-
[QUOTE=LordAbizi;978843]
[b]כולם למעט תומר[/b]
"קיבלתי שיחת טלפון, ובה נאמר שעקב חוסר הרצון שלי לעזור אתמול אני אושמד בתוך שעה. ההצעה נשמעה די מגוחכת, ומיד הרצתי תכנית לאיתור השיחה, כדי לדווח למשטרה. אבל.. התכנית לא מצאה, ונשאר לי עכשיו רק חצי שעה. אני זקוק לעזרתכם. אני לא יודע אם הם רציניים או לא אבל... חכו רגע." נשמע כאילו הוא מדבר אל מישהו אחר כעת, "אפשר לעזור לך?"[/QUOTE]
אני אומר "אלי מי אתה מדבר פרופפסור?"
-
[QUOTE=LordAbizi;978843]
[b]כולם למעט תומר[/b]
"קיבלתי שיחת טלפון, ובה נאמר שעקב חוסר הרצון שלי לעזור אתמול אני אושמד בתוך שעה. ההצעה נשמעה די מגוחכת, ומיד הרצתי תכנית לאיתור השיחה, כדי לדווח למשטרה. אבל.. התכנית לא מצאה, ונשאר לי עכשיו רק חצי שעה. אני זקוק לעזרתכם. אני לא יודע אם הם רציניים או לא אבל... חכו רגע." נשמע כאילו הוא מדבר אל מישהו אחר כעת, "אפשר לעזור לך?"[/QUOTE]
אל תהרוג לי את הפרופסור!!!
יודע מה,בעצם אתה יכול להרוג אותו....
---
אני לוחש ללי "תהיה בשקט שלא ישמעו,אולי הם לא יודעים שהוא מדבר איתנו" ואז מקשיב לחילופי הדברים בקו של הפרופ'
-
תומר
"בסדר, אין בעיה" הוא אומר, ובינתיים פונה לטלפון, ועושה כל מיני דברים במחשב. "רק מישהו שבא לבקש פוקימון. בכל מקרה, דיברתי עם רב פקד בדימוס אנדרסן. הוא עזר לי עם כל מיני סידורי אבטחה בעבר.. רק רגע." הוא מוציא מהמחשב ראלטס, ואז ממגירה 5 פוכדורים ופוקדע. "קח את זה. אבל חכה, אל תלך, יכול להיות שאני אזדקק לעזרתך." ואז הוא חוזר לטלפון. "הוא טוען שהאיום אמיתי. גם גיליתי שאתה ראיין מכיר את אנדרסן, וזה טוב"
[b]כולם למעט תומר[/b]
"בסדר, אין בעיה" הוא אומר, ואז חוזר אליכם "רק מישהו שבא לבקש פוקימון. בכל מקרה, דיברתי עם רב פקד בדימוס אנדרסן. הוא עזר לי עם כל מיני סידורי אבטחה בעבר.. רק רגע." הוא שוב פונה אלמישהו אחר. "קח את זה. אבל חכה, אל תלך, יכול להיות שאני אזדקק לעזרתך." הוא חוזר אליכם "הוא טוען שהאיום אמיתי. גם גיליתי שאתה ראיין מכיר את אנדרסן, וזה טוב"
-
[QUOTE=LordAbizi;978922]
[b]כולם למעט תומר[/b]
"בסדר, אין בעיה" הוא אומר, ואז חוזר אליכם "רק מישהו שבא לבקש פוקימון. בכל מקרה, דיברתי עם רב פקד בדימוס אנדרסן. הוא עזר לי עם כל מיני סידורי אבטחה בעבר.. רק רגע." הוא שוב פונה אלמישהו אחר. "קח את זה. אבל חכה, אל תלך, יכול להיות שאני אזדקק לעזרתך." הוא חוזר אליכם "הוא טוען שהאיום אמיתי. גם גיליתי שאתה ראיין מכיר את אנדרסן, וזה טוב"[/QUOTE]
אני אומר"רגע תזכירו לי מי זה אנדרסן?"
