-
[QUOTE=LordAbizi;951976]וואו! צירוף מקרים מדהים! שניכם הגעתם למצב שבו אתם לא עושים שום דבר, בו זמנית, ובעיתוי המושלם.
תמיר
אתה הולך לישון, ומתעורר למחרת בסביבות שבע ומחצה (מי שקרא 'סיפור פשוט' מאת ש"י עגנון ידע למה) ביום למחרת.
[b]תמיר + לי + כל שחקן אחר שבא משום מקום וטוען שהוא שחקן במשחק הזה[/b]
הטלפון שלכם לפתע מתחיל לצלצל. אתם מסתכלים על הצג, ורואים את הכיתוב 'פרופסור ג'פרי רונזשיין'.
[b]הערה:[/b]
בקרוב עומד להיות מצב של שיחת ועידה. שחקני המשחק יוכלו לדבר זה עם זה במשך כמה תגובות, ללא התערבות שלי. אך אם אני רואה שמי שאתם רוצים לדבר איתו לא נמצא, אני אכתוב המשך. על חובת כל השחקנים להגיב לתגובתי האחרונה.[/QUOTE]
"היי פרופ'" אני עונה לטלפון במהירות ומפהק "מה אתה צריך בשעה כזו מוקדמת?"
----------
פתחתי את עמוד 300!!!
-
וברכותיי! המשחק שלי הגיעה לעמוד 300!! הגיע הזמן לנאום קטן.
בעמוד 250, כתבתי שבעמוד 300 אהיה המשחק הארוך ביותר בפורום.
בוודאי לא חזיתי את הטירוף של 'שלושה מחוזות', ולכן טעיתי.
אז הגענו לעמוד 300, והמשחק לא הכי ארוך, אבל למי אכפת.
כמובן שהקצב כעת הוא מעורר רחמים. ארבעה חודשים ל-50 עמודים, זה אומר בערך יומיים לעמוד. אך סוף כל סוף, המשחק שלי מגיע לקטע עלילתי, שהוא אחד מהקטעים שתכננתי למשחק הזה, עוד לפני שהמשחק נפתח. טוב, פרסים, שהוגרלו באקראי על ידי ג'אווה (תחום החיפוש הוגדל לכמה פוקימונים מדור 5 שאני מכיר, אם אתם לא מכירים אותם, אז אני אחליף אותם)
את עמוד -:
250 פתח תמיר שיקבל ג'אנובי (התפתחות שנייה של התחלתי העשב, דור חמש)
260 פתח לי שיקבל בייליף
270 פתח ג'וני, אבל הוא לא קיים. אחריו אני הגבתי, וגם אני לא קיים. אחרי הגיב דן, אבל אני צריך להזכיר לו שהוא משחק במשחק הזה. אם הוא לא יזכר, אז לי יקבל סטארלי (סטאראפטור שהורדתי בדרגה)
280 פתחתי, אבל אני כאמור לא קיים, ולכן לי יקבל סטארמי
290 פתח לי שיקבל פלאסל
300 פתח תמיר והוא יקבל מילטאנק.
ובנוסף, כל אחד מקבל שני פוקימונים, ושני התפתחויות, שהוא יכול לבקש ממני. (מתקפות לא טריוויאליות אני לא נותן, כי אתם יכולים לקבל אותם על ידי כתיבת תגובות בונות בסיפור שלי).
עד עמוד 350!
שניכם
"שלום לך, ראיין, לי, וכל שאר השחקנים שיבואו למשחק הזה מתישהו. אתם אולי מעולם לא נפגשתם, אך שניכם מאמנים שנתתי לכם פוקימונים. אתמול קרה לי אירוע מאוד משונה, וארצה אני להיוועץ בכם בנוגע לכך" אומר פרופסור ג'פרי רוזנשיין.
[b]תזכורת:[/b] זהו מצב רב משתתפים, ואתם יכולים לפטפט מעט בין עצמכם. אני אגיב כשאני ארצה.
-
[quote=LordAbizi;954479]וברכותיי! המשחק שלי הגיעה לעמוד 300!! הגיע הזמן לנאום קטן.
