-
[quote=Akainu;791932][B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]גולדג משתחמק מפצצת הבוץ של קאמפרוט.גולדג משתמש באקדח מים ומשאבת הידרו משולבים.קאמפרוט לא מצליח להתחמק מהשילוב הקטלני הזה.קאמפרוט מובס בקרב. 2 1 סטיבן מחזיר את ק'אמפרוט לפוכדור שלו[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר בקול: "וואו כל הכבוד גולדג, זה מהלך קטלני היה", אני אומר לסטיבן: "תוציא את פוקימון החשמל שלך".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
סטיבן אומר לך"איך אתה יודע שאני אבחר בפוקימון החשמל שלי.אז אני כנראה צפיו,טוב,צא לקאסרי לקרב"סטיבן מוציא את לאקסרי לקרב שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
לפתע אתה רואה שאור בורח מן המקדש.אתה כבר לא רואה את אור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מתחמק בהתקפה מהירה ממשאבת הידרו של פרינפלאפ.טרטויג משתמש בלימה על פרינפלאפ.פרינפלאפ מצליח להתחמק מבליחמה.פרינפלאפ משתמש בבועות על על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מיצר סילון אקוה קרח ותוקף את קקטרון.מכיון שקקטרון עדין כלו בגוש הקרח הוא לא מתחמק מהתקפה של קאונה ומובס בקרב.אנה מחזירה את קאונה לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את מגיעה לאיזור שנמצאת בו טירה.את קוראת שלט שליד הטירה"טירת האימונים תוכל לפתח פה את הפוקימונים שלכם באמצעות קרב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל יוצא לקרב.ספיל תוקף בקרן קרח את רידון.רידון מתחמק מזה.ספיל תוקף בחבטת גוף את רידון.רידון מתחמק מזה.ומשגר כדור חשמל אל ספיל שלך.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;792057][B][COLOR="Green"]ג'ון
סטיבן אומר לך"איך אתה יודע שאני אבחר בפוקימון החשמל שלי.אז אני כנראה צפיו,טוב,צא לקאסרי לקרב"סטיבן מוציא את לאקסרי לקרב שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מתחמק בהתקפה מהירה ממשאבת הידרו של פרינפלאפ.טרטויג משתמש בלימה על פרינפלאפ.פרינפלאפ מצליח להתחמק מבליחמה.פרינפלאפ משתמש בבועות על על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מיצר סילון אקוה קרח ותוקף את קקטרון.מכיון שקקטרון עדין כלו בגוש הקרח הוא לא מתחמק מהתקפה של קאונה ומובס בקרב.אנה מחזירה את קאונה לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
את מגיעה לאיזור שנמצאת בו טירה.את קוראת שלט שליד הטירה"טירת האימונים תוכל לפתח פה את הפוקימונים שלכם באמצעות קרב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל יוצא לקרב.ספיל תוקף בקרן קרח את רידון.רידון מתחמק מזה.ספיל תוקף בחבטת גוף את רידון.רידון מתחמק מזה.ומשגר כדור חשמל אל ספיל שלך.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לחמוק ולתקוף שוב בחבטת גוף
-
[QUOTE=Akainu;791932][B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג משתמש בהצלפת גפן וקופץ גובה ומתחמק מטופר המתכת של פרינפלאפ.טרטויג צולל ומשתמש בהצלפת גפן על פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ"משאבת הידרו"פרינפלאפ משתמש במשאבת הידרו על טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
סטיבן אומר לך"אוקי אני יוציא ראשון וא אתה תוציא ותתקוף.צא רידו לקרב."סטיבן מוציא מהפוכדור שלו רידון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/112.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוויל לא מצליח להתחמק מהסוקר פנץ' ונפגע.גרוויל משתמש בכדור אנרגיה על דיגלט.דיגלט מתחמק מכדור האנרגיה של גרוויל.דיגלט משתמש בחפירה ונעלם מזירת הקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
קאקונה משתמש בקרן קרח על קקטרון.הקובית הקרח של קקטרון גדלת והוא כלוא בה.קאקונה מנסה ניב קרח אך לא מצליח שוב[/COLOR][/B]
את זורקת פוכדור על הנודר.הנודור נכנכס לפוכדור שלו.הפוכדור זז ימינ ושמאלה ואז נעצר.לכדת הונמדור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
גולדג משתחמק מפצצת הבוץ של קאמפרוט.גולדג משתמש באקדח מים ומשאבת הידרו משולבים.קאמפרוט לא מצליח להתחמק מהשילוב הקטלני הזה.קאמפרוט מובס בקרב. 2 1 סטיבן מחזיר את ק'אמפרוט לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
רג'אייס משתמש בקרן קרח על לרביטר.לרביטר משתמשת בהגנת ברזל ויוצא לא אגריוף קרח.פינסיר תופס את דרטיני.רג'אייס יורה תותח חשמל על דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק מה תקפות ומובס בקרב.אור מחזיר את דרטיני לפוכדור שלה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק מתחמק מהטויסטר של דרטיני.טורצ'יק משתמש בגחלת על דרטיני.דרטיני מתחמק מזה בקלות.דרטיני תוקף בזעם דרקון את טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מגיע לאיזור שנמצאת בו טירה.אתה קורא שלט שליד הטירה"טירת האימונים תוכל לפתח פה את הפוקימונים שלכם באמצעות קרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
:גרובייל אתה בסדר?" אני צועק לו בדאגה.
