"מה אנחנו מעבירים בכלל?" אני אומר בעודי לוקח חפץ כלשהוא שהם אומרים לי להעביר
---
יש לך נטייה לעשות מצב מרובה משתתפים כשאני לא נמצא...
Printable View
"מה אנחנו מעבירים בכלל?" אני אומר בעודי לוקח חפץ כלשהוא שהם אומרים לי להעביר
---
יש לך נטייה לעשות מצב מרובה משתתפים כשאני לא נמצא...
[b]כולם[/b]
תמיר, זה קצת קשה לשלוט בזה כשאתה כמעט תמיד לא נמצא. בכל מקרה אני מנסה את המירב.
--
"המעבדה שלי עומדת להיות מותקפת, ואנחנו צריכים להציל חומרי מחקר." הוא אומר בזמן שכמה סטודנטים רצים החוצה עם כל מיני דברים. הוא פונה אל תומר "אמרו לך לשים את זה במסוק. זה הדבר הכי חשוב, והאחרון שעבדנו עליו.... אוי לא. אני שכחתי לעשות משהו עם המרתף של המעבדה. אני חייב לעשות את זה. צאו ותחזרו למסוקים. אני עוד רגע אצא." אתם יוצאים החוצה ומביאים את הדברים לשוטרים.
"מכ'ם מאתר משהו מתקרב. כדאי שנעלה לאוויר בקרוב אם אנחנו לא רוצים שהדבר הזה יירט אותנו מהקרקע." אומר אנדרסן.
"אוקיי, אתם, בואו למסוק" אומר השוטר לכם.
[QUOTE=LordAbizi;986618][b]כולם[/b]
--
"המעבדה שלי עומדת להיות מותקפת, ואנחנו צריכים להציל חומרי מחקר." הוא אומר בזמן שכמה סטודנטים רצים החוצה עם כל מיני דברים. הוא פונה אל תומר "אמרו לך לשים את זה במסוק. זה הדבר הכי חשוב, והאחרון שעבדנו עליו.... אוי לא. אני שכחתי לעשות משהו עם המרתף של המעבדה. אני חייב לעשות את זה. צאו ותחזרו למסוקים. אני עוד רגע אצא." אתם יוצאים החוצה ומביאים את הדברים לשוטרים.
"מכ'ם מאתר משהו מתקרב. כדאי שנעלה לאוויר בקרוב אם אנחנו לא רוצים שהדבר הזה יירט אותנו מהקרקע." אומר אנדרסן.
"אוקיי, אתם, בואו למסוק" אומר השוטר לכם.[/QUOTE]
אני אלך עם השוטר אל המסוק
[QUOTE=LordAbizi;986618][b]כולם[/b]
--
"אוקיי, אתם, בואו למסוק" אומר השוטר לכם.[/QUOTE]
אני בא למסוק
[b]כולם[/b]
אתם נכנסים פנימה למסוק, שמים את החפצים, ומודיעים לשוטרים שג'פרי יבוא כל רגע. אליכם מצטרפים כמה עוזרי מעבדה של ג'פרי. בזמן הזה, אנדרסן עלה על הפירו שלו והמריא. אתם מחכים זמן מה ואז הטייס אומר:
"יש לנו בעיה, הראדר קולט מסוק מתקרב."
"היוועץ באנדרסן" אומר אחד השוטרים.
"נשר 0, יש לנו בעיה. אתה קולט את התרנגול המתקרב?" שואל הטייס במכשיר קשר.
"כאן נשר 0. כן ציפור גדולה, קבלו חיובי על תרנגול מתקרב. יש לי הרגשה שזה לא ידידותי. הייתי ממליץ לכם לעלות לאוויר עכשיו, או שהם ירסקו אותכם מלמעלה. אני לא יכול להחזיק מעמד לבד הרבה זמן עם פירו כנגד מסוק. מנסיון" עונה אנדרסן במכשיר הקשר.
"אבל, נשר 0, החבילה עדיין לא כאן." אומר הטייס.
"אויש נו. עדיין תעלו. לפחות יהיה לכם סיכוי להעלות אותו עם סולם מלמטה. אם תשארו למטה אתם מטרה נייחת, הבנתם אותי ציפור גדולה?" שואל אנדרסן בקשר.
