איתמר יא קקי מה אתה עובד עליי? אין סקייפ כזה!
Printable View
איתמר יא קקי מה אתה עובד עליי? אין סקייפ כזה!
[QUOTE=SeXy_DeViL;1398342]אלון הנני כאן
דור מי אח שלך )): תביא את יוספי מי אתה בכלללל )):[/QUOTE]
AND IM WONDERING...
WHAT.
חחח נו לפחות תגיד לי איפה מצאת אותה? כי אי אפשר לראות את אלה שעשו לייק בקבוצה של הפורום בפייס ):
יש חפש אז את האימייל [email]ita151297@gmail.com[/email] שניכם, ותוריד LOL. אני הולך לשים מדריכים שלי ולארגן פורום נפרד ואוסום
עומר התכוונתי כשהם יסיימו נצא
[quote=♣לשתות♣;1398343]איתמר יא קקי מה אתה עובד עליי? אין סקייפ כזה![/quote]
גם אני קורא דרגון בול מולטיורס-שכחת אותי בהקדשה.
[QUOTE=scrapi;1398348]יש חפש אז את האימייל [email]ita151297@gmail.com[/email] שניכם, ותוריד LOL. אני הולך לשים מדריכים שלי ולארגן פורום נפרד ואוסום[/QUOTE]
[QUOTE=ジンベエ;1398352]גם אני קורא דרגון בול מולטיורס-שכחת אותי בהקדשה.[/QUOTE]
סבבה לשניכם
אוף
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398334]אוי נו עומר יא אח, מה אתה שואל ):
יכולת לשלוח לי כבר מזמן...[/QUOTE]
גם לי, למה אתה לא שולח, אם רוצים כתמורה אני יכול לשלוח את שלי.
לא שיעזור לכם אני לא עשיתי בו כלום מאז כיתה ז
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398267]חחחח מה הנבחרת שלך?
תאמן במערה..[/QUOTE]
לאמן במערה זה מעצבן כל שנייה מופיע פוקימונים רמה 32 שמביאים EXP זבל
זה נאזלוק אז זאת בעיה לאמן בליגה כי אני צריך לנצח בלי שאף אחד ימות לי..
מצאתי שיטה יותר טובה לאמן עם הVS SEEKER זה [B]הרבה[/B] יותר מהיר.
[IMG]http://i.imgur.com/ljHnO.png[/IMG]
זה מה שיש כשעושים נאזלוק... אל תישאל על סטים הם על הפנים כי בדור 3 אין לשום דבר סטים נורמלים..
אבל אתה גם לא יוספי של עומר וגם לא אישה
אז לא שווה
[quote=Ilan;1398360]לאמן במערה זה מעצבן כל שנייה מופיע פוקימונים רמה 32 שמביאים EXP זבל
זה נאזלוק אז זאת בעיה לאמן בליגה כי אני צריך לנצח בלי שאף אחד ימות לי..
מצאתי שיטה יותר טובה לאמן עם הVS SEEKER זה [B]הרבה[/B] יותר מהיר.
[IMG]http://i.imgur.com/ljHnO.png[/IMG]
זה מה שיש כשעושים נאזלוק... אל תישאל על סטים הם על הפנים כי בדור 3 אין לשום דבר סטים נורמלים..[/quote]
זה היופי באדום אש... יש VS SEEKER... זה למה הצלחתי להשלים בו את הפוקדע...
אביזי אתה מושלם
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398361]אבל אתה גם לא יוספי של עומר וגם לא אישה
אז לא שווה[/QUOTE]
אבל אני מכיר אותך יותר מ2 דקות
אז...?
Scarpi שמת לב שענית על נושאים מאוגוסט? שכבר לאף אחד לא אכפת מהם?
[QUOTE=Ilan;1398369]Scarpi שמת לב שענית על נושאים מאוגוסט? שכבר לאף אחד לא אכפת מהם?[/QUOTE]
זה תרגול בשבילי לבגרות והם לא היו פתורים אז בעיה שלכם
אה עומר מה הסקייפ שלך
חחחח אילן נכון שוופוריאון הוא הפוקימון הכי כיפי באדום אש?
