-
[QUOTE=LordAbizi;967105]
תמיר
nigger please...
--
בלבאזור שולח גפן מצליפה ומרים את קלפארי למעלה, ולאחר מכן שולח סופת עלים עליה, והוא משאיר אותה למעלה. קשה לבלבאזור לתחזק זאת במשך זמן רב, והוא נאלץ להפסיק. קלפארי נופלת מטה, רצה אל בלבאזור ונותנת לו אגרוף.[/QUOTE]
?
---------
"בולבאזאר,תנסה לשרוט אותה ואז עלי תער!"
----------
ד"א,למה אני ירוק בהיר?
-
לי
מונפורנו שולח גחלת אל שימאמא. שימאמא בורח מעט, ואז שולח זרם חשמלי אל מונפורנו. מונפורנו מתקרב אל שימאמא ומכה בו עם הזנב. שימאמא לבסוף דוחף את מונפורנו.
תמיר
שינויים בקבוצות:
מעתה, כל מי שפחות משנה וחצי בפורום הוא שחור, כל מי ששנה וחצי עד שלוש שנים הוא ירוק זית, וכל מי ששלוש שנים בפורום ומעלה הוא זהוב כזה.
--
בלבאזור נעמד על רגליו האחוריות, ושולח את רגליו הקדמיות ושורט מעט את קלפרי. בזמן שקלפרי נפגעת, בלבאזור שולח עליה עלי תער. קלפייבל לאחר מכן מסתערת על בלבאזור ודוחפת אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;968648]לי
מונפורנו שולח גחלת אל שימאמא. שימאמא בורח מעט, ואז שולח זרם חשמלי אל מונפורנו. מונפורנו מתקרב אל שימאמא ומכה בו עם הזנב. שימאמא לבסוף דוחף את מונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"גחלת וחפירה על שימאמא"
-
[QUOTE=LordAbizi;968648]
תמיר
שינויים בקבוצות:
מעתה, כל מי שפחות משנה וחצי בפורום הוא שחור, כל מי ששנה וחצי עד שלוש שנים הוא ירוק זית, וכל מי ששלוש שנים בפורום ומעלה הוא זהוב כזה.
--
בלבאזור נעמד על רגליו האחוריות, ושולח את רגליו הקדמיות ושורט מעט את קלפרי. בזמן שקלפרי נפגעת, בלבאזור שולח עליה עלי תער. קלפייבל לאחר מכן מסתערת על בלבאזור ודוחפת אותו.[/QUOTE]
מאיה אתה יודע?איפה זה רשום?
(ותודה)
עריכה:מצאתי
---
"בולבאזר,תשתמש בסופת עלים ותעיף אותה באוויר!" אני קרוא,וכשהיא באוויר,אני זורק עליה פוכדור.
-
לי
מונפורנו שולח גחלות אל שימאמא, שמגיב בזרם חשמלי. השניים מתנגשים (סלח לי על השגיאה הפיזיקלית), אך מונפורנו חזק יותר ולבסוף שימאמא נפגע. מונפורנו מתחיל לחפור, אך בזמן הזה שימאמא מתקרב ונושך את מונפורנו.
תמיר
בלבאזור שלח עלים רבי שמרימים את קלפייבל מעלה. אתה זורק את הפוכדור וקלפייבל נכנסת פנימה. הפוכדור מתנדנד מעט אך לא נעצר, וקלפייבל יוצאית. הפוכדור עדיין שלם.
-
[QUOTE=LordAbizi;969424]לי
מונפורנו שולח גחלות אל שימאמא, שמגיב בזרם חשמלי. השניים מתנגשים (סלח לי על השגיאה הפיזיקלית), אך מונפורנו חזק יותר ולבסוף שימאמא נפגע. מונפורנו מתחיל לחפור, אך בזמן הזה שימאמא מתקרב ונושך את מונפורנו.
[/QUOTE]
מצטער לא למדתי פיזיקה
אני אומר למונפרנו"גחלת ונסה ליצור להביור על שימאמא"
-
[QUOTE=LordAbizi;969424]
תמיר
בלבאזור שלח עלים רבי שמרימים את קלפייבל מעלה. אתה זורק את הפוכדור וקלפייבל נכנסת פנימה. הפוכדור מתנדנד מעט אך לא נעצר, וקלפייבל יוצאית. הפוכדור עדיין שלם.[/QUOTE]
"בולבאזר,תעיף את קלפרי(או קליפייבל?)רחוק מהכדור,ותשתמש בעלי תער!" אני קורא ורץ מסביב אל הפוכדור במטרה להרימו.
