-
[QUOTE=LordAbizi;959126]
תמיר
זה לא יהיה מעניין אם אני אספר לך את זה, נכון?
וכמה אתה קונה?
--
אתה חוזר לעיר, ושם, בזכות העובדה המשעשעת שהמוכר בחנות הוא גם קורא מחשבות, אתה מצליח לקנות פוכדורים. אתה חוזר לשדה, ושוב, בדרך פלא אתה פוגש את קלפרי.
[/QUOTE]
זה יהיה מעניין,במיוחד כי לא עשיתי את זה.
ואני קונה 6
--
"צא בולבאזר" אני קורא "סופת עלים על קלפרי!"
-
לי
אז למחוק אותו מרשימת הפרסים?
--
אתה ממשיך לאורך התעלה המלאכותית, וכעבור זמן מה אתה פוגש [URL="http://www.serebii.net/pokedex-bw/522.shtml"]שימאמא[/URL].
תמיר
חלק מהמשחק, כידוע, כולל חשיבה עצמית, וניסיונות לחשוב על פעולות יצירתיות. אם לא עלית על זה בעצמך, אז אני אספר לך אחרי האירוע הבא שאני מתכנן.
--
בלבאזור יוצא מהפוכדור כנגד קלפרי. הוא שולח מטח עלים אותם הוא מכוון על קלפרי, ופוגע בה. קלפרי רצה אל בלבאזור, וסותרת לו כמה פעמים.
-
[QUOTE=LordAbizi;961357]לי
אז למחוק אותו מרשימת הפרסים?
--
אתה ממשיך לאורך התעלה המלאכותית, וכעבור זמן מה אתה פוגש [URL="http://www.serebii.net/pokedex-bw/522.shtml"]שימאמא[/URL].
[/QUOTE]
כן
אני ניגש אל שיימא ואז אומר לו"תרצה להצטרף לצוות שלי?"
-
[QUOTE=LordAbizi;961357]
תמיר
חלק מהמשחק, כידוע, כולל חשיבה עצמית, וניסיונות לחשוב על פעולות יצירתיות. אם לא עלית על זה בעצמך, אז אני אספר לך אחרי האירוע הבא שאני מתכנן.
--
בלבאזור יוצא מהפוכדור כנגד קלפרי. הוא שולח מטח עלים אותם הוא מכוון על קלפרי, ופוגע בה. קלפרי רצה אל בלבאזור, וסותרת לו כמה פעמים.[/QUOTE]
אז תזכור-אתה התחייבת להגיד לי מה אתה רצית שאעשה....
---
"בולבאזור,כל עוד היא קרובה תרים אותה עם גפן מצליפה,ותירה עליה סופת עלים בזמן שאתה מרים אותה!"
-
לי
אני מת על איך שאתם מנסים לדבר עם פוקימונים.
--
שימאמא שומע את דבריך, לא מגיב בצורה שאתה כול להבין, ואז מתרחק מעט משם, אך הוא עדיין קרוב
תמיר
רשמתי בחובות שלי
--
בלבאזור שולח גפנים שתופסות את קלפרי, ומרימות אותה למעלה. קלפארי מתחילה להניע אצבעותיה. בלבאזור שולח לכיוונה סופת עלים ופוגע בה. קלפרי מסיימת את המטרונום שהופך לתותח הבזקים שפוגע בבלבאזור וגורם לו לעזוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;961905]
תמיר
רשמתי בחובות שלי
--
בלבאזור שולח גפנים שתופסות את קלפרי, ומרימות אותה למעלה. קלפארי מתחילה להניע אצבעותיה. בלבאזור שולח לכיוונה סופת עלים ופוגע בה. קלפרי מסיימת את המטרונום שהופך לתותח הבזקים שפוגע בבלבאזור וגורם לו לעזוב.[/QUOTE]
תרשום גם 1,000,000 דולר,כרטיס למחלקה ראשונה במטוס לארה"ב,ובקבוק וודקה.
אני חייב לברוח מכאן.:nose_pick:היא רודפת אחריי!!!
-------
"בולבאזור,תשתמש בעלי תער,ואז גפן מצליפה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;961905]לי
אני מת על איך שאתם מנסים לדבר עם פוקימונים.
