-
[QUOTE=Alice;1496924][SIZE=5]~ג'מי~[/SIZE]
אני מזועזעת מעצמי. נתתי דלקטי וקנגסטאן לרעים 0:
~~~
'אולי לא כל כך חכם לפזר את העובדה הזאת' אתה חושב בתגובה להכרזה של לינה על כך שהארי הוא באה שלה. 'מה קרה לך היום עם המחשבות המרושעות?' אתה 'שואל' את עצמך. שאלקטרו מודיע שהוא יכול להילחם בשומרים אתה מופתע ושואל את אלקטרו אם הוא בטוח. "כן" הוא עונה בקול יציב. אתה מוחא כף. "טוב, אז הוחלט. ג'ייקוב, אתה ולינה תיכנסו פנימה ותחלצו את צ'ינגלינג. אלקטרו, לוסי ואני נשאר בחוץ ונלחם בשומרים" אתה מודיע. כולם מהנהים, מסכימים לתוכנית.
ג'ייקוב, לינה, ליפיאון ופויינטה מתכוננים לצאת, מחכים שתסיחו את דעת השומרים. "תשמור עליה" לוחש לך ג'ייקוב.
אתה, לוסי ואלקטרו צועדים מבין השיחים, השומרים מיד מבחינים בכם ושולפים פוקדורים מהם יוצאים חמישה פוקימונים.
"שני מעורבים אגדיים ומעורב! ועוד אחת זוהרת, חתיכת אומץ יש להם להופיע פה" אתה שומע אחד מהם ממלמל בזכות השמיע הטובה שלך.
מזווית עיינך אתה מבחין בקבוצה השנייה מתקדמת לעבר הכניסה.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/301.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/331.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/048.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/015.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/115.gif[/IMG]
[/QUOTE]
דלקאטי :( ♥
בהצלחה עם הבחינות והכל
~~~~
אני מהנהן לג''יקוב
"אוקיי.. אתם מוכנים?" אני מלמל ללוסי ולאלקטרו.
"קדימה!" אני צועק ומסתער
'אל.. אני סומך עליך' אני חושב לעצמי ומנסה לכוון את זה לאל ישמע, אני עוד מנסה להתרגל לחיבור הזה, ולאיך שהוא בדיוק עובד..
(אני לא מאמין שהייתי צריך ללכת לדף הראשי כי שכחתי את המתקפות שלי)
"צ'אר! להביור על הקקניה! לאמפנט! (אני יכול לקרוא לו ג'קסון? כמעט תמיד יש לי פוקימון בשם ג'קסון איכשהו) תשתמש בגחלת על הבידריל ועל הונומוט (זה השם שלו?)!"אני צועק ותוקף בזנב ברזל את אחד השומרים
"דדנה! כדור אלקטרו על הדלקטי!" אני צועק שוב ומנסה לתקוף עם זנב ברזל שומר אחר
(תראי כל זה בתקווה שהכל הצליח)
-
[QUOTE=Alice;1498265][SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]לומדים אבל לא בהרבה מקומות חח. כמו צרפתית, רוסית וסינית נגיד
הבעיה שזה מקצוע קטן אז מודיעים על בגרויות בדקה ה90%. דפק לי את כל התוכנית למידה
~~~~
אתה מחליט לשלוח את זרורא לפרופסור לפני שתצאו לפלאורמה, כדי שיוכל לנוח קצת. אתה ניגש לסקיטי ומבקש ממנה להציג לפניכם את הסחורה (תסתכל בדף הראשי). לונה וביאנקה אומרות שהן לא צריכות דבר. (סליחה על התגובה הקצרה)[/QUOTE]
צרפתית לומדים גם אצלי ואני גר בחור חח. או צרפתית או ערבית (ברור שערבית).
לפחות אני מקווה שאין לך בחני פתע במתמטיקה. גיליתי שpop quiz זה לא המצאה של סרטים :um_face:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אקנה שנים עשר חטיפי פוקימונים ומפה. לאחר מכן אלך למרכז פוקימונים ואחליף את זורואה בנוקטוול, לאחר שאזספר לו (סורי על החוסר השקעה, חייב לטוס)
-
[SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]
עכשיו להיזכר מי זה האנשים האלה כי אני כבר שחכתי
~~~~~
אתה מהנהן לג'ייקוב. "אוקיי... אתם מוכנים?" אתה ממלמל ללוסי ולאלקטרו, "קדימה!" אתה צועק, מסתער קדימה. במוחך אתה חושב על אל-מנסה לסמן לו שאתה סומך עליו, למרות שהחיבור שלכם חדש-אתה מרגיש שההודעה עברה. *ג'קסון* משתמש בלהביור על קקניה המופתע שעף לאחור וסופג נזק לא קטן. לאמפנט יורה גחלת על בידריל ועל *וונונאט*-וונונאט סופג את המכה אך בידריל נוסק מעלה ומתחמק בזריזות. אתה תוקף בזנב ברזל את אחד השומרים-השמאלי. אין לו ממש סיכוי להתחמק מהמכה שלך והוא נפגע ונופל לאחור. דדנה משתמש בכדור אלקטרו על דלקטי שמתחמקת באלגנטיות מהמתקפה. קנגהסטן קופץ לעזרתה של דלקטי ומתקיל בחוזקה את דדנה. אתה מנסה להשתמש שוב בזנב ברזל על שומר אחר, שבורח ממך בצורה כושלת אל מאחורי הקנגהסטן שלו.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
מה זה מתמטיקה?:big_wink:
~~~~~~
אתה קונה שנים עשר חטיפי פוקימונים ומפה, מודה לסקיטי ויוצא מהחנות. אתה מודיע לזרורא על כך שאתה הולך לשלוח אותו לרואן ונכנס למרכז הפוקימונים. אתה פותח את משגר הפוקימונים ולוחץ על כפתור ה'שלח והחלף'. זרורא מתחיל לזהור באור כחלחל, לקראת העברה ובעמדה לידו מתחיל להופיע באור מעומעם נוקטאול. לפתע, קול פצפוץ קטן נשמע. נוקטאול מופיע, אך זרורא גם נשאר. פרופסור רואן מביט בתדמה על צד המחשב שלו ואומר לך דרך המסך "אני לא יודע למה, אבל המכשיר לא מצליח להעביר את זרורא!" (יש לך 7 כולל נוקטאול עכשיו. זה המקסימאלי)
-
[QUOTE=Alice;1498284][SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]
~~~~~
אתה מהנהן לג'ייקוב. "אוקיי... אתם מוכנים?" אתה ממלמל ללוסי ולאלקטרו, "קדימה!" אתה צועק, מסתער קדימה. במוחך אתה חושב על אל-מנסה לסמן לו שאתה סומך עליו, למרות שהחיבור שלכם חדש-אתה מרגיש שההודעה עברה. *ג'קסון* משתמש בלהביור על קקניה המופתע שעף לאחור וסופג נזק לא קטן. לאמפנט יורה גחלת על בידריל ועל *וונונאט*-וונונאט סופג את המכה אך בידריל נוסק מעלה ומתחמק בזריזות. אתה תוקף בזנב ברזל את אחד השומרים-השמאלי. אין לו ממש סיכוי להתחמק מהמכה שלך והוא נפגע ונופל לאחור. דדנה משתמש בכדור אלקטרו על דלקטי שמתחמקת באלגנטיות מהמתקפה. קנגהסטן קופץ לעזרתה של דלקטי ומתקיל בחוזקה את דדנה. אתה מנסה להשתמש שוב בזנב ברזל על שומר אחר, שבורח ממך בצורה כושלת אל מאחורי הקנגהסטן שלו.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
מה זה מתמטיקה?:big_wink:
~~~~~~
אתה קונה שנים עשר חטיפי פוקימונים ומפה, מודה לסקיטי ויוצא מהחנות. אתה מודיע לזרורא על כך שאתה הולך לשלוח אותו לרואן ונכנס למרכז הפוקימונים. אתה פותח את משגר הפוקימונים ולוחץ על כפתור ה'שלח והחלף'. זרורא מתחיל לזהור באור כחלחל, לקראת העברה ובעמדה לידו מתחיל להופיע באור מעומעם נוקטאול. לפתע, קול פצפוץ קטן נשמע. נוקטאול מופיע, אך זרורא גם נשאר. פרופסור רואן מביט בתדמה על צד המחשב שלו ואומר לך דרך המסך "אני לא יודע למה, אבל המכשיר לא מצליח להעביר את זרורא!" (יש לך 7 כולל נוקטאול עכשיו. זה המקסימאלי)[/QUOTE]
score
רגע מה את באמת לא לומדת מתמטיקה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בוא ננסה שוב" אציע ואחליף את זורואה בצ'ו. אחרי שזה יעבוד אשאל את רוואן:" אז איך הפוקימונים שלי היו, רוואן?". כשאסיים את שיחת החולין איתו אציע לחברותיי למסע:" שנלך למכרות, להתאמן קצת?".
