אני הבנתי רק חלק מזה "אני שיכור אז אני צריך ללכת לא מומלץ לדבר איתי"
Printable View
אני הבנתי רק חלק מזה "אני שיכור אז אני צריך ללכת לא מומלץ לדבר איתי"
[quote=דור רמאי;1322151]יש הבדל בינו לבינך. אתה קורא ורואה אנימות, אבל משקיע זמן בלימודים ובחברה, והוא- משקיע כל היום בלפרסם בנו"ד על פרקים שהוא רואה באנימות..
אנידגכ שיכור בטבשדג אזךשלדגח אניךחדכג צריךדףגךכחד ללכתשגדףךשדג... לאםדלגכ מומלץשדךכחש לדברלשחדגשדג איתידגשכלחדיכ[/quote]
ומי אמר לך שהוא לא עושה את זה, או משהו קרוב? הוא יכול באותה מידה אפילו להיות יותר חברותי ממני, אל תבוא ותגיד על כל אחד שרואה אנימות שהוא חסר חיי חברה וכו', ככל שידוע לי זאת הכללה והיא לא משהו P:
[quote=Death The Kid;1322150]מי אמר לך שאני לא מוכשר?
ביג דיל אז אני לא ספורטאי מצטיין,גם ככה אני שונא ספורט
אני לא עם חברים,יש לי אותם מספיק בבית ספר,מקסימום אם אני צריך אותם יש לי את המספר שלהם
איתי,נראה לי פאני דק זה לא משהו שנוגע לך[/quote]
נכון XD
אגב, להיות מוכשר זה לא קשור לאם יש ניצול של הכשרון הזה... אני יכול להיות מוכשר במשהו גם אם מעולם לא עשיתי אותו, ואני בכלל לא יודע מה זה... (ואז אני אוכל לבדוק את הטענה הזו רק כשאני באמת אנסה לעשות משהו כזה...)
נראה לי אם אני אתן לך גם דק של מפלצות עם רק כוכב אחד אתה עדיין תצליח לנצח Xd
[quote=Death The Kid;1322157]נראה לי אם אני אתן לך גם דק של מפלצות עם רק כוכב אחד אתה עדיין תצליח לנצח Xd[/quote]
חח
יש מצב
פרסמתי את הגוסטו אתה מוזמן להגיב
או שהדקים שלך אכזריים במיוחד או שיש לך המון מזל Xd
[quote=ワンピース;1322153]ומי אמר לך שהוא לא עושה את זה, או משהו קרוב? הוא יכול באותה מידה אפילו להיות יותר חברותי ממני, אל תבוא ותגיד על כל אחד שרואה אנימות שהוא חסר חיי חברה וכו', ככל שידוע לי זאת הכללה והיא לא משהו P:[/quote]
יכול להיות, אבל בן אדם שפוי עם חברים שיש לו חיים לא היה יורד על אנשים בני 9 שהוא מצפה מהם להיות יותר טובים ממנו
מי אמר לך שאני שפוי?
בוקר ... אני לא מאמין שישנתי רק 5 שעות!!! =[
הלכתי לראות שיפודן [מלא זמן רציתי להגיד את זה Xd]
[quote=Death The Kid;1322161]או שהדקים שלך אכזריים במיוחד או שיש לך המון מזל Xd[/quote]
הייתי הולך על האופציה הראשונה
בדואל הזה נתקעתי עם 3 גוסטו סקווירו בגרייב..
והיריב עשה TT ןזימן את הסקראפ דרגון מהגרייב שלי
אבל הוא בחר בקלף הלא נכון, עשיתי צ'יין וזימנתי איתו את המפלצת עם ה200 התקפה והשתמשתי במירור כשהוא תקף וניצחתי [=
[quote=דור רמאי;1322162]יכול להיות, אבל בן אדם שפוי עם חברים שיש לו חיים לא היה יורד על אנשים בני 9 שהוא מצפה מהם להיות יותר טובים ממנו[/quote]
זה העניין? ליאון? P:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49710[/URL]
איך מילד בין 9 הגעת לליאון,במקרה הזה אתה צודק Xd ניר יוצא עליי בגלל שאני יורד כל הזמן על ליאון ורואה אנימות,זה לא כאילו הוא לא יורד על ליאון או 90% מהפורום רואים אנימות,אבל שיהיה
איתי,אני אעבור על זה אחר כך טוב?
