-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 27 2009, 11:05 AM
[b] [color=green]ארתור-[/color]
הבועות מצליחות שוב ובזמן הדחיפה בלספרווט משתמש בעלי תער שוב. הפעם גולדין מוכנה ולכן מצליחה להתחמק ולפגוע עם דחיפה. בלספרווט נראה חלש. [/b][/quote]
"יפה מאוד גולדים עכשיו תגמרי את זה עם בועות ואקדח מים" אומר לגולדין
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 27 2009, 03:02 PM
[b] [color=blue]עומר-[/color]
אתה רואה ספירו [IMG]http://www.dragonflycave.com/emsprites/021spearow.png[/IMG [/b][/quote]
אני מתעלם ומחפש פוקימון אחר.
-
[b]
[color=yellow]ירין-[/color]
החשיבה יפה אבל הביצוע לא מצליח. סנקרן לא מהר מספיק בשביל לעשות את זה אבל סנקרן משתמש בעלי תער, טדיאורסה משתמש בשריטות כדי להרוס את עלי התער. סנקרן מצליח לזרוע את זרעי שאיבת החיים על טדיאורסה. עוברים חיים מטדיאורסה לסנקרן.
[/b][/quote]
"סנקרן שוב עלי טער ואז תנסה להשתמש בהצלפת גפן כדי להחזיק אותו שלא יברח ותסובב אותו באוויר ועוד עלי תער!" אני אומר בביטחון
-
[b] [color=purple]ג'ייד-[/color]
סופת החול מצפה את החדר באדמה מה שגורם לכך שהצ'ינצ'אויים לא יוכלו לחשמל. טרפינץ' נושך את השמאלי בזמן שקטרפי עוטף את הימני בחוטי משי וכשהוא מסיים הוא משתמש בדחיפה על הימני. הצ'יצ'או השמאלי משחרר את הימני ושני הצ'ינצ'אויים בורחים. "הם עוד יחזרו." אומרת הזקנה. הזקן מסתכל עלייך ואמר "הטורבינה בחוץ מייצרת חשמל בשבילנו וכל הזמן הצ'ינצ'אויים באים לפה וגונבים לנו את החשמל. לפחות הברחת אותם הפעם. המון תודה לך!" נשמע קול גדול מחוץ לבית. אתם יוצאים מהבית ורואים שהטורבינה נפלה ומתחתיה תקוע צ'ינצ'או אחד. [/b][/quote]
"חייבים למשוך אותו החוצה! צאו אזומריל וגרולייט, תנסו להרים את הטורבינה בזמן שקאטרפי תשתמש בחוטי משי בשביל למשוך אותו החוצה, טארפינץ' תעזור לו!" ואני בעצמי עוזרת להרים את הטורבינה
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 27 2009, 11:05 AM
[b] [color=orange]כריס-[/color]
פנפי פוגע בונונט ישירות. ונונט משתמש בגז רעיל אבל הגלגול של פנפי ממשיך ומפזר את הגז. פנפי פוגע בונונט שוב עם הגלגול. ונונט התעלף. המאמן מוציא גוולייט [img]http://www.dragonflycave.com/rssprites/058growlithe.png[/img].
[/b][/quote]
"אוקיי פנפי, השתמש בגילגול! אחרי זה תנסה להשתמש בסופת חול!" אני צועק אל עבר פנפי.
-
[quote][b]kretorrbwly
לורן-
"בסדר." הוא אומר ומוציא הורסי [/b][/quote]אני מוציא את סטריו
-
[color=green]ארתור-[/color]
בלספרווט מעולפת
[color=blue]עומר-[/color]
אתה מוצא סייטר [img]http://www.dragonflycave.com/emsprites/123scyther.png[/img]
סנקרן משתמש בעלי תער ששוב נהרסים עם השריטות של טדיאורסה. סנקרן נראה חושש להשתמש בהצלפת גפן אבל הבטחון שלך נותן לו אמונה והוא מצליח. הוא תופס את טדיאורסה ופוגע בו ישירות עם עלי תער. טדיאורסה מעולף.
