שבת שלום!
Printable View
שבת שלום!
שבת שלום
בוקר
מה נשמע?
היום גמר ליגת האלופות :nose_pick:
איזה באסה יש לחברה שלי יום הולדת היום............אפשר לשכוח מלראות את המשחק. אבל לפחות יום הולדת :) .
אני לא בטוח מי יקח העונה.
נוסף לחתימה :
[video=youtube;ksy9EWbjpVg]https://www.youtube.com/watch?v=ksy9EWbjpVg[/video]
איזה מטורפים הם בsaloon בהצלף עונה 5.... הראשון אומר ליריות כשהאקדח מאוזן כמו גנגסטר, השני אומר לירות עם הזרת כשהאקדח במהופך ורגל אחת מורמת על הקרקע... צחקתי כל כך חזק.
כואב הלב על הפורום...
הרגע הזה שאתה מתחיל ב 11 ומסיים וב 11 :what:
מה זאת אומרת?
תגובה אחת פעם ביום..
צריך לחסל את הפלוץ הזה כבר!
זה שנה על עמוד 79. זהו, מעכשיו שאני רואה שיש פה הודעה טריה אני כותב הודעה נוספת רק בשביל שיהיה פה מה לכתוב.
הודעה
*הודעה*
בלי ספאם
[QUOTE=YoRt3m;1469045]בלי ספאם[/QUOTE]
Ok
שלווווווווווווווםם
מישהו פה????
אני
בוקר טוב
טוב, אז קראתי את האשכול ההוא של הבעיות של הפורום...
רותם, מה התכנון שלך לעשות עם הפורום השחוק הזה?? מאמוסוויין ההוא התחרפן עליך, אני פשוט רוצה להבין מה היא הדעה שלך.. כי אני בטוח שאתה שם לב שהפורום לא במצב מזהיר...
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php/56253-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A0%D7%99%D7%94%D7%95%D7%9C-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99-2014[/url]
[QUOTE=Pקוקי;1469051]טוב, אז קראתי את האשכול ההוא של הבעיות של הפורום...
רותם, מה התכנון שלך לעשות עם הפורום השחוק הזה?? מאמוסוויין ההוא התחרפן עליך, אני פשוט רוצה להבין מה היא הדעה שלך.. כי אני בטוח שאתה שם לב שהפורום לא במצב מזהיר...[/QUOTE]
אני לא יודע מה אני יכול לעשות ^^
שבת שלום לכולם
שבת שלום d:
אגב אפשר לנסות להביא קצת פעילות אם יהיו עוד דברים בחת"מ\הפורומים של המשחקים של פוקימון (סתם דעה אישית), אחרי הכל אם אני לא טועה הפורומים האלו וכל הציור ממוחשב ואלו (וכמובן דיבורים ואקטואליה) היו הכי פעילים אם אני זוכר נכון ^^
שלום.
חחחחחח אני עצוב שאין לי מה לראות אז אני עובר על קטעים באלכימאי התכת ):
היי מה נשמע??
בוקר טוב.
שלום אלכס
מה קורה?
אני רעעבבבב
איך באלי לשחק באיזה מ"ת חחח
לך תאכל משהו...
היי
אהלן שלום
בגרות בלשון :um_face:
עוד שבועיים +/- בגרות בלשון א :(
עוד שבועיים לשון ב >.< ומחר בגרות בספרות (המקצוע הכי משעמם שיש לי ניראה לי)
ספרות הוא אחד המקצועות שאני הכי גאה בבגרות שלי בו. מגן 80 בגרות 82. מן הסתם זה אחד הציונים היותר נמוכים שלי, אבל אני גאה במאבק שלי במקצוע הזה. הטריק היה להבין באיזה נושאים אני חזק יותר ולשייף אותם.
ספרות יכול להיות חופר ויכול להיות גם מרתק במקרים מסוימים...
ברגע שנופלים על משהו שאתה לא מתחבר אליו,אכלת אותה חחח
בהצלחה בבגרויות בלשון ובספרות זה בהחלט לא קל,תשקיעו ותלמדו! אל תסמכו על מועדי ב' כי מועד ב' יהיה יותר קשה מא'...
יש משהו הרבה יותר קונקרטי בנוגע למועדי ב': הם לא קיימים במה שהוא לא מתמטיקה ואנגלית, ולכן מי שרוצה להגיש מחדש יצטרך ללמוד מחדש את החומר בעוד שנה מה שבהחלט לא רצוי.