים!![/quote]
קשה לקרוא משהו שלא קיים.
Printable View
[quote=תסתכל למעלה;1260042]אביזי, קראת את הספר השמיני של הארי פוטר? יש בו מלא ספויילרים!![/quote]
קשה לקרוא משהו שלא קיים.
[QUOTE=LordAbizi;1260043]קשה לקרוא משהו שלא קיים.[/QUOTE]
מה פתאום?! זה ממש קל......
[QUOTE=LordAbizi;1260043]קשה לקרוא משהו שלא קיים.[/QUOTE]
קיים וחצי. כאן בארץ, כולם קוראים אותו עכשיו.
זה כן קיים וולדמורט חוזר בראשו של הארי פוטר מואואואוה ^^
[quote=NightWalker;1260046]זה כן קיים וולדמורט חוזר בראשו של הארי פוטר מואואואוה ^^[/quote]
על מה לעזאזל אתה מדבר?
[quote=תסתכל למעלה;1260045]קיים וחצי. כאן בארץ, כולם קוראים אותו עכשיו.[/quote]
LIES. [B]YOU LIE[/B].
[quote=Z.J.H;1260044]מה פתאום?! זה ממש קל......[/quote]
במובן מסויים אתה צודק. במובן מסויים אני צודק. אין שום סתירה בכך, כי אי אפשר לקרוא משהו שלא קיים, ולכן זה קל וקשה בעת ובעונה אחת.
טעות הנה:
[IMG]http://img.mako.co.il/2008/11/23/cover111_b.jpg[/IMG]
[QUOTE=LordAbizi;1260047]על מה לעזאזל אתה מדבר?
LIES. [B]YOU LIE[/B].
במובן מסויים אתה צודק. במובן מסויים אני צודק. אין שום סתירה בכך, כי אי אפשר לקרוא משהו שלא קיים, ולכן זה קל וקשה בעת ובעונה אחת.[/QUOTE]
מאיפה אתה יודע מה קורה בספרד?
אולי הוא ספרדי D:
*win!!!*
[quote=NightWalker;1260048]טעות הנה:
[IMG]http://img.mako.co.il/2008/11/23/cover111_b.jpg[/IMG][/quote]
אבל זה ספר ספין-אוף וככזה אין לו זכויות.
@תסתכל למעלה
אני לא מתכוון להגיב על זה, כי כל זה נשמע מאוד מפוקפק. מבחינתי כל פיסת מידע שאתה חושף על עצמך אינה אמינה. וכמות ספרי הארי פוטר שקיימת אינה תלויה במדינה.
[QUOTE=NightWalker;1260048]טעות הנה:
[IMG]http://img.mako.co.il/2008/11/23/cover111_b.jpg[/IMG][/QUOTE]
אלכס תבין:
להתווכח עם אביזי זה כמו לנסות להיחלץ מחור שחור מיאו ^___^
שטויות,יש לו זכויות והזכויות שייכות לסופרת ג'י קי רולינג חח
[QUOTE=LordAbizi;1260051]אבל זה ספר ספין-אוף וככזה אין לו זכויות.
@תסתכל למעלה
אני לא מתכוון להגיב על זה, כי כל זה נשמע מאוד מפוקפק. מבחינתי כל פיסת מידע שאתה חושף על עצמך אינה אמינה. וכמות ספרי הארי פוטר שקיימת אינה תלויה במדינה.[/QUOTE]
זה כן תלוי, הספר תורגם לספרדית אך לעברית בגלל חוסר מתרגמים הוא עדיין לא יצא.
[quote=NightWalker;1260053]שטויות,יש לו זכויות והזכויות שייכות לסופרת ג'י קי רולינג חח[/quote]
לא זכויות יוצרים, אלא זכויות ספר (על משקל זכויות האדם). ספר ספין-אוף הוא ספר סוג ב', ואין להכליל אותה במנייה של ספרים עיקריים (סוג א').