--
שימאמא שומע את דבריך, לא מגיב בצורה שאתה כול להבין, ואז מתרחק מעט משם, אך הוא עדיין קרוב
[/QUOTE]
אני מוציא את מונפרנו ואומר לו"תסביר לשימאמא שאני רוצה לתפוס אותו בשפה שהוא יבין"
-
תמיר
אה... מה?
--
בלבאזור שולח עלי תער שפוגעים בקלפרי. קלפרי רצה אל בלבאזור ומביאה לו אגרוף. בלבאזור שולח בתגובה את הגפנים שלו ומצליף בקלפרי. קלפרי דוחפת את בלבאזור.
לי
מונפורנו יוצא ומדבר עם שימאמא. בתום ההסבר של מונפרנו, שימאמא קופץ אחורה ושולח הבזק חשמלי אל מונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;963359]תמיר
אה... מה?
--
בלבאזור שולח עלי תער שפוגעים בקלפרי. קלפרי רצה אל בלבאזור ומביאה לו אגרוף. בלבאזור שולח בתגובה את הגפנים שלו ומצליף בקלפרי. קלפרי דוחפת את בלבאזור.
[/QUOTE]
:nose_pick::wink:
--
"בולבאזר,סופת עלים ואז עלי תער!"
-
[QUOTE=LordAbizi;963359]
לי
מונפורנו יוצא ומדבר עם שימאמא. בתום ההסבר של מונפרנו, שימאמא קופץ אחורה ושולח הבזק חשמלי אל מונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"תתחמק ואז גחלת על שייממא"
-
תמיר
אני מתחיל לפחד.
--
בלבאזור שולח סופת עלים, שמרחיקה ממנו את קלפייבל. קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה. בלבאזור בתום הסופה שולח מספר עלים שפוגעים בקלפרי. קלפרי מסיימת להניע את אצבעותיה, והיא מבצעת מטרונום, ההופך לצל לילה שפוגע בבלבאזור.
לי
מונפורנו קופץ הצידה, אך שימאמא מכוון עליו את הברק, ולבסוף פוגע במונפורנו. מונפורנו שולח גחלת ופוגע בשימאמא.
-
[QUOTE=LordAbizi;965836]
לי
מונפורנו קופץ הצידה, אך שימאמא מכוון עליו את הברק, ולבסוף פוגע במונפורנו. מונפורנו שולח גחלת ופוגע בשימאמא.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"אגרוף מאך ואז גחלת עליו"
-
[QUOTE=LordAbizi;965836]תמיר
אני מתחיל לפחד.
--
בלבאזור שולח סופת עלים, שמרחיקה ממנו את קלפייבל. קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה. בלבאזור בתום הסופה שולח מספר עלים שפוגעים בקלפרי. קלפרי מסיימת להניע את אצבעותיה, והיא מבצעת מטרונום, ההופך לצל לילה שפוגע בבלבאזור.
[/QUOTE]
כדאי לך.מואהאהאהאהאה!!!אני צרפתי!!!!
---
"בולבאזר,תשתמש בגפן מצליפה כדי להעיף אותה לאוויר,ותשמור עליהם באוויר ע"י סופת עלים!"
-
לי
מונפורנו רץ אל שימאמא, מגיע אליו ומנחית אליו אגרוף. שימאמא דורך עם הרגל שלו על הרגל של מונפורנו. מונפורנו מתרחק, ומשלח גחלת ופוגע בשימאמא. שימאמא מתקרב אל מונפורנו ונושך אותו.
תמיר
nigger please...
--
בלבאזור שולח גפן מצליפה ומרים את קלפארי למעלה, ולאחר מכן שולח סופת עלים עליה, והוא משאיר אותה למעלה. קשה לבלבאזור לתחזק זאת במשך זמן רב, והוא נאלץ להפסיק. קלפארי נופלת מטה, רצה אל בלבאזור ונותנת לו אגרוף.
-
[QUOTE=LordAbizi;967105]לי
מונפורנו רץ אל שימאמא, מגיע אליו ומנחית אליו אגרוף. שימאמא דורך עם הרגל שלו על הרגל של מונפורנו. מונפורנו מתרחק, ומשלח גחלת ופוגע בשימאמא. שימאמא מתקרב אל מונפורנו ונושך אותו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"גחלת וזנב ברזל על שימאמא"