[quote=Akainu;791081]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לפתע ציקו נעלם לך ובקומו מופיע ביליף[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/153.png[/IMG]. ביליף למד סופת עלים[/COLOR][/B][/quote]
אני מחפשש אימון לבאגון
Printable View
[quote=Akainu;791081]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לפתע ציקו נעלם לך ובקומו מופיע ביליף[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/153.png[/IMG]. ביליף למד סופת עלים[/COLOR][/B][/quote]
אני מחפשש אימון לבאגון
[quote=Akainu;791081][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טורצ'יק תוקף בדחיפה את דרטיני.דרטיני מתחמק מזה בקלות ומשתמש בטויסטר על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[/quote]
"טורצ'יק מהר תתחמק ותשתמש בגחלת בכל הכוח!"
[QUOTE=Akainu;791081][B][COLOR="Red"]אדם
טורצ'יק תוקף בדחיפה את דרטיני.דרטיני מתחמק מזה בקלות ומשתמש בטויסטר על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
לפתע ציקו נעלם לך ובקומו מופיע ביליף[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/153.png[/IMG]. ביליף למד סופת עלים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
רג'אייס משתמש בקרן קרח על דרטיני.דרטיני מתחמק מזה.רג'אייס משתמש בקרן על על דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק ונפגע קשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
קרן על של רג'יאייס אמורה לגמור אותו ><"
--------------------------------------------------
רג'יאייס קרן קרח על לרביטר, לרביטר תפעילי הגנת ברזל רק ביד,ותספגי את הקרן קרח שככה שיצא אגרוף קרח.
רג'אייס שלרביטר תפגע בדרטיני,תירה תותח חשמל על האגרוף קרח,ככה שגם היה מסוג ברק
(ורק שתדע תותח חשמל זה מתקפה שבטוח משתקת)
ופינסר תפוס את דרטיני שהיה קל לפגוע בו.
[quote=Akainu;790905][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גולדג מתחמק מהרעידת האדמה של קאמפרוט.גולדג משתמש באקדח מים כפול על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק מזה.גולדג משתמש באקדח מים כפול על קאמפרוט.קאמפרוט לא מצליח להנתחמק ונפגע קשה.קאמפרוט משתמש בפצצת בוץ על גולדג[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגולדג: "תתחמק מהפצצת בוץ הזו ואז תשתמש באקדח מים ומשאבת הידרו משולבים בכל הכוח שלך עליו כדי לנצח".
[QUOTE=Akainu;790905][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
הוא יכול להיות בת.
האנדור עונה לך"הונדור הונדור"היא ניגשת אליך ומלטפת את רגליך.את מבינה שהונדור רוצה להצטרף לצוות שלך[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש " אני אומרת שמחה .
"פוקדור צא" אני אומרת וזורקת על הונדור .
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו מתחמק מהצבת של קינגלר.צ'יקו משתמש בצעקה ועלי טער באותו הזמן.קינגלר לא מצליח להתחמק מהשילוב התקפה הזה ונפגע קשה.אתה מבחין שקינגלר מותש מהקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
רג'אייס משתמש בקרן קרח ומקפיא את הכלוב.רג'איס משתמש בתותח חשמל על לרביטר.לרביטר משתמשת בהגנת ברזל וספוגת התותח החשמצל.לפתע נוצר םיצוץ חזק מאוד ששובר את הכלוב.רג'אייס משתחרר מהכלוב.פינסיר מנסה לתפוס את דרטיני אך לא מצליח.פינסיר משתמש במכת צבת על דרטיני.דרטיני מתחמק מזה.פינסיר משתמש באגרוף ממוקד על דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.דרטיני משתמש בזעם ד'רקון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טורצ'יק במהירות מתחמק מהזעם דרקון של דרטיני.טורצ'יק מתקרב אל דרטיני ותוקף אותו בגחלת יזקה.דרטיני לא מצליח להתחמק ונפגע.0דרטיני משתמש שוב בטויסטר[/COLOR][/B][/QUOTE]
קארקונה קרן קרח נוספת ליתר ביטחון ואז תתרכז טוב ותשתמש בניב קרח
[QUOTE=Akainu;790945][B][COLOR="Red"]אדם
טורצ'יק נכנכס לתוך הטויסטר.טורצ'יק נפגע קצת מהטויסטר.טורצ'יק יוצא מהטויסטר ותוקף בניקור את דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.דרטיני משתמש בזעם דרקון על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוויל מתחמק מסוקר הפונץ' של דיגלט.גרוויל משתמש ומשגר כדור אנרגיה אל דיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.דיגלט משתמש שוב בסוקר פונץ' על גרוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
פינסיר מנסה לתפוס את דרטיני בזת הצבתות שלו אך לא מצליח.לרביטר מתחמקת מהטיסטר של דרטיני.הכלוב נמצא באויר אז החפירה של לרביטר לא תעבוד פה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
מצטער
צ'יקו מתחמק מהגיליוטינה של קינגלר.צ'יקו משתמש בשריטה ובעלי טער באותו זמן על קינגלר.קינגלר לא מצליח לההתחמק ונפגע קשה.קינגלר משתמש במכת צבת על צ'יקו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה משתמש באגרוף קרח על קקטרון.קקטרון לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.קאקונה מנסה ניב קרח אך לא מצליח.קקטרון עדין כלוא בגוש קרח[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כל הכבוד גרובייל" אני אומר בגאווה.
