-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351581]
[b]ניל ופלינט~[/b]
טיילו של פלינט תופס עם רגליו, את גבה של סנובול, ומושך אותה בכוח ומצליח להרים אותה באוויר, והוא מתחיל להסתובב איתה במהירות באוויר, עד שהיא מתאפסת והיא קופצת ממנו במהירות על מייטנה ונושכת את צווארו בעזרת ניב אש ומפילה אותו על האדמה. הלהבות שבפיה מתחילות להעלות ניצוצות והיא מוסיפה ניב חשמלי על צווארו ומשתקת את מייטנה שלא מסוגל לזוז.
מהצד השני מונפרו מסתער על קרודאנט עם אגרוף מאך ומעיף אותו על מייטנה. באותה שנייה, קולה של קלפרי של ניל נשמע בבקתה, וקולה יוצר שירה נעימה לאוזניים והיא מרדימה את קול, מפקד הצללים, ואת הפוקימונים שלו. מה שנותן למונפרו הזדמנות לשלוח להביור ענקי על שלושתם, ולהבות לאט לאט מתחילות לשרוף אותם.
תמי לפתע מתעוררת וקמה על רגליה "ניל?" היא קוראת, מתעלמת מפלינט "אתה בצללים?" היא שואלת באכזבה למראה המדים של ניל.
קול נאנק מכאבים, ומתעורר מהלהבות "אתה מעז ככה לבגוד בנו?" הוא שואל בזעם ומכבה להבות אשר התחילו לקלות את בגדיו "שלושתכם תשלמו על זה!" הוא אומר זועק בזעם.[/QUOTE]
"תהיה פעם שניפגש ולא תצטרכי עזרה ?וכן הייתי בצללים, וזה עונה גם לך קול"אומר.
"קלפרי אגרוף מגה עכשיו תפגעי במטרה להרוג את קול"אומר בכעס.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351581]
[b]ניל ופלינט~[/b]
טיילו של פלינט תופס עם רגליו, את גבה של סנובול, ומושך אותה בכוח ומצליח להרים אותה באוויר, והוא מתחיל להסתובב איתה במהירות באוויר, עד שהיא מתאפסת והיא קופצת ממנו במהירות על מייטנה ונושכת את צווארו בעזרת ניב אש ומפילה אותו על האדמה. הלהבות שבפיה מתחילות להעלות ניצוצות והיא מוסיפה ניב חשמלי על צווארו ומשתקת את מייטנה שלא מסוגל לזוז.
מהצד השני מונפרו מסתער על קרודאנט עם אגרוף מאך ומעיף אותו על מייטנה. באותה שנייה, קולה של קלפרי של ניל נשמע בבקתה, וקולה יוצר שירה נעימה לאוזניים והיא מרדימה את קול, מפקד הצללים, ואת הפוקימונים שלו. מה שנותן למונפרו הזדמנות לשלוח להביור ענקי על שלושתם, ולהבות לאט לאט מתחילות לשרוף אותם.
תמי לפתע מתעוררת וקמה על רגליה "ניל?" היא קוראת, מתעלמת מפלינט "אתה בצללים?" היא שואלת באכזבה למראה המדים של ניל.
קול נאנק מכאבים, ומתעורר מהלהבות "אתה מעז ככה לבגוד בנו?" הוא שואל בזעם ומכבה להבות אשר התחילו לקלות את בגדיו "שלושתכם תשלמו על זה!" הוא אומר זועק בזעם.[/QUOTE]
"תמי את בסדר!" אקרא באושר ואחבק אותה ואפנה לקול בפרצוף רציני עם עיניים מלאות בזעם ואתחיל לצעוק עליו, "אתה טועה,אתה היחיד שתשלם כאן מפלצת,במשך שנים אתה הרגת,שדדת והרסת את מחוז קולומביה,והגיע הזמן לשים למפלצות סוף! הגיע הזמן שתסבול כמו עשרות האנשים שהרגת בדם קר!" אפסיק לצעוק עליו ואמשיך, אנצל את הפציעות שלו ואומר, "מונפרנו! תשתמש הלהביור החזק ביותר שלך ותמחק את המפלצת הזאת מהעולם הזה!" אתעק ואצביע על מפקד הצללים, "טיילו תנהם בחוזקה בשביל שהפוקימונים של קול לא יעזרו לו!" אומר לטיילו
-
[b]ניל ופלינט~[/b]
פלינט מחבק את תמי המסתכלת בניל במלא אכזבה ותסכול "דאגתי לך" היא אומרת ומשפילה את מבטה "תודה שעזרת לי פלינט" היא אומרת בחיוך ומלטפת את לחיו של פלינט בחיוך.
בינתיים קול צועק כמו משוגע, לנוכח בגידתו של ניל והוא עומד איתן כנגד הלהביור של מונפרו, אשר מדליק את רגליו של קול "זה לא הסוף שלי" הוא אומר וצחוקו מתגבר "ובהחלט לא סופם של הצללים! כל עוד יש טוב בעולם, יש גם אותנו!" הוא צועק בזמן שגופו מתלקח והוא פולט קריאת כאב חזקה. קלפרי של ניל, קופצת באוויר, וזוהרת באור לבן ובהיר והיא מחדירה בעצמה אדירה את אגרופה דרך בטנו של קול, נופל על המיטה, בה שוכבת גופתה של מרתה. הוא גונח מכאב, והאש שעל בגדיו, מתחילה להדליק את המיטה והיא מתחילה לשרוף אותו ואת מרתה.
"בואו!" קוראת תמי ותופסת בשניכם ומוציאה אתכם החוצה, בדיוק כשכל הבקתה מתחילה להעלות אש חזקה. ושלושתכם עומדים ומסתכלים על הבקתה הנשרפת במהירות אדירה. אחרי מספר שניות, קריאות הכאב של מייטנה וקרודאנט אשר נשרפים בעודם חיים נשמעת, ומשתתקת לאט לאט.
ועד מהרה, הבקתה מתקלה בלהבות עד שתמי משחררת את מיטי שלה, אשר מכבה את השריפה בעזרת אקדח מים ענק.
"מסכנה מרתה" אומרת תמי ונפלת על האדמה הקשה ומתחילה לבכות בכי מר וחזק.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351615][b]ניל ופלינט~[/b]
פלינט מחבק את תמי המסתכלת בניל במלא אכזבה ותסכול "דאגתי לך" היא אומרת ומשפילה את מבטה "תודה שעזרת לי פלינט" היא אומרת בחיוך ומלטפת את לחיו של פלינט בחיוך.
