-
אני עוצר את Tsubasa(ששכחתי את שמו במשחק) מלהוריד את הסולם.
"מה יעזור לו סולם עכשיו?תסתכלו על הסיטואציה במקום לעשות דברים מוזרים שכאלה!" אני אומר לו ולשני(מכיוון שאני לא יודע מי מהם הוא Tsubasa,אני גם לא יודע מי השני)
"צא הראקרוס!תשתמש בשסע לילי על מכונת היריה,ותזהר שלא להיפגע ממנה או מכל דבר אחר שינסה לפגוע בך!" אני מצווה על הראקרוס.
-----
איזה מתקפות יש להראקרוס?אתה יכול לעדכן לו את המתקפות?
-
[b]כולם[/b]
תמיר - להרקרוס יש כל מתקפה פיזית (כלומר, באמת פיזית, ולא פיזית לפי הקטגוריה במשחקים) העולה על רוחך, ואולי קרן איתות או משהו.
"לא! צריך להוריד לו סולם. הפרופסור יהיה מאובטח אך ורק במסוק שלנו. תן לנו לטפל במסוק שלהם ובמכונת הירייה. כעת, שמישהו מכם יוריד סולם!" אומר השוטר. הרקרוס מנסה להגיע אל עבר המכונה יחד עם סטאראפטור של לי, אך פוקמוני האוייב מפריעים. אנדרסן מנסה להתערב, אך זה לא ממש עוזר. שוטר מהמסוק שלכם מוציא גם הוא מכונת ירייה ומנסה לפגוע במסוק האוייב. המסוק השני מתחמק, ושולח עד מטח של כדורים לכיון המעבדה. מסוק האוייב נע לכיוון המעבדה ומנסה להתמקם מעליה...
-
[QUOTE=LordAbizi;993394][b]כולם[/b]
תמיר - להרקרוס יש כל מתקפה פיזית (כלומר, באמת פיזית, ולא פיזית לפי הקטגוריה במשחקים) העולה על רוחך, ואולי קרן איתות או משהו.
"לא! צריך להוריד לו סולם. הפרופסור יהיה מאובטח אך ורק במסוק שלנו. תן לנו לטפל במסוק שלהם ובמכונת הירייה. כעת, שמישהו מכם יוריד סולם!" אומר השוטר. הרקרוס מנסה להגיע אל עבר המכונה יחד עם סטאראפטור של לי, אך פוקמוני האוייב מפריעים. אנדרסן מנסה להתערב, אך זה לא ממש עוזר. שוטר מהמסוק שלכם מוציא גם הוא מכונת ירייה ומנסה לפגוע במסוק האוייב. המסוק השני מתחמק, ושולח עד מטח של כדורים לכיון המעבדה. מסוק האוייב נע לכיוון המעבדה ומנסה להתמקם מעליה...[/QUOTE]
אני אומר לסטארםטור"תקוף את מסוק האויב בכנף ברזל"
-
[QUOTE=LordAbizi;993394][b]כולם[/b]
"לא! צריך להוריד לו סולם. הפרופסור יהיה מאובטח אך ורק במסוק שלנו. תן לנו לטפל במסוק שלהם ובמכונת הירייה. כעת, שמישהו מכם יוריד סולם!" אומר השוטר. הרקרוס מנסה להגיע אל עבר המכונה יחד עם סטאראפטור של לי, אך פוקמוני האוייב מפריעים. אנדרסן מנסה להתערב, אך זה לא ממש עוזר. שוטר מהמסוק שלכם מוציא גם הוא מכונת ירייה ומנסה לפגוע במסוק האוייב. המסוק השני מתחמק, ושולח עד מטח של כדורים לכיון המעבדה. מסוק האוייב נע לכיוון המעבדה ומנסה להתמקם מעליה...[/QUOTE]
"הראקרוס תנסה להשתמש בקרן איתות ואז שבירת לבנה על מכונת הירייה,ואם הפוקימונים חוסמים אותך תתקוף אותם במקום!"
"איך לעזאזל אתה רוצה שנוריד לו סולם והוא יעלה כשהוא כמו ברווז במטווח?" אני שואל את השוטר בכעס
-
[QUOTE=LordAbizi;989034][b]כולם[/b]
הפוקימונים שלכם מתכוננים לתקוף את פוקימוני האוייב, כשלפתע קרן על של פירו פוגעת בהם, ואז אנדרסן עם הפירו שלו טסים לעבר פוקימוני האוייב ותוקף אותם. הרקרוס טס אל נוקטאול, ופוגע בו עם שיסוע לילי. סטאראפטור תוקף עם כנפיו את שאר הציפורים. ממפוטו מגיב במכת כנף על סטאראפטור. סוובלו תוקף בזעם דרקון את הרקרוס. לאחר מכן אנדרסן מבצע עוד תמרון ותוקף את השאר עם מהירות על, ובסוף התמרון הוא זורק רימון על המסוק. דלת מסוק האוייב נפתחת, ומשם עומד איש בבגדים בצבע חום עם כובע חום ומשקפי שמש, שיורה משהו מזר על הרימון, והוא מתפוצץ מרחוק. בינתיים ג'פרי יוצא מהמעבדה.