כמובן שהקצב כעת הוא מעורר רחמים. ארבעה חודשים ל-50 עמודים, זה אומר בערך יומיים לעמוד. אך סוף כל סוף, המשחק שלי מגיע לקטע עלילתי, שהוא אחד מהקטעים שתכננתי למשחק הזה, עוד לפני שהמשחק נפתח. טוב, פרסים, שהוגרלו באקראי על ידי ג'אווה (תחום החיפוש הוגדל לכמה פוקימונים מדור 5 שאני מכיר, אם אתם לא מכירים אותם, אז אני אחליף אותם)
את עמוד -:
260 פתח לי שיקבל בייליף
270 פתח ג'וני, אבל הוא לא קיים. אחריו אני הגבתי, וגם אני לא קיים. אחרי הגיב דן, אבל אני צריך להזכיר לו שהוא משחק במשחק הזה. אם הוא לא יזכר, אז לי יקבל סטארלי (סטאראפטור שהורדתי בדרגה)
290 פתח לי שיקבל פלאסל
ובנוסף, כל אחד מקבל שני פוקימונים, ושני התפתחויות, שהוא יכול לבקש ממני. (מתקפות לא טריוויאליות אני לא נותן, כי אתם יכולים לקבל אותם על ידי כתיבת תגובות בונות בסיפור שלי).
עד עמוד 350!
שניכם
"שלום לך, ראיין, לי, וכל שאר השחקנים שיבואו למשחק הזה מתישהו. אתם אולי מעולם לא נפגשתם, אך שניכם מאמנים שנתתי לכם פוקימונים. אתמול קרה לי אירוע מאוד משונה, וארצה אני להיוועץ בכם בנוגע לכך" אומר פרופסור ג'פרי רוזנשיין.
[B]תזכורת:[/B] זהו מצב רב משתתפים, ואתם יכולים לפטפט מעט בין עצמכם. אני אגיב כשאני ארצה.[/quote]
אל תדאג בקרוב המשחק שלי יחזור לקצב מטורף והוא יעקוף את המשחק שלך עוד פעם
אני לא צריך סטארלי
--------------------------------------------------------------------
אני אומר לפרופסור"מה האירוע שקרה לך?אני מקוה שלא קשור למתימטיקה"
-
[QUOTE=LordAbizi;954479]וברכותיי! המשחק שלי הגיעה לעמוד 300!! הגיע הזמן לנאום קטן.
את עמוד -:
260 פתח לי שיקבל בייליף
290 פתח לי שיקבל פלאסל
עד עמוד 350!
שניכם
[b]תזכורת:[/b] זהו מצב רב משתתפים, ואתם יכולים לפטפט מעט בין עצמכם. אני אגיב כשאני ארצה.[/QUOTE]
ג'אנובי זה סבבה,אבל מה אני אעשה עם מילטאנק לעזאזל?
----
מכיוון שלי ענה,אני אחכה שהפרופ' ידליף קצת מידע לפני שיהיה לי משהו לומר
.
-
תמיר
אומר לה להתיישב על היריב ולמחוץ אותו למוות.
כולם
"הו לא, לי. אם היו לי בעיות מתמטיות, לא הייתי פונה אליכם. פניתי אליכם, כי לכם אולי קרו דברים מוזרים שיכולים לעזור לי. אתמול, הגיעו אליי כמה אנשים, לבושים אותו דבר, שטענו שהם מארגון שקוראים לו 'ניילא', והם צריכים את תוצאות המחקרים שלי כדי שהם יוכלו לבנות מחשב על המסוגל לדבר עם כל האטומים שנמצאים באי מסויים. סירבתי, כי טענתי שלבצע משהו כזה יכול להיות מסוכן מדי, ואני לא מרשה להם להשתמש במחקרים שלי בשביל כך. אולי אתם שמעתם על דברים מוזרים, או שאתם יכולים לנסות לעזור לי להבין מה פשר האנשים האלה?" אומר הפרופסור.