בינתיים קול צועק כמו משוגע, לנוכח בגידתו של ניל והוא עומד איתן כנגד הלהביור של מונפרו, אשר מדליק את רגליו של קול "זה לא הסוף שלי" הוא אומר וצחוקו מתגבר "ובהחלט לא סופם של הצללים! כל עוד יש טוב בעולם, יש גם אותנו!" הוא צועק בזמן שגופו מתלקח והוא פולט קריאת כאב חזקה. קלפרי של ניל, קופצת באוויר, וזוהרת באור לבן ובהיר והיא מחדירה בעצמה אדירה את אגרופה דרך בטנו של קול, נופל על המיטה, בה שוכבת גופתה של מרתה. הוא גונח מכאב, והאש שעל בגדיו, מתחילה להדליק את המיטה והיא מתחילה לשרוף אותו ואת מרתה.
"בואו!" קוראת תמי ותופסת בשניכם ומוציאה אתכם החוצה, בדיוק כשכל הבקתה מתחילה להעלות אש חזקה. ושלושתכם עומדים ומסתכלים על הבקתה הנשרפת במהירות אדירה. אחרי מספר שניות, קריאות הכאב של מייטנה וקרודאנט אשר נשרפים בעודם חיים נשמעת, ומשתתקת לאט לאט.
ועד מהרה, הבקתה מתקלה בלהבות עד שתמי משחררת את מיטי שלה, אשר מכבה את השריפה בעזרת אקדח מים ענק.
"מסכנה מרתה" אומרת תמי ונפלת על האדמה הקשה ומתחילה לבכות בכי מר וחזק.[/QUOTE]
אתקרב לקלפרי על מנת לנקות את ידה מדמו של קול ואלחש לה בשקט "מצטער", אחר כך אסתובב לעברו של הנער אחזיק בבטני ואשאל "מה אתה הולך לעשות בידיעה שבעברי השתייכתי לצללים ?".
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351615][b]ניל ופלינט~[/b]
"מסכנה מרתה" אומרת תמי ונפלת על האדמה הקשה ומתחילה לבכות בכי מר וחזק.[/QUOTE]
"ולחשוב שרק בלילה האחרון היא צחקה ודיברה איתנו,כואב הלב" אומר בקול עצוב ואביט בבית השרוף ואנסה לנחם את תמי, אחבק את שלושת הפוקימונים שלי בחוזקה, "הייתם גיבורים,כל הכבוד,אני גאה בכם מאוד לחמתם בגבורה,טיילו כל הכבוד אני גאה בך וגם בך מונפרנו" אומר להם בחיוך מלא גאווה, "הוא באמת מת? או שהו ברח איכשהוא? טיילו תעוף באווי ותנסה למצוא גופות מהאוויר אבל אל תתקרב יותר מדי,תנסה למצוא את הגופה של מפקד הצללים" אומר לו
-
[b]ניל ופלינט~[/b]
תנסו להתייחס גם לתגובות של השני...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
קלפרי קופצת לחיקו של ניל, המנגב עם מדיו את הדם הנוטף מבידיה ופונה אל פלינט "מה אתה הולך לעשות בידיעה שבעברי השתייכתי לצללים?" שואל ומחזיק בבטנו בכאב. תמי מפסיקה לבכות ומנגבת את פניה "מה שיותר חשוב הוא, מה לכל הרוחות היא גילתה שהם רצו לרצוח אותה" אומרת אל שניכם תמי. בינתיים, פלינט שולח את טיילו העף גבוהה מסביב לבקתה וחג מעליה במהירות.
כעבור מספר דקות הוא חוזר ומנופף בכנפיו ומהנהן, אכן יש שם גופות. אתה שואל אותו אם הוא מזהה אותן והוא מניד בראשו לשלילה.
"מה נעשה עכשיו?" שואלת אתכם תמי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351683][b]ניל ופלינט~[/b]
קלפרי קופצת לחיקו של ניל, המנגב עם מדיו את הדם הנוטף מבידיה ופונה אל פלינט "מה אתה הולך לעשות בידיעה שבעברי השתייכתי לצללים?" שואל ומחזיק בבטנו בכאב. תמי מפסיקה לבכות ומנגבת את פניה "מה שיותר חשוב הוא, מה לכל הרוחות היא גילתה שהם רצו לרצוח אותה" אומרת אל שניכם תמי. בינתיים, פלינט שולח את טיילו העף גבוהה מסביב לבקתה וחג מעליה במהירות.
כעבור מספר דקות הוא חוזר ומנופף בכנפיו ומהנהן, אכן יש שם גופות. אתה שואל אותו אם הוא מזהה אותן והוא מניד בראשו לשלילה.
"מה נעשה עכשיו?" שואלת אתכם תמי.[/QUOTE]
"לא יודע מה אתכם אבל אני צריך לחזור לאגם".
"תנוחי קצת"אומר לקלפרי ואחזיר אותה לפוכדור.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351683][b]ניל ופלינט~[/b]
"מה נעשה עכשיו?" שואלת אתכם תמי.[/QUOTE]
"מה אני הולך לעשות?" אומר לנער, "כמו שאמרת אתה השתייכת לצללים ואני יכול להניח שעשית מעשים שאחרים לא יוכלו לסלוח לך בחיים,אבל אני חושב שבזכותך לא היינו מצליחים להינצל משם,ולאור הבגידה שלך אני מניח שניקית חלק מהעבר שלך,אז אני הולך להניח לך לנפשך" אומר לו ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם, "להתראות,שמי פלינט אגב" אומר לנער לפני שיילך ואחכה שאשאר לבד עם תמי
-
[b]ניל[/b]
הנער מציג את עצמו בפלינט ואומר לך שהכל מאחור ושהוא יניח לנפשך. אתה נפרד מהם, ותמי מחבקת אותך חיבוק חזק "תשמור על עצמך ניל" היא אומרת ומזילה דמעה קטנה.
אתה ופלינט לוחצים ידיים, ואתה הולך משם בחזרה לאגם. כל הדרך, אתה צולע עד לשם ואחרי רבע שעה ארוכה, אתה מגיע לאגם גדול, שמימיו מנצנצים באור הירח הגדול.
[b]פלינט~[/b]
אתה נפרד מהנער ומסתכל על תמי רצה ומחבקת אותו ומאחלת לו בהצלחה, וחוזרת אליך כשפניה סמוקות לגמרי.
