-
לי
אני מתכנן לעשות משהו עכשיו, אז אם אתה רוצה ללכוד את שימאמא זוהי ההזדמנות.
אגב, יש לך אתר עם ספרייטים של הדור החמישי?
--
מונפורנו שולח להביור שפוגע בשימאמא. שימאמא מתקרב אל מונפורנו ודוחף אותו. מונפורנו שולח גחלת אל שימאמא. שימאמא דורך על מונפורנו.
תמיר
בלבאזור שולח גפנים, תופס את קלאפרי, וזורק אותה מעלה. אתה זורק פוכדור שפוגע בקלאפרי. הפוכדור מתנדנד מעט ואז נעצר. לכדת קלאפרי, יעודכן מיד.
-
[QUOTE=LordAbizi;975558]לי
אני מתכנן לעשות משהו עכשיו, אז אם אתה רוצה ללכוד את שימאמא זוהי ההזדמנות.
אגב, יש לך אתר עם ספרייטים של הדור החמישי?
--
מונפורנו שולח להביור שפוגע בשימאמא. שימאמא מתקרב אל מונפורנו ודוחף אותו. מונפורנו שולח גחלת אל שימאמא. שימאמא דורך על מונפורנו.
[/QUOTE]
כן
[url]http://veekun.com/dex/pokemon/search?sort=evolution-chain&introduced_in=5[/url]
אני זורק פוכדור על שימאמא
-
שם:תומר
צורת פנייה:תומר
אופי:אמיץ,מנהיג מלידה,תמיד שמח לעזור
רקע:תומר נולד בעיירה זרנטל עם משפחה מאומצת מכיוון שבצעירותו הוא ואחיו הגדול רבו עם הוריו וההורים החליטו לעבור למחוז אחר.
אחיו הגדול של תומר היה מאמן מאוד חזק הוא היה אחד המאמנים החזקים ביותר על המחוז.
שתומר היה צעיר תמיד רצה לצאת למסע שלו ולתפוס פוקימונים חזקים גם תומר קבע לעמו אתגר שיתחיל את המסע שלו יעשה קרב עם אחיו הגדול וינצח אותו!,
החלום של תומר הוא להיות אלוף הליגה של סולדרר.
פוקימון:רלטס בן ואם איאפשר אז מדקיפ
בקשות:להירשם
מודע לשחקנים אחרים:לא הבנתי מה הכוונה...
תמונה:[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/cb00f86228dd60e0d5b4a3ec4b4b9887.png[/IMG][/URL]
-
לי
תודה.
--
אתה זורק פוכדור ופוגע בשימאמא. שימאמא נכנס לפוכדור, והוא מתנדנד מעט ואז נעצר. לכדת שימאמא, יעודכן מיד.
תומר
הכל בסדר, רק שהליגה, למיטב הבנתי, שייכת למחוז, ולכן אתה רוצה להיות אלוף ליגת אינטורה, אך זה שולי למדי.
מודע לשחקנים אחרים פירושו האם אתה רוצה להיות מודע לכך שיש שחקן לידך אם שניכם נמצאים באופן אקראי בערך באותו מקום.
רשום.
הגב להתחלה זמנך החופשי.
-
[QUOTE=LordAbizi;365271][SIZE=3]
[SIZE=4][U][B][COLOR=darkred]ההתחלה לכל מי שנרשם:[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול)[/QUOTE]
אני אלך למעבדת הפרופסור בשביל לקבל את התחלתי שלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;977022]לי
תודה.
--
אתה זורק פוכדור ופוגע בשימאמא. שימאמא נכנס לפוכדור, והוא מתנדנד מעט ואז נעצר. לכדת שימאמא, יעודכן מיד.
[/QUOTE]
"יש תפסתי שימאמא" אני ממשיך לעיר המכון השני
-
תומר
ללא קושי רב, אתה יוצא מביתך וכעבור הליכה קצרה מגיע למעבדה. על שלט ליד המעבדה כתוב:
'מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים".
