זה כבוד בסיסי. הפרק יצא לפני שעתיים, ברור שיש בני אדם שעוד לא ראו ורוצים לראות, זה אך טבעי לדבר בספויילר על זה.
Printable View
זה כבוד בסיסי. הפרק יצא לפני שעתיים, ברור שיש בני אדם שעוד לא ראו ורוצים לראות, זה אך טבעי לדבר בספויילר על זה.
[QUOTE=LordAbizi;1503383]זה כבוד בסיסי. הפרק יצא לפני שעתיים, ברור שיש בני אדם שעוד לא ראו ורוצים לראות, זה אך טבעי לדבר בספויילר על זה.[/QUOTE]
זה שמדברים על פרק כה חדש זה כבר קשה לי להאמין
אלון נראלי שאני כן פה
איפה ההמשך
[QUOTE=דניס זה אני;1503387]אלון נראלי שאני כן פה
איפה ההמשך[/QUOTE]
שם
תתעלם ממה שכתבתי לאביזי
אתה אמור להיות רגיל לראנדומליות שבתגובות שלך
wut
ההמשך שלך לדניס לדעתי היה יותר רנדומלי מבדרך כלל, ובהרבה.
כאילו בדרך כלל אתה ממשיך מהתגובה שלו, ואז קורה משהו מוזר. פה אתה סתם התחלת מאמצע משהו שלא קשור לשום דבר שהיה קודם.
[QUOTE=סוס;1503389]שם
תתעלם ממה שכתבתי לאביזי
אתה אמור להיות רגיל לראנדומליות שבתגובות שלך[/QUOTE]
אה טוב
לא קראתי את התגובה של אביזי אז הנחתי שזה ההמשך של ההמשך שלו
כי אתה עושה את זה הרבה
Anyways אגיב תכף
מה קורה? אתמול חזרתי מיוון הפעם הראשונה שאני טסתי לחו''ל
משחקי חובה 6/10?
[QUOTE=Shiny Noctowl;1503411]מה קורה? אתמול חזרתי מיוון הפעם הראשונה שאני טסתי לחו''ל[/QUOTE]
מעולה
ראית את הפרק האחרון ששודר ביפן?
[QUOTE=סוס;1503425]מעולה
ראית את הפרק האחרון ששודר ביפן?[/QUOTE]
לא אבל ראיתי תמונות זה היה ממש מאכזב
[QUOTE=Shiny Noctowl;1503428]לא אבל ראיתי תמונות זה היה ממש מאכזב[/QUOTE]
למה מאכזב?
הפרק היה מושלם! אני יכול לשלוח לך קישור לסרטון עם הקרב המלא.
הקרב היה ממש ממש טוב, ו[COLOR=#ffff00]עצם זה שאלאן ניצח לא איכזב אותי בכלל. אני גם לא מופתע, אם לומר את האמת.
צ'ריזרד ניצח הרבה מאוד מגות, את חברת האלייט פור מאלבה, ואפילו את זייגארד![/COLOR]
[QUOTE=סוס;1503429]למה מאכזב?
הקרב היה ממש ממש טוב, ועצם זה שאלאן ניצח לא איכזב אותי בכלל. אני גם לא מופתע, אם לומר את האמת.
צ'ריזרד ניצח הרבה מאוד מגות, את חברת האלייט פור מאלבה, ואפילו את זייגארד![/QUOTE]
[COLOR=#ffff00]כי קיוויתי שאש ינצח, כי השם של הפרק היה מטעה, וגם כל הקרבות של אש ואלאן הוא הפסיד למה לא לתת לו לנצח לפחות פעם אחת? הוא היה קרוב לטעם הניצחון יותר מאי פעם והכותבים פשוט צוחקים על הצופים בפרצוף.[/COLOR]
[QUOTE=Shiny Noctowl;1503430][COLOR=#ffff00]כי קיוויתי שאש ינצח וגם כי השם של הפרק היה מטעה וגם כל הקרבות של אש ואלאן הוא הפסיד למה לא לתת לו לנצח לפחות פעם אחת? הוא היה קרוב לטעם הניצחון יותר מאי פעם והכותבים פשוט צוחקים על הצופים בפרצוף[/COLOR][/QUOTE][COLOR=#ffff00]
אלאן יותר חזק ממנו, אין מה לעשות.
[/COLOR]
[COLOR=#ffff00]הנצחון של אש יגיע בקרוב מאוד עם הקרב נגד/עם זייגארד, מחכה לנו עלילה טובה[/COLOR]
[QUOTE=סוס;1503431][COLOR=#ffff00]אלאן יותר חזק ממנו, אין מה לעשות.