-
[QUOTE=LordAbizi;954570]תמיר
כולם
"הו לא, לי. אם היו לי בעיות מתמטיות, לא הייתי פונה אליכם. פניתי אליכם, כי לכם אולי קרו דברים מוזרים שיכולים לעזור לי. אתמול, הגיעו אליי כמה אנשים, לבושים אותו דבר, שטענו שהם מארגון שקוראים לו 'ניילא', והם צריכים את תוצאות המחקרים שלי כדי שהם יוכלו לבנות מחשב על המסוגל לדבר עם כל האטומים שנמצאים באי מסויים. סירבתי, כי טענתי שלבצע משהו כזה יכול להיות מסוכן מדי, ואני לא מרשה להם להשתמש במחקרים שלי בשביל כך. אולי אתם שמעתם על דברים מוזרים, או שאתם יכולים לנסות לעזור לי להבין מה פשר האנשים האלה?" אומר הפרופסור.[/QUOTE]
אני אומר לפרופסור"כמו שאמרת כנראה הם מכינים נשק הרסני שיכול להשמיד את האונשות.או שהם מנסים להחיות פוקימון אגדי.1 מהאלו אמור להיות המטרה שלהם"
-
[QUOTE=LordAbizi;954570]תמיר
כולם
"הו לא, לי. אם היו לי בעיות מתמטיות, לא הייתי פונה אליכם. פניתי אליכם, כי לכם אולי קרו דברים מוזרים שיכולים לעזור לי. אתמול, הגיעו אליי כמה אנשים, לבושים אותו דבר, שטענו שהם מארגון שקוראים לו 'ניילא', והם צריכים את תוצאות המחקרים שלי כדי שהם יוכלו לבנות מחשב על המסוגל לדבר עם כל האטומים שנמצאים באי מסויים. סירבתי, כי טענתי שלבצע משהו כזה יכול להיות מסוכן מדי, ואני לא מרשה להם להשתמש במחקרים שלי בשביל כך. אולי אתם שמעתם על דברים מוזרים, או שאתם יכולים לנסות לעזור לי להבין מה פשר האנשים האלה?" אומר הפרופסור.[/QUOTE]
רעיון מדהים,אפילו מזהיר.
----
"רגע רגע רגע" אני אומר לפרופסור,ובגסות מסויימת קוטע את לי "צריך לחשוב בהיגיון לפני שסתם מתפרצים.איך אפשר לדבר עם אטומים?ולמה זה כל כך מסוכן?והאם מישהו מכם(מתכוון גם ללי וגם לפרופ') שמע מכם על הארגון הזה פעם?אולי מה המטרות שלהם?"
-
[QUOTE=Joke;954601]רעיון מדהים,אפילו מזהיר.
----
"רגע רגע רגע" אני אומר לפרופסור,ובגסות מסויימת קוטע את לי "צריך לחשוב בהיגיון לפני שסתם מתפרצים.איך אפשר לדבר עם אטומים?ולמה זה כל כך מסוכן?והאם מישהו מכם(מתכוון גם ללי וגם לפרופ') שמע מכם על הארגון הזה פעם?אולי מה המטרות שלהם?"[/QUOTE]
"אני אף פעם לא שמעתי על האירגון הזה" אומר לתמיר
-
כולם
"גם אני לא" מוסיף הפרופסור "לא נראה לי היגיוני שמישהו ינסה להשמיד את העולם, כי כל מי שגר בעולם הזה לא יוכל לגור בו אם הוא ישמיד אותו. בנוגע לרעיון השני... להחיות פוקימון אגדי נשמע רעיון די מגוחך, כי פוקימונים אגדיים כשמם כן הם, אגדות. אבל מי יודע....עכשיו, תמיר, אי אפשר ממש לדבר עם אטומים, אבל זה משהו די מסובך שקשור לתורת הקוואנטים, וזה די דומה ללדבר עם אטומים. אטומים הם מאוד צייתנים, אז מה שיאמרו להם הם יעשו. זה יכול להיות מסוכן, כי אפשר למשל לדבר עם כל האטומים בגוף של בן אדם, ולאמר להם לעוף לכיוונים שונים, ואז האדם פשוט מתפזר. כל זה די תאורטי ומעולם לא ממש נוסה" אומר הפרופסור.