-
~מייק~
סיימתי שנה שעברה
~~~
"בוא ננסה שוב" אתה מציע, מניח שוב את זרורא במקום ומבקש מהפרופסור להחליף את זרורא בצ'ו. אותו הדבר קורה-רק שהפעם צ'ו גם לא מועבר בגלל שכבר יש לך שבעה פוקימונים. רוואן מדווח לך שהפוקימונים שלך היו מדהימים והתנהגו למופת. הוא בודק בכמה מהספרים שלו ומנסה לחשוב 'נדמה לי שקראתי משהו על זה שחלק מהפוקימונים הזוהרים לא ניתנים להעברה במכשירים...' הוא חצי אומר לעצמו-חצי לך ומנתק את השיחה. "שנלך למכרות להתאמן קצת?" אתה שואל את כולם. נוקטאול מתיישב על הכתף שלך, שמח לראות אותך. אתם מגיעים למכרות ובקושי מצליחים לראות דבר. לונה ושאדו מפעילים את הטבעות שלהם, שמאירות את דרככם. זוהר הטבעות מבליט במיוחד את העיניים של לונה-אך אתה מנסה שלא להתמקד בזה. דראגונייר מזדחל על יד ביאנקה, נראה שהוא חש במשהו. מיד אתה מבחין במה הוא חש-
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/041.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/041.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/041.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/041.gif[/IMG]
מצטערת הייתי חייבת
-
[QUOTE=Alice;1498286]~מייק~
סיימתי שנה שעברה
~~~
"בוא ננסה שוב" אתה מציע, מניח שוב את זרורא במקום ומבקש מהפרופסור להחליף את זרורא בצ'ו. אותו הדבר קורה-רק שהפעם צ'ו גם לא מועבר בגלל שכבר יש לך שבעה פוקימונים. רוואן מדווח לך שהפוקימונים שלך היו מדהימים והתנהגו למופת. הוא בודק בכמה מהספרים שלו ומנסה לחשוב 'נדמה לי שקראתי משהו על זה שחלק מהפוקימונים הזוהרים לא ניתנים להעברה במכשירים...' הוא חצי אומר לעצמו-חצי לך ומנתק את השיחה. "שנלך למכרות להתאמן קצת?" אתה שואל את כולם. נוקטאול מתיישב על הכתף שלך, שמח לראות אותך. אתם מגיעים למכרות ובקושי מצליחים לראות דבר. לונה ושאדו מפעילים את הטבעות שלהם, שמאירות את דרככם. זוהר הטבעות מבליט במיוחד את העיניים של לונה-אך אתה מנסה שלא להתמקד בזה. דראגונייר מזדחל על יד ביאנקה, נראה שהוא חש במשהו. מיד אתה מבחין במה הוא חש-
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/041.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/041.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/041.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/041.gif[/IMG]
מצטערת הייתי חייבת[/QUOTE]
למה לא שנתמקד בעיניים. לקדם עניינים.
יואו מה באמת גמרת מתמטיקה? שונא את זה. מקצוע מהאבדון.
כפיות טובה. אני מכין לך המשכון מדהים ומקבל בתמורה זובאטים :um_face:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ברוגע חיצוני אך זעם פנימי, אשלח מכת ברק מחשמלת ועוצמתית לעבר ארבעתם, אסמן למאריפ והליוליסק להצטרף אליי, בתקווה לעלף את ארבעתם כמה שיותר מהר. "אני שונא זובאטים" אומר כשאמשיך ללכת אחרי לונה ושאדוו, כשהזובאטים המפוחמים מאחוריי (בבקשה תזרמי עם זה עוד שנייה את תראי את ההמשכון המדהים שלך).
-
[QUOTE] size=5]~מייקל~
"סוף סוף!" אתה אומר, מסביר לכולם שכדאי שתנוחו. אתם מתקדמים אל עבר מרכז הפוקימונים ופוגשים באחות ג'וי. אתם נכנסים לחדרים האחוריים שביקרתם בהם כבר כל כך הרבה פעמים ועוברים את הטיפולים המוכרים של האחיות. לבסוף, אתם נפגשים שוב בחוץ-מרגישים הרבה יותר טוב. אתה רוצה ללכת למכון-אבל אתה יודע שאתם חייבים למצא את וויולט-וזו המטרה הכי חשובה אתה חושב לעצמך בזמן שאתה נח. "נשאיר את זה לך, לירו" אתה אומר ושואל "לאן ממשיכים מכאן?". ליאו נראה מעט מופתע מהשאלה, ומסמיק מעט בביישנות. "אממ... אתה לא רוצה ללכת למכון?" הוא שואל. "ואני חושב שנמשיך על פי הדרכים" הוא מוסיף בקול חלש יותר. פלייר מסתירה חיוך קטן למראה הסיטואציה. [/QUOTE]
*סורי, אין לי חיים בזמן האחרון. הלימודיייים
*תנסי לסיים לי את סאגת ויולט, אני חייב לסיים עם זה כבר.
"האמת? אני מאוד רוצה ללכת למכון. אבל אני לא יכול לתאר את התחושה שמרגישים שאחותך נמצאת במקום לא ידוע, סובלת. לפני שנמשיך את המסע שלנו, אנחנו מגיעים למקום שבו נמצאת ויולט ומחלצים אותה. קדימה" אומר ואתקדם עם כולם.
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
ברוגע חיצוני, אך בזעם פנימי גדול את שולח מכת ברק עוצמתית לעבר ארבעתם, מסמל למאריפ והליוליסק להתטרף אלייך-ארבעת זובאטים מתעלפים מייד. "אני שונא זובאטים" אתה אומר, ממשיך ללכת אחרי לונה ושאדו-מתעלם מהזובאטים המפוחמים מאחורייך.
אתם ממשיכים ללכת, האורות משאדו ולונה מאירים את קירות המערה. אתה לא יכול שלא להבחין שהמערה שורצת פוקימונים
ביאנקה מחניקה צחקוק קליל ואתה שם לב שהיא צוחקת על הפוקימון הקטן הכחול אפור-הוא מנסה לקפוץ מאבן די גבוהה ונופל על הפנים, מטפס שוב על האבן-ושוב קופץ ונופל על הרצפה. תוך כדי נפילה הוא גם מנופף בידיים שלו
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/142.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/554.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/371.gif[/IMG]
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]"
לבסוף, ליאו מצליח לשכנע אותך ללכת למכון.
לבסוף, אתה מגיע למכון-זה מבנה צר שהחלק האחורי שלו רחב (כמו האות t) עם סמל המכונים המפורסם עליו. אתה נכנס פנימה ואדם צעיר ניגש אלייך. "ברוך הבא למכון שלנו! המכון הזה הוא מאוד מיוחד וכדי להגיע אל מנהיג המכון עלייך לפתור 3 שאלות!" הוא מסביר לך. הוא מצביע על דלת שעליה כתוב "1". "האם אתה מקבל את האתגר?" הוא שואל. אתה מבין שאם כן, עלייך לעבור בדלת.
-
[QUOTE] ~מייקל~
"
לבסוף, ליאו מצליח לשכנע אותך ללכת למכון.
לבסוף, אתה מגיע למכון-זה מבנה צר שהחלק האחורי שלו רחב (כמו האות t) עם סמל המכונים המפורסם עליו. אתה נכנס פנימה ואדם צעיר ניגש אלייך. "ברוך הבא למכון שלנו! המכון הזה הוא מאוד מיוחד וכדי להגיע אל מנהיג המכון עלייך לפתור 3 שאלות!" הוא מסביר לך. הוא מצביע על דלת שעליה כתוב "1". "האם אתה מקבל את האתגר?" הוא שואל. אתה מבין שאם כן, עלייך לעבור בדלת. [/QUOTE]
"קונספט נחמד. זה לא אמור להיות קשה במיוחד. אתם רוצים לבוא איתי?" אשאל את כולם. אם כן, אתקדם איתם אל תוך הדלת הראשונה. אם לא, אתקדם לבד ואקווה שכולם מצליחים לצפות בי איכשהו
-
[QUOTE=Alice;1498308][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
ברוגע חיצוני, אך בזעם פנימי גדול את שולח מכת ברק עוצמתית לעבר ארבעתם, מסמל למאריפ והליוליסק להתטרף אלייך-ארבעת זובאטים מתעלפים מייד. "אני שונא זובאטים" אתה אומר, ממשיך ללכת אחרי לונה ושאדו-מתעלם מהזובאטים המפוחמים מאחורייך.
אתם ממשיכים ללכת, האורות משאדו ולונה מאירים את קירות המערה. אתה לא יכול שלא להבחין שהמערה שורצת פוקימונים
ביאנקה מחניקה צחקוק קליל ואתה שם לב שהיא צוחקת על הפוקימון הקטן הכחול אפור-הוא מנסה לקפוץ מאבן די גבוהה ונופל על הפנים, מטפס שוב על האבן-ושוב קופץ ונופל על הרצפה. תוך כדי נפילה הוא גם מנופף בידיים שלו
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/142.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/554.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/371.gif[/IMG]
[/QUOTE]
כבר יש לי את אלה חח
לא השעות שלך אה?
