-
[QUOTE=Akainu;789812][B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג קופץ לתוך המעברולת ושוטי גפן מגנים עליו מהמערבולת.טרטויג תוקף בשוטי גפן את פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ"טופר מתכת"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת על טרטויר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אנה אומרת לך"בסדר אין בעיה.אתה תוקף ראשון"אנה מוציאה מהפוכדור של קקטרון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/332.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
סוינב משתמש ברוח קפואה על חילי צוות ניוטק.חילי צוות ניוטק לא מספירים להגיב במקום והם נקפאים למוות.לרביטר משתמשת במפולת אבנים ויוצרת מפולת אבנים שפוגעת בשני החילים ואפילו הורגת אותם למוות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים והולך אל הקוליסאום.תוך 2 דקות אתה מגיע לקולאוסיאום.אתה נכנכס אליו.צמשום מקום מופיעה דמות שאתה לא מכיר.שנמראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr037.png[/IMG]ואומרת לך"שלום אני הוא סטיבן.אני זה שתצטרך להילחם נגדו כדי לסיים את האיונט.הקרב היה 5 על 5 .המנצח הוא שמביס את כול פוקימצוני היריב.מותר להחליף פוקימונים לשיניו.אז מה שמך?אתה מוכן להתחיל תקרב?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]שון
לפתע דיגלט יוצא מהמחבוא שלו.גרוויל תוקף בכדור אנרגיה את דיגלט.דיגלט זריז ומתחמק מכדור האנרגיה.עם החפירה שחלו.דיגלט נעלם שוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בעלי טער על קינגלר.קינגלר מתחמק מזה בקלות ומשתמש במכת צבת על צ'יקו שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את סווינב ולרביטר לפוקדורים שלהם ושם אותם אצלי. ואז רוצח את מילין,ולוקח את הגופה שלה. אני לוקח מ2 האנשים שלידי (מצוות ניוטק) את הפוכדורים ואז את הבגדים,אחרי זה אני הולך לחפש עוד אנשים מצוות ניוטק.
-
[quote=Akainu;789341][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה הולך אחורה ואז רואה את אור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG]אומר לך"אני אור.אני רואה שהבסת מס' חילים של צוות ניוטק.כול הכבוד לך.אני מציע שתלך מפה אם אתה לא רוצה להיפגע.אין לך סיכוי נגדי בגרוש.הבנת אז סתלק מפה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"[/COLOR][/B][/quote]
"למה אתה פוגע ברגי'אייס!?" אצעק
"תשחרר אותו הוא לא עשה כלום" רגיד בכעס
"ואני לא מתכוון לברוח אם אתה רוצה בוא תכריח אותי בקרב"
ואני מוציא פוקדור ומראה לו אותו
-
[quote=Akainu;789812][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו משתמש בעלי טער על קינגלר.קינגלר מתחמק מזה בקלות ומשתמש במכת צבת על צ'יקו שלך[/COLOR][/B][/quote]
"שריטה ועלי טער באותו הזמן!" אני מורה לו
-
[QUOTE=Akainu;788316][B][COLOR="DarkGreen"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
מרשטופ חוזר לפוכדור שלו.צ'ימצ'אר יוצא לקרב שלו.כשצ'ימצ'אר יוצא הוא נפגע מהבילבול.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור ונפגע מעצמו.ספירטום משתמש בכדור צל על צ'ימצ'אר
[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר,חזור !צא מרשטןף קרן קרח וירית בוץ !"
-
טרטויג קופץ לתוך המעברולת ושוטי גפן מגנים עליו מהמערבולת.טרטויג תוקף בשוטי גפן את פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ"טופר מתכת"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת על טרטויר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אנה אומרת לך"בסדר אין בעיה.אתה תוקף ראשון"אנה מוציאה מהפוכדור של קקטרון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/332.png[/IMG][/COLOR][/B]
סוינב משתמש ברוח קפואה על חילי צוות ניוטק.חילי צוות ניוטק לא מספירים להגיב במקום והם נקפאים למוות.לרביטר משתמשת במפולת אבנים ויוצרת מפולת אבנים שפוגעת בשני החילים ואפילו הורגת אותם למוות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים והולך אל הקוליסאום.תוך 2 דקות אתה מגיע לקולאוסיאום.אתה נכנכס אליו.צמשום מקום מופיעה דמות שאתה לא מכיר.שנמראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr037.png[/IMG]ואומרת לך"שלום אני הוא סטיבן.אני זה שתצטרך להילחם נגדו כדי לסיים את האיונט.הקרב היה 5 על 5 .המנצח הוא שמביס את כול פוקימצוני היריב.מותר להחליף פוקימונים לשיניו.אז מה שמך?אתה מוכן להתחיל תקרב?"[/COLOR][/B]
לפתע דיגלט יוצא מהמחבוא שלו.גרוויל תוקף בכדור אנרגיה את דיגלט.דיגלט זריז ומתחמק מכדור האנרגיה.עם החפירה שחלו.דיגלט נעלם שוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בעלי טער על קינגלר.קינגלר מתחמק מזה בקלות ומשתמש במכת צבת על צ'יקו שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ממשיך באותה האטסטרטגיה ובנתיים שואל את מנהיג המכון אם מותר להחליף פוקימון.
