-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 1 2009, 10:29 PM
[b] ארתור-
אתה זורק את הפוכדור אך כטרפי מעיף אותו עם הזנב וממשיך בדרכו [/b][/quote]
"טרטוויג פיג'י צאו" ואוציא אותם "טרטוויג ופיג'י קדימה תשתמשו על קטרפי בבלימה שתחסל אותו בשיא הכוח"
-
לורן-
"צא סלמנס" אומר אחד השוטרים ויוצא מתוך הפוכדור סלמנס-[img]http://i44.tinypic.com/1qhlcl.png[/img] בגודל לא רגיל. "ניב אש" אומר השוטר, סלמנס משתמש בניב אש חזק כל כך שגומר את ארון במכה אחת. "אתה בטוח שברצונכך להיתעסק עם המשטרה?" שואל השוטר
ארתור-
פידג'י וטרטוויג מתקדמים אליו בבלימה עצבנית ופתאום כטרפי נרדם ונשכב על הקרקע-פידג'י וטרטוויג מתנגשים בעץ ונפגעים
-
[quote][b]לורן-
"צא סלמנס" אומר אחד השוטרים ויוצא מתוך הפוכדור סלמנס- בגודל לא רגיל. "ניב אש" אומר השוטר, סלמנס משתמש בניב אש חזק כל כך שגומר את ארון במכה אחת. "אתה בטוח שברצונכך להיתעסק עם המשטרה?" שואל השוטר[/b][/quote]"כן" אני צועק בזעם "צא ספירו תסנוור אותו עם ליזר ועם הזוהר שלך!! ואז לך מאחוריו ובלימה"
-
[b]
עומר-
"איזה פוקימונים יש לך?" שואל השוטר
[/b][/quote]
"רק גסטלי וטורציק'"
-
לורן-
ספירוו בא מאחורה והשוטר צועק "זנב ברזל סלמנס" וסלמנס מחסל את ספירוו בזנב ברזל אחד. "עוד פוקימונים?" שואל השוטר
עומר-
"אכן נאמר שלבחור שאנו מחפשים יהיה פוקימון מסוג רוח" אומר השוטר למכשיר הקשר
-
[quote][b]לורן-
ספירוו בא מאחורה והשוטר צועק "זנב ברזל סלמנס" וסלמנס מחסל את ספירוו בזנב ברזל אחד. "עוד פוקימונים?" שואל השוטר[/b][/quote]"מה קורה פה???" אני צורח ונדחף בכוח לעבר ורידיאן
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 1 2009, 10:46 PM
[b] עומר-
"אכן נאמר שלבחור שאנו מחפשים יהיה פוקימון מסוג רוח" אומר השוטר למכשיר הקשר [/b][/quote]
"מחפשים אותי? למה?" אני שואל בפליאה
-
לןרן-
השוטרים תופסים אותך ושמים עליך אזיקים, "אתה בא איתנו שרץ" אחד מהם אומר
עומר-
"לא אמרנו שזה אתה" אומר השוטר "כדי לא ליצור בעיות תוכל לבוא איתנו בלי להיתנגד?"
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 1 2009, 10:50 PM
[b]
עומר-
"לא אמרנו שזה אתה" אומר השוטר "כדי לא ליצור בעיות תוכל לבוא איתנו בלי להיתנגד?" [/b][/quote]
"אני מניח, אפשר רק לדעת במה מדובר?"
-
[quote][b]לןרן-
השוטרים תופסים אותך ושמים עליך אזיקים, "אתה בא איתנו שרץ" אחד מהם אומר[/b][/quote]טוב אני מחכה :)
-
עומר-
"תבוא איתנו והכול ייסתדר" אומר השוטר. אתה בא איתו והוא לוקח אותך לחדר ומתחיל לשאול:
"ספר לי על עצמך עומר"
לורן-
השוטר לוקח אותך לחדר קטן ושואל "מי שלח אותך?"
-
[quote][b]לורן-
השוטר לוקח אותך לחדר קטן ושואל "מי שלח אותך?"
[/b][/quote]אני מופתע. "אני רק עכשיו יצאתי למסע הפוקימונים שלי. אף אחד לא שלח אותי..."
-
[b] לון-
תקרא לשילוב שריטת מים
--------------------------
טוטודייל משתמש בשריטת מים על גולדאק אך זה לא משפיע ממש, "חיתוך גולדאק" אומר גרין. גולדאק פוגע בטוטודייל בחיתוך עצבני במיוחד [/b][/quote]
"טוטודייל, אתה בסדר?" אני שואל "כן? יופי. עכשיו, תמקד את כל הכוח שלך בציפורניים שלך... מיקדת את כל הכוח? תשתמש בסריטה עוצמתית!"
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 2 2009, 06:46 AM
[b] עומר-
"תבוא איתנו והכול ייסתדר" אומר השוטר. אתה בא איתו והוא לוקח אותך לחדר ומתחיל לשאול:
"ספר לי על עצמך עומר"
[/b][/quote]
"קודם תגיד לי על מה מדובר" אני אומר ברוגז.
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 1 2009, 10:39 PM
[b] ארתור-
פידג'י וטרטוויג מתקדמים אליו בבלימה עצבנית ופתאום כטרפי נרדם ונשכב על הקרקע-פידג'י וטרטוויג מתנגשים בעץ ונפגעים [/b][/quote]
"צא פוקדור" אצעק ואזרוק פוקדור על קטרפי "ופיג'י וטרטוויג חיזרו" אומר ואחזיר אותם