הנצחון של אש יגיע בקרוב מאוד עם הקרב נגד/עם זייגארד, מחכה לנו עלילה טובה[/COLOR][/QUOTE]
צודק אין מה לעשות, מעניין אותי איך אש יגיע לאלולה אם בכלל, אין שם ליגה מה יש לו לעשות שם?
[QUOTE=Shiny Noctowl;1503432]צודק אין מה לעשות, מעניין אותי איך אש יגיע לאלולה אם בכלל, אין שם ליגה מה יש לו לעשות שם?[/QUOTE]
אולי כמו באיי תפוז.
כל הרעיון של האיים שם, וגם האתגרים, ממש מזכיר את הקונספט של איי תפוז.
[quote=סוס;1503429]למה מאכזב?
הקרב היה ממש ממש טוב, [COLOR=#ffff00]ועצם זה שאלאן ניצח לא איכזב אותי בכלל. אני גם לא מופתע, אם לומר את האמת.
צ'ריזרד ניצח הרבה מאוד מגות, את חברת האלייט פור מאלבה, ואפילו את זייגארד[/COLOR]![/quote]
אהם!
Spoiler alert
[QUOTE=TheHeliolisk;1503436]אהם!
Spoiler alert[/QUOTE]
כנראה שאתה צודק, אבל בחייאת יש עוד כמה שורות בלי ספוילרים לפני שמדברות על הקרב
למה שמישהו שלא ראה ירצה להמשיך לקרוא? חח
כתבתי את דעתי בטופיק המדובר.
שבת שלום :)
וואט דה פאק מאסטר ליאון מחובר או שזה רק אני?
שלום
מה קורה?
טוב די זה כבר לא מצחיק ):
[QUOTE=SILVER;1503487]טוב די זה כבר לא מצחיק ):[/QUOTE]
זה עצוב :((
אכלתי חציל!
אכלתי בייגל.
אני לא אכלתי.
[FONT=inherit][FONT=inherit][FONT=inherit]ביום בודקים בתי שחי, בלילה מתקלחים בספטל סקרב.[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[quote=hit man;1503504][font=inherit][font=inherit][font=inherit]ביום בודקים בתי שחי, בלילה מתקלחים בספטל סקרב.[/font]
[/font]
[/font][/quote]
אתה יודע, לגבי האנימה של פוקימון.. יש לי מספר קווי דימיון אליהם אני יכול לראות את האנימה מתפתחת. חלקם ברורים, חלקם פחות.
אשתף אותך.
לדוגמה, [color=#00ffff]במהלך הקרב כנגד הזייגארד המתעורר לדעתי clembot ייהרס, וכתוצאה מכך הgym של קלמונט יישאר ללא מנהיג מכון.
עקב כך, קלמונט ייאלץ לעזוב את החבורה כבר בשלב הזה, בעוד אש וסרנה ימשיכו לבדם.
בשלב מסוים אני מאמין שסרנה תיאשר את הבקשה של הסוכנת ההיא, דבר שיגרום לה לעזוב את אש (אני גם לא מרוצה מהרעיון הזה), או שאולי אפילו היא תצטרף אל שאונה והחברים כמו שקורה במשחקים המקוריים של xy. (שעוד מלכתחילה הם חבורה)[/color]
בכל אופן קשה לי לראות either of them נשאר עד אלולה ):
במיוחד לאור הדמות החדשה עם השיער הירוק, הזו שמבשלת. מוכרח להודות, היא נראת צ'ראקטר מעניין!
זה ישבור לי את הלב לראות את סרנה עוזבת.
[QUOTE=Hit Man;1503506]זה ישבור לי את הלב לראות את סרנה עוזבת.[/QUOTE]
היא בהחלט דמות טובה. im looking forward for more characters like Serena
התחלות חדשות.
[url]http://www.myforum.co.il/forum.php[/url]
[QUOTE=SILVER;1503511][url]http://www.myforum.co.il/forum.php[/url][/QUOTE]
כן, זה הפורום שלנו.
נכון
[QUOTE=Hit Man;1503506]זה ישבור לי את הלב לראות את סרנה עוזבת.[/QUOTE]
ראית את הטריילר הזה לפרק 39?
[SPOILER][URL]https://www.youtube.com/watch?v=MYquqQ_u6z0[/URL][/SPOILER]
דאמ, לא שמתי לב אליו בכלל.
אפילו יותר אינטנס ממה שחשבתי
אש ינצח בסוף.
חתימה חדשה.
איזה אובססיה
[url]https://www.youtube.com/watch?v=0vvxmwbn2sY[/url]
[QUOTE=monster;1503577][URL]https://www.youtube.com/watch?v=0vvxmwbn2sY[/URL][/QUOTE]
אחלה פרקים יש לאחרונה
בדקתי אתמול את ציוני הבגרות שלי, אני די מרוצה חוץ מעברית.