[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 07:39 AM
[b] ליאו
פיג'י יוצא מהכדור ומכה בבדו עם הכנף שלו. בדו נפגע ומשתמש בדחיפה. [/b][/quote]
"פיג'י התחמק מזה והשתמש במכת כנף פעם נוספת ולאחר מכן תכה בו עם מכות כנף עד שתנצח!"
Printable View
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 07:39 AM
[b] ליאו
פיג'י יוצא מהכדור ומכה בבדו עם הכנף שלו. בדו נפגע ומשתמש בדחיפה. [/b][/quote]
"פיג'י התחמק מזה והשתמש במכת כנף פעם נוספת ולאחר מכן תכה בו עם מכות כנף עד שתנצח!"
ירין
"אתה נראה די בטוח בעצמך, אולי זה כי עדיין לא ראית את קלפייבל בפועלה" אומר פול מורפי, והוא מחייך "קלפייבל, מטרונום!!" קלפייבל מתחילה להזיז את האצבעות, בזמן שג'יגליפף קופץ, ואז כשג'יגליפף משתמש בבעיטה, קלפייבל מסיימת את המטרונום ומשתמשת בלהביור שפוגע שג'יגליפף. אני מניח ששאר התכנית שלך מתבססת על כך שמשהו כזה לא יקרה ('ואם הוא תופס אותך ') ולכן אני נותן לך לשקול מחדש את המהלכים שלך.
דודי
תתרכז*
---
שינקס מנסה, יש יותר ניצוצות, אך הם עדיין לא מספיק רציניים וזחקים כדי להתחבר למשהו אחד.
תמיר
אה, זה סוג של ש.ב. שלי.
--
הופיפ מנסה והוא יוצא גולת אנרגיה (לעומת כדור אנרגיה) שנשלחת אל הפוליוואג הזכר, ברגע שהנקבה רואה את זה היא קופצת למים (לא כדי להזעיק תגבורת) והזכר לא מספיק לברוח ונפגע. פוליוואג משתמש באקדח מים.
איקי
הצבט של קרבי פוגע באוידש. אודיש לאחר מכן משתמש בדחיפה ופוגע בקרבי.
ליאו
אני ממליץ לך לא להשתמש במונחים של 'עד ש' כי זה עלול להביא אותנו ללואה אינסופית.
--
פיג'י מתחמק, ונפגע ממכת הכנף, ואז כשפיג'י מנסה לפגוע בו שוב, הוא מתחמק. בדו פולט אבקה סגולה מהפרח שעל ראשו.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 03:02 PM
[b] ירין
"אתה נראה די בטוח בעצמך, אולי זה כי עדיין לא ראית את קלפייבל בפועלה" אומר פול מורפי, והוא מחייך "קלפייבל, מטרונום!!" קלפייבל מתחילה להזיז את האצבעות, בזמן שג'יגליפף קופץ, ואז כשג'יגליפף משתמש בבעיטה, קלפייבל מסיימת את המטרונום ומשתמשת בלהביור שפוגע שג'יגליפף. אני מניח ששאר התכנית שלך מתבססת על כך שמשהו כזה לא יקרה ('ואם הוא תופס אותך ') ולכן אני נותן לך לשקול מחדש את המהלכים שלך.
[/b][/quote]
"ג'יגי תמשיך לקפוץ אבל ברגע שהוא מתחיל לתקוף תתחמק ותעוף גבוה! וז שירה! ותזכור- אל תתן לו לבתא את המוטרום שוב!" אני אומר
[b]
דודי
תתרכז*
---
שינקס מנסה, יש יותר ניצוצות, אך הם עדיין לא מספיק רציניים וזחקים כדי להתחבר למשהו אחד.
[/b][/quote]
"עכשיו תוסיף כוח!"
[b] איקי
הצבט של קרבי פוגע באוידש. אודיש לאחר מכן משתמש בדחיפה ופוגע בקרבי.
[/b][/quote]
"קרבי השתמש בדחיפה בכל הכוח!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 04:02 PM
[b]
תמיר
אה, זה סוג של ש.ב. שלי.
--
הופיפ מנסה והוא יוצא גולת אנרגיה (לעומת כדור אנרגיה) שנשלחת אל הפוליוואג הזכר, ברגע שהנקבה רואה את זה היא קופצת למים (לא כדי להזעיק תגבורת) והזכר לא מספיק לברוח ונפגע. פוליוואג משתמש באקדח מים.
[/b][/quote]
*בחופש?*
----------------
"כל הכבוד הופיפ!תעלה לאוויר בעזרת משב רוח ותתחמק,ואז תשתמש בדחיפה!"
ירין
"קלפייבל, מרטונום!" אומר פול מורפי. ג'יגליפף מתחיל לקפוץ ,וקלפייבל מתחילה להזיז את האצבעות. ג'יגליפף מפרש את זה כתחילת התקפה, ולכן קופץ ממש גבוה, ולאחר מכן שר. קלפייבל מתחילה להזיז את האצבעות שלה לאט יותר, אבל היא עדיין עושה מטרונום.