@תסתכל למעלה
זה לא משנה, יש 7 ספרים עיקריים תהא השפה אשר תהא, וכל שאר הספרים לא נספרים כי הם סוג ב'. לכן אין ספר שמיני.
[QUOTE=LordAbizi;1260056]לא זכויות יוצרים, אלא זכויות ספר (על משקל זכויות האדם). ספר ספין-אוף הוא ספר סוג ב', ואין להכליל אותה במנייה של ספרים עיקריים (סוג א').
@תסתכל למעלה
זה לא משנה, יש 7 ספרים עיקריים תהא השפה אשר תהא, וכל שאר הספרים לא נספרים כי הם סוג ב'. לכן אין ספר שמיני.[/QUOTE]
[URL="http://29.media.tumblr.com/tumblr_lhou3yIX4M1qh6jrto1_400.jpg"]שניצל מטוגן[/URL]
הספר יצא לפני הזמן מכיוון שהיה הדלפה.
מי אתה שתכליל אותו בסוג א' או ב',זה ספר כמו כל הספרים של הארי פוטר,הוא ספר ההמשך להארי פוטר מיאו,תוכיח אחרת
[quote=NightWalker;1260058]מי אתה שתכליל אותו בסוג א' או ב',זה ספר כמו כל הספרים של הארי פוטר,הוא ספר ההמשך להארי פוטר מיאו,תוכיח אחרת[/quote]
העלילה של הארי פוטר מסתיימת ב-2016 במילים All was well. הספר שהצגת זה ספר שמכיל סיפורים מתוך ספר עם אותו השם שהופיע בDeathly Hollows. לפי הכתוב בספר Deathly Hollows, נובע שבספר יש כל מיני אגדות לילדים, שמן הסתם נוצרו לפני 2016. אי לכך, לא ייתכן שהספר שהצגת או המשך של הארי פוטר. מ.ש.ל
[QUOTE=LordAbizi;1260064]העלילה של הארי פוטר מסתיימת ב-2016 במילים All was well. הספר שהצגת זה ספר שמכיל סיפורים מתוך ספר עם אותו השם שהופיע בDeathly Hollows. לפי הכתוב בספר Deathly Hollows, נובע שבספר יש כל מיני אגדות לילדים, שמן הסתם נוצרו לפני 2016. אי לכך, לא ייתכן שהספר שהצגת או המשך של הארי פוטר. מ.ש.ל[/QUOTE]
הסוף של הספר השיביעי זה אחרי 20 שנה, בספר השמיני מתואר מה קורה ב20 שנה האלו ועל חזירתו של וולדמורט וגם חזרתו של אחיו הסופר מגניב בראבק מוטי.
זה לא מוכיח כלום,הסתכלת בתוך הספר? קראת אותו? לא,נכון?
מיאו ^_^
במהלך הספר השמיני גם יש קסמים חדשים
דוגמא:
סליק-חשפיה-במבה-מנציה-פוי-מי-ביטניה
וגם סינית מדוברת ^^
על איזה ספר שמיני אתם מדברים?! אין כזה דבר! אם היה כזה דבר, מזמן היו מדברים על זה בכל מקום.
[quote=NightWalker;1260067]זה לא מוכיח כלום,הסתכלת בתוך הספר? קראת אותו? לא,נכון?
מיאו ^_^[/quote]
1. ויקיפדיה הוא מקור מוסמך כמעט בכל מקום.
2. [URL]http://en.wikipedia.org/wiki/The_Tales_of_Beedle_the_Bard[/URL]
=> הספר שהצגת, ככל הנראה, בעל התכונות שתארתי בהודעה הקודמת.
=> לפי ההודעה הקודמת, הוא לא ספר המשך להארי פוטר, בהסתברות טובה מאוד.
@תסתכל למעלה
ואיך בדיוק קוראים לספר הזה..?
