-
[QUOTE=LordAbizi;998109]
[b]כולם[/b]
אתם עוזרים לפרופסור למשוך.
"לפי מה שאני ראיתי, נוקטאול פשוט נעלם. לדעתי הוא לא חשוב כרגע ועדיף למקד כח אש על המסוק שלהם" עונה ל[i]ראיין [/i]אחד השוטרים.
כעבור זמן מה, אתם מעלים אותו למסוק.
"ברוכים הבאים לסיפון, פרופסור רוזנשיין." אומר אחד השוטרים. "אוקיי כולם, הפרופסור כאן. מקדו כוחות על המסוק והפוקימונים שלהם!"
הרקרוס של [i]ראיין[/i] מסתובב זמן מה אך לא מוצא דבר. בינתיים חילופי יריות מתבצעות בין המסוק שלכם למסוק שלהם.
"ציפור גדולה, כאן נשר 0. הראדר שלי קולט עוד משהו מתקרב, אך הוא רחוק מדי כדי לקבל זיהוי." נשמע הקול של אנדרסן במכשיר הקשר.
"קיבלנו נשר 0. שמור על זהירות" עונה שוטר אחד במסוק.[/QUOTE]
"הראקרוס" אני קורא לו "תשאר קרוב למסוק,כך שאם הדבר הזה יעקוף את סטרפטור,תעצור אותו מיד!"
"פרופסור,אתה בסדר?" אני שואל אותו
-
כולם
סטאראפטור מתחיל להתרחק מהמסוק, וביתיים הרקרוס ממשיך להיאבק עם פוקימוני המסוק השני. בינתיים המסוקים מחליפים אש... ולפתע המסוק שלכם נפגע.
"נשר 0! נפגענו! אנחנו צריכים לנחות! אני חוזר, נפגענו ואנחנו צריכים לנחות! חפה עלינו!" אומר אחד השוטרים לאנדרסן.
"קיבלתי ציפור גדולה!" נשמע הקול של אנדרסן במכשיר.
"כולם, החזיקו חזק בגוף המסוק!" אומר אחד השוטרים, כשאתם רואים את אנדרסן מופיע קרוב למסוק ויורה על המסוק השני.
-
[QUOTE=LordAbizi;998875]כולם
סטאראפטור מתחיל להתרחק מהמסוק, וביתיים הרקרוס ממשיך להיאבק עם פוקימוני המסוק השני. בינתיים המסוקים מחליפים אש... ולפתע המסוק שלכם נפגע.
"נשר 0! נפגענו! אנחנו צריכים לנחות! אני חוזר, נפגענו ואנחנו צריכים לנחות! חפה עלינו!" אומר אחד השוטרים לאנדרסן.
"כולם, החזיקו חזק בגוף המסוק!" אומר אחד השוטרים, כשאתם רואים את אנדרסן מופיע קרוב למסוק ויורה על המסוק השני.[/QUOTE]
מחזיק חזק בגוף המסוק
-
[QUOTE=LordAbizi;998875]כולם
"כולם, החזיקו חזק בגוף המסוק!" אומר אחד השוטרים, כשאתם רואים את אנדרסן מופיע קרוב למסוק ויורה על המסוק השני.[/QUOTE]
בלית משהו יותר טוב לעשות,אני מחזיק בגוף המסוק בכל כוחי.
-
[b]כולם[/b]
בזמן שאתם מחזיקים היטב בגוף המסוק והטייס מנסה להשתלט עליו, לפתע מופיעים שלושה וויזינגים, אחד מהם נאבק בסטאראפטור של [i]לי[/i]. הוויזינגים עושים מסך עשן שמסתיר אותכם מהמסוק השני. אתם שומעים קול במכשיר הקשר:
"הו לא חוצנים, אתם לא מנצחים את הסיבוב הזה!"
בתגובה, נשמע קול מהמסוק השני:
"אוי לא, פרעוניטים", ולאחר מכן אתם רואים שהפוקימונים של המסוק השני נעלמים, ואת האנשים שעומדים קרוב לחוץ המסוק מתפוצצים, ולאחר מכן המסוק שלהם מתחיל להסתחרר, והוא מתרסק על הריסות המעבדה. המסוק שלכם נוחת בשלום.
"הזדהו!" אומר אחד השוטרים במכשיר הקשר.
