[QUOTE=LordAbizi;983163]לי
"בסדר. עלה!" נשמע הקול מהמסוק, וסולם מושלך מטה אליך מהמסוק.
[/QUOTE]
אני עולה על הסולם לעבר המסוק
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;983163]לי
"בסדר. עלה!" נשמע הקול מהמסוק, וסולם מושלך מטה אליך מהמסוק.
[/QUOTE]
אני עולה על הסולם לעבר המסוק
[QUOTE=LordAbizi;983163]
תמיר
"אוקיי, בסדר, מכאן המכישירים שלי כבר יתבייטו עליך. מיד מגיע" הוא אומר ומנתק. אתה מחכה כמה דקות, עד שאתה רואה ספירו עף במהירות, ואז נוחת לידך. עליו נמצא אנדרסן. "הוי ראיין. קפוץ מעלה, המרחק לזרנטל לא כל כך קטן"[/QUOTE]
אני קופץ למעלה על ספירו(?) ושואל את אנדרסן "מה קורה?יש חדש?" בעודי מחזיק את מותניו ע"מ לא ליפול.
תומר
הפרופסור מתרגז והולם בך בכעס.
"כמו מה אני נראה לך, כמו חנות כלבו?! המעבדה שלי מתפוצצת ואתה רוצה שאני אחפש עבורך אבן שחר?! אתה רוצה תעזור לי, אבל אתה לא רוצה, אל תפריע לי!" הוא שואג עליך בקול שארשת פניו השלווה לכאורה לא מאפשרת.
לי
אתה מטפס אל תוך המסוק, והמסוק ממשיך לנוע.
"שלום לי. אנחנו ממשטרת זאוגוויל. אנחנו נוסעים לכיוון זרנטל כדי לנסות למנוע ממעבדת הפרופסור להתפוצץ..." לפתע נשמע קול במכשיר קשר. "ציפור גדולה 2, כאן נשר 0. מה ה-זה"ש שלכם?" אחד השוטרים משיב. "בערך 5 דקות. מה ה-זה"ש שלך, ציפור גדולה 2?". הקול במכשיר עונה. "אספתי כרגע את החבילה, ואני אגיע בעוד בערך 10 דקות." השוטר עונה: "קיבלתי נשר 0. רות סוף." השוטר שדיבר איתך ממשיך לדבר איתך:
"בינתיים תחכה קצת. נתדרך אותך עם מה צריך לעשות כשנגיע למעבדה. לפי דברי הפרופסור, ההתקפה על המעבדה תחל בעוד 20 דקות בערך."
תמיר
אופס, זה פירו.
--
אתה עולה על ספירו ואתם ממריאים.
"לי אישית אין שום דבר חדש עליהם. אבל איכשהו נראה לי שהכל קשור. כעת סלח לי לרגע" הוא אומר ומוציא מכשיר קשר. ציפור גדולה 2, כאן נשר 0. מה ה-זה"ש שלכם?" ממכשיר הקשר נשמעת התשובה, "בערך 5 דקות. מה ה-זה"ש שלך, ציפור גדולה 2?". אנדרסן עונה, "אספתי כרגע את החבילה, ואני אגיע בעוד בערך 10 דקות." במכשיר הקשר עונים: "קיבלתי נשר 0. רות סוף."
"לפי דברי הפרופסור, יש עוד בערך 20 דקות עד שהמעבדה שלו תותקף." אומר לך אנדרסן.
[QUOTE=LordAbizi;983459]
לי
אתה מטפס אל תוך המסוק, והמסוק ממשיך לנוע.
"שלום לי. אנחנו ממשטרת זאוגוויל. אנחנו נוסעים לכיוון זרנטל כדי לנסות למנוע ממעבדת הפרופסור להתפוצץ..." לפתע נשמע קול במכשיר קשר. "ציפור גדולה 2, כאן נשר 0. מה ה-זה"ש שלכם?" אחד השוטרים משיב. "בערך 5 דקות. מה ה-זה"ש שלך, ציפור גדולה 2?". הקול במכשיר עונה. "אספתי כרגע את החבילה, ואני אגיע בעוד בערך 10 דקות." השוטר עונה: "קיבלתי נשר 0. רות סוף." השוטר שדיבר איתך ממשיך לדבר איתך:
"בינתיים תחכה קצת. נתדרך אותך עם מה צריך לעשות כשנגיע למעבדה. לפי דברי הפרופסור, ההתקפה על המעבדה תחל בעוד 20 דקות בערך."
[/QUOTE]
אני אומר להם"תוסו מהר יותר עלינו למנוע את התקפה"
[QUOTE=LordAbizi;983459]תומר
הפרופסור מתרגז והולם בך בכעס.
"כמו מה אני נראה לך, כמו חנות כלבו?! המעבדה שלי מתפוצצת ואתה רוצה שאני אחפש עבורך אבן שחר?! אתה רוצה תעזור לי, אבל אתה לא רוצה, אל תפריע לי!" הוא שואג עליך בקול שארשת פניו השלווה לכאורה לא מאפשרת.