~~~~~~~~~~~~
אוציא את אלה שתתיידד עם הבייגון החבר שלה. בינתיים אקרא לטירטוגה, ואציע לגוש האדום:" תרצה להצטרף אלינו למסע? או שתרצה בקרב מקדים?" ,בעודי סורק אותו בפוקדקס שלי. (ד"א מגיע לי קאבוטו לא?)
-
[QUOTE=Alice;1498284][SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]
~~~~~
[/QUOTE]
חחחחח אל חשש
~~~~~
אני נוהם לעצמי בזעם (אני לא חושב שזאת המילה התאימה אבל זה מה שמצאתי לי)
"דדנה! רשת חשמלית! על מי שאתה מצליח!" אני צועק
אני מתכנן לי בראש להשתמש בנבג כותנה ואז במכת ברק, וככה להעביר את המכה לכל הסובבים, אך לפני שאני עושה זאת אני מסתכל לבדוק מה המצב עם לוסי ואלקטרו
-
[SIZE=5]~מייקל~[/SIZE]
"קונספט נחמד. זה לא אמור להיות קשה במיוחד. אתם רוצים לבוא איתי?" אתה שואל את כולם. האדם שניגש אליכם אומר "חברייך יוכלו לצפות בך דרך המרפסת" הוא מצביע לכיוון מרפסת גבוהה ושותפייך הולכים לשם. אתה עובר בדלת ונער בן גילך מחכה לך. הוא לא מעורב. "היי! אני ג'וני. אם תענה נכון על השאלה שלי תוכל לעבור פה בלי להילחם בי. אם תטעה, תצטרך להילחם בי ולנצח" ג'וני מסביר לך את החוקים. "השאלה שלי היא: מולטראס, אחד מהציפורים האגדיות מסוגל ללמוד רק מתקפת עשב אחת. מה היא?" הוא שואל
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]ממש אבל ממש לא. אבל עכשיו חופש אז אני אהיה בפוקוס
יאפ
~~
אתה מוציא את אלה שמתלהבת מכך שיש עוד באגון במקום-שניהם מבלים בשמחה בנפילה מהאבן, קבלת מכה ונפילה שוב. אתה אותך לפוקימון האדום וסורק אותו בפוקדע "דארומקה, פוקימון האש. בין הפוקימונים האנרגטיים ביותר. הגללים שלו חמים ולכן בעבר נהגו לשים אותם בבגדים כדי לשמור על חום (funfact)". דארמוקה רץ במעגלים סביבך "קרב! קרב! קרב! קרב!" הוא צועק בקול.
מזוית עיינך אתה מבחין בצללית של פוקימון קטן וחום, אתה לא ממש מצליח לראות אותו-רק לזהות שהוא מביט בך בעניין.
[SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]אתה נוהם לעצמך בזעם. דדנה משתמש ברשת חשמלית שמפילה את דלקטי לרצפה. אתה מביט לעבר לוסי ואלקטרו-לוסי משתמשת במתקפות שאתה לא מצליח לזהות בצבעי ירוק ולבן בוהקים שמעלפים את קקניאה ובידריל. אלקטרו נלחם באומץ בדלקטי לצד דדנה. אתה משתמש בנבג כותנה ומכת ברק במטרה להכות בכמה שיותר יריבים. השומרים מביטים בך בתדהמה מעורבת בשנאה-הם לא מסוגלים לזוז יותר.
-
[QUOTE=Alice;1498393][SIZE=5]~מייקל~[/SIZE]
"קונספט נחמד. זה לא אמור להיות קשה במיוחד. אתם רוצים לבוא איתי?" אתה שואל את כולם. האדם שניגש אליכם אומר "חברייך יוכלו לצפות בך דרך המרפסת" הוא מצביע לכיוון מרפסת גבוהה ושותפייך הולכים לשם. אתה עובר בדלת ונער בן גילך מחכה לך. הוא לא מעורב. "היי! אני ג'וני. אם תענה נכון על השאלה שלי תוכל לעבור פה בלי להילחם בי. אם תטעה, תצטרך להילחם בי ולנצח" ג'וני מסביר לך את החוקים. "השאלה שלי היא: מולטראס, אחד מהציפורים האגדיות מסוגל ללמוד רק מתקפת עשב אחת. מה היא?" הוא שואל
[SIZE=5]~מייק~
יאפ
~~
אתה מוציא את אלה שמתלהבת מכך שיש עוד באגון במקום-שניהם מבלים בשמחה בנפילה מהאבן, קבלת מכה ונפילה שוב. אתה אותך לפוקימון האדום וסורק אותו בפוקדע "דארומקה, פוקימון האש. בין הפוקימונים האנרגטיים ביותר. הגללים שלו חמים ולכן בעבר נהגו לשים אותם בבגדים כדי לשמור על חום (funfact)". דארמוקה רץ במעגלים סביבך "קרב! קרב! קרב! קרב!" הוא צועק בקול.
מזוית עיינך אתה מבחין בצללית של פוקימון קטן וחום, אתה לא ממש מצליח לראות אותו-רק לזהות שהוא מביט בך בעניין.
[SIZE=5]~ג'מי~
[/SIZE]אתה נוהם לעצמך בזעם. דדנה משתמש ברשת חשמלית שמפילה את דלקטי לרצפה. אתה מביט לעבר לוסי ואלקטרו-לוסי משתמשת במתקפות שאתה לא מצליח לזהות בצבעי ירוק ולבן בוהקים שמעלפים את קקניאה ובידריל. אלקטרו נלחם באומץ בדלקטי לצד דדנה. אתה משתמש בנבג כותנה ומכת ברק במטרה להכות בכמה שיותר יריבים. השומרים מביטים בך בתדהמה מעורבת בשנאה-הם לא מסוגלים לזוז יותר.[/QUOTE]
יאס
פאקינג סטטיק
הולך להוציא סינגל שיהיה להיט בין בני נוער
~~~~~~~
אני מחייך לעצמי (בלב)
"זאת ההזדמנות שלנו!" אני קורא לאלקטרו, לוסי ושאר הפוקימונים, "תקפו בכל הכוח!"
אני מנסה להסתכל לעבר הכניסה לראות מה קורא עם ג'ייקוב ולינה
-
[QUOTE=Alice;1498393][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
יאפ
~~
[/QUOTE]
סורי, הייתי בטיול צופים עד ראשון והיום יוצא שוב, תגובה אחת ]פה ואצלי ואז אמשיך ברצף מליל הסדר.
אני מדמיין קרב כל כך מצחיק כרגע
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אומר לטירטוגה:"אתה מוכן לקרב מול דרומקה?", בזמן שאהיה ממוקד בפוקימון בזווית העין, אוודא שהוא נשאר וצופה. במידה ובשלב מסוים הוא בורח, אני לוקח איתי את נוקטוול והולך אחריו, משאיר את טירטוגה לקרב. אם לא, אמשיך בקרב. אומר לטירטוגה:"זנב אקווה על דרומקה! מהר! לאחר מכן תתחמק ממנו!" בינתיים אסתכל על אלה מהצד ואגחך.
-
[QUOTE]~מייקל~
[/QUOTE]
"שאלה קשה... אולי קרן סולארית?" אענה עם חשש קל, אקווה שאני צודק.
-
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]
אתה מחייך לעצמך בלבך. "זאת ההזדמנות שלנו!" אתה קורא לחברייך לצוות ומורה להם לתקוף בכל הכח-משם, הקרב מסתיים במהירות. נראה שאלקטרו ולוסי מסוגלים להגיע לרמות כח שלא חשבת שקיימות, הם נראים מותשים לאחר ההתקפות האלו. אתה מסתכל לכיוון הכניסה, ומבחין בצלליות מתקרבות. לינה וג'ייקוב יוצאים החוצה, ג'ייקוב מחזיק בידו פוקימון קטן וצהבהב שנראה די מותש. אתה שם לב שלינה וג'ייקוב בהחלט נלחמו-הם מלאים בשריטות בכל הגוף.
הם רצים לעברכם ולוסי עפה במהירות לצ'ינגלינג ומחבקת אותו בשמחה. "ג'ימי, זה בשבילך" אומר ג'ייקוב בחיוך ומושיט לך חפץ קטן, מפתח. "גנבתי את זה מאחד המפקדים בצבא של הארי-זה אמור להיות מפתח לבסיס שלו" הוא אומר בחיוך. אין לך כמעט זמן לשמוח מפני שלינה תופסת אותך ולוקחת אותך הצידה. "אנחנו חייבים להסתלק. מישהו זיהה אותי, הוא בטוח ייצור קשר עם אב-, כלומר עם הארי".
