-
שחר רשום
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף בכדור קרח את זנב הברזל של רידון.שני המתקפות מתנגשות זו בזה.שני הפוקימונים נפגעים מהתקפה של היריב.ספיל תוקף באקדח מים את רידון.רידון לא מצליח להתחמק מאקדח המים ספיל ונפגע קשה.סטיבן אומר לרידון שלו"זנב ברזל שוב"רידון משתמש בזנב ברזל שוב פעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוויל מתעשעת מהר ומתחמק מהסוקר פונץ' של דיגלט.גרוויל במהירות משתמ בכדור אנרגיה על דיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק ונפגע.דיגלט משיב מלחמה בפצצת בוץ על גרוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לפתע קאונה נעלם לך ובקמומו מופיע פאליגאטור עצום. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/160.png[/IMG]פאליגאטור למד ניב קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר לא תוכל ללכוד אותו
רג'אייס מקפיא את האדמה לזירת קרח ואז משתמש בקרן על ויוצר זירת קרח מושלמת.רג'איס לא יודע אגירוף מוקד[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;792890]שחר רשום
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף בכדור קרח את זנב הברזל של רידון.שני המתקפות מתנגשות זו בזה.שני הפוקימונים נפגעים מהתקפה של היריב.ספיל תוקף באקדח מים את רידון.רידון לא מצליח להתחמק מאקדח המים ספיל ונפגע קשה.סטיבן אומר לרידון שלו"זנב ברזל שוב"רידון משתמש בזנב ברזל שוב פעם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוויל מתעשעת מהר ומתחמק מהסוקר פונץ' של דיגלט.גרוויל במהירות משתמ בכדור אנרגיה על דיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק ונפגע.דיגלט משיב מלחמה בפצצת בוץ על גרוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לפתע קאונה נעלם לך ובקמומו מופיע פאליגאטור עצום. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/160.png[/IMG]פאליגאטור למד ניב קרח[/COLOR][/B]
רג'אייס מקפיא את האדמה לזירת קרח ואז משתמש בקרן על ויוצר זירת קרח מושלמת.רג'איס לא יודע אגירוף מוקד[/COLOR][/B][/QUOTE]
הוא כן יודע-לפחות בסדרה
רג'יאייס רמה 40,ככה שאני מניח שאם אני ילחם עם לרביטר וצ'ארמנדר צ'ארמנדר עלה לרמה 10+ ולרביטר לרמה 30 + -
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אני מוציא את צ'ארמנדר,ואז אומר ככה:
"לרביטר תתחברי לצ'ארמנדר ואז תקפצי גבוה ביחד עם צ'ארמנדר ואז חפירה
צ'ארמנדר תקפוץ עם לרביטר ותפעיל גחלת בסיבוב,שיצא מין מטאור כזה."
-
[B][COLOR="Red"]ניר
בסדר התכונתי שהוא עוד לא למד תפסיק לפתח ציפיות שיתפתחו לך
אתה מוציא את צ'רמנדאר לקרב.לרביטקר וצארמנדאר קופצים גבוה.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ואז מסתובב.רג'אייס מתחמק מהתקפה של צ'רמנדאר.לרביטר משתמשת בחפירה ונעלמת מהזירת הקרח.רג'אייס תוקף בתותח חשמל את צ'רמנדאר שלך[/COLOR][/B]
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
רג'אייס מקפיא את האדמה לזירת קרח ואז משתמש בקרן על ויוצר זירת קרח מושלמת.רג'איס לא יודע אגירוף מוקד[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לתקוף את זנב הברזל בחבטת גוף ואחר כך אני אומר לו לתקוף בקרן קרח
-
[QUOTE=Akainu;792908][B][COLOR="Red"]ניר
בסדר התכונתי שהוא עוד לא למד תפסיק לפתח ציפיות שיתפתחו לך
אתה מוציא את צ'רמנדאר לקרב.לרביטקר וצארמנדאר קופצים גבוה.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ואז מסתובב.רג'אייס מתחמק מהתקפה של צ'רמנדאר.לרביטר משתמשת בחפירה ונעלמת מהזירת הקרח.רג'אייס תוקף בתותח חשמל את צ'רמנדאר שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
תיכנס לחור של החפירה של לרביטר,ואז לרביטר תחסמי אותו בעזרת מפולת אבנים.
