אוף!!
הפרק של הסיפור שלי מוחן אבל אני צריך שמגל יבטטא אותו!!
Printable View
אוף!!
הפרק של הסיפור שלי מוחן אבל אני צריך שמגל יבטטא אותו!!
חחחחח עמית זה נשמע כאילו אתה רומז שאתה צריך בטא.
אולי אדם יוכל לעזור לך
לילה טוב חברייה.
מה נשמע אחי הטוב? אני אשמח לעזור לעמית. הלא זה מה מנהל ספרות עושה לא? D:
איך היה בניתוח לא סיפרת לי.
אז אדם אני שולך לך את הפרק ואתה צריך לבטא אותו
יש צ׳לסי אהובתי הדיחה את בארסה מליגת אלופות חח, נשאר שמחר נצח בעזרת ה׳ את באיירן ואז 2 הקבוצות שאני אוהב בגמר.
מחר אחגוג את הדחה של בארסה יחד עם יום העצמאות, מכבד את היום.
[quote=The Charmander;1317082]מה נשמע אחי הטוב? אני אשמח לעזור לעמית. הלא זה מה מנהל ספרות עושה לא? D:
איך היה בניתוח לא סיפרת לי.[/quote]
טנקס (:
היה בסדר, מעט מלחיץ הדיבורים בינהם.. עצמתי עיניים כל הניתוח, היה פעם אחת כשפתחתי וראיתי ת'כפפה שלו עם מעט דם, נלחצתי ועצמתי שוב את העיניים... חח
זה מעט מפריע מדי פעם, אבל מתגברים.
וואלק אתה תותח.
עמית :( כמעט סיימתי כשהמחשב כבה לי ואתחל את עצמו...
היי :)
מה קורה?
מה קורה משה?, מחר בערב בעצמאות עין אחת בבימות חוגגת ת העצמאות וגם את ההפסד של בארסה ועין שנייה במשחק של ריאל.
[QUOTE=SportMan;1317091]מה קורה משה?, מחר בערב בעצמאות עין אחת בבימות חוגגת ת העצמאות וגם את ההפסד של בארסה ועין שנייה במשחק של ריאל.[/QUOTE]
היי אבי, סבבה אני מניח שאתה צוהל משמחה אחרי המשחק..:wink:
[QUOTE=THE CHOSEN ONE;1317092]היי אבי, סבבה אני מניח שאתה צוהל משמחה אחרי המשחק..:wink:[/QUOTE]
בגלל יום הזיכרון אני לא חוגג ממש, אמרתי ייש קצת בשמחה אבל אני ממש אשמח מתי שיצא יום הזיכרון ואקווה לניצחון של ריאל של 2-0 כדי לא להסתכן ואז גמר ריאל צלסי זה חלום טוב של 2 הקבוצות האהובות עליי, מסי מראה כמה הוא שחקן גרוע, רונאלדו ווינר ויכול לנצח משחקים כאלה.
[QUOTE=SportMan;1317093]בגלל יום הזיכרון אני לא חוגג ממש, אמרתי ייש קצת בשמחה אבל אני ממש אשמח מתי שיצא יום הזיכרון ואקווה לניצחון של ריאל של 2-0 כדי לא להסתכן ואז גמר ריאל צלסי זה חלום טוב של 2 הקבוצות האהובות עליי, מסי מראה כמה הוא שחקן גרוע, רונאלדו ווינר ויכול לנצח משחקים כאלה.[/QUOTE]
אתה רוצה שריאל תיקח או שעדיין יש לך פינה חמה לצ"לסי?!:nose_pick:
[QUOTE=THE CHOSEN ONE;1317094]אתה רוצה שריאל תיקח או שעדיין יש לך פינה חמה לצ"לסי?!:nose_pick:[/QUOTE]
אם כל הצער,אם יהיה ריאל צלסי בעזרת ה׳, רוצה את הניצחון של ריאל.
אבל מחר אני אשמח בגלל ההדחה של בארסה והשפל שהיא לאתיקה כנראה אליפות וגם עפה מליגת אלופות חח.
[QUOTE=SportMan;1317095]אם כל הצער,אם יהיה ריאל צלסי בעזרת ה׳, רוצה את הניצחון של ריאל.
אבל מחר אני אשמח בגלל ההדחה של בארסה והשפל שהיא לאתיקה כנראה אליפות וגם עפה מליגת אלופות חח.[/QUOTE]
חח כן זה חזק,הם אולי ציפו לאבד ת'אליפות אבל לא את ליגת האלופות,נראה לי פפ עוזב אותם סוף השנה..:wink:
[quote=הנואש לווינר;1317061]שידרו בארץ את כל האנימה בכלל? לא ידעתי.
אתה מדבר שקראת מה יקרה עם אורוצ'ימרו בשיפודן? זה בקושי עלילת משנה מהסיבה ש*אני לא יגיד לך כדי לא להרוס לך P:*
ביי עמית.. גם אני הולך עוד מעט לקרוא קצת שלדון פוקס.. סטפני בסטייל D:[/quote]
שידרו בארץ את נארוטו את כל הפרקים. שיפודן לא שידרו.