"איפה אתם?!" תוהה ג'פרי בזעם, דרך מכשיר הקשר.
"אתם! הורידו סולם לג'פרי!" אומר לכם השוטר, בזמן שאתם מבחינים שהמסוק האוייב יורד למטה, וממנו מישהו מציא מכונת ירייה קונבנציונאלית לחלוטין ומתחיל לירת על פרופסור רוזנשיין. רונזשיין בבהלה נכנס שוב למעבדה כדי להסתתר.[/QUOTE]
אני אברח משם ואצפה למה שקורה...
-
תומר
אתה בתוך מסוק. לברוח מכאן פירושו התאבדות. האם ברצונך להמשיך?
[b]כולם[/b]
"בשם היקום! תן לנו לטפל בזה! תעשה מה שמבקשים ממך!" עונה ל[i]ראיין[/i] השוטר. הרקרוס מנסה לתקוף את המסוק האוייב, אך סוובלו נכנס באמצע עם זעם דרקון ועוצר אותו. סטאראפטור מנסה הגיע למסוק, אך נוקטאול וממפוטו עוצרים אותו. אנדרסן מנסה להתקרב למסוק אך יורים עליו והוא בורח. מסוק צוות ניילא התמקם כרגע ממעל למעבדה.
"זה הזמן עכשיו! תורידו את הסולם, ואנחנו נספק חיפוי לג'פרי, [b]עכשיו[/b]!!!" אומר השוטר שנעמד ליד מכונת הירייה של הסמוק שלכם.
-
[QUOTE=LordAbizi;995354]תומר
[b]כולם[/b]
"בשם היקום! תן לנו לטפל בזה! תעשה מה שמבקשים ממך!" עונה ל[i]ראיין[/i] השוטר. הרקרוס מנסה לתקוף את המסוק האוייב, אך סוובלו נכנס באמצע עם זעם דרקון ועוצר אותו. סטאראפטור מנסה הגיע למסוק, אך נוקטאול וממפוטו עוצרים אותו. אנדרסן מנסה להתקרב למסוק אך יורים עליו והוא בורח. מסוק צוות ניילא התמקם כרגע ממעל למעבדה.
"זה הזמן עכשיו! תורידו את הסולם, ואנחנו נספק חיפוי לג'פרי, [b]עכשיו[/b]!!!" אומר השוטר שנעמד ליד מכונת הירייה של הסמוק שלכם.[/QUOTE]
מוריד סולם לפרופסור
-
[QUOTE=LordAbizi;995354]תומר
[/QUOTE]
אני לא רוצה להמשיך...
-
[QUOTE=LordAbizi;995354]
[b]כולם[/b]
"זה הזמן עכשיו! תורידו את הסולם, ואנחנו נספק חיפוי לג'פרי, [b]עכשיו[/b]!!!" אומר השוטר שנעמד ליד מכונת הירייה של הסמוק שלכם.[/QUOTE]
'אנשים כאן מאבדים את השפיות שלהם...' אני חושב לעצי ביאוש,בעודי אומר "בסדר,בסדר" ועוזר לגלגל את הסולם החוצה
"אתם צריכים עזרה בלחפות עליו?" אני שואל את השוטר
אם הוא עונה לי כן,אני מצווה על הראקרוס "הראקרוס,תעזור לפרופסור לעלות בבטחה למסוק,תשתמש בקרן איתות על כל מי ומה שינסה לתקוף אותו!"
אם הוא עונה לי לא,אני מצווה על הראקרוס:"הראקרוס,תשתמש בקרן איתות על המסוק או על הפוקימונים,תשתדל להפיל אותם!"
-----
אני השחקן היחידי היחידי כאן או מה?
אף אחד לא עושה כאן שום דבר!
-
תומר
אז מה אתה כן עושה?! אל תגיב תגובות משונות וחסרות כל תוכן כמו זאתי.
[b]כולם[/b]
אתם מגלגלים סולם לפרופסור מטה. לפתע אתם מבחינים שמהמסוק שלהם נופל משהו על המעבדה.
"לא, אין צורך לעזור." עונ השוטר ל[i]ראיין[/i] אחד השוטרים פונה לפרופסור:
"פרופסור, רוץ לסולם, עכשיו!"
מהדלת רץ הפרופסור אל הסולם, קופץ ותופס אותו, ובאותו הזמן שוטר אחד מתחיל לירת עם מכונת הירייה למסוק שלהם. המסוק שלהם עולה למעלה, ואז פתאום יש פיצוץ. מסתבר שמה שהם הפילו על המעבדה היה מטען נפץ. בינתיים שוטר אחד קשור וובאפט לחבל ומפיל אותו מהמסוק שלכם, כדי שיוכל להגן על איתו על הפרופסור. הפוקימונים ממשיכים להיאבק בפוקימוני המסוק השני, ולפתע נוקטאול פשוט נעלם משם.