-
[QUOTE=LordAbizi;978922]תומר
"בסדר, אין בעיה" הוא אומר, ובינתיים פונה לטלפון, ועושה כל מיני דברים במחשב. "רק מישהו שבא לבקש פוקימון. בכל מקרה, דיברתי עם רב פקד בדימוס אנדרסן. הוא עזר לי עם כל מיני סידורי אבטחה בעבר.. רק רגע." הוא מוציא מהמחשב ראלטס, ואז ממגירה 5 פוכדורים ופוקדע. "קח את זה. אבל חכה, אל תלך, יכול להיות שאני אזדקק לעזרתך." ואז הוא חוזר לטלפון. "הוא טוען שהאיום אמיתי. גם גיליתי שאתה ראיין מכיר את אנדרסן, וזה טוב"
[/QUOTE]
רלטס הוא בן?
-----------------------
אני אשאר במעבדה ובינתים אני אוציא את רלטס בשביל להכיר אותו.
אני אזרוק את הפוקדור שלו ואני אגיד לו:"שלום רלטס אני המאמן שלך תומר".
-
[QUOTE=LordAbizi;978922]
"בסדר, אין בעיה" הוא אומר, ואז חוזר אליכם "רק מישהו שבא לבקש פוקימון. בכל מקרה, דיברתי עם רב פקד בדימוס אנדרסן. הוא עזר לי עם כל מיני סידורי אבטחה בעבר.. רק רגע." הוא שוב פונה אלמישהו אחר. "קח את זה. אבל חכה, אל תלך, יכול להיות שאני אזדקק לעזרתך." הוא חוזר אליכם "הוא טוען שהאיום אמיתי. גם גיליתי שאתה ראיין מכיר את אנדרסן, וזה טוב"[/QUOTE]
"לפי המידע של לורדאביזי,אנדרסן 'לא הרבה ידוע עליו, שכן הוא חשדן מאוד ולא מגלה על עצמו הרבה. הוא חקר את הביתן של השכרת אונפועי הים אחרי שרדפו אחרי ירין, והוא משום מה עשה את זה אחרי שהמשטרה עצמה חקרה. הוא מאמין בחוסר היעילות של המשטרה.
בעקבות ההתקפה על מכון העיר טאוב, וההצלה של ראין והינריך הרץ על ידו, הוא חקר את אותם גופים מוזרים שתקפו אותם. החקירה עדיין בתהליכים.'
פרופ',אנדרסן גילה משהו חדש על האנשים שנלחמנו נגדם?הוא אמר שהוא ימשיך לחקור"
-
[b]כולם למעט תומר[/b]
"אנדרסן הוא שוטר לשעבר של אינטורה. כיום הוא פרש, אבל הוא עדיין פועל בעצמאיות. ראיין, הוא לא סיפר לי דבר על כך. בכל מקרה, ראיין, אני ממליץ לך לדבר עכשיו עם אנדרסן. הוא יוכל להביא אותך לפה. לי, אני ממליץ לך, להשאיר את הטלפון דלוק, כדי שהשוטרים שקראתי להם יוכלו לאתר אותך ולהביא אותך לפה במסוק. זה ברור?" הוא אומר לכם.
תומר
כן, כי זה ממש לא משנה לי.
--
ראלטס יוצא מהפוכדור והוא מביט בך. הוא מבין את מה שאמרת לו, אך זה לא ממש אומר לו משהו. בינתיים ברקע אתה שומע את הפרופסור מדבר על שוטרים ומסוקים שצריכים לבוא לכן.
-
[QUOTE=LordAbizi;979743][b]
תומר
כן, כי זה ממש לא משנה לי.
--
ראלטס יוצא מהפוכדור והוא מביט בך. הוא מבין את מה שאמרת לו, אך זה לא ממש אומר לו משהו. בינתיים ברקע אתה שומע את הפרופסור מדבר על שוטרים ומסוקים שצריכים לבוא לכן.[/QUOTE]
אני אחזיר את רלטס לפוקדור ואנסה להתקרב בשביל לשמוע את הפרופסור יותר טוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;979743][b]כולם למעט תומר[/b]
"אנדרסן הוא שוטר לשעבר של אינטורה. כיום הוא פרש, אבל הוא עדיין פועל בעצמאיות. ראיין, הוא לא סיפר לי דבר על כך. בכל מקרה, ראיין, אני ממליץ לך לדבר עכשיו עם אנדרסן. הוא יוכל להביא אותך לפה. לי, אני ממליץ לך, להשאיר את הטלפון דלוק, כדי שהשוטרים שקראתי להם יוכלו לאתר אותך ולהביא אותך לפה במסוק. זה ברור?" הוא אומר לכם.