'אם לא אין לי סיכוי' אני חשוב לעצמי
-
תום אומר לך"לא אמרתי לך מקודם"דיגלט יוצא מהזירה.גרוויל במהירוות תוקף בכדור אנרגיה את דיגלט.דיגלט הפעם לא מספיק בזמן להתחמק מהכדור האנרגיה של גרוויל ונפגע קשה.דיגלט משגר פצצת בוץ על גרוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימיצ'אר לו חוזר בזמן ונפגע מכדור הצל של סזפירטם.צ'ימצ'אר חוזר לפוכדור שלו.מרשטופ יוצא מהפוכדור שלו.לספירטום נמאס מזה ובורח מהקרב.ועף לדרכו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו מתחמק מהמכת הצבת ש קינגלר.צ'יקו משתמש בשריטה ובעלי טער על קינגלר באותו הזמן.קינגלר לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.קינגלר משתמש באקדח מים על צ'יקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אור אומר לך"מכיון שהבוס שלי רוצה את רג'איס שלי.אין בעיה קרב זה בסדר מיצדי.הקרב היה 1 על 1.אז אם אתה מסכים לקרב תוציא את הפוקימון שלך ראשון."[/COLOR][/B]
סוינב רואה שאתה רוצח את מילין ובורח מן המקדש.אתה לוקח את הסכין של חבר צוות ניוטק ומילין נרצחת.מתחיל לצאת ממנה הרבה דם.אתה לוקח לחברי צוות ניוטק את בגדיהם והפוכוריהם.אתה רואה שיש עוד דלת במקדש.אתה חושב שיש שם עוד חברי צוות ניוטק
[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;790086][B][COLOR="DarkGreen"]שון
תום אומר לך"לא אמרתי לך מקודם"דיגלט יוצא מהזירה.גרוויל במהירוות תוקף בכדור אנרגיה את דיגלט.דיגלט הפעם לא מספיק בזמן להתחמק מהכדור האנרגיה של גרוויל ונפגע קשה.דיגלט משגר פצצת בוץ על גרוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימיצ'אר לו חוזר בזמן ונפגע מכדור הצל של סזפירטם.צ'ימצ'אר חוזר לפוכדור שלו.מרשטופ יוצא מהפוכדור שלו.לספירטום נמאס מזה ובורח מהקרב.ועף לדרכו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו מתחמק מהמכת הצבת ש קינגלר.צ'יקו משתמש בשריטה ובעלי טער על קינגלר באותו הזמן.קינגלר לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.קינגלר משתמש באקדח מים על צ'יקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אור אומר לך"מכיון שהבוס שלי רוצה את רג'איס שלי.אין בעיה קרב זה בסדר מיצדי.הקרב היה 1 על 1.אז אם אתה מסכים לקרב תוציא את הפוקימון שלך ראשון."[/COLOR][/B]
סוינב רואה שאתה רוצח את מילין ובורח מן המקדש.אתה לוקח את הסכין של חבר צוות ניוטק ומילין נרצחת.מתחיל לצאת ממנה הרבה דם.אתה לוקח לחברי צוות ניוטק את בגדיהם והפוכוריהם.אתה רואה שיש עוד דלת במקדש.אתה חושב שיש שם עוד חברי צוות ניוטק
[/COLOR][/B][/QUOTE]
הדגשתי שאני מחזיר אותו קודם,ולבשתי בגדים של אחד!
-----------------------------------
אני מוציא אחד מהפוקימונים שהיו לאנשים.
ואומר ללרביטר לבדוק מה יש בחדר בעזרת חפירה.