[b]
[/b][b]כולם למעט תומר[/b]
אתם עושים את מה שאתם עושים, והטלפון שלכם לפתע מצלצל.
-
[QUOTE=LordAbizi;977038]תומר
ללא קושי רב, אתה יוצא מביתך וכעבור הליכה קצרה מגיע למעבדה. על שלט ליד המעבדה כתוב:
'מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים".
[b]
[/b][b]כולם למעט תומר[/b]
אתם עושים את מה שאתם עושים, והטלפון שלכם לפתע מצלצל.[/QUOTE]
אני אדפוק בדלת ואגיד:"אני תומר ובאתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי,ראלטס!"
-
[QUOTE=LordAbizi;977038]
אתם עושים את מה שאתם עושים, והטלפון שלכם לפתע מצלצל.[/QUOTE]
אני עונה לפאלפון"הלו מי זה?
-
תומר
הדלת נפתחת, ועומד מולך עוזר מעבדה אחד.
"כדי לקבל פוקימון, עליך לדבר עם הפרופסור." הוא אומר, "כנס, הפרופסור נמצא בקצה המרוחק של המעבדה", הוא אומר ומצביע על כיוון מקורב.
[b]כולם למעט תומר[/b]
"זה אני, ג'פרי. בהמשך לשיחתנו הקודמת, קרה לי עכשיו משהו מאוד מוזר ומפחיד..." מתחיל להסביר פרופסור רוזנשיין.
-
[QUOTE=LordAbizi;978074]תומר
הדלת נפתחת, ועומד מולך עוזר מעבדה אחד.
"כדי לקבל פוקימון, עליך לדבר עם הפרופסור." הוא אומר, "כנס, הפרופסור נמצא בקצה המרוחק של המעבדה", הוא אומר ומצביע על כיוון מקורב.
[/QUOTE]
"טוב..."אני אגיד לעוזר.
אני אלך על הקצה הרחוק של המעבדה ואגיד לפרופסור:"באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי שהוא רלטס!"
-
[QUOTE=LordAbizi;978074]
"זה אני, ג'פרי. בהמשך לשיחתנו הקודמת, קרה לי עכשיו משהו מאוד מוזר ומפחיד..." מתחיל להסביר פרופסור רוזנשיין.[/QUOTE]
אני אומר לפרופסור"מה קרה לך ספר ?"
-
מכיוון שאני לא יודע איפה לצטט,אני פשוט אתחיל...
לאחר שאני פותח את הטלפון ושומע את שני המשפטים שהם הספיקו לדבר,אני מקשיב מה קרה לפרופ'
-
תומר
אתה הולך למעבדה ואתה שומע את הפרופסור מדבר בטלפון.
"... ונשאר לי עכשיו רק חצי שעה. אני זקוק לעזרתכם. אני לא יודע אם הם רציניים או לא אבל... חכו רגע." הוא פונה אליך "אפשר לעזור לך?"
[b]כולם למעט תומר[/b]
"קיבלתי שיחת טלפון, ובה נאמר שעקב חוסר הרצון שלי לעזור אתמול אני אושמד בתוך שעה. ההצעה נשמעה די מגוחכת, ומיד הרצתי תכנית לאיתור השיחה, כדי לדווח למשטרה. אבל.. התכנית לא מצאה, ונשאר לי עכשיו רק חצי שעה. אני זקוק לעזרתכם. אני לא יודע אם הם רציניים או לא אבל... חכו רגע." נשמע כאילו הוא מדבר אל מישהו אחר כעת, "אפשר לעזור לך?"
-
[QUOTE=LordAbizi;978843]תומר
אתה הולך למעבדה ואתה שומע את הפרופסור מדבר בטלפון.
"... ונשאר לי עכשיו רק חצי שעה. אני זקוק לעזרתכם. אני לא יודע אם הם רציניים או לא אבל... חכו רגע." הוא פונה אליך "אפשר לעזור לך?"
[/QUOTE]
"אני אשמח אם תעזור לי"אני אומר ואז אוסיף:"באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי,רלטס!"