[/QUOTE]
אני אומר"כן זה ברור" אני משאיר את הטלפון דלוק ומחכה לשוטרים
-
[QUOTE=LordAbizi;979743][b]כולם למעט תומר[/b]
[/QUOTE]
סורי שחיכיתם לי...
---
"אוקיי" אני אומר ומנתק.
לאחר מכן אני מחפש את המספר של אנדרסן בטלפון שלי,ומתקשר אליו
"הלו,אנדרסן?זה ראין" אני עונה לטלפון במקרה שהוא עונה.
-
תומר
אתה מתקרב לפרופסור ואתה שומע אותו אומר.
"טוב, אני מחכה לכם". לאחר מכן הוא פונה אליך. "אוקיי, אז זה הסיפור. איזה מטורף רוצה להשמיד את המעבדה שלי. אני צריך את העזרה שלך בלפנות כל מיני דברים. אתה תעזור לי?"
[B]כל מי שצורת הפנייה שלו לא מתחיל ב-ת'[/B]
הטלפון שלך נשאר דלוק זמן מה. אתה שומע כל של מסוק מכיון התעלה המלאכותית שלאורכה אתה הולך. אתה רואה מסוק מדגם [URL="http://www.globalsecurity.org/military/systems/aircraft/images/ch-46e-dvic295.jpg"]"פרש ימי"[/URL] מתקרב לעברך. המטוס עוצר ובאמעות רמקול אומרים לך:
"הזדהה!"
תמיר
אתה מתקשר לאנדרסן והוא עונה במהרה.
"שלום ראיין. אני מניח שהפרופסור הספיק לדבר איתך כבר. איפה אתה? אני מיד מגיע"
-
[quote=LordAbizi;981348]
[B]כל מי שצורת הפנייה שלו לא מתחיל ב-ת'[/B]
הטלפון שלך נשאר דלוק זמן מה. אתה שומע כל של מסוק מכיון התעלה המלאכותית שלאורכה אתה הולך. אתה רואה מסוק מדגם [URL="http://www.globalsecurity.org/military/systems/aircraft/images/ch-46e-dvic295.jpg"]"פרש ימי"[/URL] מתקרב לעברך. המטוס עוצר ובאמעות רמקול אומרים לך:
"הזדהה!"
[/quote]
אני אומר"אני לי ואני מאמן פוקימונים, הפרופסור אמר לי שתגיעו לפה"
-
[QUOTE=LordAbizi;981348]
תמיר
אתה מתקשר לאנדרסן והוא עונה במהרה.
"שלום ראיין. אני מניח שהפרופסור הספיק לדבר איתך כבר. איפה אתה? אני מיד מגיע"[/QUOTE]
"אני ליד זופר-אום-דר-פרסיר,קרוב לעיר" אני אומר,מקווה שהוא ימצא אותי מהר.
-
לי
"בסדר. עלה!" נשמע הקול מהמסוק, וסולם מושלך מטה אליך מהמסוק.
תמיר
"אוקיי, בסדר, מכאן המכישירים שלי כבר יתבייטו עליך. מיד מגיע" הוא אומר ומנתק. אתה מחכה כמה דקות, עד שאתה רואה ספירו עף במהירות, ואז נוחת לידך. עליו נמצא אנדרסן. "הוי ראיין. קפוץ מעלה, המרחק לזרנטל לא כל כך קטן"
-
[QUOTE=LordAbizi;981348]תומר
אתה מתקרב לפרופסור ואתה שומע אותו אומר.
"טוב, אני מחכה לכם". לאחר מכן הוא פונה אליך. "אוקיי, אז זה הסיפור. איזה מטורף רוצה להשמיד את המעבדה שלי. אני צריך את העזרה שלך בלפנות כל מיני דברים. אתה תעזור לי?"
[/QUOTE]
"אני אעזור לך בשמחה רק בתנאי אחד:תביא לי אבן שחר"אני אומר.