"אז מה נעשה?" היא אומרת ורק אז נופל לה האסימון שכל הבגדים שלה היו בבקתה והיא לובשת כותנת לילה.
"אוי לא כל הבגדים שלי!" היא אומרת בעצב ומסתכלת על הבקתה השרופה.
"שנבדוק אולי נשאר שם משהו?" היא שואלת ומחבקת את גופה עם ידיה, מנסה לכסות אזורים צנועים שכותנת הלילה הדקה, אינה מכסה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351764]
[b]פלינט~[/b]
אתה נפרד מהנער ומסתכל על תמי רצה ומחבקת אותו ומאחלת לו בהצלחה, וחוזרת אליך כשפניה סמוקות לגמרי.
"אז מה נעשה?" היא אומרת ורק אז נופל לה האסימון שכל הבגדים שלה היו בבקתה והיא לובשת כותנת לילה.
"אוי לא כל הבגדים שלי!" היא אומרת בעצב ומסתכלת על הבקתה השרופה.
"שנבדוק אולי נשאר שם משהו?" היא שואלת ומחבקת את גופה עם ידיה, מנסה לכסות אזורים צנועים שכותנת הלילה הדקה, אינה מכסה.[/QUOTE]
אזוריל אצלי נכון?
"נשלח את טיילו" אומר ואביט בו, "תנסה למצוא את בגדיה של תמי,אם הם שרדו,אם קורה משהו תצווח בקול" אומר לו בזמן שטיילו מחפש את בגדיה של תמי, אתחיל לדבר איתה מבלי להסתכל על המקומות הלא צנועים, "אוקיי.. הגיע הזמן תמי" אומר לה ברצינות, "שנינו בטוח מסומנים עכשיו אצל הצללים,הם יחפשו אותנו,כי הרגנו את אחד המפקדים שלהם,או שהוא בדרך נס הצליח לברוח,מה שאני אומר הוא שהביטחון שלנו ירד,חייבים להילחם,חייבים לאמן את הפוקימונים שלנו עוד יותר כדי שבפגישה הבאה נוכל לעשות מהם קצוץ,חייבים לחסל כל צל שנמצא,גם הנהורים רעים אבל נשאיר אותם לסוף" אומר לה ברצינות ובשקט, "מה את אומרת?" אומר לה ואביט במונפרנו וסנובול שנמצאים לידי, "מה דעתכם?" אשאל אותם
-
[b]פלינט~[/b]
טכנית שכחת ממנו, אבל נחליק לך Xp
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מורה לטיילו לעוף בין חורבות הבקתה והוא מחפש את בגדיה.
אתה בינתיים, מנסה כמה שיותר להרחיק את עיניך מגופה של תמי, עד שהיא מגלגלת את עיניה לאחור ושולפת מעליך את הג'קאט הכחול שלך ולובשת אותו מעליה, ורוכסת את הזיפר בזמן שאתה מדבר איתה על הצללים.
"אני לא בטוחה, זה תלוי רק אם הם יגלו שהוא מת" אומרת תמי "אבל כן, אין ספק ששלושתנו נהיה על הכוונת שלהם. במיוחד ניל! הוא בגד בהם אחרי הכל" היא אומרת ומשלבת את ידיה ומזיזה את מבטה הצידה.
אחרי כמה דקות, טיילו חוזר כשתיקך ותיקה של תמי בפיו והוא זורק אותם למטה ועף לעברו של מונפרו, ומתיישב על ראשו.
"אין ספק, שנצטרך להתחזק כמה שיותר ולעשות את המיטב שנוכל בהכל" אומרת תמי ברצינות ומרימה את עיניה לעבר הבקתה השרופה "אני רוצה לנקום. מרתה הייתה מקסימה! זה ממש לא הגיע לה! אבל בו זמן אני רוצה לדעת מה היא גילתה" אומרת תמי "אולי, זה יוכל לעזור לנו להפיל את התנועות האלה" היא מוסיפה בנחישות.
-
[quote=Ritsuka kun;1351581][B]אוסטין~[/B]
הכוונה כאילו לחוזק שלו Xp
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"ברור!" אומרת פיבי בחיוך "זה ממש פשוט, ספינראק, צריך להתרכז בצללים סביבו ולקבל מהם כוח ושלח את הצללים בתור מתקפה חזקה! לרוב הם משגרים את זה מהעיניים שלהם! זאת מתקפה מאוד שימושית!" אומרת פיבי בחיוך.
"תנסה לגרום לו לשחרר את המתקפה בתוך קרן של צללים" היא מוסיפה.
[/quote]
למקרא שהתבלבלתי :sorry:... זה Night Shade נכון? [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Oakley_Ariados_Night_Shade.png"]*לחץ כאן*[/URL]
-----------
אהנהן בראשי תוך כדי שהיא מסיברה בהבנה.
אביט בספינראק ואתחיל "אוקיי ספינראק, הבט סביב, התרכז הייטב בכל הצללים שמסביבך, שלי של פיבי שם העצים שסביב, כל דבר..."
"נסה לרכז את כל אלה לאנרגיה אחד חזקה ושגר את צל הלילה על העץ ההוא ששם!" אוסיף להדריך אותו ואקווה שזה יצליח!
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351764][b]ניל[/b]
הנער מציג את עצמו בפלינט ואומר לך שהכל מאחור ושהוא יניח לנפשך. אתה נפרד מהם, ותמי מחבקת אותך חיבוק חזק "תשמור על עצמך ניל" היא אומרת ומזילה דמעה קטנה.
אתה ופלינט לוחצים ידיים, ואתה הולך משם בחזרה לאגם. כל הדרך, אתה צולע עד לשם ואחרי רבע שעה ארוכה, אתה מגיע לאגם גדול, שמימיו מנצנצים באור הירח הגדול.
[/QUOTE]
' עכשיו איפה זה היה' אחשוב לעצמי ואחפש את החור בגזע העץ שממנו יצאתי קודם.
-
[b]אוסטין~[/b]
בדיוק! Xp
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק מהנהן בראשו ומסתכל על הצללים סביבו, והוא מתחיל לזהור לרגע, אבל תוך שנייה הוא מתעייף והצלליפ, אשר התחילו להמשך אליו מתפזרים בחזרה.
"האמ... אולי הוא צריך יותר הסבר?" שואלת פיבי ומסתכלת עליך מעט מובכת.