אני חוזר לריכוז ומורה לו:"גרובייל אותה הטכניקה במהירות האפשרית!".
'הגרובייל שלי מהיר' אני חושב לעצמי
[QUOTE=Akainu;789812][B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג קופץ לתוך המעברולת ושוטי גפן מגנים עליו מהמערבולת.טרטויג תוקף בשוטי גפן את פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ"טופר מתכת"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת על טרטויר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אנה אומרת לך"בסדר אין בעיה.אתה תוקף ראשון"אנה מוציאה מהפוכדור של קקטרון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/332.png[/IMG][/COLOR][/B]
סוינב משתמש ברוח קפואה על חילי צוות ניוטק.חילי צוות ניוטק לא מספירים להגיב במקום והם נקפאים למוות.לרביטר משתמשת במפולת אבנים ויוצרת מפולת אבנים שפוגעת בשני החילים ואפילו הורגת אותם למוות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים והולך אל הקוליסאום.תוך 2 דקות אתה מגיע לקולאוסיאום.אתה נכנכס אליו.צמשום מקום מופיעה דמות שאתה לא מכיר.שנמראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr037.png[/IMG]ואומרת לך"שלום אני הוא סטיבן.אני זה שתצטרך להילחם נגדו כדי לסיים את האיונט.הקרב היה 5 על 5 .המנצח הוא שמביס את כול פוקימצוני היריב.מותר להחליף פוקימונים לשיניו.אז מה שמך?אתה מוכן להתחיל תקרב?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]שון
לפתע דיגלט יוצא מהמחבוא שלו.גרוויל תוקף בכדור אנרגיה את דיגלט.דיגלט זריז ומתחמק מכדור האנרגיה.עם החפירה שחלו.דיגלט נעלם שוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקו משתמש בעלי טער על קינגלר.קינגלר מתחמק מזה בקלות ומשתמש במכת צבת על צ'יקו שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו ששמי יגאל שאני מוכן לקרב
[quote][b][color=#000080]ג'וני
טרטויג קופץ לתוך המעברולת ושוטי גפן מגנים עליו מהמערבולת.טרטויג תוקף בשוטי גפן את פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ"טופר מתכת"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת על טרטויר[/color][/b]
[/quote]קפוץ בעזרת הגפנים גבוהה!ואז צלול כשהגפנים שלך מוכנים להתקפה אוירית!