-
[QUOTE=Akainu;790086][B][COLOR="DarkGreen"]שון
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Green"]דניס
[B][COLOR="Red"]אדם
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מתבאס אך ההתקפה המוצלחת האחרונה משנה את הרגשתי.
"גרובייל קליע זרעים על פצצת הבוץ ולאחר מכן תפתיע אותו בכדור אנרגיה חזק!"
-
[quote=Akainu;790086][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אור אומר לך"מכיון שהבוס שלי רוצה את רג'איס שלי.אין בעיה קרב זה בסדר מיצדי.הקרב היה 1 על 1.אז אם אתה מסכים לקרב תוציא את הפוקימון שלך ראשון."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B]
[/quote]
"אין בעיה!" אגיד בנחישות
אני אזרוק את הפוכדור לאויר ויצעק
"קדימה טורצ'יק צא החוצה!"
"קדימה תוציא את הפוקימון שלך!" אצעק
-
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מוציא את טורצ'יק לקרב.אור אומר לך"תתקוף ראשון.צא דטיני שלי"אור מוציא לקרב דרטיני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/147.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוויל משתמש בקליע זרעים על פצצת הבוץ.פצצת הבוץ מובסת.גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ומשגר אותו אל דיגלט.דיגלט מתחמק מכדור האנרגיה.דיגלט משתמש שוב בפצצת בוץ על גרוויל[/COLOR][/B]
לרביטר משתמשת בחפירה ובודקת מה יש בחדר.אתה מוציא את אחד הפוקימונים של החיל.מתוך הפוכדור יוצא ולטרוב.לרביטר יוצאת מהחדר ואומרת לך שיש שם עוד חיל צוות ניוטקר ורג'אייס כלוא בכלוב ברזל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;790125][B][COLOR="Red"]אדם
אתה מוציא את טורצ'יק לקרב.אור אומר לך"תתקוף ראשון.צא דטיני שלי"אור מוציא לקרב דרטיני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/147.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוויל משתמש בקליע זרעים על פצצת הבוץ.פצצת הבוץ מובסת.גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ומשגר אותו אל דיגלט.דיגלט מתחמק מכדור האנרגיה.דיגלט משתמש שוב בפצצת בוץ על גרוויל[/COLOR][/B]
לרביטר משתמשת בחפירה ובודקת מה יש בחדר.אתה מוציא את אחד הפוקימונים של החיל.מתוך הפוכדור יוצא ולטרוב.לרביטר יוצאת מהחדר ואומרת לך שיש שם עוד חיל צוות ניוטקר ורג'אייס כלוא בכלוב ברזל[/COLOR][/B][/QUOTE]
מצטער אבל יש לי 2 ולטרוב,אתה לא צריך לעדכן?
-----------------------------------------------------
אני לובש את הבגדים של אחד החיילים שלקחתי ומחביא את הבגדים של השני בחור שלרביטר עשתה בחפירה אומר ללרביטר להפעיל על זה מפולת סלעים אבל שלא יראה בולט ומכסה את זה בשלג שזה יסתווה.
אחרי זה אני מכניס את לרביטר וולטרוב לפוקדור,מחביא אותם
אני נכנס לחדר [B]ולוקח איתי את הגופה של מילין[/B] ואומר לאיש: "גמרנו כבר?"
הפלתי למיילין את קו החיים,מה שאומר שלא יתנגדו לנו.
-
[QUOTE=Akainu;790086][B][COLOR="DarkGreen"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אחח ..טוב נו לא הייתי צריכה על ההתחלה להחליף ..בואו נלך לחפש פוקימון לתפיסה
-
[quote=Akainu;790086][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו מתחמק מהמכת הצבת ש קינגלר.צ'יקו משתמש בשריטה ובעלי טער על קינגלר באותו הזמן.קינגלר לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.קינגלר משתמש באקדח מים על צ'יקו[/COLOR][/B][/quote]
מי זה קינגלר? תביא ספריט
---
"עלי טער!" אני מורה לצ'יקו
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]דניס
קראקונה אגרוף קרח ואז תקפיא את הזירה עם קרן קרח!!!
-
[quote=Akainu;790125][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את טורצ'יק לקרב.אור אומר לך"תתקוף ראשון.צא דטיני שלי"אור מוציא לקרב דרטיני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/147.png[/IMG][/COLOR][/B]
[/quote]
"קדימה בוא נתחיל! טורצ'יק תשתמש בגחלת קדימה!" אצעק