[/QUOTE]
"טוב אני אעזור לך בתמורת כלום!"אני אומר בצעקה אל הפרופסור
[QUOTE=LordAbizi;983459]תמיר
אופס, זה פירו.
--
אתה עולה על ספירו ואתם ממריאים.
"לי אישית אין שום דבר חדש עליהם. אבל איכשהו נראה לי שהכל קשור. כעת סלח לי לרגע" הוא אומר ומוציא מכשיר קשר. ציפור גדולה 2, כאן נשר 0. מה ה-זה"ש שלכם?" ממכשיר הקשר נשמעת התשובה, "בערך 5 דקות. מה ה-זה"ש שלך, ציפור גדולה 2?". אנדרסן עונה, "אספתי כרגע את החבילה, ואני אגיע בעוד בערך 10 דקות." במכשיר הקשר עונים: "קיבלתי נשר 0. רות סוף."
"לפי דברי הפרופסור, יש עוד בערך 20 דקות עד שהמעבדה שלו תותקף." אומר לך אנדרסן.[/QUOTE]
"רגע רגע רגע,אתה רוצה להגיד לי שאנחנו חוזרים למעבדת הפרופ' כדי להגן עליו נגד הטיפוסים המוזרים האלו??!" אני קורא אל תוך הרוח שמקפיאה את גרוני,וסוגר את פי במהירות.
לי
"אל תדאג. הכל תחת שליטה." הוא אומר ואתם ממשיכים לטוס. לא עובר זמן רב, ואתם מופיעים ליד מעבדת הפרופסור. אחד השוטרים מנחית את המטוס. "צא."
תומר
"אוקיי! אז הדברים על השולחן עם הדברים האחרונים שעסקתי בהם. כך את התיק ההוא (הוא מצביע על תיק), תדחוף אותם איכשהו לשם, וצא מהמעבדה." הוא אומר ואז פונה לרמקול. "כל עוזרי המחקר! המעבדה תושמד בקרוב מסיבות הלא תלויות בי. גבו את כל מה שאתם עובדים עליו ותברחו!"
תמיר
"גם, אבל גם כדי לאסוף מידע. אני עזרתי לפרופסור בעבר עם סידורי אבטחה, ואני עוזר לו מדי פעם. זה כי חלק מהתכנות שאני משתמש בהם עוצבו ונכתבו על ידו." הוא אומר אז מעיף מבט אל השעון שלו. "עוד בערך 5 דקות עד להגעה"
[QUOTE=LordAbizi;983506]לי
"אל תדאג. הכל תחת שליטה." הוא אומר ואתם ממשיכים לטוס. לא עובר זמן רב, ואתם מופיעים ליד מעבדת הפרופסור. אחד השוטרים מנחית את המטוס. "צא."
[/QUOTE]
אני רץ מהר למעבדה
[QUOTE=LordAbizi;983506]
תמיר
"גם, אבל גם כדי לאסוף מידע. אני עזרתי לפרופסור בעבר עם סידורי אבטחה, ואני עוזר לו מדי פעם. זה כי חלק מהתכנות שאני משתמש בהם עוצבו ונכתבו על ידו." הוא אומר אז מעיף מבט אל השעון שלו. "עוד בערך 5 דקות עד להגעה"[/QUOTE]
"אווקי..." אני אומר בשקט קרוב לאזנו כדי שישמע,מתכרבל בתוך עצמי כדי להתחמם מעט
'ידעתי שהייתי צריך ללבוש את הסוודר שלי לפני שהמראנו...'
תומר
אני כותב לך המשך אף על פי שלא המשכת, כדי לשמור על אחידות זמן.
--
אתה שם את הדברים בתיק, ומתחיל לרוץ החוצה. ביציאה אתה רואה את [i]לי[/i] עומד להכנס למעבדה כשאיזה שוטר ליד מסוק אומר לו לעצור. לפתע פירו שעליו יש מישהו שאתה לא מכיר ו[i]ראיין[/i] נוחתים ליד המעבדה. זה שאתה לא מזהה אומר : "שלום לכולם, אפשר להתחיל לעבוד סוף סוף".
לי
אתה יוצא מהמסוק ומתחיל לרוץ למעבדה. מהמסוק יוצא שוטר, ואומר לך לעצור. הוא אומר לך את זה רגע לפני שאתה נכנס למעבדה. אתה מבחין ב[i]תומר[/i]היוצא מהמעבדה. לפתע פירו עם מישהו שאתה לא מזהה ו[i]ראיין[/i] נוחת לידך. מי שאתה לא מזהה אומר : "שלום לכולם, אפשר להתחיל לעבוד סוף סוף".
תמיר
לא עובר זמן רב, ואתם נוחתים. אתה רואה את [i]תומר [/i]ו[i]לי[/i] ליד דלת המעבדה, ומסוק אחד על הקרקע.
"שלום לכולם, אפשר להתחיל לעבוד סוף סוף".
[b]הערה: מעכשיו המצב הוא מרובה משתתפים. אתם יכולים לדבר קצת ביניכם. כשאני ארצה להתערב אני אעשה זאת. [/b]
[QUOTE=LordAbizi;983913]תומר
אני כותב לך המשך אף על פי שלא המשכת, כדי לשמור על אחידות זמן.