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג משתמש בהצלפת גפן וקופץ גובה ומתחמק מטופר המתכת של פרינפלאפ.טרטויג צולל ומשתמש בהצלפת גפן על פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ"משאבת הידרו"פרינפלאפ משתמש במשאבת הידרו על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
סטיבן אומר לך"אוקי אני יוציא ראשון וא אתה תוציא ותתקוף.צא רידו לקרב."סטיבן מוציא מהפוכדור שלו רידון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/112.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוויל לא מצליח להתחמק מהסוקר פנץ' ונפגע.גרוויל משתמש בכדור אנרגיה על דיגלט.דיגלט מתחמק מכדור האנרגיה של גרוויל.דיגלט משתמש בחפירה ונעלם מזירת הקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
קאקונה משתמש בקרן קרח על קקטרון.הקובית הקרח של קקטרון גדלת והוא כלוא בה.קאקונה מנסה ניב קרח אך לא מצליח שוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את זורקת פוכדור על הנודר.הנודור נכנכס לפוכדור שלו.הפוכדור זז ימינ ושמאלה ואז נעצר.לכדת הונמדור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
גולדג משתחמק מפצצת הבוץ של קאמפרוט.גולדג משתמש באקדח מים ומשאבת הידרו משולבים.קאמפרוט לא מצליח להתחמק מהשילוב הקטלני הזה.קאמפרוט מובס בקרב. 2 1 סטיבן מחזיר את ק'אמפרוט לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
רג'אייס משתמש בקרן קרח על לרביטר.לרביטר משתמשת בהגנת ברזל ויוצא לא אגריוף קרח.פינסיר תופס את דרטיני.רג'אייס יורה תותח חשמל על דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק מה תקפות ומובס בקרב.אור מחזיר את דרטיני לפוכדור שלה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק מתחמק מהטויסטר של דרטיני.טורצ'יק משתמש בגחלת על דרטיני.דרטיני מתחמק מזה בקלות.דרטיני תוקף בזעם דרקון את טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מגיע לאיזור שנמצאת בו טירה.אתה קורא שלט שליד הטירה"טירת האימונים תוכל לפתח פה את הפוקימונים שלכם באמצעות קרב[/COLOR][/B]
[QUOTE=Akainu;791932][B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג משתמש בהצלפת גפן וקופץ גובה ומתחמק מטופר המתכת של פרינפלאפ.טרטויג צולל ומשתמש בהצלפת גפן על פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ"משאבת הידרו"פרינפלאפ משתמש במשאבת הידרו על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
סטיבן אומר לך"אוקי אני יוציא ראשון וא אתה תוציא ותתקוף.צא רידו לקרב."סטיבן מוציא מהפוכדור שלו רידון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/112.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוויל לא מצליח להתחמק מהסוקר פנץ' ונפגע.גרוויל משתמש בכדור אנרגיה על דיגלט.דיגלט מתחמק מכדור האנרגיה של גרוויל.דיגלט משתמש בחפירה ונעלם מזירת הקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
קאקונה משתמש בקרן קרח על קקטרון.הקובית הקרח של קקטרון גדלת והוא כלוא בה.קאקונה מנסה ניב קרח אך לא מצליח שוב[/COLOR][/B]
את זורקת פוכדור על הנודר.הנודור נכנכס לפוכדור שלו.הפוכדור זז ימינ ושמאלה ואז נעצר.לכדת הונמדור[/COLOR][/B]
גולדג משתחמק מפצצת הבוץ של קאמפרוט.גולדג משתמש באקדח מים ומשאבת הידרו משולבים.קאמפרוט לא מצליח להתחמק מהשילוב הקטלני הזה.קאמפרוט מובס בקרב. 2 1 סטיבן מחזיר את ק'אמפרוט לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
רג'אייס משתמש בקרן קרח על לרביטר.לרביטר משתמשת בהגנת ברזל ויוצא לא אגריוף קרח.פינסיר תופס את דרטיני.רג'אייס יורה תותח חשמל על דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק מה תקפות ומובס בקרב.אור מחזיר את דרטיני לפוכדור שלה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק מתחמק מהטויסטר של דרטיני.טורצ'יק משתמש בגחלת על דרטיני.דרטיני מתחמק מזה בקלות.דרטיני תוקף בזעם דרקון את טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מגיע לאיזור שנמצאת בו טירה.אתה קורא שלט שליד הטירה"טירת האימונים תוכל לפתח פה את הפוקימונים שלכם באמצעות קרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את ספיל ואומר לו לתקוף אותו בקרן קרח ואחר כך בחבטת גוף בכל הכוח
[QUOTE=Akainu;791932][B][COLOR="Navy"]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופיייייי"אני אומרת שמחה .
"בואו נחפש אימון להאונדור
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מגיע לאיזור שנמצאת בו טירה.אתה קורא שלט שליד הטירה"טירת האימונים תוכל לפתח פה את הפוקימונים שלכם באמצעות קרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אווף! לא נורא טוב... תחסל אותו בעזרת סילון אקווה קרח!"
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Green"]דניס
רגע רגע רגע לרביטר הייתה אמורה לתת את האגרוף קרח בדרטיני,ושהתותח חשמל יפגע באגרוף כדי שגם יחשמל.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
פינסיר תפוס את אור ואז רג'יאייס קרן קרח,לרביטר חפירה,ושאת יוצאת אני רוצה לראות אותך מתפתחת!
רג'יאייס,תותח חשמל על אור,שישותק.
[quote][b][color=#000080]ג'וני
טרטויג משתמש בהצלפת גפן וקופץ גובה ומתחמק מטופר המתכת של פרינפלאפ.טרטויג צולל ומשתמש בהצלפת גפן על פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ"משאבת הידרו"פרינפלאפ משתמש במשאבת הידרו על טרטויג[/color][/b][/quote]טרטואיג תחמוק במתקפה מהירה ותשתמש בבלימה!