חולה עליו 3>
[QUOTE=scrapi;1398372]זה תרגול בשבילי לבגרות והם לא היו פתורים אז בעיה שלכם[/QUOTE]
חחח יא טמבל יכולים לתת לך על זה באן
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398375]חחח יא טמבל יכולים לתת לך על זה באן[/QUOTE]
שיתנו אני אחזור בשם בדוי של scrapi2
חוץ מזה זה היה האשכולות הכי למעלה אז זה לא הקפיץ זה פשוט נשאר שמה
עדיין אנשים בודקים, ואם ההנהלה תראה אתזה היא תתעצבן
בזה איתמר צודק..
אה
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398377]עדיין אנשים בודקים, ואם ההנהלה תראה אתזה היא תתעצבן[/QUOTE]
אתה לא יכול להקפיץ את הנושא הכי למעלה , הרעיון בהקפצה שלא יתנו לדברים לא עדכניים להיות בהתחלה ואז יתפסו מקום של דברים עדכניים אז יש את החוק, אבל זה הכי למעלה
[quote=scrapi;1398372]זה תרגול בשבילי לבגרות והם לא היו פתורים אז בעיה שלכם[/quote]
הם היו פתורים... אם הם לא היו פתורים, פותחי הנושאים המתאימים היו ממשיכים לשאול עד שהם היו נפתרים, לא..?
(וכשאני שאלתי את השאלה הזו זכיתי להתעלמות... אבל אני רגיל לזה)
[QUOTE=LordAbizi;1398381]הם היו פתורים... אם הם לא היו פתורים, פותחי הנושאים המתאימים היו ממשיכים לשאול עד שהם היו נפתרים, לא..?
(וכשאני שאלתי את השאלה הזו זכיתי להתעלמות... אבל אני רגיל לזה)[/QUOTE]
אז תשאל אותי בה"פ אני אענה לך (מתמטיקה) בטוח שאר הדברים תלוי אם למדתי
[QUOTE=scrapi;1398380]אתה לא יכול להקפיץ את הנושא הכי למעלה , הרעיון בהקפצה שלא יתנו לדברים לא עדכניים להיות בהתחלה ואז יתפסו מקום של דברים עדכניים אז יש את החוק, אבל זה הכי למעלה[/QUOTE]
החוקים פה לא מבוססים על היגיון המנהלים לא חושבים לפני שהם מצייטים לDA RULES.. חוץ מזה שבאמת אין טעם לעסזור בנושאים ענתיקות מאוגוסט.
[QUOTE=scrapi;1398376]שיתנו אני אחזור בשם בדוי של scrapi2
חוץ מזה זה היה האשכולות הכי למעלה אז זה לא הקפיץ זה פשוט נשאר שמה[/QUOTE]
זה יותר מדי ברור.. משתמשים כפולים אסורים וזה ברור.. חוץ מזה שלא נותנים באן על הקפצה רק אזהרה.
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398374]חחחח אילן נכון שוופוריאון הוא הפוקימון הכי כיפי באדום אש?
חולה עליו 3>[/QUOTE]
הוא היחיד עם סט נורמלי שעוד איכשהו אפשאר להישתמש בדור 4 אז הייתי אומר שכן.. חוץ מזה הוא מעולם לא היה מתחת ל50% חיים.
[quote=scrapi;1398382]אז תשאל אותי בה"פ אני אענה לך (מתמטיקה) בטוח שאר הדברים תלוי אם למדתי[/quote]
אתה הרגע הצעת לאביזי עזרה במתמטיקה (כל הנוכחים בשיחה אמורים לדעת עד כמה מגוחך הרעיון הזה)... יש לי 80% תואר במתמטיקה באוניברסיטה הפתוחה. אם כבר, אם אתה צריך עזרה במתמטיקה, תפתח נושא בפורום לימודים, ואני אענה.