"רות קיבלתי. עולים לגובה 50 רגליים." אומר הטייס והמטוס ממריא.
"אנשים!" פונה אליכם השוטר. "אם יש לכם פוקימון מרחף או מעופף, הוציאו אותו. אם אין לכם, קחו פוקימון מעופף מהמגירה שם והשתמשו בו. אקו, קח פיקוד על מכונת הירייה. כולם, קשרו את עצמכם למסוק באמצעות החבלים האלה שם. לכו תדעו אילו תמרונים יהיה עלינו לעשות"
[QUOTE=LordAbizi;988437][b]כולם[/b]
אתם נכנסים פנימה למסוק, שמים את החפצים, ומודיעים לשוטרים שג'פרי יבוא כל רגע. אליכם מצטרפים כמה עוזרי מעבדה של ג'פרי. בזמן הזה, אנדרסן עלה על הפירו שלו והמריא. אתם מחכים זמן מה ואז הטייס אומר:
"כאן נשר 0. כן ציפור גדולה, קבלו חיובי על תרנגול מתקרב. יש לי הרגשה שזה לא ידידותי. הייתי ממליץ לכם לעלות לאוויר עכשיו, או שהם ירסקו אותכם מלמעלה. אני לא יכול להחזיק מעמד לבד הרבה זמן עם פירו כנגד מסוק. מנסיון" עונה אנדרסן במכשיר הקשר.
"אויש נו. עדיין תעלו. לפחות יהיה לכם סיכוי להעלות אותו עם סולם מלמטה. אם תשארו למטה אתם מטרה נייחת, הבנתם אותי ציפור גדולה?" שואל אנדרסן בקשר.
"אנשים!" פונה אליכם השוטר. "אם יש לכם פוקימון מרחף או מעופף, הוציאו אותו. אם אין לכם, קחו פוקימון מעופף מהמגירה שם והשתמשו בו. אקו, קח פיקוד על מכונת הירייה. כולם, קשרו את עצמכם למסוק באמצעות החבלים האלה שם. לכו תדעו אילו תמרונים יהיה עלינו לעשות"[/QUOTE]
הדמנות טובה לפתח לי את סטרביה אני משתמש באחד התפתחות לפוקימונים שלי על סטרביה
אני מוציא את סטריבה/סטראפטור החוצה ואז אומר"תומר וריין עלו עלו על סטראפטור שלי" אני אומר לסטראפטור"קח אותנו מהמסוק ועוף על האוויר"
"אנשים!" פונה אליכם השוטר. "אם יש לכם פוקימון מרחף או מעופף, הוציאו אותו. אם אין לכם, קחו פוקימון מעופף מהמגירה שם והשתמשו בו. אקו, קח פיקוד על מכונת הירייה. כולם, קשרו את עצמכם למסוק באמצעות החבלים האלה שם. לכו תדעו אילו תמרונים יהיה עלינו לעשות"[/QUOTE]
אני אלך לליאור ויעלה אל הסטרביה\סטראפטור שלו
[b]כולם[/b]
"לא! בשום פנים ואופן לא! אתם מסכנים את עצמכם אם אתם עפים על פוקימון. הייתה לנו יחידה מיוחדת במשטרה לזה. אתם נשארים במסוק ומפקדים על הפוקימון מכאן!" אומר לכם השוטר ומתקרב במהירות אל תומר ועוצר אותו מסטארפטור שלו, שהתפתח באור סגול אלוהי שפגע בו משום מקום.