"בשמחה, אבל אז הייתם עוצרים אותנו. אתםלא במצב לרדוף אחרי אף אחד, אז בינתיים נלך" נשמע הקול במכשיר הקשר. אתם רואים מסוק מתקרב, ואז הוויזינגים מוחזרים לפוכדורים מהמסוק ההוא, והוא מתרחק.
-
[QUOTE=LordAbizi;1001056][b]כולם[/b]
בזמן שאתם מחזיקים היטב בגוף המסוק והטייס מנסה להשתלט עליו, לפתע מופיעים שלושה וויזינגים, אחד מהם נאבק בסטאראפטור של [i]לי[/i]. הוויזינגים עושים מסך עשן שמסתיר אותכם מהמסוק השני. אתם שומעים קול במכשיר הקשר:
"אוי לא, פרעוניטים", ולאחר מכן אתם רואים שהפוקימונים של המסוק השני נעלמים, ואת האנשים שעומדים קרוב לחוץ המסוק מתפוצצים, ולאחר מכן המסוק שלהם מתחיל להסתחרר, והוא מתרסק על הריסות המעבדה. המסוק שלכם נוחת בשלום.
"בשמחה, אבל אז הייתם עוצרים אותנו. אתםלא במצב לרדוף אחרי אף אחד, אז בינתיים נלך" נשמע הקול במכשיר הקשר. אתם רואים מסוק מתקרב, ואז הוויזינגים מוחזרים לפוכדורים מהמסוק ההוא, והוא מתרחק.[/QUOTE]
אני שואל את סארפטור"אתה בסדר?" אני אומר למפקד"מה עושים עכשיו?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1001056][b]כולם[/b]
"בשמחה, אבל אז הייתם עוצרים אותנו. אתםלא במצב לרדוף אחרי אף אחד, אז בינתיים נלך" נשמע הקול במכשיר הקשר. אתם רואים מסוק מתקרב, ואז הוויזינגים מוחזרים לפוכדורים מהמסוק ההוא, והוא מתרחק.[/QUOTE]
אני מחזיר את הראקרוס לפוכדור,ומסתכל איפה אנדרסן,ושהכל בסדר איתו,ועם כולם.
לאחר מכן ניא מחכה לתשובה על השאלה של לי למפקד.
-
[b]כולם[/b]
"כן, אני בסדר" עונה הפרופסור ל[i]לי[/i]. לאחר מכן נוחת לידכם אנדרסן.
"עבודה טובה כולם. אין נפגעים בנפש. והתוקפים שלנו הושמדו. עם זאת המעבדה של פרופסור רוזנשיין נהרסה"
"אל תדאג, זו בדיוק הסיבה שנכנסתי לשם ברגע האחרון. הפעלתי את מערכת ההגנה של מרתף המעבדה. המרתף זה החלק הכי חשוב. בו שמור העיקר, כולל אותו דבר שהם חיפשו. אם במקרה הם הרסו את שכבת המיגון, אז מנגנון ההשמדה העצמית היה אמור להפעיל עצמו. בואו איתי למעבדה ותעזרו לי לפנות את הכניסה למרתף" אומר לכולם פרופסור רוזנשיין, ומתחיל ללכת למעבדה. אנדרסן, השוטרים, ועוזרי המחקר מתחילים ללכת אחריו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1002083][b]כולם[/b]
"עבודה טובה כולם. אין נפגעים בנפש. והתוקפים שלנו הושמדו. עם זאת המעבדה של פרופסור רוזנשיין נהרסה"
"אל תדאג, זו בדיוק הסיבה שנכנסתי לשם ברגע האחרון. הפעלתי את מערכת ההגנה של מרתף המעבדה. המרתף זה החלק הכי חשוב. בו שמור העיקר, כולל אותו דבר שהם חיפשו. אם במקרה הם הרסו את שכבת המיגון, אז מנגנון ההשמדה העצמית היה אמור להפעיל עצמו. בואו איתי למעבדה ותעזרו לי לפנות את הכניסה למרתף" אומר לכולם פרופסור רוזנשיין, ומתחיל ללכת למעבדה. אנדרסן, השוטרים, ועוזרי המחקר מתחילים ללכת אחריו.[/QUOTE]
אני מתחיל לעזור לפרופסור לפנות את המרתף
-
"אל תדאג, זו בדיוק הסיבה שנכנסתי לשם ברגע האחרון. הפעלתי את מערכת ההגנה של מרתף המעבדה. המרתף זה החלק הכי חשוב. בו שמור העיקר, כולל אותו דבר שהם חיפשו. אם במקרה הם הרסו את שכבת המיגון, אז מנגנון ההשמדה העצמית היה אמור להפעיל עצמו. בואו איתי למעבדה ותעזרו לי לפנות את הכניסה למרתף" אומר לכולם פרופסור רוזנשיין, ומתחיל ללכת למעבדה. אנדרסן, השוטרים, ועוזרי המחקר מתחילים ללכת אחריו.[/QUOTE]
אני אלך עם כולם לפנות את הכניסה למרתף
-
אני גם אלך לעזור,ואשאל בדרך את אנדרסן:"אלה היו אותם אנשים שתקפו אותנו במכון?"