[IMG]http://www.serebii.net/itemdex/sprites/keytoroom6.png[/IMG]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
"אתה מוכן לקרב מול דרומקה?" אתה שואל את טירטוגה, שעונה במין צווחת התלהבות מוזרה, שאתה מבין ממנה שכן. אתה בודק מזווית עיינך שהפוקימון נשאר לצפות בקרב, ומחליט שאם הוא ילך משם-תעקוב אחריו עם נוקטאול. טירטוגה יוצא בזנב אקווה על דרומקה, שעף על קיר המערה כתוצאה מהמכה-נראה שההתקפה עושה לו נזק רב. דרומקה לא מהסס, הוא קם ויורה גחלת על טירטוגה שזז לאט יחסית עקב כמות האבנים על רצפת המערה. הגחלת פוגעת בו, אך לא נראה שעושה נזק רב. אתה שם לב לאלה ומגחך מעט.
[SIZE=5]~מייקל~
[/SIZE]
"שאלה קשה... אולי קרן סולארית?" אתה עונה עם חשש קל, מקווה שאתה צודק. נכון מאוד!" אומר לך ג'וני ומסמן לך שאתה יכול לעבור בדלת הבאה עם הכיתוב "2" עליה.
אתה עובר בדלת ורואה ילדה צעירה. "היי! אתה מכיר את החוקים-תענה על השאלה נכון ותוכל לעבור ללא קרב!" היא אומרת. אתה רואה לוח מאחוריה עם כל מיני חישובים מתמטיים.
"אם יש לי איווי עם 0 נק ev בכל הסטאטים שלו וניצחתי איתו 2 טוגפים ו3 בידרלים-כמה נק EV יהיו לאיווי ובאיזה תחומים?" היא שואלת בחיוך
-
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE] קצת התחרבשו לך השמות אז מקווה שהבנתי נכון
~~~~
אתה מורה למריל להשתמש בחפירה על בלו, וישר לאחר מכן באקדח מים ועל פולסווין להשתמש באבקת שלג וקרן קרח על אוניקס. מריל מתחפר באדמה, ולכמה רגעים נעלם במעמקי האדמה. אתה שומע רעש חלוש ומריל יוצא מן האדמה מתחת לבלו, מעיף אותו לאחור. שנייה לאחר מכן הוא פוגע בו גם באקדח מים, בלו צועק מעט ומתנער. "בלו, חבטת זן" מורה רורי. הראש של בלו זוהר באור כחול והוא חובט במריל שנראה מעט מזועזע מעוצמת המכה. פוליסווין משתמש באבקת שלג, מיד כל הזירה מרגישה קרירה יותר-אוניקס מתנער, מנסה להעיף את האבקה הכסופה ממנו. הוא יורה קרן קרח, אך אוניקס מתחמק ממנה על ידי שימוש בחפירה, הוא נעלם מטווח ראייה.
" כל הכבוד לשניכם ! פולסיון תשתמש בקרן קרח על אונקיס ותנסה להקשות עליו לזוז ולאחר מכן תשתמש בניב קרח בכל העוצמה במרכז הבטן שלו ! ואתה מריל תנסה לשלב בין הכוכבים של המהריות לאקדמח מים ותכוון על בלו, בהצלחה שלניכם " אומר לפוקימונים שלי
-
[quote]~מייקל~
"שאלה קשה... אולי קרן סולארית?" אתה עונה עם חשש קל, מקווה שאתה צודק. נכון מאוד!" אומר לך ג'וני ומסמן לך שאתה יכול לעבור בדלת הבאה עם הכיתוב "2" עליה.
אתה עובר בדלת ורואה ילדה צעירה. "היי! אתה מכיר את החוקים-תענה על השאלה נכון ותוכל לעבור ללא קרב!" היא אומרת. אתה רואה לוח מאחוריה עם כל מיני חישובים מתמטיים.
"אם יש לי איווי עם 0 נק ev בכל הסטאטים שלו וניצחתי איתו 2 טוגפים ו3 בידרלים-כמה נק ev יהיו לאיווי ובאיזה תחומים?" היא שואלת בחיוך[/quote]
*אז זה רק אני וצ'ימצ'אר בפנים וכל השאר צופים בחוץ?
*דווקא שאלת ev? קצת אחרי שאני כותב בצ'אט בפירוש שאין לי מושג איך השטויות האלה הולכות -_-
---------------------------------------------------------------------------------------
"מה לעא... שאלת ev? אף פעם לא הייתי חזק בזה." אומר ואנסה לחשב את הבלתי אפשרי במוחי. "נקודות איווי נקודות שמיווי. אין דבר שמנצח קשר בין מעורב והשותף שלו, ואני הולך להוכיח את זה. אתה מוכן, חבר?" אומר ואפנה אל צ'ימצ'אר.
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
"כל הכבוד לשניכם!" אתה מעודד את הפוקימונים שלך. אוניקס בוקע מהאדמה ופוליסווין משתמש בקרן קרח קרח שמקבעת אותו למקומו. אוניקס המופתע סופג פגיעה חזקה מניב הקרח של ממוסווין ומתעלף!. מריל יורה אקדח מים, ומשגר כוכבי מהירות שמסתובבים סביב האקדח בצורה מדהימה. ההתקפה פוגעת בבלו שמתרסק אחורנית. הוא מתאושש יחסית באיטיות ורץ אל מריל בחבטת זן נוספת.
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
מוחעחעע
אתה וכל השותפים הפוקימונים שלך, לא רק צ'ימצ'אר
~~~
"מה לעא...שאלת ev? אף פעם לא הייתי חזק בזה" אתה אומר ומנסה לחשוב בכל זאת על פתרון-ללא הצלחה. "נקודות איווי נקודות שמיווי. אין דבר שמנצח קשר בין מעורב והשותף שלו, ואני הולך להוכיח את זה. אתה מוכן, חבר?" אתה אומר לבסוף. "ננצח תוך שנייה" מסכים צ'ימצ'אר. הילדה נאנחת. "התשובה הייתה שיהיו לו 5 בהגנה מיוחדת ו6 בהתקפה פיסית, 11 בסך הכל. מתמטיקה בסיסית. צ'ינגלינג צא"
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/433.gif[/IMG]
-
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE] "כל הכבוד לשניכם!" אתה מעודד את הפוקימונים שלך. אוניקס בוקע מהאדמה ופוליסווין משתמש בקרן קרח קרח שמקבעת אותו למקומו. אוניקס המופתע סופג פגיעה חזקה מניב הקרח של ממוסווין ומתעלף!. מריל יורה אקדח מים, ומשגר כוכבי מהירות שמסתובבים סביב האקדח בצורה מדהימה. ההתקפה פוגעת בבלו שמתרסק אחורנית. הוא מתאושש יחסית באיטיות ורץ אל מריל בחבטת זן נוספת.
" מריל תשתמש בחפירה וכשאתה יוצא מהאדמה תצא מאחורי בלו ותקוף בזנב אקווה"
-
[QUOTE]~מייק~
מוחעחעע
אתה וכל השותפים הפוקימונים שלך, לא רק צ'ימצ'אר
~~~
"מה לעא...שאלת ev? אף פעם לא הייתי חזק בזה" אתה אומר ומנסה לחשוב בכל זאת על פתרון-ללא הצלחה. "נקודות איווי נקודות שמיווי. אין דבר שמנצח קשר בין מעורב והשותף שלו, ואני הולך להוכיח את זה. אתה מוכן, חבר?" אתה אומר לבסוף. "ננצח תוך שנייה" מסכים צ'ימצ'אר. הילדה נאנחת. "התשובה הייתה שיהיו לו 5 בהגנה מיוחדת ו6 בהתקפה פיסית, 11 בסך הכל. מתמטיקה בסיסית. צ'ינגלינג צא"
[/QUOTE]
"נשאר לך מקום לחשוב על דברים קצת פחות... אני לא יודע, מעניינים?" אומר ואפנה אל צ'ימצ'אר. "אנחנו מסיימים איתה בשניות. בעיטה כפולה, ואז קפוץ על צ'ינגלינג ותטיח אותה חזק!"
-
[QUOTE=Alice;1498770][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
"אתה מוכן לקרב מול דרומקה?" אתה שואל את טירטוגה, שעונה במין צווחת התלהבות מוזרה, שאתה מבין ממנה שכן. אתה בודק מזווית עיינך שהפוקימון נשאר לצפות בקרב, ומחליט שאם הוא ילך משם-תעקוב אחריו עם נוקטאול. טירטוגה יוצא בזנב אקווה על דרומקה, שעף על קיר המערה כתוצאה מהמכה-נראה שההתקפה עושה לו נזק רב. דרומקה לא מהסס, הוא קם ויורה גחלת על טירטוגה שזז לאט יחסית עקב כמות האבנים על רצפת המערה. הגחלת פוגעת בו, אך לא נראה שעושה נזק רב. אתה שם לב לאלה ומגחך מעט.
