-
[QUOTE=Joke;955792]"אז אתה מתכנן דבר כזה:אתה יוצא החוצה,הולך לאדם רנדומאלי ברחוב ושואל אותו:'היי אדוני,אתה מכיר את ארגון החליפות הזה,ניילא?הזה שרוצה לדבר עם אטומים למטרות מרושעות לגמרי?' רעיון די חכם" אני אומר בבוז.
---
רק תזכורת:שבת נכנסת ב4 ועשרים בערך,אז כדאי שנתקדם עם שיחת הוועידה הזו מהר,אחרת תצטרכו להשלים אותה לבד או לחכות 25 שעות...[/QUOTE]
אני אומר להם"אוקי" אני יוצא מהמעבדה ושואל עובר אורח"היי אדוני,אתה מכיר את ארגון החליפות הזה,ניילא?הזה שרוצה לדבר עם אטומים למטרות מרושעות לגמרי?"
-
לי
מאיזה מעבדה אתה יוצא?! אתה בדרך זאוגוויל - מרוול!
אני אחכה עוד קצת, ואז אגיב.
-
[QUOTE=LordAbizi;955840]לי
מאיזה מעבדה אתה יוצא?! אתה בדרך זאוגוויל - מרוול!
אני אחכה עוד קצת, ואז אגיב.[/QUOTE]
אופס
אני הולך ומחפש עובר אורח ואז אומר לו"היי אדוני,אתה מכיר את ארגון החליפות הזה,ניילא?הזה שרוצה לדבר עם אטומים למטרות מרושעות לגמרי?"
-
כולם
"לי, אל תהיה דביל. ברור לך שראיין טען שהרעיון שלך מגוחך למדי, ואני מסכים איתו. אני הרצתי חיפוש 'צוות ניילא' באינטרנט, וכל מה שקיבלתי היה משחק תפקידים באיזה פורום פוקימון, ולא נראה לי שזה חשוב יותר מדי. ובכן, אם אתם לא יודעים, אז לא נורא. שימו לב לכל דבר מוזר מעט שקורא לכם, ותדאגו להבין את הדבר המוזר הזה. אם קורה משהו יותר מדי מוזר, התקשרו אליי. יש שאלות?" אומר הפרופסור.
-
[QUOTE=LordAbizi;955849]כולם
"לי, אל תהיה דביל. ברור לך שראיין טען שהרעיון שלך מגוחך למדי, ואני מסכים איתו. אני הרצתי חיפוש 'צוות ניילא' באינטרנט, וכל מה שקיבלתי היה משחק תפקידים באיזה פורום פוקימון, ולא נראה לי שזה חשוב יותר מדי. ובכן, אם אתם לא יודעים, אז לא נורא. שימו לב לכל דבר מוזר מעט שקורא לכם, ותדאגו להבין את הדבר המוזר הזה. אם קורה משהו יותר מדי מוזר, התקשרו אליי. יש שאלות?" אומר הפרופסור.[/QUOTE]
"אוקיי" אני אומר "אין שאלות מצידי" אני אומר וממתין לשאלה מצד לי,ואם הוא אומר שגם לו אין שאלה,אני אומר להם ביי וסוגר את הטלפון.
-
[QUOTE=LordAbizi;955849]כולם
"לי, אל תהיה דביל. ברור לך שראיין טען שהרעיון שלך מגוחך למדי, ואני מסכים איתו. אני הרצתי חיפוש 'צוות ניילא' באינטרנט, וכל מה שקיבלתי היה משחק תפקידים באיזה פורום פוקימון, ולא נראה לי שזה חשוב יותר מדי. ובכן, אם אתם לא יודעים, אז לא נורא. שימו לב לכל דבר מוזר מעט שקורא לכם, ותדאגו להבין את הדבר המוזר הזה. אם קורה משהו יותר מדי מוזר, התקשרו אליי. יש שאלות?" אומר הפרופסור.[/QUOTE]
אני אומר להם"אין לי שאלות אז ביי"מנתק גם תשיחה
-
כולם
לפרופסור לא היה מה להוסיף, והוא ניתק גם את השיחה.
[b]הערה[/b]: המצב מרובה המשתתפים הופסק.
-
[QUOTE=LordAbizi;955969]כולם
[b]הערה[/b]: המצב מרובה המשתתפים הופסק.[/QUOTE]
אני ממשיך לעיר הבאה
-
[QUOTE=LordAbizi;955969]כולם
[b]הערה[/b]: המצב מרובה המשתתפים הופסק.[/QUOTE]
אני מתארגן,יוצא ממרכז הפוקימונים ומחזיר לאחות ג'וי את המפתחות לחדר.אני יוצא מהעיר לכיוון העיר הבאה,מסתכל סביב ומחפש פוקימונים חדשים,או אולי אפילו מידע חדש,שיגרום לי לצאת מהשגרה השגרתית להפחיד של המשחק.