[B]ניל~[/B]
אתה מקיף את האגם כמה פעמים, עד שאתה מוצא את בול העץ שזחלת ממנו מהגינה של האישה המסתורית, ואתה גורר את עצמך דרך הבול. אבל כשאתה יוצא ממנו, אתה פשוט בצידו השני של הבול. הכניסה נעלמה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352046]
[B]ניל~[/B]
אתה מקיף את האגם כמה פעמים, עד שאתה מוצא את בול העץ שזחלת ממנו מהגינה של האישה המסתורית, ואתה גורר את עצמך דרך הבול. אבל כשאתה יוצא ממנו, אתה פשוט בצידו השני של הבול. הכניסה נעלמה.[/QUOTE]
"אני יודע שאת פה!"אצעק מול העץ ואחשוב עד כמה אידיוט אני יוצא, עומד מול עץ וצועק.
"רק רציתי לומר לך שאני מצטער, ותודה על שהצלת אותי!"
-
[quote=Ritsuka kun;1352046][B]אוסטין~[/B]
בדיוק! Xp
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק מהנהן בראשו ומסתכל על הצללים סביבו, והוא מתחיל לזהור לרגע, אבל תוך שנייה הוא מתעייף והצללים, אשר התחילו להמשך אליו מתפזרים בחזרה.
"האמ... אולי הוא צריך יותר הסבר?" שואלת פיבי ומסתכלת עליך מעט מובכת.
[/quote]
מאיפה יותר מגניב לשגר לדעתך? מהקרן כמו בתמונה או מהעיניים כמו שהיא אמרה? או שזה בכלל השתנה מהעיניים לקרן ברגע שהוא התפתח או משהו?
-------------
"אוקיי ננסה שוב" אגרד בראשי במבוכה קטנה...
"ספינראק, שוב... נסה לרכז את כל הצלילים שאתה רואה סביבך, צור מהם אנגריה ואגור אותם בקרן שלך!" אסביר לו ברוגע
"כך את הזמן אם זה, תרגיש שאתה מלא באנרגיה ושגר זאת דרך עינייך על העץ ששם!" אצביע על עץ מסויים ואקווה לתוצאה חיובית יותר הפעם.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1351937][b]פלינט~[/b]
טכנית שכחת ממנו, אבל נחליק לך Xp
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מורה לטיילו לעוף בין חורבות הבקתה והוא מחפש את בגדיה.
אתה בינתיים, מנסה כמה שיותר להרחיק את עיניך מגופה של תמי, עד שהיא מגלגלת את עיניה לאחור ושולפת מעליך את הג'קאט הכחול שלך ולובשת אותו מעליה, ורוכסת את הזיפר בזמן שאתה מדבר איתה על הצללים.
"אני לא בטוחה, זה תלוי רק אם הם יגלו שהוא מת" אומרת תמי "אבל כן, אין ספק ששלושתנו נהיה על הכוונת שלהם. במיוחד ניל! הוא בגד בהם אחרי הכל" היא אומרת ומשלבת את ידיה ומזיזה את מבטה הצידה.
אחרי כמה דקות, טיילו חוזר כשתיקך ותיקה של תמי בפיו והוא זורק אותם למטה ועף לעברו של מונפרו, ומתיישב על ראשו.
"אין ספק, שנצטרך להתחזק כמה שיותר ולעשות את המיטב שנוכל בהכל" אומרת תמי ברצינות ומרימה את עיניה לעבר הבקתה השרופה "אני רוצה לנקום. מרתה הייתה מקסימה! זה ממש לא הגיע לה! אבל בו זמן אני רוצה לדעת מה היא גילתה" אומרת תמי "אולי, זה יוכל לעזור לנו להפיל את התנועות האלה" היא מוסיפה בנחישות.[/QUOTE]
הוא העיר אותנו באמצע הלילה אז זה לילה עכשיו? והוא מת?
"תתלבשי" אומר לה ואתן לה להתלבש מבלי שאראה, "טיילו,יש לי עוד משימה בשבילך,תנסה לחפש בחורבות הבית כל דבר ששרד,אם זה דפים או תיק ישן או כל דבר אחר שמרתה ז"ל הייתה יכולה לאחסן בו מידע שהצללים לא רצו שיגלו עליהם" אומר לו, "מונפרנו,סנובול וטיילו הקשיבו,מהיום הזה אני ותמי וגם אתם למחסלי התנועות,נשיב את השקט למחוז קולומביה וננקום את דמם של האנשים שנרצחו בדם קר,בינהם מרתה,מה אתם אומרים?" אשאל אותה ואחכה לתגובתם
-
[b]ניל~[/b]
אתה צועק לעבר לעצים שאתה מתנצל ומודה לאישה, ושום דבר לא נראה סביבך, אבל לפתע משוב רוח קל חולף מאחורי גבך "תודה, אגן עליך עד שתצא מהיער" קולה של האישה מזמם באוזנך. אתה מסתובב, ולא רואה דבר, אבל אתה יודע שהיא באזור. אתה מריח אותה ומרגיש שהיא נמצאת ביער.
[b]אוסטין~[/b]
מהעיניים זה מגניב :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק עוצם את עיניו ומתחיל להתרכז. גופו הקטן מתחיל לפתע לרעוד, ולזהור בשחור כהה ונראה שהצללים שלכם נמתחים אליו. קרנו מתחילה לזהור בשחור בוהק ונראה שהצללים מתחילים להתאגד סביבו. באותה שנייה, ספינראק פותח את עיניו וקרן של צל שחור כלילה יוצא משם ועף לעברו של גזע עץ גדול, אבל שניות לפני שהוא פוגע, הקרן נעלמת כשקרן שמש חמימה פוגעת בה ומעלימה אותה.
"וואו זה היה קרוב!" אומרת פיבי בחיוך.
[b]פלינט~[/b]
כן עכשיו אמצע הלילה כזה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתובב בגבך לתמי ושולח את טיילו לעשות חיפוש שוב מעל הבקתה.
אחרי כמה שניות הוא חוזר שדף, שרוף למחצה מפיו והוא מגיש לך אותו.
על הדף רשום משפט אחד שמושך את עינייך "[i]סלבי הוא המפתח[/i]". "מה זה נראה לך אומר?" שואלת תמי אחרי שהיא התלבשה, ומחזירה לך את הג'קט. "אולי כדאי שנגיע לאחת מהערים ונחפש ארכיון או מוזיאון שיוכלו לענות לנו ביותר הסבר מפורט יותר על מה שקרה פה" מציעה תמי ונראה שהיא עדיין עצובה על תמרה.
