[QUOTE=Son Gokū;1298914]ואני חשבתי שזה משפט ששעמת ממגרש השדים הכחול.[/QUOTE]
לא,זה לא.
Printable View
[QUOTE=Son Gokū;1298914]ואני חשבתי שזה משפט ששעמת ממגרש השדים הכחול.[/QUOTE]
לא,זה לא.
מגרש השדים הכחול..? מה זה?
שווה צפייה?
[QUOTE=LordAbizi;1298896]אבא של הינאטה היה הבכור, ואז בא מישהו מהLIGHTNING VILLAGE וניסה לחטוף את הינאטה, אבל אבא של הינאטה הרג אותו, ואז כמעט עמדה לפרוץ מלחמה, והLIGHTNING VILLAGE דרשו את אבא של הינאטה, אבל מכיוון שהם תאומים זהים, ההיוגה רצו לתת את אבא של נג'י (מי יבחין בהבדל?) כדי להגן על הסודות של הביקוגן. זה מה שנג'י ידע. ואז אחרי שהוא הפסיד לנארוטו הוא גם למד שאבא של הינאטה רצה שיתנו אותו, אבל אבא של נג'י יתעקש למות, כי זה יהיה הדבר היחיד שהוא עושה מבחירה.
אנשים מוזרים ם.ם[/QUOTE]
כמו שכתבתי, לא התעסקתי בזה כל כך הרבה זמן ששכחתי O:
בהחלט מוזרים..
תראה וואן פיס
[QUOTE=LordAbizi;1298905]וכמובן, כמו בכל פעם שאתה מדבר על משחק התפקידים שלך, לא הבנתי מה אתה רוצה ממני.[/QUOTE]
למחוק כל הודעה עם התוכן של הנושא של המ"ת שאפתח
[QUOTE=Kaiser;1298906]מה אייל,אתה עושה אתה עושה מ''ת [COLOR=black]על [/COLOR][COLOR=red][B][/B][/COLOR][COLOR=black]? [אם תבקש ממני לערוך\למחוק את ההודעה הזו,לא אעשה את זה מועהעהעהעהע] [/COLOR][/QUOTE]
בסדר אז לא אבקש ואתה תקבל באן מפקח שיקרא ליוקליילי שישעה אותך גם מכאן
[quote=הנואש לווינר;1298918]מגרש השדים הכחול..? מה זה?
שווה צפייה?[/quote]
כן זה נחמד.
ביי הלכתי לאכול!
[quote=הנואש לווינר;1298918]מגרש השדים הכחול..? מה זה?
שווה צפייה?[/quote]
תראה זה נחמד,האנימה נגמרה עם סוף פילרי.
חחחח,על זה אני אקבל באן? לא נראה לי
[quote=מאסטר ליאון;1298921]למחוק כל הודעה עם התוכן של הנושא של המ"ת שאפתח
בסדר אז לא אבקש ואתה תקבל באן מפקח שיקרא ליוקליילי שישעה אותך גם מכאן[/quote]
מתיבת הה"פ שלי? כי אם כן, אז אני יכול להבטיח לך שאני לא אפרסם שום חלק ממנה, ושהודעות שקשורות למשחק שלך תמחקנה באופן טבעי כשאני מרוקן את תיבת הה"פ שלי. (פשוט אין לי כח לחפש את כל ההודעות שלך ולבדוק אילו מהן קשורות למשחק)
איתי, שבשום פנים ואופן לא תעשה לי פגישות עם השחקנים האחרים במשחק שלך..
ביי עמית
[QUOTE=LordAbizi;1298926]מתיבת הה"פ שלי? כי אם כן, אז אני יכול להבטיח לך שאני לא אפרסם שום חלק ממנה, ושהודעות שקשורות למשחק שלך תמחקנה באופן טבעי כשאני מרוקן את תיבת הה"פ שלי. (פשוט אין לי כח לחפש את כל ההודעות שלך ולבדוק אילו מהן קשורות למשחק)[/QUOTE]
לא, אל תעז!! וכשתרוקן אז תוכל לא למחוק את ההודעות הישנות שקיבלת?
אני התכוונתי בנו"ד ועל רעיון למ"ת חדש.
אל תגיד את שם יוקליילי לשווא
רק לי ולאלון מותר להשתמש בו.
[quote=מאסטר ליאון;1298929]לא, אל תעז!! וכשתרוקן אז תוכל לא למחוק את ההודעות הישנות שקיבלת?
אני התכוונתי בנו"ד ועל רעיון למ"ת חדש.[/quote]
לא נראה לי שיש לי הודעות בנו"ד שקשורות לזה... אבל אני אבדוק ואמחק אם יש... ואל תדאג, אני מרוקן את התיבה שלי מהסוף להתחלה, ככה שאם אני מוחק משהו שם כנראה הוא כבר לא רלוונטי.