-
לי
מונפורנו מתחיל לירות גחלת על שימאמא, והגחלת מצליחה להפוך ללהביור. שימאמא שולח זרם חשמלי ופוגע במונפורנו.
תמיר
זה קלפרי. אני פשוט חשבתי קצת על פול מורפי כשכתבתי את זה.
--
בלבאזור במהירות שולח גפנים ותופס את קלפרי. קלפרי מתחילה להניע את אצבעותיה. בלבאזור זורק אותה הצידה, ואז שולח עליה עלי תער. בינתיים אתה השגת את הכדור. קלפרי מסיימת את המטרונום שהופך לחבטת ראש זן שפוגעת בבלבאזור.
-
[QUOTE=LordAbizi;972847]לי
מונפורנו מתחיל לירות גחלת על שימאמא, והגחלת מצליחה להפוך ללהביור. שימאמא שולח זרם חשמלי ופוגע במונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"תנסה להביור ואז זנב ברזל עליו"
-
לי
מונפורנו שולח להביור ופוגע בשימאמא. שימאמא מתקרב אל מונפורנו ודוחף אותו. מונפורנו מסתובב וחובט בשימאמא עם הזנב. שימאמא בסוף נושך את מונפורנו.
-
[QUOTE=LordAbizi;973871]לי
מונפורנו שולח להביור ופוגע בשימאמא. שימאמא מתקרב אל מונפורנו ודוחף אותו. מונפורנו מסתובב וחובט בשימאמא עם הזנב. שימאמא בסוף נושך את מונפורנו.[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"אגרוף מאך ואז זנב ברזל על שימאמא"
-
[QUOTE=LordAbizi;972847]
תמיר
זה קלפרי. אני פשוט חשבתי קצת על פול מורפי כשכתבתי את זה.
--
בלבאזור במהירות שולח גפנים ותופס את קלפרי. קלפרי מתחילה להניע את אצבעותיה. בלבאזור זורק אותה הצידה, ואז שולח עליה עלי תער. בינתיים אתה השגת את הכדור. קלפרי מסיימת את המטרונום שהופך לחבטת ראש זן שפוגעת בבלבאזור.[/QUOTE]
"בולבאזר,סופת עלים ואז עלי תער!"
-
לי
מונפורנו מביא אגרוף מאך לשימאמא, ושימאמא עוזב אותו. שימאמא דורך על מונפורנו. מונפורנו מסתובב ומביא מכה עם הזנב לשימאמא. שימאמא שולח זרם חשמלי אל מונפורנו. שימאמא מתחיל להתעייף.
תמיר
בלבאזור שולח מטח של עלים שפוגע בקלפארי. קלפארי קופץ הצידה ומתחיל לרוץ אל בלבאזור. בלבאזור שולח עלי תער שפוגעים בקלפארי בתנועתו. קלפארי מגיע לבסוף אל בלבאזור ומכה בו עם אגרופים. קלאפרי מתחיל להתעיף.
-
[QUOTE=LordAbizi;974431]לי
מונפורנו מביא אגרוף מאך לשימאמא, ושימאמא עוזב אותו. שימאמא דורך על מונפורנו. מונפורנו מסתובב ומביא מכה עם הזנב לשימאמא. שימאמא שולח זרם חשמלי אל מונפורנו. שימאמא מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"מונפרנו להביור וגחלת על שימאמא"
-
[QUOTE=LordAbizi;974431]
תמיר
בלבאזור שולח מטח של עלים שפוגע בקלפארי. קלפארי קופץ הצידה ומתחיל לרוץ אל בלבאזור. בלבאזור שולח עלי תער שפוגעים בקלפארי בתנועתו. קלפארי מגיע לבסוף אל בלבאזור ומכה בו עם אגרופים. קלאפרי מתחיל להתעיף.[/QUOTE]
"בולבאזור,תשתמש בגפן מצליפה כדי להעיף אותה באוויר!" אני קורא,וכשהיא באוויר,אני זורק עליה פוכדור