אתה פונה אל הפוקימונים שלך ואל תמי והם מהנהנים בהסכמה "חייבים לעצור אותם" מסכימה איתך תמי "מהיום כדאי שנתאמן בלי סוף" היא אומרת ברצינות ובנחישות.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352101][b]ניל~[/b]
אתה צועק לעבר לעצים שאתה מתנצל ומודה לאישה, ושום דבר לא נראה סביבך, אבל לפתע משוב רוח קל חולף מאחורי גבך "תודה, אגן עליך עד שתצא מהיער" קולה של האישה מזמם באוזנך. אתה מסתובב, ולא רואה דבר, אבל אתה יודע שהיא באזור. אתה מריח אותה ומרגיש שהיא נמצאת ביער.
[/QUOTE]
אחייך חיוך קטן אסתובב ואנפף לשלום, בידיעה שהיא נמצאת שם.
"טוב אז מה אני הולך לעשות, עזבתי את הצללים, יש לי שתי אפשרויות, להיעלם מפני השטח, או להילחם"אומר לעצמי למרות שאת התשובה אני יודע, אני הולך להילחם.
'אוקי אז א' אחשוב ואוציא סניזל מהפוכדור,"אנחנו צריכים לסדר את העיניים בינינו, אי אפשר להמשיך ככה"אומר ואתיישב.
"דבר ראשון,סליחה"אומר ואוריד את הראשי"עד עכשיו אני מצטער על המעשה אין תרוצים"
"דבר שני"אומר ואחליף את מבטי למבט רציני "אני נותן לך את האפשרות, אני יכול לשחרר אותך כאן ועכשיו, או שאת תצטרפי אלי ותעזרי לי להילחם בהם, האנשים שלכדו את הבעלים הקודמים שלך וגרמו לי לבצע את המעשה ולבסוף אתן לך גם את האפשרות לנקום בי, האדם שהרג אותן"
-
[quote=Ritsuka kun;1352101]
[B]אוסטין~[/B]
מהעיניים זה מגניב :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ספינראק עוצם את עיניו ומתחיל להתרכז. גופו הקטן מתחיל לפתע לרעוד, ולזהור בשחור כהה ונראה שהצללים שלכם נמתחים אליו. קרנו מתחילה לזהור בשחור בוהק ונראה שהצללים מתחילים להתאגד סביבו. באותה שנייה, ספינראק פותח את עיניו וקרן של צל שחור כלילה יוצא משם ועף לעברו של גזע עץ גדול, אבל שניות לפני שהוא פוגע, הקרן נעלמת כשקרן שמש חמימה פוגעת בה ומעלימה אותה.
"וואו זה היה קרוב!" אומרת פיבי בחיוך.
[/quote]
"מעולה ספינראק זה היה אדיר!!!" אומר בחיוך ואתכופף ללטף אותו בעדינות.
לאחר מכן אומר "אוקיי ננסה זאת שוב, אני רוצה שנמשיך לנסות את זה תחת אור השמש, ככה שזה לאט לאט התגבר על הבעיה הזאת יעשה יותר עמיד וחזק!"
"ספינראק כמו שתירגלנו ליפני רגע... נסה זאת שוב, אני יודע שתצליח!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352101]
[b]פלינט~[/b]
כן עכשיו אמצע הלילה כזה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתובב בגבך לתמי ושולח את טיילו לעשות חיפוש שוב מעל הבקתה.
אחרי כמה שניות הוא חוזר שדף, שרוף למחצה מפיו והוא מגיש לך אותו.
על הדף רשום משפט אחד שמושך את עינייך "[i]סלבי הוא המפתח[/i]". "מה זה נראה לך אומר?" שואלת תמי אחרי שהיא התלבשה, ומחזירה לך את הג'קט. "אולי כדאי שנגיע לאחת מהערים ונחפש ארכיון או מוזיאון שיוכלו לענות לנו ביותר הסבר מפורט יותר על מה שקרה פה" מציעה תמי ונראה שהיא עדיין עצובה על תמרה.
אתה פונה אל הפוקימונים שלך ואל תמי והם מהנהנים בהסכמה "חייבים לעצור אותם" מסכימה איתך תמי "מהיום כדאי שנתאמן בלי סוף" היא אומרת ברצינות ובנחישות.[/QUOTE]
"מסכים" אומר לה בחיוך גדול ובנחישות, "נשמור על הדף במקום בטוח,בעיר הבאה נחפש אחר משהו שיוכל להוביל אותנו לסיבה שמרתה נרצחה" אומר מעט באצב כשהזכרתי את מרתה, "איפה נישן?" אשאל אותה, "אסור להישאר כאן,צללים נוספים יכולים להגיע בכל רגע" אומר לתמי, "הפוכדורים שלך איתך? כי כשניסיתי להעיר אותך כשהתעלפת הם לא היו עלייך" אוסיף
-
[b]ניל~[/b]
אתה נפרד מרוחה של האישה ומשחרר את סניזל, ומתיישב בקושי על האדמה, ובאופן מפתיע היא עוזרת לך ונוגעת איפה שכואב לך. אתה נזכר בתחושה הקור ששרה בבטנך כשהתעוררת בגינתה של האישה, ומרים את חולצתך, ובודק את התחבושת, ומגלה שהפצע הוקפא.
סניזל מעלה חצי חיוך ואז חוזרת לשלב את ידייה, אבל מקשיבה למילותיך ולבסוף מהנהנת בהסכמה. היא מרימה את ידה הקטנה ובכאילו מאגרפת אותה בנחישות. ועיניה בוערות בנחישות.
[b]אוסטין~[/b]
אתה מלטף את ספינראק בראשו והוא מחייך מאושר.
אתה חוזר לעמוד ליד פיבי המחכה לראות את מה שיקרה. ספינראק מתחיל לזהור שוב בשחור, ועשרות צללים מתחלים להתאגד סביבו וקרנו מתחילה לזהור באור שחור כלילה, ועיניו נפתחות, זוהרות מהצללים שאגר, ואז קרן שחורה, העשוייה מהצללים, נשלחת מעיניו ועפה לעברו של גזע עץ. הפעם הקרן לא נעלמת והיא פוגעת בעץ בחוזקה, וגורמת לו לרעוד בחוזקה.