'אולי אעצור את הקרב' אני חושב לי בראשי מכיוון שזה נראה קרב אבוד מראש.
-
[QUOTE=Akainu;792057][B][COLOR="Green"]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב נו .." אני אומרת ונכנסת לטירה.
-
[quote]לוקאס
קאקונה מיצר סילון אקוה קרח ותוקף את קקטרון.מכיון שקקטרון עדין כלו בגוש הקרח הוא לא מתחמק מהתקפה של קאונה ומובס בקרב.אנה מחזירה את קאונה לפוכדור שלו[/quote]
*את קראקונה?
"יופי קראקונה נלחמת טוב אתה פוקימון חזק!"
-
[quote=Akainu;791932][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טורצ'יק מתחמק מהטויסטר של דרטיני.טורצ'יק משתמש בגחלת על דרטיני.דרטיני מתחמק מזה בקלות.דרטיני תוקף בזעם דרקון את טורצ'יק[/COLOR][/B]
[/quote]
"טורצ'יק תתחמק ותשתמש בניקור קדימה!" אצעק
-
[quote=Akainu;791932][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מגיע לאיזור שנמצאת בו טירה.אתה קורא שלט שליד הטירה"טירת האימונים תוכל לפתח פה את הפוקימונים שלכם באמצעות קרב[/COLOR][/B][/quote]
אני נכנס לטירה "זה הזמן לפתח את באגון".
-
[QUOTE=Akainu;792057][B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל יוצא לקרב.ספיל תוקף בקרן קרח את רידון.רידון מתחמק מזה.ספיל תוקף בחבטת גוף את רידון.רידון מתחמק מזה.ומשגר כדור חשמל אל ספיל שלך.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחכה ש"לרביטר" תצא.
רג'יאייס אתה יכול להקפיא את הרצפה? אשאל אותו.
-
לרביטר יוצאת
רג'אייס מכון להקפיא את הריצפה לקרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
דניס
אתה ניכסס לטירה ואז ניגשת אליך אישה שאומרת לך"שלום אם תרצה לפתח פוקרימון.זה פשוט.כול מה שעליך לבחור הוא פוקימון שתילחם נגדו.ואני היה היריבה שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אתניכסת לטירה ואז ניגשת אליך אישה שאומרת לך"שלום אם תרצה לפתח פוקרימון.זה פשוט.כול מה שעליך לבחור הוא פוקימון שתילחמי נגדו.ואני היה היריבה שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק מתחמק מזעם הדרקון שלח דרטיני.טורצ'יק תוקף בניקור את דרטיני.דרטיני לא מצליחה להתחמק מהניקור של דרטיני ונפגעת קשה.דרטיני נראת תשושה וךא מצליחה לתקוף בחזרה את טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לפתע אתה מבחין שקאקונה מתחיל לזהור ונעטף באור לבן.אתה מבין שהיה לך בעוד מס' שניות פאליגאטור עצום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
לפתע דיגלט יוצא מהזירה ותוקף בסוקר פונ' את גרויל שלך.נראה שגרוויל עומד להיפגע[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל מתחמק מכדור החשמל של רידון.ספיל קופץ לאויר ומשתמש בחבטת גוף על רידון.רידון מתחמק מחבטת הגוף של ספיל.סטיבן אומר לרידון"רידון תשתמש בזנב ברזל על ספיל"רידון משתמש בזנב ברזל על ספיל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;792521][B][COLOR="SandyBrown"]ניר
לרביטר יוצאת
[B][COLOR="Green"]
דניס