[/QUOTE]
"כל הכבוד טירטוגה! זנב אקווה, שוב! תפגע בו בכל הכוח!" אני אומר לו. אצפה בתגובה של דרומקה.
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
מריל משתמש בחפירה ונעלם במעמקי האדמה. בלו נעצר, מקשיב היטב לסביבה שמתחת לאדמה. נראה שהוא חשב שמריל יצא תחתיו ולכן הוא זז צעד לאחור-אך הוא רק מתקרב יותר לנקודה ממנה מריל התכוון לצאת. מריל קופץ החוצה מתוך הבור שיצר ופוגע במתקפה ישירה של זנב אקווה בבלו שמתעלף. אוניקס שהתאשש מעט בינתיים מזיז את בלו לצד הזירה. "יפה יפה. נראה שהגיע הזמן לקרב שכולנו חיכינו לו" אומר רורי בחיוך די שטני וצועד אל תוך הזירה.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
"נשאר לך מקום לחשוב על דברים קצת פחות... אני לא יודע, מעניינים?" אתה אומר לילדה שרק מגלגלת עיניים בתגובה. אתה אומר לצ'ימצ'אר שאתם הולכים לסיים את הקרב בשניות. צ'ימצ'אר משתמש בבעיטה כפולה שמעיפה את צ'ינגלינג לאחור. "צ'ינגלינג, תתחמקי ואז ריקוד גשם" אומרת הנערה בקול חסר רגש, אך אתה רואה בעיניה ניצוץ משועשע קטן. צ'ינגלינג מתחמקת מצ'ימצ'אר ומבצעת ריקוד קטן ומהיר. לפתע, עננים מתאספים בתקרת החדר וגשם מתחיל לרדת. צ'ימצ'אר לא נראה מאושר וגם אתה מרגיש שלהבת הזנב שלך מעקצצת עקב טיפות הגשם. "כדור צל". צ'ינגלינג משגרת כדור צל ששועט לעברו של צ'ימצ'אר.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
"כל הכבוד טירטוגה!" אתה מעודד אותו. טירטוגה משתמש בזנב אקווה שוב, פוגע בחוזקה בדרמוקה שנראה קרב לתבוסה. במאמץ אחרון הוא בניב אש אל עבר טירטוגה. אתה שם לב מזווית עיינך שהפוקימון החום התקרב מעט וכעט אתה יכול לראות אותו במלואו.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/140.gif[/IMG]
-
[quote=alice;1498800][size=5]
[size=5]~מייק~
[/size]
"נשאר לך מקום לחשוב על דברים קצת פחות... אני לא יודע, מעניינים?" אתה אומר לילדה שרק מגלגלת עיניים בתגובה. אתה אומר לצ'ימצ'אר שאתם הולכים לסיים את הקרב בשניות. צ'ימצ'אר משתמש בבעיטה כפולה שמעיפה את צ'ינגלינג לאחור. "צ'ינגלינג, תתחמקי ואז ריקוד גשם" אומרת הנערה בקול חסר רגש, אך אתה רואה בעיניה ניצוץ משועשע קטן. צ'ינגלינג מתחמקת מצ'ימצ'אר ומבצעת ריקוד קטן ומהיר. לפתע, עננים מתאספים בתקרת החדר וגשם מתחיל לרדת. צ'ימצ'אר לא נראה מאושר וגם אתה מרגיש שלהבת הזנב שלך מעקצצת עקב טיפות הגשם. "כדור צל". צ'ינגלינג משגרת כדור צל ששועט לעברו של צ'ימצ'אר.
[size=5]~מייק~
[/size]
"כל הכבוד טירטוגה!" אתה מעודד אותו. טירטוגה משתמש בזנב אקווה שוב, פוגע בחוזקה בדרמוקה שנראה קרב לתבוסה. במאמץ אחרון הוא בניב אש אל עבר טירטוגה. אתה שם לב מזווית עיינך שהפוקימון החום התקרב מעט וכעט אתה יכול לראות אותו במלואו.
[img]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/140.gif[/img][/quote]
שובטתי? :x
~~~~~~~~~
"כל הכבוד טירטוגה! עוד זנב אקווה אחד! אני יודע שאתה יכול!". בינתיים אקרא לפוקימון:" אתה רוצה להתקרב?" אומר לו בלחש.
-
[SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~מוריס~[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]מריל משתמש בחפירה ונעלם במעמקי האדמה. בלו נעצר, מקשיב היטב לסביבה שמתחת לאדמה. נראה שהוא חשב שמריל יצא תחתיו ולכן הוא זז צעד לאחור-אך הוא רק מתקרב יותר לנקודה ממנה מריל התכוון לצאת. מריל קופץ החוצה מתוך הבור שיצר ופוגע במתקפה ישירה של זנב אקווה בבלו שמתעלף. אוניקס שהתאשש מעט בינתיים מזיז את בלו לצד הזירה. "יפה יפה. נראה שהגיע הזמן לקרב שכולנו חיכינו לו" אומר רורי בחיוך די שטני וצועד אל תוך הזירה.
' מה ?! למה הוא מתכוון ?' אני חושב מופתע " מריל תכוון אקדח מים למרכז ביטנו !"[/COLOR][/RIGHT]
-
[SIZE=6]הודעה חשובה:[/SIZE]
[SPOILER]בגלל שאתם כבר מתקדמים במשחק אני מורידה את מגבלת הפוקימונים שיכולים להיות עליכם, *אבל* תוכלו להשתמש רק בשש פוקימונים בכל קרב פר בן אדם (כלומר אם אתם נלחמים מול 2 אנשים אתם יכולים להיות עם יותר מ6)
[/SPOILER]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]מה רע? מיוטו תומך בשיבוטים
~~~
"כל הכבוד טירטוגה! עוד זנב אקווה אחד! אני יודע שאתה יכול!"אתה מעודד את טריטוגה. טירטוגה משתמש בזנב אקווה, שמעלף סופית את דארומקה. " אתה רוצה להתקרב?" אתה שואל בלחש את הפוקימון שמהנהן ומתקרב באיטיות, צופה בעיניים בורקות בהנחתת זנב האקווה של טריטוגה. טירטוגה שם לב לפוקימון הקטן הנלהב לצדך והולך אליו עם ראש מורם בגאווה. הוא ממלמל משהו לפוקימון הקטן שנשמע בסגנון של "כן.. אני הכי חזק בצוות הזה" והפוקימון החום הקטן מביט בטריטוגה בהערצה גמורה.
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]השלב השני בקרב מול רורי זה אתה נגדו
~~~~~
' מה ?! למה הוא מתכוון ?' אתה חושב מופתע " מריל תכוון אקדח מים למרכז ביטנו!" אתה מורה למריל. מריל מכוון אקדח מים לבטן של רורי, שמתחמק בקלות ומביט בך בהפתעה. "הסברתי את החוקים בתחילת הקרב-השלב השני הוא אני נגדך" הוא מסביר, מחכה שתיכנס לזירה.
-
שם משתמש: [url]http://www.myforum.co.il/member.php/40548-meganium[/url]
שם אמיתי: שלומי
שם במשחק: בריאן לנטרוף
מעורב: מעורב עם טדיאורסה :)
רקע: בריאן נולד כמעורב. חלקו המעורב מאוד השפיע על חייו. כמעורב עם טדיאורסה, לרוב היה מתבייש מקרבות ומתרחק מאלימות. היה תמיד נהנה לשבת בחיק הטבע ולשמוע את רחשי הנהר הזורם ליק ביתו. אך כשכפו עליו להילחם ודחקו אותו לפינה בריונים שונים, אופי עצבני ואגרסיבי היה מתפרץ ממנו ובכך הרחיק ממנו את כל מי שרק ביקש להפריע לו בחייו השלווים.
הגיע היום ובריאן החליט שגם הוא רוצה לצאת למסע, אבל מה שבאמת דחף אותו מלצאת מנוחות חייו הנוחים הייתה פעילותו המטורפת של הארי, שלא בחל לשלוט בכמה שיותר מעורבים. עצבני מאוד לראות את השפעותיו של הארי על הסביבה ועל מעורבים אחרים חפים מפשע, החליט בריאן שהוא חייב לצאת לדרך. ולמסע שכזה הוא בהחלט ישמח שלקח בו חלק!
תיאור מראה\תמונה: לא מצליח למצוא תמונה מעניינת לכן אפרט כאן. לבריאן יש זנב ואוזניים הטועמות טדיאורסה, ועל מצחו יש את סימן הירח המצוי על מצחו של כל טדיאורסה רגיל.
אופי: טוב לב, עוזר תמיד לכל מי שצריך, נחוש בדרכו. רעות- ביישן לפעמים יתר על המידה, מפחד להיכנס למאבקים בגלל תגובתו האגרסיבית ומעט חוסר שליטה על העצבים שלו כשדוחקים אותו למאבק ללא יכולת להתחמק ממנו.