--
אתה שם את הדברים בתיק, ומתחיל לרוץ החוצה. ביציאה אתה רואה את [i]לי[/i] עומד להכנס למעבדה כשאיזה שוטר ליד מסוק אומר לו לעצור. לפתע פירו שעליו יש מישהו שאתה לא מכיר ו[i]ראיין[/i] נוחתים ליד המעבדה. זה שאתה לא מזהה אומר : "שלום לכולם, אפשר להתחיל לעבוד סוף סוף".
[/b][/QUOTE]
"במה אפשר להתחיל סוף סוף?"אני אשאל את האיש הלא מוכר.
[QUOTE=LordAbizi;983913]
לי
אתה יוצא מהמסוק ומתחיל לרוץ למעבדה. מהמסוק יוצא שוטר, ואומר לך לעצור. הוא אומר לך את זה רגע לפני שאתה נכנס למעבדה. אתה מבחין ב[i]תומר[/i]היוצא מהמעבדה. לפתע פירו עם מישהו שאתה לא מזהה ו[i]ראיין[/i] נוחת לידך. מי שאתה לא מזהה אומר : "שלום לכולם, אפשר להתחיל לעבוד סוף סוף".
[/b][/QUOTE]
"הי תומר כנס מהר למעבדה הפרופסור עומד למות"נכנכס למעבדה
[i]הערה: [/i]אתם כולכם מזההים אחד את השני, כי זה כמו משחק רשת, אתם רואים את הכינויים של אחרים. (עם זאת, חוק זה לא תקף לדמויות שאני שולט בהם)
[b]כולם[/b]
[b][/b]
"ואו, תרגע. אף אחד לא הולך למות." אומר ללי האיש הלא מוכר. "אני רב פקד לשעבר במשטרה, אנדרסן. כיום אני סתם פרנואיד מקצועי שעושה דברים שהמשטרה לא," הוא אומר בכוונה ברורה ללגלג על השוטר מהמסוק. "בכל מקרה, עכשיו כשכולם כאן ניתן להתחיל לעבוד. אין לנו הרבה זמן. עוד בערך 6 דקות הם יגיעו, ועלינו לפעול מהר. הו הנה אתה, ג'פרי. איפה הדברים החשובים?"
"הם אצלו" אומר הפרופסור שהגיע הרגע ומצביע אל תומר.
"אוקיי, אז שים אותם במסוק." אומר אנדרסן לתומר. "מה עם עוזרי המחקר?"
"בדרך, אני אומר להם לשים את הדברים במסוק. בינתיים, יש לנו עוד זמן בשביל לרוץ להביא עוד דברים, כן?" שואל ג'פרי את אנדרסן.
"עוד סיבוב אחד, כן" אומר אנדרסן.
"אוקיי, אז בואו תעזרו לי להעביר דברים מהמעבדה" ג'פרי פונה אליכם ונכנס אל המעבדה.
[QUOTE=LordAbizi;983935][i]הערה: [/i]אתם כולכם מזההים אחד את השני, כי זה כמו משחק רשת, אתם רואים את הכינויים של אחרים. (עם זאת, חוק זה לא תקף לדמויות שאני שולט בהם)
[b]כולם[/b]
[b][/b]
"ואו, תרגע. אף אחד לא הולך למות." אומר ללי האיש הלא מוכר. "אני רב פקד לשעבר במשטרה, אנדרסן. כיום אני סתם פרנואיד מקצועי שעושה דברים שהמשטרה לא," הוא אומר בכוונה ברורה ללגלג על השוטר מהמסוק. "בכל מקרה, עכשיו כשכולם כאן ניתן להתחיל לעבוד. אין לנו הרבה זמן. עוד בערך 6 דקות הם יגיעו, ועלינו לפעול מהר. הו הנה אתה, ג'פרי. איפה הדברים החשובים?"
"בדרך, אני אומר להם לשים את הדברים במסוק. בינתיים, יש לנו עוד זמן בשביל לרוץ להביא עוד דברים, כן?" שואל ג'פרי את אנדרסן.
"אוקיי, אז בואו תעזרו לי להעביר דברים מהמעבדה" ג'פרי פונה אליכם ונכנס אל המעבדה.[/QUOTE]
אני אכנס למעבדה ואעזור להעביר דברים אל המסוק.
שאני אגמור אני אשאל את ג'פרי בצד:"מה קורה כאן?"
[QUOTE=LordAbizi;983935][i]הערה: [/i]אתם כולכם מזההים אחד את השני, כי זה כמו משחק רשת, אתם רואים את הכינויים של אחרים. (עם זאת, חוק זה לא תקף לדמויות שאני שולט בהם)
[b]כולם[/b]
[b][/b]
"אוקיי, אז בואו תעזרו לי להעביר דברים מהמעבדה" ג'פרי פונה אליכם ונכנס אל המעבדה.[/QUOTE]
אני מעביר את הדברים שג'פרי אומר לי לקחת אותם