אתה ניכסס לטירה ואז ניגשת אליך אישה שאומרת לך"שלום אם תרצה לפתח פוקרימון.זה פשוט.כול מה שעליך לבחור הוא פוקימון שתילחם נגדו.ואני היה היריבה שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אתניכסת לטירה ואז ניגשת אליך אישה שאומרת לך"שלום אם תרצה לפתח פוקרימון.זה פשוט.כול מה שעליך לבחור הוא פוקימון שתילחמי נגדו.ואני היה היריבה שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק מתחמק מזעם הדרקון שלח דרטיני.טורצ'יק תוקף בניקור את דרטיני.דרטיני לא מצליחה להתחמק מהניקור של דרטיני ונפגעת קשה.דרטיני נראת תשושה וךא מצליחה לתקוף בחזרה את טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לפתע אתה מבחין שקאקונה מתחיל לזהור ונעטף באור לבן.אתה מבין שהיה לך בעוד מס' שניות פאליגאטור עצום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
לפתע דיגלט יוצא מהזירה ותוקף בסוקר פונ' את גרויל שלך.נראה שגרוויל עומד להיפגע[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל מתחמק מכדור החשמל של רידון.ספיל קופץ לאויר ומשתמש בחבטת גוף על רידון.רידון מתחמק מחבטת הגוף של ספיל.סטיבן אומר לרידון"רידון תשתמש בזנב ברזל על ספיל"רידון משתמש בזנב ברזל על ספיל[/COLOR][/B][/QUOTE]
הוא היה אמור להקפיא קודם את הקרח והמשימה של לרביטר הייתה לצאת.
דרך אגב יכול להיות שהיה לי באן עד מחר ב12 (כי אני רוצה) אז אל תעיף אותי.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
רג'יאייס תקפיא את האזור,אני רוצה מולך קרב,אחרי זה תשתח את הרצפה בקרן על,ותלתש אותה באגרוף ממוקד.
-
[quote]לוקאס
לפתע אתה מבחין שקאקונה מתחיל לזהור ונעטף באור לבן.אתה מבין שהיה לך בעוד מס' שניות פאליגאטור עצום[/quote]
"יופי עכשיו יהיה לפראליגייטור של רקס יריב ראוי!" אני אומר וחושב לעצמי מחשבות של תכנון 'יש כל כך הרבה דברים לעשות אבל אני אדחה אותם לאחרי הניצחון שלי...'
-
כינוי: NapTime
שם במשחק: שחר
רקע: שחר נולד באי די קורב למחוז העשב ותמיד אהב פוקימוני עשב ואהב לשחק איתם וגם הצליח להציל אודיש רקט ןשכמעט נפל לתוך הנהר הגדול באי שלנו. יום אחד שחר החליט שהוא רוצה לצאת סוף סוף מן השגרה המשעממת באי ולהתחיל להתחבר לעולם שבחוץ עם הפוקימונים השוררים בכל פינה ובכל מקום כי שחר יודע ששם זה מקומות טובים יותר ללכת ובעזרת הכוח שלו והאסטרגיה שלו הוא יצליח ללכת בעקבות אחיו שלהכו במחוז האש ובמחוז המים , שחר החליט להתחיל במחוז העשב ולנסות יותר טוב מאחיו , שחר יצא אל הדרך שמחכה לו במחוז העשב ושיהיה לו רק בהצלחה!
מחוז: עשב
פקימון התחלתי: באלבאזור
פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)
כסף: 5000$
ציוד: אוכל , ציוד טיפוס ושינה , מצפן , ערכת עזרה ראשונה , מעיל , פוקדע , פוקדורים ואופניים
הערות/בקשות: בהצלחה!
-
לרביטר יוצאת
[B][COLOR="Green"]
דניס
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל מתחמק מכדור החשמל של רידון.ספיל קופץ לאויר ומשתמש בחבטת גוף על רידון.רידון מתחמק מחבטת הגוף של ספיל.סטיבן אומר לרידון"רידון תשתמש בזנב ברזל על ספיל"רידון משתמש בזנב ברזל על ספיל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מתעשת ואומר לגרובייל:"תתחמק מהר! ותשתמש לאחר מכן בכדור אנרגיה".
-
לרביטר יוצאת
[B][COLOR="Green"]
דניס
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Red"]יגאל
אני אומר לספיל לתקוף את זנב הברזל של רידון בחדור קרח ואחרי זה תתקוף באקדח מים על רידון