הכדורגל הזה גורם לכם להישתגע >>
אני סתם קניתי עגיך של ברסה לא אוהב ולא כלום, סתםפ קניתי כי הצבעים יפים, פתאום כל רגע מה אתה אוהד בארסה אעה אה. >>
בוקר..
בוקר
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49526[/url]
62 צפיות ו0 תגובות ):
[QUOTE=monster;1317097]שידרו בארץ את נארוטו את כל הפרקים. שיפודן לא שידרו.[/QUOTE]
אני חשוב שכן שידרו כמה פרקים של שיפודן או עונה שהיא לא העונה הראשונה.
גיא רק שתדע שקירא זה זיו ב-100% הוא היחיד שנותר שמשחק ב-dn
[QUOTE=Death The Kid;1317104]גיא רק שתדע שקירא זה זיו ב-100% הוא היחיד שנותר שמשחק ב-dn[/QUOTE]
הזבל עבד עליי ><
סתם שנייה אתה בטוח שהקירא משחק בDN או שהוא רק רוצה להפליל?
אני חושב שזה זיו,אני הייתי במקומך מוריד אותו ומהר
וגם אני לא אומר "דואלינג" אני אומר "dn" אם לא שמת לב
[QUOTE=Death The Kid;1317107]אני חושב שזה זיו,אני הייתי במקומך מוריד אותו ומהר
וגם אני לא אומר "דואלינג" אני אומר "dn" אם לא שמת לב[/QUOTE]
אבל רק אני והוא פעילים יהיה לי קשה להוריד אותו ><
זה לא באשמתי...
הלכתי לבצפר, חוזר עוד שלוש שעות.
ביי איתי
עומר, אני לא קירא. עד שלא יהיו שלושה אנשים פעילים לפחות, אף אחד לא יוכל למות בהצבעה, אלא אם כן הוא לא הצביע. בנוגע לdn, אתה לא חושב שניסו להפליל אותי?
אני הצבעתי לך לא כי חשבתי שאתה הקירא, אלא כי קיוויתי שהקירא ייגרר אחרי "להפליל" אותך, עכשיו אני כמעט בטוח שגיא הוא קירא.
לא נורא
[QUOTE=ACMilaneZi;1317103]אני חשוב שכן שידרו כמה פרקים של שיפודן או עונה שהיא לא העונה הראשונה.[/QUOTE]
לא שידר את שיפודן בכלל בארץ.
שידרו רק את הפרקים 1-220 של נארוטו ואם זכור לי נכון גם תסרט ה1 של נארוטו-מעבהר לזה לא שידרו כלום שקשור לנארוטו.
יש הסרט ה5 של נארוטו שיפודן-כלא הדמיים יעלה מחר לאיטרנט-נחמד שזה יצא ביוםפ העצמות.
ליאור,אתה יכול להגיב בחידון?
ליאור, אני אישית חושב שאתה מאוד תאהב את הסיפור שלי. שיחררתי פרק מאוד מיוחד אתמול בלילה, מומלץ מאוד לקרוא.
למי שקורא, טומי מבצע את הרכשיה הראשונה שלו, מעניין מה הכוונה, או איך בכלל עושים את זה.
גלו הכל בגלאריה סאה.
[QUOTE=~prinny;1317067]שאלום! עומר, אם אתה לא יודע שנארוטו שודר בארץ אתה מקסימום בן 11..
ורומה, אני במקומך הייתי מתחיל מההתחלה.. למרות שזה נראה מייאש, זה מה שאני עשיתי והיו רגעים שנמאס לי בגלל כמות הפרקים הגדולה אבל לא וויתרתי ועכשיו אני כבר בפרק 204 של שיפודן..[/QUOTE]
לא, אני יודע שזה שודר.. אבל הם הפסיקו מהר מאוד ולא סיימו את כל האנימה.. היה גם לפעמים בלילה S:
שלום.
היי מה נשמע אחי?
עומר (מר נואשי, אני חושב שאני אתחיל לקרוא לך ככה), אמרת שאתה חושב שאתה יודע מי הקירא. אתה יכול לגלות לי על פי מה אתה חושב ככה?
ליאור,שאלה קשה מאוד שמת שם...
היי אחות, סוף סוף הגבת בנו"ד שאני נמצא.. Lol
גם בנחוץ פיספסתי אותך /=
~~~~~
יש סוף סוף שאלה שאני יכול לענות עליה בחידון נארוטו (הרב שכחתי Xd)
[QUOTE=PizzaBlaster;1317135]עומר (מר נואשי, אני חושב שאני אתחיל לקרוא לך ככה), אמרת שאתה חושב שאתה יודע מי הקירא. אתה יכול לגלות לי על פי מה אתה חושב ככה?[/QUOTE]
אמממ.. לא נראה לי.
עידן אמר לי שאסור לי לדבר איתכם על המשחק S:
עריכה: שיט, דאבל..
אני לא רוצה עוד אזהרה, ונגמר לי הווינר! /=