[QUOTE=Death The Kid;1322169]איך מילד בין 9 הגעת לליאון,במקרה הזה אתה צודק Xd[/QUOTE]
אני?
בעיקר בגלל שהילד בן 9 היחיד שמדברים עליו פה זה ליאון O:
הלכתי לראות וואן פיס
הי חזרתי מלשחק נארוטו שיפודן אימפקט-עברתי עכשיו משימה באקסטרה מסימות שעלי להביס 300 נינג'ות רצוץ. הצלחתי להביס את ה300 ברץף עם פאיין(טאנדו). מי שמשחק במשחק הזה הוא הצליח להשיג את הקלפים שיש?
דניאל פה? מה השיר הזה שאמרת שהוא גם אחד השירים..? משום מה אני לא מצליח לראות את ההודעה יותר S:
אני יודע,עשיתי את זה בשביל הקטע של 'במקרה הזה אתה צודק' Xd
ליאור,אני הצלחתי להשיג חלק,ואני שונא את המשימות האלה של הקומבואים,תמיד אני נתקע בהם,אבל הרעיון של לעשות את זה עם פיין די טוב
היום יש לי יום הולדת (:
Omfg! עומר כבר עקפת את ניצן?!
מזל טוב עומר וכן,עקפתי את ניצן...
[QUOTE=Death The Kid;1322176]אני יודע,עשיתי את זה בשביל הקטע של 'במקרה הזה אתה צודק' Xd
ליאור,אני הצלחתי להשיג חלק,ואני שונא את המשימות האלה של הקומבואים,תמיד אני נתקע בהם,אבל הרעיון של לעשות את זה עם פיין די טוב[/QUOTE]
אני כרגע מנסה להשיג את כל הקלפים-בינתים השגתי 60% מהקלפים.
עבת את הקומבו שצריך להרוג 100 ברצף? את ה2 הראשונים עברתי בעזרת מן אחד הסאסקים ואת השלישי בעזרת פיין.
[I][U][/U][/I][QUOTE=Monkey D Luffy;1322168][URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49710[/URL][/QUOTE]
מגיב עוד מעט
[QUOTE=ワンピース;1322170]אני?
בעיקר בגלל שהילד בן 9 היחיד שמדברים עליו פה זה ליאון O:[/QUOTE]
[QUOTE=Death The Kid;1322169]איך מילד בין 9 הגעת לליאון,במקרה הזה אתה צודק Xd ניר יוצא עליי בגלל שאני יורד כל הזמן על ליאון ורואה אנימות,זה לא כאילו הוא לא יורד על ליאון או 90% מהפורום רואים אנימות,אבל שיהיה
איתי,אני אעבור על זה אחר כך טוב?[/QUOTE]
[QUOTE=דור רמאי;1322162]יכול להיות, אבל בן אדם שפוי עם חברים שיש לו חיים לא היה יורד על אנשים בני 9 שהוא מצפה מהם להיות יותר טובים ממנו[/QUOTE]
אני אומר את זה רק פעם אחת ואולי פעמיים:
[COLOR="Red"][SIZE="7"][B][I][U][B][U][FONT="Arial Black"][FONT="Fixedsys"][FONT="Impact"][FONT="System"][COLOR="Red"][SIZE="7"][B][U][/U][/B][/SIZE][/COLOR]אני לא בן 9!!![/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/U][/B][/U][/I][/B][/SIZE][/COLOR][QUOTE=Death The Kid;1322163]מי אמר לך שאני שפוי?[/QUOTE]
זה בדיוןק מה שאני אומר...