כמה משחקים אפשר לפתוח בעת ובעונה אחת?? אני השני והמעתיק שמות משתמשים
אהה אייליאון,ירדת מהרעיון לבקש מאלון לתת לי באן? Xd
[QUOTE=master lion;1298932]כמה משחקים אפשר לפתוח בעת ובעונה אחת?? אני השני והמעתיק שמות משתמשים[/QUOTE]
איך העזת לקחת את שמי!!!!<1?!.1!?
[QUOTE=LordAbizi;1298931]לא נראה לי שיש לי הודעות בנו"ד שקשורות לזה... אבל אני אבדוק ואמחק אם יש... ואל תדאג, אני מרוקן את התיבה שלי מהסוף להתחלה, ככה שאם אני מוחק משהו שם כנראה הוא כבר לא רלוונטי.[/QUOTE]
אבל תזכור לא למחוק את ההודעה הכי עדכנית
לא,אייליאון,הוא היה הרבה לפניך
[QUOTE=Kaiser;1298936]לא,אייליאון,הוא היה הרבה לפניך[/QUOTE]
לא הוא לא, אני הראשון
הוא היה לפניך
לא הוא לא וסגרנו
פתחנו,הוא לפניך
[quote=הנואש לווינר;1298915]מגל ^^[/quote]
לא הבנתי דבר ממה שהיה כתוב שם O:
הגעתי לפרק 10 בz, זה אומר שראיתי היום 7 פרקים, מ5 בערך...
אני אשאר לבאן לצמיתות ב-dn :(
[QUOTE=Kaiser;1298942]אני אשאר לבאן לצמיתות ב-dn :([/QUOTE]
התנקמתי...(לא חשבת שאמרתי עליך להם בשביל שתקבל באן?)
[QUOTE=Kaiser;1298940]פתחנו,הוא לפניך[/QUOTE]
אני הראשון ננעל לתמיד בידי רותם
[quote=מאסטר ליאון;1298948]התנקמתי...(לא חשבת שאמרתי עליך להם בשביל שתקבל באן?)
אני הראשון ננעל לתמיד בידי רותם[/quote]
יש לך מזל שאני לא רוצה לקבל פה באן,רק שתדע שמה שאני רוצה להגיד לך מתחיל ב'לך' ומסתיים ב'יין'
[QUOTE=Kaiser;1298949]יש לך מזל שאני לא רוצה לקבל פה באן,רק שתדע שמה שאני רוצה להגיד לך מתחיל ב'לך' ומסתיים ב'יין'[/QUOTE]
וזה כולל את התעודת זהות שלו במקרה??
לא הבנתי?
[QUOTE=Kaiser;1298951]לא הבנתי?[/QUOTE]
נראה לך שגרמתי לבאן שלך?!?! איך האמנת
נמאסת כבר יא Kon
[QUOTE=Kaiser;1298954]נמאסת כבר יא Kon[/QUOTE]
מה זה אומר? וסיימתי להיום
היי מה קורה?
טוב... סיימתי לכתוב את המידע הסודי על כל מקצוע, שאת המידע הזה אני חושף רק בפני אלו שנרשמו למשחק בתור המקצוע הזה בה"פ...
אז מה בעצם עוד נותר לי במשחק? צביעת פסקאות, בסדר... ולקרוא את זה עוד איזה 200 פעם? כן נראה לי זה יספיק.
בסדר עמית,ואיתך?
הלכתי לכמה דקות
ביי איתי
[quote=ワンピース;1298927]איתי, שבשום פנים ואופן לא תעשה לי פגישות עם השחקנים האחרים במשחק שלך..[/quote]
אוקיי, לא אעשה.
ואתה יכול להגדיר ''תתקרב לסיום המנגה''..?
דניס באיזה פרק אתה במנגה של וואן פיס?
אני בפרק 25 ובפרק העדכני.
[QUOTE=LordAbizi;1298957]טוב... סיימתי לכתוב את המידע הסודי על כל מקצוע, שאת המידע הזה אני חושף רק בפני אלו שנרשמו למשחק בתור המקצוע הזה בה"פ...
אז מה בעצם עוד נותר לי במשחק? צביעת פסקאות, בסדר... ולקרוא את זה עוד איזה 200 פעם? כן נראה לי זה יספיק.[/QUOTE]
מה יש לך מ"ת? אפשר להירשם ואם הוא לא פתוח להיות שמור?
[QUOTE=Kaiser;1298958]בסדר עמית,ואיתך?[/QUOTE]
אחח איך אני זוכר את הימים שהיינו רבים ואצלי הכול חר*