-
[QUOTE=LordAbizi;954954]כולם
"גם אני לא" מוסיף הפרופסור "לא נראה לי היגיוני שמישהו ינסה להשמיד את העולם, כי כל מי שגר בעולם הזה לא יוכל לגור בו אם הוא ישמיד אותו. בנוגע לרעיון השני... להחיות פוקימון אגדי נשמע רעיון די מגוחך, כי פוקימונים אגדיים כשמם כן הם, אגדות. אבל מי יודע....עכשיו, תמיר, אי אפשר ממש לדבר עם אטומים, אבל זה משהו די מסובך שקשור לתורת הקוואנטים, וזה די דומה ללדבר עם אטומים. אטומים הם מאוד צייתנים, אז מה שיאמרו להם הם יעשו. זה יכול להיות מסוכן, כי אפשר למשל לדבר עם כל האטומים בגוף של בן אדם, ולאמר להם לעוף לכיוונים שונים, ואז האדם פשוט מתפזר. כל זה די תאורטי ומעולם לא ממש נוסה" אומר הפרופסור.[/QUOTE]
אני אומר"מה שאמרת זה שעמם אותי חוץ מהמשפטים האחרונים.אבל יש מכשיר שאפשר לדבר עם אטומים"
-
[QUOTE=LordAbizi;954954]כולם
"גם אני לא" מוסיף הפרופסור "לא נראה לי היגיוני שמישהו ינסה להשמיד את העולם, כי כל מי שגר בעולם הזה לא יוכל לגור בו אם הוא ישמיד אותו. בנוגע לרעיון השני... להחיות פוקימון אגדי נשמע רעיון די מגוחך, כי פוקימונים אגדיים כשמם כן הם, אגדות. אבל מי יודע....עכשיו, תמיר, אי אפשר ממש לדבר עם אטומים, אבל זה משהו די מסובך שקשור לתורת הקוואנטים, וזה די דומה ללדבר עם אטומים. אטומים הם מאוד צייתנים, אז מה שיאמרו להם הם יעשו. זה יכול להיות מסוכן, כי אפשר למשל לדבר עם כל האטומים בגוף של בן אדם, ולאמר להם לעוף לכיוונים שונים, ואז האדם פשוט מתפזר. כל זה די תאורטי ומעולם לא ממש נוסה" אומר הפרופסור.[/QUOTE]
"אבל מה המכשיר הזה יעזור להם?מה הם יכולים לעשות איתו?"
-
כולם
"מה, לי? המשפט שלך לא ממש הגיוני. ראיין, קשה לי לדעת. מכיוון שמכשיר כזה מעולם לא נבנה, אני רק יכול לשער. אבל הכח של מכשיר כזה הוא עצום, הוא יכול להזיז הרים, להשמיד בני אדם, או ליצור דברים יש מאין. אני באמת שאני לא יכול לדעת מה הם באמת ירצו לעשות עם כלי כזה" אומר הפרופסור.
-
[QUOTE=LordAbizi;955194]כולם
"מה, לי? המשפט שלך לא ממש הגיוני. ראיין, קשה לי לדעת. מכיוון שמכשיר כזה מעולם לא נבנה, אני רק יכול לשער. אבל הכח של מכשיר כזה הוא עצום, הוא יכול להזיז הרים, להשמיד בני אדם, או ליצור דברים יש מאין. אני באמת שאני לא יכול לדעת מה הם באמת ירצו לעשות עם כלי כזה" אומר הפרופסור.[/QUOTE]
"אז מה אנחנו עושים עכשיו?אתם אולי יודעים עוד משהו עליהם?"
-
[quote=Joke;955449]"אז מה אנחנו עושים עכשיו?אתם אולי יודעים עוד משהו עליהם?"[/quote]
אני אומר"כדי שנצא החוצה ונשאל אנשים אם הם יודעים משהו על הרעים האלו.אולי נמצא קצה חוט לתעלומה שלנו"
-
[quote=שלושה מחוזות;955712]אני אומר"כדי שנצא החוצה ונשאל אנשים אם הם יודעים משהו על הרעים האלו.אולי נמצא קצה חוט לתעלומה שלנו"[/quote]
"אז אתה מתכנן דבר כזה:אתה יוצא החוצה,הולך לאדם רנדומאלי ברחוב ושואל אותו:'היי אדוני,אתה מכיר את ארגון החליפות הזה,ניילא?הזה שרוצה לדבר עם אטומים למטרות מרושעות לגמרי?' רעיון די חכם" אני אומר בבוז.
---
רק תזכורת:שבת נכנסת ב4 ועשרים בערך,אז כדאי שנתקדם עם שיחת הוועידה הזו מהר,אחרת תצטרכו להשלים אותה לבד או לחכות 25 שעות...