-
[B][COLOR="Green"]שון
תום מגיש לך את תג האדמה.הוא אומר לך"הנה תג האדמה זה אומר שניצחת במכון האדמה שלי.כול הכבוד לך בהצלחה בהבסת שאר המכונים שיש לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]דניס
אתה מוציא לקרב את באגון שלך.אנה מוציאה מהפוכדור שלה בידריל.באגון מתחיל לפחד מהבידריל של אנה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' תוקף במתקפת פתע שחל חםירה על פאצ'יריסו.פאצ'יריסו לא מצליח להתחמר מהמתקפה של טראפינץ' ונפגע קשה.טראפינץ' יוצר סופת חול שגורמת לפאצ'יריסו לא לראות כלום ולא לתקוף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרו משתמש בחפירה ומצכין חורים בזירה וכך גם מתחמק מהקרב הצמוד של סטארפטוןר.לאחר שסיים.מונפרו משתמש בלהביור על אחד החורים.וללפתע מכל החורים יוצאים להביורים.סטארפטור לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה מאוד.סטארפטור משתמש באס אוירי על מונפרו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר באלבאזור
באלבאזור רץ וחובט בסטריו.סטריו נפגע מהמכה של באלבאזור.סטריו משתמש באקדח מים קטן על באלבאזור שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]יגאל
ספיל מתחמק מהאבנים החדות של ספיל.ספיל משתמש באקדח מים על רידון.רידון לא מצליח להתחמק מאקדח המים של ספיל.ונפגע קשה אך עדין יכול להמשיך בקרב.סטיבן אומר לרידון"רידון תשתמש בבלהביור על ספיל"רידון יורה להביור על ספיל
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצחבקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוז המים וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;795807][B][COLOR="Green"]שון
תום מגיש לך את תג האדמה.הוא אומר לך"הנה תג האדמה זה אומר שניצחת במכון האדמה שלי.כול הכבוד לך בהצלחה בהבסת שאר המכונים שיש לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]דניס
אתה מוציא לקרב את באגון שלך.אנה מוציאה מהפוכדור שלה בידריל.באגון מתחיל לפחד מהבידריל של אנה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
טראפינץ' תוקף במתקפת פתע שחל חםירה על פאצ'יריסו.פאצ'יריסו לא מצליח להתחמר מהמתקפה של טראפינץ' ונפגע קשה.טראפינץ' יוצר סופת חול שגורמת לפאצ'יריסו לא לראות כלום ולא לתקוף[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרו משתמש בחפירה ומצכין חורים בזירה וכך גם מתחמק מהקרב הצמוד של סטארפטוןר.לאחר שסיים.מונפרו משתמש בלהביור על אחד החורים.וללפתע מכל החורים יוצאים להביורים.סטארפטור לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה מאוד.סטארפטור משתמש באס אוירי על מונפרו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר באלבאזור
באלבאזור רץ וחובט בסטריו.סטריו נפגע מהמכה של באלבאזור.סטריו משתמש באקדח מים קטן על באלבאזור שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]יגאל
ספיל מתחמק מהאבנים החדות של ספיל.ספיל משתמש באקדח מים על רידון.רידון לא מצליח להתחמק מאקדח המים של ספיל.ונפגע קשה אך עדין יכול להמשיך בקרב.סטיבן אומר לרידון"רידון תשתמש בבלהביור על ספיל"רידון יורה להביור על ספיל
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצחבקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוז המים וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לתקוף את הלהביור באקדח מים
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמש באקדח מים על הלהביור של רידון.האקדח המים מביס את הלהביור ויוצר אדים בזירת הקרב.רידון משתמש במהירות בכדור חשמל ואהדים מסתירים תמתקפה.ספיל לא מזה מאיןם בא המתקפה של רידון[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;795824][B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמש באקדח מים על הלהביור של רידון.האקדח המים מביס את הלהביור ויוצר אדים בזירת הקרב.רידון משתמש במהירות בכדור חשמל ואהדים מסתירים תמתקפה.ספיל לא מזה מאיןם בא המתקפה של רידון[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לא לזוז ולתת למתקפה לפגוע בך ואחר כך תתקוף את רידון בפעימת מים