-
לי
אתה ממשיך בדרכך לזאוגוויל, וכעבור הליכה קצרה למדי, אתה פוגש פלאסל.
תמיר
מוזר, ציפיתי שאתה תעשה משהו עכשיו, אבל אתה לא עלית על זה. לא נורא.
אגב, אין לך פוכדורים.
--
אתה יוצא מזופר-אום-דר-פרסיר, לכיוון טרגול-מרסה. בדרך יש שביל, והוא מוקף בדשא גבוה. אתה הולך, ואתה רואה קלפארי חוצה את השביל. (אם אתה רוצה לחזור לרגע לקנות פוכדורים, הקלפרי לא ילך לאיבוד, כי אני חייב לך אותו, אז זה בסדר)
-
[QUOTE=LordAbizi;957809]ל
תמיר
מוזר, ציפיתי שאתה תעשה משהו עכשיו, אבל אתה לא עלית על זה. לא נורא.
אגב, אין לך פוכדורים.
--
אתה יוצא מזופר-אום-דר-פרסיר, לכיוון טרגול-מרסה. בדרך יש שביל, והוא מוקף בדשא גבוה. אתה הולך, ואתה רואה קלפארי חוצה את השביל. (אם אתה רוצה לחזור לרגע לקנות פוכדורים, הקלפרי לא ילך לאיבוד, כי אני חייב לך אותו, אז זה בסדר)[/QUOTE]
מה ציפית ממני לעשות?
--
אוקיי,אז אני אלך לקנות פוכדורים ואז אחזור לתפוס את קלפיירי.
-
[quote=LordAbizi;957809]לי
אתה ממשיך בדרכך לזאוגוויל, וכעבור הליכה קצרה למדי, אתה פוגש פלאסל.
[/quote]
מתעלם מימנו וממשיך בדרכי
-
[QUOTE=LordAbizi;919771]
דן
צ'ארמנדר מטיח את ראשו בסנטרט. סנטרט נסוג אחורנית מעט, ולאחר מכן שולח את זנבו ומצליף בראשו של צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שולח שבעה כדורי אש אל סנטרט ופוגע בו. סנטרט קופץ אל צ'ארמנדרודוחף אותו..[/QUOTE]
אומר לצארמנדר שידחוף אותו ואחר כך ינשוך אותו כשסנטרט יתקוף שיתקוף בחזרה אם הזנב או בשריטות
-
לי
אבל חבל, הוא מפרס.
למחוק אותו מרשימת הפרסים?
--
אתה עוזב את הפלאסל לנפשו, וממשיך הלאה. כעבור הליכה מסויימת, אתה רואה שהנהר מתפצל. פנייה בכיוון אחד היא להמשך הנהר, ופנייה לכיוון השני היא לאורך תעלה מלאכותית שנחפרה מהנהר.
תמיר
זה לא יהיה מעניין אם אני אספר לך את זה, נכון?
וכמה אתה קונה?
--
אתה חוזר לעיר, ושם, בזכות העובדה המשעשעת שהמוכר בחנות הוא גם קורא מחשבות, אתה מצליח לקנות פוכדורים. אתה חוזר לשדה, ושוב, בדרך פלא אתה פוגש את קלפרי.
דן
התעדכן בשיחת הוועידה שהייתה כאן בעמוד האחרון, היא מאוד חשובה.
--
צ'ארמנדר רץ אל סנטרט ודוחף אותו. סנטרט נהדף אחורה, ולאחר מכן קופץ ותוקף עם הזנב. צ'ארמנדר תופס את הזנב של סנטרט, ונושך אותו. סנטרט שורט קצת את צ'ארמנדר, וצ'ארמנדר מגיב חזרה ושורט את סנטרט.
-
[QUOTE=LordAbizi;959126]לי
אבל חבל, הוא מפרס.
למחוק אותו מרשימת הפרסים?
--
אתה עוזב את הפלאסל לנפשו, וממשיך הלאה. כעבור הליכה מסויימת, אתה רואה שהנהר מתפצל. פנייה בכיוון אחד היא להמשך הנהר, ופנייה לכיוון השני היא לאורך תעלה מלאכותית שנחפרה מהנהר.
[/QUOTE]
לא בא לי אותו לשישיה שלי
אני הולך לארוך התעלה המלאכותית שנחפרה מהנהר