[QUOTE=LordAbizi;988457][b]כולם[/b]
"לא! בשום פנים ואופן לא! אתם מסכנים את עצמכם אם אתם עפים על פוקימון. הייתה לנו יחידה מיוחדת במשטרה לזה. אתם נשארים במסוק ומפקדים על הפוקימון מכאן!" אומר לכם השוטר ומתקרב במהירות אל תומר ועוצר אותו מסטארפטור שלו, שהתפתח באור סגול אלוהי שפגע בו משום מקום.[/QUOTE]
אני אומר לסטראפטור"עוף וטפל באויבים, רגע לפני שסטראפטור עף אני קופץ עליו ולא מקשיב להרואות השוטר
"הראקרוס,צא!" אני קוראו מוציא את הראקרוס,בתור הפוקימון המעופף היחידי שנמצא בידי לעת עתה(אלא אם כן היה לי גארצ'ומפ.גאביט יכול לעוף במשחק שלך?)"תעזור לאנדרסן להגן על המסוק הזה!" אני קורא אליו בזמן שאני קושר את עצמי למטוס
לי
אתה יוצא מהמסוק. בינתיים בתוך המסוק אתה ראה את השוטר מדבר במכשיר הקשר. לא עובר בזמן רב, והפירו של אנדרסן טס אליך במהירות עצומה, ואנדרסן תופס אותך ומחזיק אותך באוויר.
"הקשב לי טוב! זוהי משימה! אם אתה לא פועל על פי נהלי הבטחון, אתה מסכן את כולם ואת המשימה! אתה חוזר עכשיו למסוק, ואם אתה יוצא שוב, אני בעצמי אדאג להפיל אותך לקרקע!" הוא אומר, טס למסוק, ואז זורק אותך פנימה.
[b]כולם חוץ מלי[/b]
אתם מוציאים את הפוקימונים והם עפים בחוץ. בינתיים אחד השוטרים משתמש במכשיר קשר:
"נשר 0, יש לנו בעיה. אחד הקטנים עובר על הנחיות הבטיחות. החזר אותו לכאן." כעבור זמן מה אתם רואים את אנדרסן עם הפירו שלו מתקרב, וזורק פנימה למסוק את לי.
[b]המשך משותף לכולם[/b]
"ציפור גדולה, יש לי חזותי על התרנגול" נשמע קול במכשיר הקשר.
"קיבלנו נשר 0, מתחילים בתהליך זיהוי" אומר הטייס, ואז מפעיל מכשיר קשר אחר. "מסוק, כאן משטרת אינטורה. הזדהה!"
"אנחנו לא רוצים לפגוע בכם. המטרה היחידה שלנו היא פרופסור ג'פרי רוזנשיין. אם תעמדו בדרכינו תושמדו" נשמע קול ממכשיר הקשר.
"נשר 0, התרנגול הכריז על כוונות עוינות, פותחים במגע!" הטייס חוזר אל אנדרסן.
"קיבלתי ציפור גדולה, בהצלחה!" אומר אנדרסן. אתם רואים את המסוק מתקרב, ומשום מקום מופיעים לידו ממפוטו, הונצ'קרו, נוקטאול וסוובלו.
[quote=LordAbizi;988901]לי
אתה יוצא מהמסוק. בינתיים בתוך המסוק אתה ראה את השוטר מדבר במכשיר הקשר. לא עובר בזמן רב, והפירו של אנדרסן טס אליך במהירות עצומה, ואנדרסן תופס אותך ומחזיק אותך באוויר.
"הקשב לי טוב! זוהי משימה! אם אתה לא פועל על פי נהלי הבטחון, אתה מסכן את כולם ואת המשימה! אתה חוזר עכשיו למסוק, ואם אתה יוצא שוב, אני בעצמי אדאג להפיל אותך לקרקע!" הוא אומר, טס למסוק, ואז זורק אותך פנימה.
[B]כולם חוץ מלי[/B]
"נשר 0, יש לנו בעיה. אחד הקטנים עובר על הנחיות הבטיחות. החזר אותו לכאן." כעבור זמן מה אתם רואים את אנדרסן עם הפירו שלו מתקרב, וזורק פנימה למסוק את לי.
[B]המשך משותף לכולם[/B]
"קיבלנו נשר 0, מתחילים בתהליך זיהוי" אומר הטייס, ואז מפעיל מכשיר קשר אחר. "מסוק, כאן משטרת אינטורה. הזדהה!"
"אנחנו לא רוצים לפגוע בכם. המטרה היחידה שלנו היא פרופסור ג'פרי רוזנשיין. אם תעמדו בדרכינו תושמדו" נשמע קול ממכשיר הקשר.