חפצים: פוקדע, תיק, 5 מנות אוכל בני אדם, 5 מנות אוכל פוקימונים, 10 בקבוקי מים,אוהל, שק שינה, חכת עץ זולה (לא לגעת)
כסף: 1500 (על הבסת מאמן:50 ש''ח הבסת מנהיג מכון:100 ש''ח, הפסד למאמן:-50 ש''ח הפסד למנהיג מכון:-100 ש''ח מכירת חפצים בחנות:משתנה)
הערות\הארות\שאלות\כושיות\שוקו חם\אייס וניל\ גלידה?: מקווה שזה מספיק טוב :)
-
[QUOTE=meganium;1499065]שם משתמש: [url]http://www.myforum.co.il/member.php/40548-meganium[/url]
שם אמיתי: שלומי
שם במשחק: בריאן לנטרוף
מעורב: מעורב עם טדיאורסה :)
רקע: בריאן נולד כמעורב. חלקו המעורב מאוד השפיע על חייו. כמעורב עם טדיאורסה, לרוב היה מתבייש מקרבות ומתרחק מאלימות. היה תמיד נהנה לשבת בחיק הטבע ולשמוע את רחשי הנהר הזורם ליק ביתו. אך כשכפו עליו להילחם ודחקו אותו לפינה בריונים שונים, אופי עצבני ואגרסיבי היה מתפרץ ממנו ובכך הרחיק ממנו את כל מי שרק ביקש להפריע לו בחייו השלווים.
הגיע היום ובריאן החליט שגם הוא רוצה לצאת למסע, אבל מה שבאמת דחף אותו מלצאת מנוחות חייו הנוחים הייתה פעילותו המטורפת של הארי, שלא בחל לשלוט בכמה שיותר מעורבים. עצבני מאוד לראות את השפעותיו של הארי על הסביבה ועל מעורבים אחרים חפים מפשע, החליט בריאן שהוא חייב לצאת לדרך. ולמסע שכזה הוא בהחלט ישמח שלקח בו חלק!
תיאור מראה\תמונה: לא מצליח למצוא תמונה מעניינת לכן אפרט כאן. לבריאן יש זנב ואוזניים הטועמות טדיאורסה, ועל מצחו יש את סימן הירח המצוי על מצחו של כל טדיאורסה רגיל.
אופי: טוב לב, עוזר תמיד לכל מי שצריך, נחוש בדרכו. רעות- ביישן לפעמים יתר על המידה, מפחד להיכנס למאבקים בגלל תגובתו האגרסיבית ומעט חוסר שליטה על העצבים שלו כשדוחקים אותו למאבק ללא יכולת להתחמק ממנו.
חפצים: פוקדע, תיק, 5 מנות אוכל בני אדם, 5 מנות אוכל פוקימונים, 10 בקבוקי מים,אוהל, שק שינה, חכת עץ זולה (לא לגעת)
כסף: 1500 (על הבסת מאמן:50 ש''ח הבסת מנהיג מכון:100 ש''ח, הפסד למאמן:-50 ש''ח הפסד למנהיג מכון:-100 ש''ח מכירת חפצים בחנות:משתנה)
הערות\הארות\שאלות\כושיות\שוקו חם\אייס וניל\ גלידה?: מקווה שזה מספיק טוב :)[/QUOTE]
התקבלת-רק תוסיף בבקשה לתיאור של המראה גם צבע שיער ועיניים ואז אוסיף אותך לדף רשומים.
התחלה:
[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/icon/163.gif[/IMG][B]התחלה[/B][IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/icon/163.gif[/IMG]
''הוט, הוט. הוט, הוט'' אתה שומע את השעון המעורר שלך מצלצל, אי שם במעמקי העיר [B]ג'ובלייף.[/B]
אתה מתעורר בפיהוק רחב ומסתנוור מעט למראה קרני השמש החודרות לחדרך דרך החלון ''הוט, הוט'' ממשיך השעון לזמזם ואתה דופק במכה עצבנית את ראש הפלסטיק של שעון המעורר בצורת הוט, הוט שלך, יש לך הרגשה שהשעון הזה עשה לכם טראומה מהפוקמון ''הוטהוט'' ושבטח לא תרצה אותו כשותף שלפתע אתה נזכר מדוע כיוונת את השעון לשעה כה מוקדמת בבוקר! היום אתה מתחיל את המסע שלכם נגד הארי וסטון חיוך עולה על פניך ולפתע כל קורי השינה עוזבים אותך.
אתה מדלג בחריצות אל חדר האמבטיה ומצחצח שיניים במהירות .כל כך מהר שבלי כוונה אתה בולע מעט ממשחת השיניים בריח מנטה מרענן).
אתה יורד למטה בריצה ושופך בגסות קורנפלס בצורת פוקימונים עם חלב אל קערה ומתחיל לאכול, בעודך חושבים על כך שהפיקאצ'ו טעים יותר מהמג'יקארפ עינך מטיילות אל שעון הקיר ואתה כמעט מתעלף שאתה מגלה שעוד רגע אתה צריך להיות במעבדה!
אתה חוטף במהרה את התיק שלך ופותח אותו בכדי לוודא שהכל שם- 5 מנות בשביך וחמש מנות פוקימונים, 10 בקבוקי מים, חכת עץ זולה, אוהל ושק שינה, כן הכל בפנים.
אתה חוטף קרקר בפיך ומתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה של הפרופסור רואן, זה הרגע שלך. אתה עומד מול דלת העץ הכבדה, מבחוץ המעבדה נראת כמו בית רגיל אך רק מעטים יודעים כי היא נמשכת עמוק עמוק אל מתחת לפני האדמה והיא ממש לא בית רגיל.
נראה כי מותקנת מצלמה או כי מישהו מתצפת על הדלת מפני שלפתע היא נפתחת במהירות ודמות מושכת אותך פנימה, אתה שומע את הדהוד טריקת הדלת מאחורייך.
אתה מביט על האדם שמשך אותך ומרגיש כאב קל בכתפף, האיש בעל שיער שחור קצוץ ולובש חלוק מעבדה, ''שלום לך'' הוא אומר ''אתה בטח בריאן לנטרוף. נרגש להתחיל את המסע שלך יחד עם השותף שלך טאדיאורסה?''
-
[QUOTE=Alice;1499067]התקבלת-רק תוסיף בבקשה לתיאור של המראה גם צבע שיער ועיניים ואז אוסיף אותך לדף רשומים.
התחלה:
[IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/icon/163.gif[/IMG][B]התחלה[/B][IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/icon/163.gif[/IMG]
''הוט, הוט. הוט, הוט'' אתה שומע את השעון המעורר שלך מצלצל, אי שם במעמקי העיר [B]ג'ובלייף.[/B]
אתה מתעורר בפיהוק רחב ומסתנוור מעט למראה קרני השמש החודרות לחדרך דרך החלון ''הוט, הוט'' ממשיך השעון לזמזם ואתה דופק במכה עצבנית את ראש הפלסטיק של שעון המעורר בצורת הוט, הוט שלך, יש לך הרגשה שהשעון הזה עשה לכם טראומה מהפוקמון ''הוטהוט'' ושבטח לא תרצה אותו כשותף שלפתע אתה נזכר מדוע כיוונת את השעון לשעה כה מוקדמת בבוקר! היום אתה מתחיל את המסע שלכם נגד הארי וסטון חיוך עולה על פניך ולפתע כל קורי השינה עוזבים אותך.
אתה מדלג בחריצות אל חדר האמבטיה ומצחצח שיניים במהירות .כל כך מהר שבלי כוונה אתה בולע מעט ממשחת השיניים בריח מנטה מרענן).
אתה יורד למטה בריצה ושופך בגסות קורנפלס בצורת פוקימונים עם חלב אל קערה ומתחיל לאכול, בעודך חושבים על כך שהפיקאצ'ו טעים יותר מהמג'יקארפ עינך מטיילות אל שעון הקיר ואתה כמעט מתעלף שאתה מגלה שעוד רגע אתה צריך להיות במעבדה!
אתה חוטף במהרה את התיק שלך ופותח אותו בכדי לוודא שהכל שם- 5 מנות בשביך וחמש מנות פוקימונים, 10 בקבוקי מים, חכת עץ זולה, אוהל ושק שינה, כן הכל בפנים.
אתה חוטף קרקר בפיך ומתחיל לרוץ במהירות אל עבר המעבדה של הפרופסור רואן, זה הרגע שלך. אתה עומד מול דלת העץ הכבדה, מבחוץ המעבדה נראת כמו בית רגיל אך רק מעטים יודעים כי היא נמשכת עמוק עמוק אל מתחת לפני האדמה והיא ממש לא בית רגיל.
נראה כי מותקנת מצלמה או כי מישהו מתצפת על הדלת מפני שלפתע היא נפתחת במהירות ודמות מושכת אותך פנימה, אתה שומע את הדהוד טריקת הדלת מאחורייך.