אחרי זה תשגרי את צ'ארמנדר בדחיפה לאוויר\,ותחסמי את רג'יאייס בעזרת מפולת אבנים
צ'ארמנדר תעשה שוב "גחלת מטאור"
-
[B][COLOR="Red"]ניר
צ'רמנדאר נכנכס לחור של לרביטר.לרביטר משתמשת במפולת אבנים וחוסמת את החור.צ'רמנדאר ולרביטר מתחמקים מהתוח חשמל של רג'איס.לרביטר מעיפה את צ'רמנדר לאויר ומשתמשת במפולת אבנים על ג'אייס.רג'אייס מתחמק מזה.צ'רמנדאר תוקף בגחלת את רג'איס.רג'אייס מתחמק ומשתמש בקרן קרח על צ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף בחבטת גוף את זנב הברזל של רידון.חבטת הגוף והזנב הברזל מצתנגשים זה בזה.ספיל ורידון נפגעים מהמכה של היריב.ספיל תוקף בקרן קרח את רידון.רידון נפגע מהקרן קרח של ספיל.רידון משתמש בגלישה על ספיל[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;792521][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טורצ'יק מתחמק מזעם הדרקון שלח דרטיני.טורצ'יק תוקף בניקור את דרטיני.דרטיני לא מצליחה להתחמק מהניקור של דרטיני ונפגעת קשה.דרטיני נראת תשושה וךא מצליחה לתקוף בחזרה את טורצ'יק[/COLOR][/B]
[/quote]
"קדימה טורצ'יק גמור את זה עם גחלת חזקה קדימה!" אצעק
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
יופי סוף סוף למדת ניב קרח פראליגייטור אני מחזיר את פרלגיטור לפוקודר מחליף את גראוליט במונפרנו והולך לאמן את מונפרנו
-
[QUOTE=Akainu;792948][B][COLOR="Red"]ניר
צ'רמנדאר נכנכס לחור של לרביטר.לרביטר משתמשת במפולת אבנים וחוסמת את החור.צ'רמנדאר ולרביטר מתחמקים מהתוח חשמל של רג'איס.לרביטר מעיפה את צ'רמנדר לאויר ומשתמשת במפולת אבנים על ג'אייס.רג'אייס מתחמק מזה.צ'רמנדאר תוקף בגחלת את רג'איס.רג'אייס מתחמק ומשתמש בקרן קרח על צ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף בחבטת גוף את זנב הברזל של רידון.חבטת הגוף והזנב הברזל מצתנגשים זה בזה.ספיל ורידון נפגעים מהמכה של היריב.ספיל תוקף בקרן קרח את רידון.רידון נפגע מהקרן קרח של ספיל.רידון משתמש בגלישה על ספיל[/COLOR][/B][/QUOTE]
לרביטר תקפצי בהגנת ברזל על צ'ארמנדר
צ'אארמנדר תהפוך את לרביטר למגן שלך,ואז שוב "גחלת מטאור"
-
[QUOTE=Akainu;792948][B][COLOR="Red"]ניר
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקף בחבטת גוף את זנב הברזל של רידון.חבטת הגוף והזנב הברזל מצתנגשים זה בזה.ספיל ורידון נפגעים מהמכה של היריב.ספיל תוקף בקרן קרח את רידון.רידון נפגע מהקרן קרח של ספיל.רידון משתמש בגלישה על ספיל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לסיפל להקפיא את הגלישה בעזרת קרן קרח ואחרי זה אני אומר לו לתקוף באקדח מים על רידון
-
-
[QUOTE]
[SIZE=5][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]התחלה לכולם[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=sandybrown]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/QUOTE]
" אהםםם... שלום אדוני שמי שחר ואני רוצה להתחיל במסעי בעולם העשב האגדי "
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
טרטויג מתחמק בהתקפה מהירה ממשאבת הידרו של פרינפלאפ.טרטויג משתמש בלימה על פרינפלאפ.פרינפלאפ מצליח להתחמק מבליחמה.פרינפלאפ משתמש בבועות על על טרטויג[/color][/b]
[/quote]טרטואיג פוצץ אותן עם הגפנים שלך ותקוף בשוטי גפן ללא הפסקה!
-
[QUOTE=Akainu;792521][B][COLOR="SandyBrown"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אתניכסת לטירה ואז ניגשת אליך אישה שאומרת לך"שלום אם תרצה לפתח פוקרימון.זה פשוט.כול מה שעליך לבחור הוא פוקימון שתילחמי נגדו.ואני היה היריבה שלך"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B[/QUOTE]
"תודה ,הייתי רוצה לפתח את הטריפנאץ' שלי ,אבל בבקשה משהו לא ממש טוב נגד סוג אדמה ,הוא די מתחיל .."
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
אנה אומרת לך"סוג חשמל מצידך זה בסדר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מפוצצץ את הבעועות עם שוטי גפן שלו.טרטויג תוקף ללא הפסקה את פפרינפלאפ בשוטני הגפן שלו.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פרינפלאפ משיב במלחמה בטופר מתכת על טרטויג שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שחר
לפתע הדלת נפתחת ומולך עומד פרופסור בירץ'[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr123.png[/IMG].בירץ' מכניס אותך למעבדה שלו.אתה ניכס מלמעבדה שלו והוא טורק את הדלת.בירץ אומר לך"הי שחר בחרת כבר באיזה פוקימון תבחר למסע שלך במחוז העשב?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמש בקרן קרח על הגלישה של רידון.הגלישה של רידון נפסקת.ספיל משתמש באקדח מים על רידון.רידון לא מצליח להתחמק מאקדח המים של ספיל ונפגע קשה מאקדח.סטיבן אומר לרידון"תשתמש בכל הכוח בכדור חשמל על ספיל"רידון משתמש בכדור חשמל על ספיל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
לרביטר קופצת ומשתמש בהגנת ברזל.לרביטר מגנה על צ'רמנדאר מקרן הקרח של רג'ארייס.צ'רמנדאר משתמש בגחלת על רג'אייס.הפעם ר'אייס לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר ונפגע.רג'אייס משתמש בתותח חשמל על לרביטר וצ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אנה אומרת לך"באיזה פוקימון תרצה שהמונפרו שלך ילחם נגדו.תבחר עכשיו?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]אדם
טורצ'יק תוקף בגחלת חזקה את דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק.דרטיני נפגעת קשה ומובסת בקרב.אור מחזיר את דרטיני לפוכדור שלו ובורח מן המקדש של רג'אייס[/COLOR][/B]