"קדימה, עזרו לפרופסור ותמשכו את הסולם!" אומר לכם אחד השוטרים.
-
[QUOTE=LordAbizi;995881]תומר
[/QUOTE]
אני אלך אל המעבדה אקח פוקדור,אוציא את הפוקימון ואעוף איתו עם המסוקים.
-
[b]כולם[/b]
אתם מגלגלים סולם לפרופסור מטה. לפתע אתם מבחינים שמהמסוק שלהם נופל משהו על המעבדה.
מהדלת רץ הפרופסור אל הסולם, קופץ ותופס אותו, ובאותו הזמן שוטר אחד מתחיל לירת עם מכונת הירייה למסוק שלהם. המסוק שלהם עולה למעלה, ואז פתאום יש פיצוץ. מסתבר שמה שהם הפילו על המעבדה היה מטען נפץ. בינתיים שוטר אחד קשור וובאפט לחבל ומפיל אותו מהמסוק שלכם, כדי שיוכל להגן על איתו על הפרופסור. הפוקימונים ממשיכים להיאבק בפוקימוני המסוק השני, ולפתע נוקטאול פשוט נעלם משם.
"קדימה, עזרו לפרופסור ותמשכו את הסולם!" אומר לכם אחד השוטרים.[/QUOTE]
מושך את הסולם בכוח ועוזר לפרופסור
-
[b]כולם[/b]
"קדימה, עזרו לפרופסור ותמשכו את הסולם!" אומר לכם אחד השוטרים.[/QUOTE]
"מישהו רואה את הנוקטאול הזה?אם לא ,יכול להיות שיש לנו בעיה" אני אומר בקול,ועוזר לפרופסור לעלות.
"הראקרוס,תחפש את נוקטאול מסביב למסוק,תזהר!אם אתה מוצא אותו,תשתמש עליו בקרן איתות!"
-
תומר
בבקשה... פשוט... די. אתה בכלל קורא את התגובות במשחק הזה? אתה בתוך מסוק, המעבדה פוצצה, המגירה היא בכלל בתוך המסוק. אם אתה מגיב עוד תגובה אחת המעידה על בורות, אני אאלץ להוציא אותך מהמשחק. אם אתה לא מבין משהו בנוגע לסיטואציה, פנה אליי בפרטי ואני אסביר לך. אבל בבקשה, אל תגיב תגובות דביליות כאלו!
[b]כולם[/b]
אתם עוזרים לפרופסור למשוך.
"לפי מה שאני ראיתי, נוקטאול פשוט נעלם. לדעתי הוא לא חשוב כרגע ועדיף למקד כח אש על המסוק שלהם" עונה ל[i]ראיין [/i]אחד השוטרים.
כעבור זמן מה, אתם מעלים אותו למסוק.
"ברוכים הבאים לסיפון, פרופסור רוזנשיין." אומר אחד השוטרים. "אוקיי כולם, הפרופסור כאן. מקדו כוחות על המסוק והפוקימונים שלהם!"
הרקרוס של [i]ראיין[/i] מסתובב זמן מה אך לא מוצא דבר. בינתיים חילופי יריות מתבצעות בין המסוק שלכם למסוק שלהם.
"ציפור גדולה, כאן נשר 0. הראדר שלי קולט עוד משהו מתקרב, אך הוא רחוק מדי כדי לקבל זיהוי." נשמע הקול של אנדרסן במכשיר הקשר.
"קיבלנו נשר 0. שמור על זהירות" עונה שוטר אחד במסוק.
-
[QUOTE=LordAbizi;998109]
[b]כולם[/b]
אתם עוזרים לפרופסור למשוך.
"לפי מה שאני ראיתי, נוקטאול פשוט נעלם. לדעתי הוא לא חשוב כרגע ועדיף למקד כח אש על המסוק שלהם" עונה ל[i]ראיין [/i]אחד השוטרים.
כעבור זמן מה, אתם מעלים אותו למסוק.
"ברוכים הבאים לסיפון, פרופסור רוזנשיין." אומר אחד השוטרים. "אוקיי כולם, הפרופסור כאן. מקדו כוחות על המסוק והפוקימונים שלהם!"
הרקרוס של [i]ראיין[/i] מסתובב זמן מה אך לא מוצא דבר. בינתיים חילופי יריות מתבצעות בין המסוק שלכם למסוק שלהם.
"ציפור גדולה, כאן נשר 0. הראדר שלי קולט עוד משהו מתקרב, אך הוא רחוק מדי כדי לקבל זיהוי." נשמע הקול של אנדרסן במכשיר הקשר.
"קיבלנו נשר 0. שמור על זהירות" עונה שוטר אחד במסוק.[/QUOTE]
אני אומר לסטארפטור"לך תבדוק מה זה"