ספינראק למד צל לילה!
[B]פלינט~[/B]
"אהה הנה הם" היא אומרת ושולפת אותם מתיק גבה "אני לא ישנה עם הפוקדורים עליי, אבל עכשיו נראה לי שאני אתחיל" היא אומרת ברצינות. "בוא נתרחק מעט מהמקום, אולי נמצא גם את הגינה הזאת" מציעה תמי ומסתכלת עליך.
-
[quote=Ritsuka kun;1352141]
[B]אוסטין~[/B]
אתה מלטף את ספינראק בראשו והוא מחייך מאושר.
אתה חוזר לעמוד ליד פיבי המחכה לראות את מה שיקרה. ספינראק מתחיל לזהור שוב בשחור, ועשרות צללים מתחלים להתאגד סביבו וקרנו מתחילה לזהור באור שחור כלילה, ועיניו נפתחות, זוהרות מהצללים שאגר, ואז קרן שחורה, העשוייה מהצללים, נשלחת מעיניו ועפה לעברו של גזע עץ. הפעם הקרן לא נעלמת והיא פוגעת בעץ בחוזקה, וגורמת לו לרעוד בחוזקה.
ספינראק למד צל לילה!
[/quote]
"מעולה ספינראק, הצלחת, כל הכבוד!" אומר בשמחה וארים אחייך אליו בנחמדות ואוסיף "אני גאה בך!"
אתן חיבוק לפיבי ואומר "תודה רבה!"
לאחר מכן אחזור שוב איתו אל הדרך שבא היינו בה "אני הולך לאמן אותו שם שוב... את מוזמנת להתלוות אליי אם באלך!" אגיד לפיבי וארוץ שהוא בידי.
אכנס אל תוך הדרך ואביט סביב לחפש פוקימונים...
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352141][b]ניל~[/b]
אתה נפרד מרוחה של האישה ומשחרר את סניזל, ומתיישב בקושי על האדמה, ובאופן מפתיע היא עוזרת לך ונוגעת איפה שכואב לך. אתה נזכר בתחושה הקור ששרה בבטנך כשהתעוררת בגינתה של האישה, ומרים את חולצתך, ובודק את התחבושת, ומגלה שהפצע הוקפא.
סניזל מעלה חצי חיוך ואז חוזרת לשלב את ידייה, אבל מקשיבה למילותיך ולבסוף מהנהנת בהסכמה. היא מרימה את ידה הקטנה ובכאילו מאגרפת אותה בנחישות. ועיניה בוערות בנחישות.
[/QUOTE]
"מעולה,תנוחי יש לי עוד כמה דברים לבצע"אומר לסניזל ואחזיר אותה לפוכדור, לאחר מכן אתקשר לפרופסור ואבקש ממנו להחליף את זובאט בפיגיוטו.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352141]
[B]פלינט~[/B]
"אהה הנה הם" היא אומרת ושולפת אותם מתיק גבה "אני לא ישנה עם הפוקדורים עליי, אבל עכשיו נראה לי שאני אתחיל" היא אומרת ברצינות. "בוא נתרחק מעט מהמקום, אולי נמצא גם את הגינה הזאת" מציעה תמי ומסתכלת עליך.[/QUOTE]
"לדעתי נצטרך להתרחק קצת יותר רחוק" אומר לה, "אבל קודם אני רוצה לומר כמה דברים לזיכרה של מרתה" אומר לה בקול שקט ואביט בביקתה, "לא הספקנו להכיר אותך אבל ממה שהצלחנו להכיר את היית בחורה אדיבה שאוהבת לעזור,אהבת לצחוק וכיבדת אותנו בביתך,מי יתן וננקום את מותך ואת מותם של עשרות האנשים שנרצחו במחוז,תנוחי על משכבך בשלום,אמן" אומר בקול רציני ואקח מבט אחרון על הביקתה,אחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם ואתחיל ללכת עם תמי כשידי מוכנה על הפוכדור של מונפרנו למקרה שאצטרך, "לא בטוח להישאר ביער הזה יותר,נצטרך להגיע כמה שיותר לעיר ושם נתרכז באימונים,אני רוצה ללמד את מונפרנו חפירה וגלגל להבה ואת טיילו צוות כפול,ואת הולכת לעזור לי עם זה בתור מאמנת מוסמכת" אומר לה בחיוך מחמיא, "כשאנחנו עכשיו לוחמים לחופש של קולומביה,מה יהיה השם שלנו? חיילי החופש? יש לך רעיון?" אשאל אותה בעודינו מתרחקים מהביקתה בחיפושינו אחר הגינה
-
[B]אוסטין~[/B]
אתה מחבק את ספינראק, שנראה מבסוט מעצמו ואז רץ ומחבק את פיבי, העומדת המומה מהחיבוק. אתה מתנק ממנה ורואה שהיא מסמיקה בטירוף. "כ.. כן, אני אשמח לבוא איתך" היא אומרת בביישנות ומתחילה לעקוב אחריך בחזרה ליער.
שניכם נכנסים בטוחים ושמחים ליער, ולא עובר הרבה זמן, ואתה נתקל בפוקימון סגול, בעל כנפיים ירוקות ושתי אנטנות על ראשו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/96/Spr_5b_269_m.png[/IMG]. אתה מזהה אותו מיד בתור דאסטוקס.
[B]ניל~[/B]
אתה מחזיר את סניזל לפוקדור שלה ומתקשר לפרופסור. אחרי כמה צלצלוים הוא עונה "הלו?! מי זה בשעה כזאת בלילה?" אתה שומע אותו צועק "תתקשרו בבוקר, אני לא מעוניין" הוא ממשיך והשיחה מתנתקת. אתה מבחין בשעונך שהשעה ארבע בבוקר.
[B]פלינט~[/B]
אתה מספיד את מרתה, ואתה ותמי עומדים דקה קלה לזכרה, ומתחילים ללכת. אתה תופס בידה ומתחיל לדבר איתה, אבל היא לא כ"כ מתרכזת ובעיקר מפהקת ומשמיעה קולות הסכמה מידי פעם. אחרי חצי שעה של הליכה מהירה תמי עוזבת את ידך "אני חייבת לישון, וגם אתה!" היא אומרת "אין שום סיבה שכרגע נתיש את עצמנו. כי אם נמשיך ככה, בטוח ניפול מהר בקרב אמיתי" מוסיפה בנחישות ואז מצביעה על עץ גבוה במיוחד "בוא נטפס עליו ונישן בין הענפים הגדולים שלו" מציעה ומפהקת פיהוק גדול.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352245]
[B]ניל~[/B]
אתה מחזיר את סניזל לפוקדור שלה ומתקשר לפרופסור. אחרי כמה צלצלוים הוא עונה "הלו?! מי זה בשעה כזאת בלילה?" אתה שומע אותו צועק "תתקשרו בבוקר, אני לא מעוניין" הוא ממשיך והשיחה מתנתקת. אתה מבחין בשעונך שהשעה ארבע בבוקר.