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל לא מתחמק מכדור החשמל של רידון.הכדור החשמל פוגע בספיל קשות.ספיל נפגע קשה מאוד.ספיל משתמש בפעימת מים על רידון.רידון לא מצליח להתחמק מפעימת המים של ספיל ונפגע קשה.ריידון משתמש בפטיש יד על ספיל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;795830][B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל לא מתחמק מכדור החשמל של רידון.הכדור החשמל פוגע בספיל קשות.ספיל נפגע קשה מאוד.ספיל משתמש בפעימת מים על רידון.רידון לא מצליח להתחמק מפעימת המים של ספיל ונפגע קשה.ריידון משתמש בפטיש יד על ספיל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל להקפיא את הרצפה בעזרת קרן קרח ואחר תתקוף את פטיש יד בחבטת גוף
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמש בקרן קרח על הזירה.הזירה הופכת לזירת קרח.ספיל קופץ לאויר ואז משתמש בחבטת גוף על רידון.רידון לא מספיק להגיב ונפגע קשה מהבטת גוף של ספיל.סטיהבן אומר לרידון"ציפורן צל עכשיו"רידון משתמש בציפורן צל על ספיל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;795836][B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמש בקרן קרח על הזירה.הזירה הופכת לזירת קרח.ספיל קופץ לאויר ואז משתמש בחבטת גוף על רידון.רידון לא מספיק להגיב ונפגע קשה מהבטת גוף של ספיל.סטיהבן אומר לרידון"ציפורן צל עכשיו"רידון משתמש בציפורן צל על ספיל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל להחליק על הקרח וככה לתהיתחמק מציפורן הצל ואחרי זה אני אומר לספיל לתקוף את רידון באקדח מים
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל מחליק על הקרח ומתחמק מציפורן הצל של רידון.ספיל תוקף באקדח מים חזק את רידון.רידון לא מצליח להתחמק מאקדח המים של ספיל ומובס בקרב.רידון מתעף על זירת הקרח . 1 0 לך.סטיבן מחזיר את רידון לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;795846][B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל מחליק על הקרח ומתחמק מציפורן הצל של רידון.ספיל תוקף באקדח מים חזק את רידון.רידון לא מצליח להתחמק מאקדח המים של ספיל ומובס בקרב.רידון מתעף על זירת הקרח . 1 0 לך.סטיבן מחזיר את רידון לפוכדור שלו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לעצמי סוף סוף הקרב הזה נגמר
ואחרי זה אני שואל את סטיבן מי הפוקימון הבא שלו
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
סזטיבן אומר לך"אתה תראה בעוד רגע.צא מגנזון לקרב"סטיבן מוציא מהפוכדור שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/462.png[/IMG]מגנזון עצום מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;795857][B][COLOR="Red"]יגאל
סזטיבן אומר לך"אתה תראה בעוד רגע.צא מגנזון לקרב"סטיבן מוציא מהפוכדור שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/462.png[/IMG]מגנזון עצום מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את ספיל ומוציא את טורטרה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
מגנזון תוקף במכת ברק את ספיל.אתה לא מצליח להחזיר בזמן את ספיל לפוכדור שלו.ספיל נפגע מהמברק ומובס בקרב.1 1תיקו.אתה מחזיר לפוכדור את ספיל ומוציא את טורטרה.סטיבן אומר למגנזון"כדור ג'ירו"מגנזון משתמש בכדור ג'ירו על טורטרה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;795865][B][COLOR="Red"]יגאל
מגנזון תוקף במכת ברק את ספיל.אתה לא מצליח להחזיר בזמן את ספיל לפוכדור שלו.ספיל נפגע מהמברק ומובס בקרב.1 1תיקו.אתה מחזיר לפוכדור את ספיל ומוציא את טורטרה.סטיבן אומר למגנזון"כדור ג'ירו"מגנזון משתמש בכדור ג'ירו על טורטרה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטורטרה לתקוף את כדור הג'ירו בכדור אנרגיה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
טורטרה משתמש בכדור אנרגיה על הכדור הג'ירו.שני המתקפות מתנגשות ושני הפוקימונים נפגעים.סטיבן אומר למגנזון"הגנת ברזל"מגנזון משתמש בהגנת ברזל והגנה שלו עולה[/COLOR][/B]