-
[b]כולם[/b]
אתם מתחילים לפנות קצת את ההריסות. בינתיים אנדרסן אומר ל[i]ראיין[/i].
"אני יכול להיות כמעט בטוח שכן. כדי לקבל אימות, אני אקח את השאריות שלהם אליי", בזמן שהוא מכניס כל מיני חלקים מהיצורים שהיו במסוק העוין לתוך תיק/שקית. לבסוף אתם מפנים את ההריסות, ואתם מגיעים לרצפת פלדה. הפרופסור מרים מכסה חבוי, ואז יש שם לוח עם קוד. הוא מקיש את הקוד, ונפתח מעבר למטה. הוא מתחיל לרדת, וקורא לכם לבוא אחריו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1002114][b]כולם[/b]
"אני יכול להיות כמעט בטוח שכן. כדי לקבל אימות, אני אקח את השאריות שלהם אליי", בזמן שהוא מכניס כל מיני חלקים מהיצורים שהיו במסוק העוין לתוך תיק/שקית. לבסוף אתם מפנים את ההריסות, ואתם מגיעים לרצפת פלדה. הפרופסור מרים מכסה חבוי, ואז יש שם לוח עם קוד. הוא מקיש את הקוד, ונפתח מעבר למטה. הוא מתחיל לרדת, וקורא לכם לבוא אחריו.[/QUOTE]
אני עוקב אחרי הפרופסור
-
[QUOTE=LordAbizi;1002114][b]כולם[/b]
"אני יכול להיות כמעט בטוח שכן. כדי לקבל אימות, אני אקח את השאריות שלהם אליי", בזמן שהוא מכניס כל מיני חלקים מהיצורים שהיו במסוק העוין לתוך תיק/שקית. לבסוף אתם מפנים את ההריסות, ואתם מגיעים לרצפת פלדה. הפרופסור מרים מכסה חבוי, ואז יש שם לוח עם קוד. הוא מקיש את הקוד, ונפתח מעבר למטה. הוא מתחיל לרדת, וקורא לכם לבוא אחריו.[/QUOTE]
אני אבוא עם הפרופסור לאן שהוא הולך.
-
[b]כולם[/b]
אתם יורדים מטה, והפרופסור מדליק את האור. אתם מגיעים למקום שיש בו הרבה מחשבים ומכונות מוזרות שפועלות, ועל המדף הרבה פוקימונים.
"זהו, המרתף שלי. כאן הדברים החשובים ביותר נמצאים. למשל, אם אתם מאחסנים אצלי פוקימון, אני הוא נמצא כאן. כל פוקימון שבוחרים כהתחלתי משוגר מכאן. מחשבים בהם שמורים הקודים הכי חשובים. הכל כאן. בנוסף לזה, יש לי גם כמה ביצים כאן, שאיכשהו קשורות לזה שאני פרופסור. בכל מקרה, עכשיו אני יותר לא אצטרך אליהן. אז אתם רשאים לקחת מכאן ביצה אחת, אם תרצו." אומר לכם הפרופסור. בינתיים הוא לוקח מכשיר מוזר ולובש אותו. "עליי להסתתר כעת. אין אני יודע מה הם עוד ירצו לעשות לי, אז מעתה אני אהיה בתחפושת פיקאצ'ו. הטלפון הנייד והטלפון של המעבדה פועלים כרגיל. אם כן, שימרו על קשר, והיזהרו."
[b]הערה:[/b] אם אתם לוקחים ביצה, שלחו לי בהודעה פרטית 10 פוקימונים בצורת מקור מהתחום שאני מכיר, שהם אפשרויות לביצה שלכם. אין חשיבות לסדר כתיבת הפוקמונים.
מפה התעדכנה, ראו את העיר זרנטל.