עוד יומיים לפרק החדש של שיפודן, יאי ~.~
[quote=הנואש לווינר;1322185]עוד יומיים לפרק החדש של שיפודן, יאי ~.~[/quote]
למה עוד יומיים לפרק? הפרק יוצא בעוד שעתיים ו26 דקות. כנס לנארוטו גט ותראה שיש ספירה לאחור.
[QUOTE=מאסטר ליאון;1322182][I][U][/U][/I]
מגיב עוד מעט
אני אומר את זה רק פעם אחת ואולי פעמיים:
[COLOR="Red"][SIZE="7"][B][I][U][B][U][FONT="Arial Black"][FONT="Fixedsys"][FONT="Impact"][FONT="System"][COLOR="Red"][SIZE="7"][B][U][/U][/B][/SIZE][/COLOR]אני לא בן 9!!![/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/U][/B][/U][/I][/B][/SIZE][/COLOR]
זה בדיוןק מה שאני אומר...[/QUOTE]
אז בן כמה אתה? כל עוד לא תגיד, אתה בן 9..
[QUOTE=monster;1322186]למה עוד יומיים לפרק? הפרק יוצא בעוד שעתיים ו26 דקות. כנס לנארוטו גט ותראה שיש ספירה לאחור.[/QUOTE]
וואלה! D:
שחכתי שיש גם דקות LOL
יאללה שיגיע! קרב אמבושים בסטייל.. D:
[quote=הנואש לווינר;1322190]וואלה! D:
שחכתי שיש גם דקות Lol
יאללה שיגיע! קרב אמבושים בסטייל.. D:[/quote]
תגיד מה הבעיה שלך?
כמו כל פרחה מצויה כותב Lol כל שנייה, מה נסגר?
עברתי את הראשון,אני חושב ואני רק בפרק השלישי,ייקח לי מלא זמן להשלים את הכל :(
מה נסגר איתך? מה אתה מסתלבט עליו... שיכתוב גם lala. אם זה מה שעושה לו את זה. להסתלבט. לא עושה אותך cool...
-_-
[quote=ワンピース;1322189]אז בן כמה אתה? כל עוד לא תגיד, אתה בן 9..[/quote]
15,כנראה שאני באמת הכי צעיר....
לא יודע.. אני משתמש בזה כתחליף לxd
[SIZE="7"][COLOR="Red"]אני מבטל את מילותיי על עומר! כואב לי להגן על שקרן שכמוהו![/COLOR][/SIZE]
בפסח אמרת שאתה בן 14 Xd
אני מבין שאתה סופר בחודשים ולא בשנים Xd
ניר,מי השקרן לא הבנתי,אני או ליאון?
[quote=מאסטר ליאון;1322194]15,כנראה שאני באמת הכי צעיר....[/quote]
אם אתה באמת בן 15 אני גר על הירח עם חזיר מעופף מחמד
תעשה לי טובה.. בלי להעליב, אין מצב שאתה בן 15.. ~.~
הלכתי.
[QUOTE=Death The Kid;1322198]בפסח אמרת שאתה בן 14 Xd
אני מבין שאתה סופר בחודשים ולא בשנים Xd
ניר,מי השקרן לא הבנתי,אני או ליאון?[/QUOTE]
זה שבן 9 מביניכם. תחשוב לבד, אתה מתנהג כמו בן 9 אבל הוא באמת בן 9.
[quote=דור רמאי;1322201]זה שבן 9 מביניכם. תחשוב לבד, אתה מתנהג כמו בן 9 אבל הוא באמת בן 9.[/quote]
מה פתאום הוא בן 15 :nose_pick:
[quote=הנואש לווינר;1322200]תעשה לי טובה.. בלי להעליב, אין מצב שאתה בן 15.. ~.~
הלכתי.[/quote]
ביי עומר
אתה בן 15? כנראה שאני סובל מהזיות...