אתה מביט על האדם שמשך אותך ומרגיש כאב קל בכתפף, האיש בעל שיער שחור קצוץ ולובש חלוק מעבדה, ''שלום לך'' הוא אומר ''אתה בטח בריאן לנטרוף. נרגש להתחיל את המסע שלך יחד עם השותף שלך טאדיאורסה?''[/QUOTE]
בגלל שזה המשתמש השני אני לא יכול לערוך לכן אני אגיד שצבע העיניים הוא חום והשיער חום בהיר, כמו הפרווה של טדיאורסה.
דרך אגב את לא אמרת שאתחיל מנקודה יותר מתקדמת?
"אני יותר משמח!" אלחץ את ידו של הפרופסור בהתלהבות ובהתרגשות איתנה, אחייך ואתן לו הרגשה שטדיאורסה נמצא במקום בטוח. לאחר מכן אמתין בנימוס, אחכה שהפרופסור ימשיך את הדברים ויציג בפניי את טדיאורסה.
-
[SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]
ג'ובלייף זאת עיר מתקדמת יחסית, כל השאר התחילו מעיר מוקדמת יותר (ראה מפת דרכים בעמוד הראשון)+עוד רגע הפרופסור יציע לך עוד שני פוקימונים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני יותר משמח!" אתה לוחץ את ידו של הפרופסור בהתלהבות והתרגשות, מחייך לפרופסור כדי לגרום לו להבין שטדיאורסה נמצא במקום בטוח. הפרופסור מבקש ממך לקוב אחריו לחדר אחורי, בו עומד לו פוקימון אחד יחיד שאתה מזהה בקלות-האוזניים שלו והזנב שלו זהים לשלך, ואתה לא יכול שלא לזהות את סימן הירח שאתה רואה כל יום במראה-זה טדיאורסה!. הטדיאורסה מביט בך בביישנות ובשוק-בוחן את איברי הגוף הזהים שלכם. "א..ש..שלום" הוא אומר לך, מעט חושש.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/216.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1499072][SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]
ג'ובלייף זאת עיר מתקדמת יחסית, כל השאר התחילו מעיר מוקדמת יותר (ראה מפת דרכים בעמוד הראשון)+עוד רגע הפרופסור יציע לך עוד שני פוקימונים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני יותר משמח!" אתה לוחץ את ידו של הפרופסור בהתלהבות והתרגשות, מחייך לפרופסור כדי לגרום לו להבין שטדיאורסה נמצא במקום בטוח. הפרופסור מבקש ממך לקוב אחריו לחדר אחורי, בו עומד לו פוקימון אחד יחיד שאתה מזהה בקלות-האוזניים שלו והזנב שלו זהים לשלך, ואתה לא יכול שלא לזהות את סימן הירח שאתה רואה כל יום במראה-זה טדיאורסה!. הטדיאורסה מביט בך בביישנות ובשוק-בוחן את איברי הגוף הזהים שלכם. "א..ש..שלום" הוא אומר לך, מעט חושש.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/216.gif[/IMG][/QUOTE]
הפוקימונים בעולם הזה מדברים? או שאני יכול להבין רק את הפוקימונים שאני מעורב איתן? ואין בעיה תודה :)
"שלום לך חבר, מצחיק כמה אנחנו דומים נכון?" אומר לו בחיוך ואנופף בזנבי כדי שיחוש ביטחון. אושיט אליו את ידי ואלטף את ראשו, אתכופף אליו ואמשיך בכך. "הוא מושלם פרופסור" אוסיף מיד לאחר מכן, "יש עוד משהו שאצטרך לפני שאצא למסע שלי?" אוסיף לשאול בנימוס
-
[SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]רק מעורבים יכולים לדבר עם פוקימונים והם יכולים לדבר עם כולם
~~~
"שלום לך חבר, מצחיק כמה אנחנו דומים נכון?" אתה אומר לו בחיוך ומנופף בזנבך כדי שיחוש ביטחון. טדיאורסה מחייך בביישנות ומנענע את זנבו כתגובה. אתה מלטף את ראשו והוא מביט בך במבט מלא שמחה והתרגשות. תוך כדי שאתה מתכופף כדי ללטף עוד את טדיאורסה אתה אומר "הוא מושלם פרופסור. יש עוד משהו שאצטרך לפני שאצא למסע שלי?". הפרופסור מחייך, שמח לראות שאתה וטדיאורסה מסתדרים. "כן, כן. יש עוד עניין קטן. בגלל ששלטונו של הארי גדל בזמן האחרון, הוחלט שמאמנים מתחילים יקבלו שני פוקימונים נוספים בנוסף לשותף הראשי שלהם. אם תבוא אחריי רק.." הוא אומר ומוביל אותך ואת טדיאורסה הקטן לחדר נוסף, בו עומדים כמה פוקימונים. "אתה יכול לבחור שניים"
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/276.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/309.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/174.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/263.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/585.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1499074][SIZE=5]~בריאן~
[/SIZE]רק מעורבים יכולים לדבר עם פוקימונים והם יכולים לדבר עם כולם
~~~
"שלום לך חבר, מצחיק כמה אנחנו דומים נכון?" אתה אומר לו בחיוך ומנופף בזנבך כדי שיחוש ביטחון. טדיאורסה מחייך בביישנות ומנענע את זנבו כתגובה. אתה מלטף את ראשו והוא מביט בך במבט מלא שמחה והתרגשות. תוך כדי שאתה מתכופף כדי ללטף עוד את טדיאורסה אתה אומר "הוא מושלם פרופסור. יש עוד משהו שאצטרך לפני שאצא למסע שלי?". הפרופסור מחייך, שמח לראות שאתה וטדיאורסה מסתדרים. "כן, כן. יש עוד עניין קטן. בגלל ששלטונו של הארי גדל בזמן האחרון, הוחלט שמאמנים מתחילים יקבלו שני פוקימונים נוספים בנוסף לשותף הראשי שלהם. אם תבוא אחריי רק.." הוא אומר ומוביל אותך ואת טדיאורסה הקטן לחדר נוסף, בו עומדים כמה פוקימונים. "אתה יכול לבחור שניים"
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/276.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/309.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/174.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/263.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/585.gif[/IMG][/QUOTE]
אסתכל על כולם בקפידה, ואביט בטדיאורסה, "מה דעתך?" אשאל אותו. אביט באחד אחד מהם. "יש כאן התלבטות לא פשוטה" אמלמל, אעריך כל פוקימון שנמצא פה. בצעד החלטי, ואולי די מפתיע. אתכופף לכיוונה של איגליפאף. "את רוצה להצטרף אלינו? זה לא יהיה קל. נצטרך להתאמן ולהיות חזקים כולנו ביחד" אומר לה בביטחון. אביט בדירילינג. "מה איתך? את מעוניינת?" אשיב בחיוך ואסתכל על טדיאורסה אם הוא שבע רצון בבחירות שלי. אם הכל יילך כשורה אקשיב להנחיות אחרונות של הפרופסור ולאחר מכן אצעד יחדיו עם הפוקימונים שלי מחוץ למעבדה למקום שקט בעיר כדי להכיר את כולם.
-
[SIZE=5]~בריאן~[/SIZE]
אתה בוחן את כל הפוקימונים בקפידה ושואל לדעתו של טדיאורסה שמביט בכל הפוקימונים ולא בטוח מה להחליט. "יש כאן התלבטות לא פשוטה" אתה ממלמל, מעריך כל פוקימון שנמצא מולך. לבסוף אתה מחליט-אתה מתכופף אל איגליפאף-שואל אם היא רוצה להצטרף אליכם, ומזהיר אותה שזה לא הולך להיות קל. איגליפאף מהנהנת בהתלהבות ורצה אל טדיאורסה-השניים מתחילים לקפץ אחד סביב השני-נראה שהם הולכים להסתדר היטב. אתה פונה לאחר מכן אל דירלינג, שלפי המבט החד בעיניה נראה שהיא בוגרת יותר מבחינה רגשית מטדיאורסה ואיגליפאף. היא צועדת צעד קדימה ומביטה בך במבט בוחן. "אני אצטרף" היא אומרת לבסוף, ומחייכת חיוך קטן. טדיאורסה נראה שמח מהבחירה שלך-הוא ואיגליפאף נראים כאילו הם הולכים להפוך לחברים טובים, והוא מ=מביט בדירלינג בסקרנות חיובית. הפרופסור נותן לך פוקדע ולפני שאתם יוצאים הוא אומר "בריאן, דבר אחד חשוב-בשנים האחרונות החלו להיוולד מעורבים אגדיים. הארי מנסה ללכוד את כולם, ולהשתמש בהם בניסויים הנוראיים שלו כדי לנצל את כוחם הרב. רובם, לא יותר מבני עשר. אם תיתקל במסע שלך במעורב אגדי, תגן עליו". אתם יוצאים ממעבדה ומוצאים פארק קטן בעיר שנמצא ממש על יד היציאה ממנה.