[/QUOTE]
"וואו מאוחר"אומר בפליאה.
"טוב נישן ומחר נמשיך"אומר ואוציא את ששת פוקימוני, לאחר מכן אכין מחנה מאולתר מדברים שאני מוצא באזור.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352245]
[B]פלינט~[/B]
אתה מספיד את מרתה, ואתה ותמי עומדים דקה קלה לזכרה, ומתחילים ללכת. אתה תופס בידה ומתחיל לדבר איתה, אבל היא לא כ"כ מתרכזת ובעיקר מפהקת ומשמיעה קולות הסכמה מידי פעם. אחרי חצי שעה של הליכה מהירה תמי עוזבת את ידך "אני חייבת לישון, וגם אתה!" היא אומרת "אין שום סיבה שכרגע נתיש את עצמנו. כי אם נמשיך ככה, בטוח ניפול מהר בקרב אמיתי" מוסיפה בנחישות ואז מצביעה על עץ גבוה במיוחד "בוא נטפס עליו ונישן בין הענפים הגדולים שלו" מציעה ומפהקת פיהוק גדול.[/QUOTE]
קול מת?
"אוקיי" אומר ואשחרר את טיילו, "תישן איתנו על העץ,אם תשמע משהו תנקר את ראשי כדי שאתעורר" אומר לו בחיוך,כג'נטלמן אעזור לתמי קודם כל לטפס,כשתגיע לענף חזק שלא מוכל ליפול ממנו אטפס גם אני,אתמקם במקום נוח ובטוח מנפילה, "לילה טוב,מחר תהיה התחלה חדשה" אומר לתמי ולטיילו,אשים את ראשי ואעצום את עיני, 'אני חייב להתחזק,אחותי צריכה כל כוח שהיא תוכל לגייס למחתרת שלה,אני אעזור לה במאבק בתנועות עד שתיצור איתי קשר' אחשוב בחיוך ואנסה לישון
-
[B]ניל~[/B]
אתה מוציא את הפוקימונים שלך, שבקלות עוזרים לך להקים מחנה מכובד למדי, מענפים ועלים ודברים שונים שאתם מוצאים.
אתה נכנס לתוך האוהל המאולתר, ופורש שק שינה, שלקחת מהבית, ומהירות נרדם שינה עמוקה וחזקה.
אתה מתעורר אחרי כמה שעות טובות, בשעה אחת עשרה בבוקר. אתה יוצא מהשק שינה, ורואה שהפוקימונים שלך יושבים בחוץ ומשחקים במים בשמחה.
[B]פלינט~[/B]
כן :ם
קשה לי להאמין שמישהו שעשו לו חור בבטן ושרפו את הגופה שלי יצליח לשרוד XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ותמי מטפסים במהירות על העץ, ובמהירות שניכם נופלים בשינה עמוקה. אחרי כמה שעות קלות, אתה מתעורר מוקדם בבוקר. תמי עדיין ישנה על הענף שלה.
לפתע אתה שומע רשרוש מתחת לעץ. אתה מסב את מבטך לשם, ורואה נער בערך בן גילך המסתובב שם [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg859/scaled.php?server=859&filename=renton1.png&res=crop[/IMG]/
"קלואי!" הוא קורא במעט חשש ונראה שהוא מחפש משהו ולפתע, ציפור ענקית, שנראה שכולה מצופה בפלדה יצוקה, עפה אליו מבין העצים [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e6/Spr_5b_227.png[/IMG].
"מצאת אותו?" הוא שואל אותה, והציפור הענקית מנידה את ראשה בשלילה "לכל הרוחות, אני מחפש אותו כבר כמה ימים!" אתה שומע אותו מדבר מתחתיך.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352404][B]
[B]פלינט~[/B]
כן :ם
קשה לי להאמין שמישהו שעשו לו חור בבטן ושרפו את הגופה שלי יצליח לשרוד XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ותמי מטפסים במהירות על העץ, ובמהירות שניכם נופלים בשינה עמוקה. אחרי כמה שעות קלות, אתה מתעורר מוקדם בבוקר. תמי עדיין ישנה על הענף שלה.
לפתע אתה שומע רשרוש מתחת לעץ. אתה מסב את מבטך לשם, ורואה נער בערך בן גילך המסתובב שם [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg859/scaled.php?server=859&filename=renton1.png&res=crop[/IMG]/
"קלואי!" הוא קורא במעט חשש ונראה שהוא מחפש משהו ולפתע, ציפור ענקית, שנראה שכולה מצופה בפלדה יצוקה, עפה אליו מבין העצים [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/e/e6/Spr_5b_227.png[/IMG].