[color=purple]ג'ייד-[/color]
הטורבינה מאוד כבדה וקשה לכם מאוד להרים אותה. פתאום שני הזקנים באים ועוזרים לך ואחריהם גם חבורה של 4 צ'ינצ'אויים באים לעזור להרים את הטורבינה. הטורבינה כבר חזרה למקום אבל יש חשש שתיפול שוב. קטרפי משתמש בחוטי המשי שלו כדי לוודא שהטורבינה תשאר במקום. אחרי זה הוא לא מפסיק ומשתמש בחוטי המשי על עצמו. מזל טוב! קטרפי התפתח למטפוד [img]http://www.dragonflycave.com/dpsprites/011metapod.png[/img] ולמד הקשחה. הצ'ינצ'אויים מסתכלים על הזקנים ועלייך ונראים מודים לכם מאוד. "אני חושב שהם לא יבואו שוב לגנוב מאיתנו חשמל." אומר הזקן. זוג הזקנים חוזרים לבית והצ'ינצ'אויים הולכים לדרכם. רק צ'ינצ'או אחד נשאר מאחור ונראה שרוצה קרב נגדך.
[color=orange]כריס-[/color]
גרולייט משתמש בחפירה וכך מתחמק המגלגול וסופת החול.
[color=gray]לורן-[/color]
הרוסי משתמש באקדח מים
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 28 2009, 11:43 AM
[b]
גרולייט משתמש בחפירה וכך מתחמק המגלגול וסופת החול.
[/b][/quote]
"פנפי, המשך קפןץ לתוך הבור שגולייט חפר והשתמש בגילגול!" אני אומר כשאני חושב על זה שלגרולייט אין לאן להתחמק מתחת לאדמה.
-
פנפי נכנס לתוך הבור עם גלגול ופוגע בגרולייט חזק. גרולייט יוצא מהבור וגם פנפי וגרולייט משתמש בלהביור.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 28 2009, 12:02 PM
פנפי נכנס לתוך הבור עם גלגול ופוגע בגרולייט חזק. גרולייט יוצא מהבור וגם פנפי וגרולייט משתמש בלהביור. [/b][/quote]
"פנפי, התגלגל אל עבר הלהביור והשתמש בסופת חול שוב!" אני קורא בעידוד
-
[b]
סנקרן משתמש בעלי תער ששוב נהרסים עם השריטות של טדיאורסה. סנקרן נראה חושש להשתמש בהצלפת גפן אבל הבטחון שלך נותן לו אמונה והוא מצליח. הוא תופס את טדיאורסה ופוגע בו ישירות עם עלי תער. טדיאורסה מעולף.
[/b][/quote]
"כל הכבוד! פוכדור צא!" אני אומר
-
[b] [color=blue]עומר-[/color]
אתה מוצא סייטר [img]http://www.dragonflycave.com/emsprites/123scyther.png[/img] גז רעיל ואז שאיבה!" [/b][/quote]
*עומר LIKES IT ^_^*
"טוב אודיש בוא ננסה קצת אותך(ד"א הוא בן או בת?)
-
הלהביור לא משפיע על פנפי בגלל הגלגול ופנפי פוגע בגרולייט ישירות. גרולייט מעולף. אתה המנצח!
תפסת טדיאורסה! רוצה לחפש פוקימונים בנחל או להמשיך לכיוון העיר הבאה?
[color=blue]עומר-[/color]
מה שבא לך ;)
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 28 2009, 02:01 PM
הלהביור לא משפיע על פנפי בגלל הגלגול ופנפי פוגע בגרולייט ישירות. גרולייט מעולף. אתה המנצח!
[/b][/quote]
"הידד!" אני צועק ומרים את פנפי בידיי.
אחרי זה אני מתקדם אל עבר המאמן שנלחמתי נגדו ומודה לו.
"זה היה קרב טוב" אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון היער, לחפש מקום מים בשביל לתפוס פוקימון מסוג מים.
-
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 28 2009, 02:01 PM
[b] [color=yellow]ירין-[/color]
תפסת טדיאורסה! רוצה לחפש פוקימונים בנחל או להמשיך לכיוון העיר הבאה?
[/b][/quote]
"אני ימשיך לעיר הבא!" אני אומר