-
[QUOTE=Alice;1499076][SIZE=5]~בריאן~[/SIZE]
אתה בוחן את כל הפוקימונים בקפידה ושואל לדעתו של טדיאורסה שמביט בכל הפוקימונים ולא בטוח מה להחליט. "יש כאן התלבטות לא פשוטה" אתה ממלמל, מעריך כל פוקימון שנמצא מולך. לבסוף אתה מחליט-אתה מתכופף אל איגליפאף-שואל אם היא רוצה להצטרף אליכם, ומזהיר אותה שזה לא הולך להיות קל. איגליפאף מהנהנת בהתלהבות ורצה אל טדיאורסה-השניים מתחילים לקפץ אחד סביב השני-נראה שהם הולכים להסתדר היטב. אתה פונה לאחר מכן אל דירלינג, שלפי המבט החד בעיניה נראה שהיא בוגרת יותר מבחינה רגשית מטדיאורסה ואיגליפאף. היא צועדת צעד קדימה ומביטה בך במבט בוחן. "אני אצטרף" היא אומרת לבסוף, ומחייכת חיוך קטן. טדיאורסה נראה שמח מהבחירה שלך-הוא ואיגליפאף נראים כאילו הם הולכים להפוך לחברים טובים, והוא מ=מביט בדירלינג בסקרנות חיובית. הפרופסור נותן לך פוקדע ולפני שאתם יוצאים הוא אומר "בריאן, דבר אחד חשוב-בשנים האחרונות החלו להיוולד מעורבים אגדיים. הארי מנסה ללכוד את כולם, ולהשתמש בהם בניסויים הנוראיים שלו כדי לנצל את כוחם הרב. רובם, לא יותר מבני עשר. אם תיתקל במסע שלך במעורב אגדי, תגן עליו". אתם יוצאים ממעבדה ומוצאים פארק קטן בעיר שנמצא ממש על יד היציאה ממנה.[/QUOTE]
בעצם אנחנו צריכים להתקדם למכונים עכשיו? צריך להתחיל להתאמן בעצם למכון?
'אעשה זאת פרופסור' אחשוב לעצמי. אתמקם בנקודה מוסתרת מעיני כל כדי לא למשוך זרים לא נחוצים ואתיישב עם כולם. "שלום לכולם. קוראים לי בריאן, ואני מביט בכם ויודע שנהיה צוות לעניין!" אביט בכולם, אוציא מהתיק אוכל לפוקימונים ואחלק בינהם. "רציתי שתשתפו אותי במה שאתם רוצים לעשות. ובנוסף לשאיפות שלכם, עד כמה אתם אוהבים קרבות? כי יש לנו קרב מכון לנצח בו ואשמח אם נוכל למצוא זמן להתאמן אליו" אוסיף בחיוך.
-
[SIZE=5]~בריאן~[/SIZE]
'אעשה זאת פרופסור' אתה חושב לעצמך. אתה מוצא נקודה נסתרת יחסית בפארק ומתיישב בה, כדי לא למשוך זרים-אחרי הכל, ג'ובלייף, העיר שבה נולדת נתונה לשליטתו של הארי. אתה מציג את עצמך לפני הפוקימונים שלך, טדיאורסה נראה מתלהב במיוחד ונעמד לידך בהתלהבות. "קרב! קרב! קרב!" איגליפאף עונה בשמחה ובקול די תינוקי, אתה מבין שהוא כנראה די צעיר. טדיאורסה משיב שהוא ישמח להילחם, ושהוא רוצה להתאמן אתך. דירלינג חושבת מעט על השאלה ועונה "נצטרך להתאמן הרבה לפני, אבל אני בטוחה שנוכל לעשות את זה בסופו של דבר. אפשר לצאת לדרך הראשונה אם תרצו" היא מציעה.
-
[QUOTE=Alice;1499080][SIZE=5]~בריאן~[/SIZE]
'אעשה זאת פרופסור' אתה חושב לעצמך. אתה מוצא נקודה נסתרת יחסית בפארק ומתיישב בה, כדי לא למשוך זרים-אחרי הכל, ג'ובלייף, העיר שבה נולדת נתונה לשליטתו של הארי. אתה מציג את עצמך לפני הפוקימונים שלך, טדיאורסה נראה מתלהב במיוחד ונעמד לידך בהתלהבות. "קרב! קרב! קרב!" איגליפאף עונה בשמחה ובקול די תינוקי, אתה מבין שהוא כנראה די צעיר. טדיאורסה משיב שהוא ישמח להילחם, ושהוא רוצה להתאמן אתך. דירלינג חושבת מעט על השאלה ועונה "נצטרך להתאמן הרבה לפני, אבל אני בטוחה שנוכל לעשות את זה בסופו של דבר. אפשר לצאת לדרך הראשונה אם תרצו" היא מציעה.[/QUOTE]
איגליפאף היא בן?! חחח זה כזה מוזר בבקשה שיהיה בת! זה כאילו יגידו לי שיהיה לי לופוני שהיא בעצם בן.
"נהדר נלך לשם!" אסכים עם מה שדירילינג הציעה ונלך לשם. כשנגיע, אעמוד במרחק מה מטדיאורסה ואסכים להצעת הקרב שלו, "המהלך הראשון שלך ידידי" אומר בחיוך, אציע לאיגליפאף שתסתכל ותלמד, ומדירילינג שתנסה למצוא לה יריב בסביבה.
-
[SIZE=5]~בריאן~[/SIZE]
אתם יוצאים אל מחוץ לעיר ועוברים על יד שלט "דרך 33". אתה רואה כניסה למערה ומבין שהדרך הזו עוברת דרך המערה. אתם נכנסים פנימה, די חשוך בפנים אבל אתם פשוט נשאירם ברחבת המערה שעל יד הכניסה-האור חודר פנימה ולכן אתם יכולים לראות יחסית טוב. אתה וטדיאורסה נעמדים אחד מול השני "המהלך הראשון שלך ידידי" אתה אומר בחיוך, וטדיאורסה לא מחכה-הוא מיד משכפל את עצמו ושלושה טדיאורסים נעמדים מולך, כל אחד מהם מזנק לעברך עם טופרים זוהרים באור לבנבן. איגליפאף מביט בקרב בהתלהבות. אתה רואה מזווית עיינך את דירלינג סורקת את המערה, מחפשת יריב בינתיים.
-
[QUOTE=Alice;1499082][SIZE=5]~בריאן~[/SIZE]
אתם יוצאים אל מחוץ לעיר ועוברים על יד שלט "דרך 33". אתה רואה כניסה למערה ומבין שהדרך הזו עוברת דרך המערה. אתם נכנסים פנימה, די חשוך בפנים אבל אתם פשוט נשאירם ברחבת המערה שעל יד הכניסה-האור חודר פנימה ולכן אתם יכולים לראות יחסית טוב. אתה וטדיאורסה נעמדים אחד מול השני "המהלך הראשון שלך ידידי" אתה אומר בחיוך, וטדיאורסה לא מחכה-הוא מיד משכפל את עצמו ושלושה טדיאורסים נעמדים מולך, כל אחד מהם מזנק לעברך עם טופרים זוהרים באור לבנבן. איגליפאף מביט בקרב בהתלהבות. אתה רואה מזווית עיינך את דירלינג סורקת את המערה, מחפשת יריב בינתיים.[/QUOTE]
"חכם" אמלמל במהירות כשאתחמק משניים מהם ואת האחרון אתקוף בשבירת לבנים. לאחר מכן אשכפל את עצמי גם בצוות כפול ואתקוף את טדיאורסה בחפירה מהירה. "דירילינג אל תתרחקי יותר מדי" אקרא לה, לדאוג שלא תיעלם לי.
-
[SIZE=5]~בריאן~[/SIZE]
"חכם" אתה ממלמל במהירות, מתחמק במהירות משניים מהטדיאורסות, מספיק רק בקושי. אתה מרכז אנרגיה בכף היד שלך ותוקף בחוזקה את הטדיאורסה השלישי-שמתפוגג. אתה משכפל את עצמך, ורואה שני כפילים שלך עומדים לידך. ההרגשה מעט מוזרה-כאילו חלק קטן ממך חסר פתאום. אתה והכפילים שלך משתמשים בחפירה בתיאום מושלם ונעלמים מתחת לאדמה. אתה חופר בחוזקה וחש את טדיאורסה עומד כמה מטרים לפנייך-אתה מתקדם במהירות ואז, בעלייה חדה עולה אל פני השטח ומעיף את טדיאורסה. "דירלימג אל תתרחקי יותר מידי" אתה קורא לדירלינג שמשיבה בהמהום. טדיאורסה לא נכנע ומשתמש בכח סודי-כדור אור לבן מופיע מעליו וכמה אבנים גדולות מזנקות מתוכו ופוגעות בך בחוזקה, אתה חש כאב שהאבנים פוגעות בך. אתה שומע רחש מוזר ושם לב שדירלינג החלה להילחם מול פוקימון.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/032.gif[/IMG]