ויקפדיה הוא מקור לא אמין לורד אביזי ואתה צריך לדעת זאת D:
ושמועות שפירסמו באינטרנט הם כן מקור אמין? :)
אלו לא שמועות,אלא עובדות =]
[quote=NightWalker;1260072]ויקפדיה הוא מקור לא אמין לורד אביזי ואתה צריך לדעת זאת D:[/quote]
הוספתי את המילים "כמעט בכל מקום". אז "כמעט בכל מקום" ההוכחה שלי תקפה, ואני אסתפק בנכונות "כמעט בכל מקום". דיוק זה משהו שלעולם לא נשיג. חייבים להסתפק בהערכות.
מי אמר כמעט בכל מקום? ואתה לא נחשב =]
[quote=NightWalker;1260077]מי אמר כמעט בכל מקום? ואתה לא נחשב =][/quote]
רוב בני האדם יסכימו שויקיפדיה נכונה כמעט בכל מקום. שוב פעם, זה מספיק טוב.
רגע, אתם מדברים על "מעשיות בידל הפייטן"?!
אם כן: זה ספר אמיתי יש לי אותו בבית. [b]אבל[/b] זה לא ספר שמיני, אין לו קשר לעלילה של 7 הקודמים. הספר הזה זה הספר שהוזכר ב"אוצרות המוות", הוא סתם קובץ "סיפורי ילדים" של קוסמים.
חחחח כיף לשגע את לורד אביזי חחחחח
חחח גם לשגע אותי! הארי פוטר זה נושא רגיש אצלי :)
במיוחד את אביזי גרמתי לו להתאמץ לחפש הוכחה לטענה שהספר השמיני הוא המשך לספר השביעי חחחחח כיף לשגע אותו חחח
[quote=NightWalker;1260082]במיוחד את אביזי גרמתי לו להתאמץ לחפש הוכחה לטענה שהספר השמיני הוא המשך לספר השביעי חחחחח כיף לשגע אותו חחח[/quote]
תראה, במילא אני מתכוון יום אחד לעבור על כל הויקיפדיה שיש על הארי פוטר, אבל זה נראה כמו יותר מדי חומר, ובינתיים יש לי דברים יותר חשובים לעשות, כמו לסיים מטלה בלוגיקה. אבל אני פשוט משועמם מדי, אז אני בא לכאן ומבזבז כאן את הזמן שלי.
חחחח אביזי אין כמוך D:
[quote=NightWalker;1260084]חחחח אביזי אין כמוך D:[/quote]
ברור שאין, כל בני האדם שונים.
[YOUTUBE]3HqV03Jouzk[/YOUTUBE]
חחחח אביזי,עכשיו באמת הרגת אותי Xddd
לחתול שמופיע דרך קבע בסדרה הזו יש מקום מאוד מכריע, דרך אגב. החשיבות האמיתית שלו מתגלה רק בפרק האחרון.
[QUOTE=HeavySnorlax;1260032]בי בי!!!!
הלכתי!
למי יש כינוי מגניב? לי יש כינוי מגניב![/QUOTE]
גם לי יש כינוי מגניב XD
[QUOTE=Z.J.H;1260033]כן:sorry:[/QUOTE]
כמה פעמים אמרתי לך לא לשרוף את הבית!לך לחדר כלשהו כי כבר שרפת את שלך!
[QUOTE=NightWalker;1260035][IMG]http://www.hportal.co.il/images/editor/images/voldemortdh2poster.jpeg[/IMG][/QUOTE]
I got your nose!
Oh f**k I've lost it!
Xd הוא לא אנושי בכלל...
מה החשיבות של החתול בסוף? D:
אשכרה נשארתי אחרון בהנהלה הגבוהה :o
[QUOTE=Soul Taker;1260088]גם לי יש כינוי מגניב XD
כמה פעמים אמרתי לך לא לשרוף את הבית!לך לחדר כלשהו כי כבר שרפת את שלך!
I got your nose!
Oh f**k I've lost it![/QUOTE]
I losts it יא עילג
מגל יא קוצר חיטה מה קרה לבית?