"קיבלתי ציפור גדולה, בהצלחה!" אומר אנדרסן. אתם רואים את המסוק מתקרב, ומשום מקום מופיעים לידו ממפוטו, הונצ'קרו, נוקטאול וסוובלו.[/quote]
אני אומר לסטראפטור"עוף ותשתמש בכנף ברזל על שלושתם"
[QUOTE=LordAbizi;988901]
[b]כולם חוץ מלי[/b]
[b]המשך משותף לכולם[/b]
"קיבלתי ציפור גדולה, בהצלחה!" אומר אנדרסן. אתם רואים את המסוק מתקרב, ומשום מקום מופיעים לידו ממפוטו, הונצ'קרו, נוקטאול וסוובלו.[/QUOTE]
"שיט!אנחנו צריכים הרבה מזל כדי לנצח בקרב הזה" אני אומר בשקט "הראקרוס,שסע לילי על נוקטאול!ותזהר מהשאר,תשתדל להתחמק מההתקפות של כולם!" אני צורח מעל לקול להבי המסוק.
-----
עוד מעט שבת,תצטרכו להמשיך בלעדיי עד יום שלישי...
[b]כולם[/b]
הפוקימונים שלכם מתכוננים לתקוף את פוקימוני האוייב, כשלפתע קרן על של פירו פוגעת בהם, ואז אנדרסן עם הפירו שלו טסים לעבר פוקימוני האוייב ותוקף אותם. הרקרוס טס אל נוקטאול, ופוגע בו עם שיסוע לילי. סטאראפטור תוקף עם כנפיו את שאר הציפורים. ממפוטו מגיב במכת כנף על סטאראפטור. סוובלו תוקף בזעם דרקון את הרקרוס. לאחר מכן אנדרסן מבצע עוד תמרון ותוקף את השאר עם מהירות על, ובסוף התמרון הוא זורק רימון על המסוק. דלת מסוק האוייב נפתחת, ומשם עומד איש בבגדים בצבע חום עם כובע חום ומשקפי שמש, שיורה משהו מזר על הרימון, והוא מתפוצץ מרחוק. בינתיים ג'פרי יוצא מהמעבדה.
"איפה אתם?!" תוהה ג'פרי בזעם, דרך מכשיר הקשר.
"אתם! הורידו סולם לג'פרי!" אומר לכם השוטר, בזמן שאתם מבחינים שהמסוק האוייב יורד למטה, וממנו מישהו מציא מכונת ירייה קונבנציונאלית לחלוטין ומתחיל לירת על פרופסור רוזנשיין. רונזשיין בבהלה נכנס שוב למעבדה כדי להסתתר.
[quote=LordAbizi;989034][B]כולם[/B]
הפוקימונים שלכם מתכוננים לתקוף את פוקימוני האוייב, כשלפתע קרן על של פירו פוגעת בהם, ואז אנדרסן עם הפירו שלו טסים לעבר פוקימוני האוייב ותוקף אותם. הרקרוס טס אל נוקטאול, ופוגע בו עם שיסוע לילי. סטאראפטור תוקף עם כנפיו את שאר הציפורים. ממפוטו מגיב במכת כנף על סטאראפטור. סוובלו תוקף בזעם דרקון את הרקרוס. לאחר מכן אנדרסן מבצע עוד תמרון ותוקף את השאר עם מהירות על, ובסוף התמרון הוא זורק רימון על המסוק. דלת מסוק האוייב נפתחת, ומשם עומד איש בבגדים בצבע חום עם כובע חום ומשקפי שמש, שיורה משהו מזר על הרימון, והוא מתפוצץ מרחוק. בינתיים ג'פרי יוצא מהמעבדה.
"איפה אתם?!" תוהה ג'פרי בזעם, דרך מכשיר הקשר.
"אתם! הורידו סולם לג'פרי!" אומר לכם השוטר, בזמן שאתם מבחינים שהמסוק האוייב יורד למטה, וממנו מישהו מציא מכונת ירייה קונבנציונאלית לחלוטין ומתחיל לירת על פרופסור רוזנשיין. רונזשיין בבהלה נכנס שוב למעבדה כדי להסתתר.[/quote]
אני מוריד סולם לפרופסור