"מצאת אותו?" הוא שואל אותה, והציפור הענקית מנידה את ראשה בשלילה "לכל הרוחות, אני מחפש אותו כבר כמה ימים!" אתה שומע אותו מדבר מתחתיך.[/QUOTE]
'מה הוא מחפש?' אחשוב לעצמי בסקרנות, אכין את הפוכדור של מונפרנו בידי וארד מן העץ, "שמעתי שאתה מחפש משהו,אפשר לעזור?" אשאל בחיוך בעודי מסמן לטיילו לשבת על כתפי וכשאני מחזיק את הפוכדור של מונפרנו בידי
-
[b]פלינט~[/b]
"אההה" צועק הילד ונופל על ישבנו "הפחדת אותי!" הוא אומר ועם ידו מחזיק את ליבו. כשהוא מבחין שאתה ידידותי הוא נעמד על רגליו, ומנקה את ישבנו. "שמי ז'ק" הוא אומר בחיוך "אני מחפש איזה מאמן" הוא מוסיף "אני בשליחות חשובה! נשלחתי ע"י אלופת הליגה!" הוא אומר ברישמיות ומרים מעט את אפו.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352412][b]פלינט~[/b]
"אההה" צועק הילד ונופל על ישבנו "הפחדת אותי!" הוא אומר ועם ידו מחזיק את ליבו. כשהוא מבחין שאתה ידידותי הוא נעמד על רגליו, ומנקה את ישבנו. "שמי ז'ק" הוא אומר בחיוך "אני מחפש איזה מאמן" הוא מוסיף "אני בשליחות חשובה! נשלחתי ע"י אלופת הליגה!" הוא אומר ברישמיות ומרים מעט את אפו.[/QUOTE]
"אם תספר קצת יותר פרטים זה קצת יותר יעזור לי לעזור לך" אומר לו בחיוך ואלטף את ראשו של טיילו בחיבה
-
[b]פלינט~[/b]
"ובכן, אני לא אמור לספר, אבל אחד מחברי הרביעייה האיליט נעלם" הוא אומר ומסתכל סביב "האלופה שלחה אותי לאתר אותו. אבל, לא מצאתי אפילו עקבות מאז תחילת היער. אנחנו חוששים לחייו." אומר ז'ק ברצינות
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352415][b]פלינט~[/b]
"ובכן, אני לא אמור לספר, אבל אחד מחברי הרביעייה האיליט נעלם" הוא אומר ומסתכל סביב "האלופה שלחה אותי לאתר אותו. אבל, לא מצאתי אפילו עקבות מאז תחילת היער. אנחנו חוששים לחייו." אומר ז'ק ברצינות[/QUOTE]
"מה?! זה נורא!" אומר לו בהתפרצות, "חייבים למצוא אותו! איפה הוא אבד? ביער?" אשאל את הנער כדי לאסוף ממנו כמה שיותר מידע
-
[b]פלינט~[/b]
"כן, הוא נעדר ביער," אומר ז'ק ומשפיל את מבטו עוד יותר "לפחות זאת ההשארה שלנו. הוא היה פה פעם אחרונה שהוא דיבר איתנו" הוא אומר "זה היה לפני שבוע בערך! מאז כל ניסיון ליצור איתו קשר, העלה חרס ונכשל"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352419][b]פלינט~[/b]
"כן, הוא נעדר ביער," אומר ז'ק ומשפיל את מבטו עוד יותר "לפחות זאת ההשארה שלנו. הוא היה פה פעם אחרונה שהוא דיבר איתנו" הוא אומר "זה היה לפני שבוע בערך! מאז כל ניסיון ליצור איתו קשר, העלה חרס ונכשל"[/QUOTE]
"מה אפשר לעשות?" אשאל אותו ואנסה לחשוב, "אולי טיילו יוכל לעזור לסקארמורי שלך לחפש,טובים השניים מן האחד!" אומר לו ואביט בטיילו, "אתם חושבים שחטפו אותו?" אשאל אותו
-
[b]פלינט~[/b]
"זה יכול להיות נהדר! קלואי שלי גדולה מידי בשביל להסתובב בין העצים בחופשיות. טיילו שלך יוכל לעשות עבודה מקיפה יותר" אומר ז'ק בחיוך "והכל יכול להיות, למראות שהוא חבר ברביעייה האליט, והוא לא ייתן לאף אחד לחטוף אותו ככה. במיוחד עם כל הפוקימונים שיש לו" ממשיך ז'ק ומושך בכתפיו.
"בוא נגיד את זה ככה, לא היית רוצה להלחם בו. הוא חזק בטירוף!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352423][b]פלינט~[/b]
"זה יכול להיות נהדר! קלואי שלי גדולה מידי בשביל להסתובב בין העצים בחופשיות. טיילו שלך יוכל לעשות עבודה מקיפה יותר" אומר ז'ק בחיוך "והכל יכול להיות, למראות שהוא חבר ברביעייה האליט, והוא לא ייתן לאף אחד לחטוף אותו ככה. במיוחד עם כל הפוקימונים שיש לו" ממשיך ז'ק ומושך בכתפיו.
"בוא נגיד את זה ככה, לא היית רוצה להלחם בו. הוא חזק בטירוף!"[/QUOTE]
"אני יודע,אבל אל תדאג,אני גם יהיה חזק!" אומר לו בנחישות, "טיילו יש לך משימה חשובה,צא לחפש ביער ביסודיות,אל תסתבך בצרות ותחזור אלינו אם אתה מוצא משהו" אומר לו ואלטף את ראשו, "אז..אתה מאמן?" אשאל אותו בהתעניינות
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1352404][B]ניל~[/B]
אתה מוציא את הפוקימונים שלך, שבקלות עוזרים לך להקים מחנה מכובד למדי, מענפים ועלים ודברים שונים שאתם מוצאים.
אתה נכנס לתוך האוהל המאולתר, ופורש שק שינה, שלקחת מהבית, ומהירות נרדם שינה עמוקה וחזקה.
אתה מתעורר אחרי כמה שעות טובות, בשעה אחת עשרה בבוקר. אתה יוצא מהשק שינה, ורואה שהפוקימונים שלך יושבים בחוץ ומשחקים במים בשמחה.
[/QUOTE]
"בוקר טוב"אומר לפוקימונים בזמן שאתקשר לפרופסור על מנת להחליף בין פיגיוטו לבין זובאט.
-
[b]פלינט~[/b]
"זה יכול לקחת זמן לסרוק את כל היער" אומר ז'ק אחרי שאתה מורה לטיילו לעוף במהירות ביער. "אני לא סתם מאמן. את מתחנך על ידי אלופת הליגה! אני מועמד להיות חבר ברביעייה האליט, במידה ואחד מהחברים פורש משם. אני מאמן פוקימונים מעופפים! ואני אחד מהמאמנים המובילים במחוז בתחום המעופפים!" הוא אומר בהתלהבות.
[b]ניל~[/b]
אתה מברך את הפוקימונים שלך ומתקשר לפרופסור "הלו?" אתה שומע מהצד השני "או שלום ניל! איך אתה?" הוא שואל בחיוך ואתה והוא מנהלים שיחת חולין קצרה, ואתה מוריד את החלק שהצטרפת לצללים ובגדת בהם.
"בטח בטח אני שנייה שולח לך את פידג'יוטו" הוא אומר. אתה מחזיר את זובאט לפוקדור שלו, ולוחץ על פקודת ההחלפה בפוקידע, והפוקדור של זובאט מתחיל לזהור ונעלם לך מהידיים ותוך שנייה פוקדור חדש מופיע לך שם.
"אם תצטרך עוד משהו תתקשר!" הוא אומר לך ומנתק.