(והשאלה שדיברתי עליה הייתה השאלה "למה לעזאזל הקפצת את חצי פורום לימודים" ששאלתי בנו"ד הזה לפני שני עמודים בערך)
איפה זרזור המניאק הזה?!
סוף סוף דוגטריו הגיע לרמה 50 יאללה עוד איזה 5 רמות של *כל* השישייה ואני הולך לליגה..
אבל מה שהכי מפחיד אותי שם זה בלאסטויס של גרי למרות שיש לי את ויפלום אם יש לו Ice Beam הלך עליי..
[QUOTE=LordAbizi;1398384]אתה הרגע הצעת לאביזי עזרה במתמטיקה (כל הנוכחים בשיחה אמורים לדעת עד כמה מגוחך הרעיון הזה)... יש לי 80% תואר במתמטיקה באוניברסיטה הפתוחה. אם כבר, אם אתה צריך עזרה במתמטיקה, תפתח נושא בפורום לימודים, ואני אענה.
(והשאלה שדיברתי עליה הייתה השאלה "למה לעזאזל הקפצת את חצי פורום לימודים" ששאלתי בנו"ד הזה לפני שני עמודים בערך)[/QUOTE]
יש לי כבר תואר שני בכיתה י"א שאני יכול לבקש (אם היא תפסיק לסנן אותי)
התעלמות מאביזי המושלם
[quote=scrapi;1398388]יש לי כבר תואר שני בכיתה י"א שאני יכול לבקש (אם היא תפסיק לסנן אותי)[/quote]
לא אמרת שאתה בכיתה י' בתכנית התלת שנתית של בר אילן..?
בכל מקרה, אם זהו המצב, תעזור לי בתורת גלואה: הוכח או הפרך, אם שדה הוא הרחבה אלגברית של שדה שהוא הרחבה אלגברית של F, אז השדה הראשון הוא גם הרחבה אלגברית של F.
[QUOTE=LordAbizi;1398390]לא אמרת שאתה בכיתה י' בתכנית התלת שנתית של בר אילן..?[/QUOTE]
דיברתי על מישהי אחרת בתגובה , לא עלי
[quote=LordAbizi;1398390]לא אמרת שאתה בכיתה י' בתכנית התלת שנתית של בר אילן..?
בכל מקרה, אם זהו המצב, תעזור לי בתורת גלואה: הוכח או הפרך, אם שדה הוא הרחבה אלגברית של שדה שהוא הרחבה אלגברית של F, אז השדה הראשון הוא גם הרחבה אלגברית של F.[/quote]
[quote=scrapi;1398391]דיברתי על מישהי אחרת בתגובה , לא עלי[/quote]
אוקיי, הנה שאלה שאני שובר את הראש עליה ללא הצלחה כבר זמן מה. (בתגובה שלי)
[QUOTE=scrapi;1398391]דיברתי על מישהי אחרת בתגובה , לא עלי[/QUOTE]
You got problems
[QUOTE=LordAbizi;1398392]אוקיי, הנה שאלה שאני שובר את הראש עליה ללא הצלחה כבר זמן מה. (בתגובה שלי)[/QUOTE]
כלל המעבר, אם אתה לוקח משו ומגדיל אותו, ואז לוקח את הגדול ומגדיל אותו שוב זה כמו הראשון אבל יותר גדול
[quote=scrapi;1398394]כלל המעבר, אם אתה לוקח משו ומגדיל אותו, ואז לוקח את הגדול ומגדיל אותו שוב זה כמו הראשון אבל יותר גדול[/quote]
אין לך מושג על מה אתה מדבר, נכון?
אביזי תגיד במקרה יש מאמן לפני הליגה שעם Vs Seeker הוא מביא לי טונות של Exp? כי אני צריך להתכונן לליגה וכבר משעמם לי מאי מספר 1..
[QUOTE=LordAbizi;1398395]אין לך מושג על מה אתה מדבר, נכון?[/QUOTE]
לא
ואין לי בעיות חבר