דודי
שינקס מנסה, ונוצרים יותר ניצוצות, אך זה עדיין לא מתגבש לכדי ברק.
איקי
קרבי פוגע באודיש וכעת אודיש לא יכול להלחם יותר
תומר
חופש בבתי הספר, אבל אני בנוסף לתלמיד בית ספר גם תלמיד של האוניבריסטה הפתוחה! B)
--
הופיפ תופס משב רוח ועולה למעלה ואקדח המים מחטיא אותו. ולאחר מכן הופיפ מסתובב ומשתמש בדחיפה. פוליוואג נפגע, אבל הוא ממשיך במתקפת סטירה שפוגעת בהופיפ 3 פעמים.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 04:55 PM
[b] ירין
"קלפייבל, מרטונום!" אומר פול מורפי. ג'יגליפף מתחיל לקפוץ ,וקלפייבל מתחילה להזיז את האצבעות. ג'יגליפף מפרש את זה כתחילת התקפה, ולכן קופץ ממש גבוה, ולאחר מכן שר. קלפייבל מתחילה להזיז את האצבעות שלה לאט יותר, אבל היא עדיין עושה מטרונום.
דודי
איקי
קרבי פוגע באודיש וכעת אודיש לא יכול להלחם יותר
תומר
--
הופיפ תופס משב רוח ועולה למעלה ואקדח המים מחטיא אותו. ולאחר מכן הופיפ מסתובב ומשתמש בדחיפה. פוליוואג נפגע, אבל הוא ממשיך במתקפת סטירה שפוגעת בהופיפ 3 פעמים. [/b][/quote]
"כל הכבוד קרבי!" אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור. ממשיך בדרכי קצת ומחליט לעצור למנוחה וארוחת צהריים לכולם D:
[b]
דודי
[/b][/quote]
"שינקס תוסיף עוד אנגיה וכוח!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 05:55 PM
[b] תמיר
--
הופיפ תופס משב רוח ועולה למעלה ואקדח המים מחטיא אותו. ולאחר מכן הופיפ מסתובב ומשתמש בדחיפה. פוליוואג נפגע, אבל הוא ממשיך במתקפת סטירה שפוגעת בהופיפ 3 פעמים. [/b][/quote]
"כל הכבוד הופיפ!לפני שאתה מתרחק,תשתמש בכדור אנרגיה!!"
[b] ירין
[/b][/quote]
"ג'יגי תמשיך עם השירה ותתקוף במהירות בחבטת גוף! ןאז בבעיטה אווירית!" אני אומר
איקי
אתה מתקרב עוד קצת ואתה רואה את העיר מרוול בסוף השביל, האם תעדיף ללכת לעיר מרוול ושמה להמשיך עם התכנית שלך?
דודי
שינקס ממשיך לנסות, אך עדיין לא מצליח והוא מתחיל להתנשף מעייפות.
תמיר
אכן, אני לומד בכיתת מחוננים, ואני כבר בערך שנה לומד באוניברסיטה הפתוחה.
--
הופיפ משתמש בכדור אנרגיה (שעדיין יוצא קטן להחריד) ופוליוואג מתחמק לתוך המים. מתוך המים הוא יורה אקדח מים
ירין
אחרי חבטת גוף של קלפייבל הוא לא יכול להשתמש בבעיטה אווירית, כי חבטת גוף מוציאה את האוויר, ובעיטה אווירית דורשת ריחוף סתירה.
--
"קלפייבל עברי לאגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי
ג'יגליפף שר, ובינתיים קלפייבל טוענת את האגרוף הממקוד, ובזמן שג'יגליפף חובט בקלפייבל הוא מקבל את האגרוף הממוקד.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 05:23 PM
[b]
דודי
שינקס ממשיך לנסות, אך עדיין לא מצליח והוא מתחיל להתנשף מעייפות.
[/b][/quote]
"אני יודע מה תעסה תישתמש בטעינה ואז תנססה הישתמש במכת ברק
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 06:23 PM
[b]
תמיר
אכן, אני לומד בכיתת מחוננים, ואני כבר בערך שנה לומד באוניברסיטה הפתוחה.
--
הופיפ משתמש בכדור אנרגיה (שעדיין יוצא קטן להחריד) ופוליוואג מתחמק לתוך המים. מתוך המים הוא יורה אקדח מים [/b][/quote]
*גם אני לומד בכיתה כזו,וגם לי הציעו השנה ללמוד שם...
אבל לא הלכתי,כי זה מעמיס עלי יותר מידי....*
------------------------------------------------------------
"תתחמק באוויר,ותשתמש בכדור אנרגיה שוב!" אני פוקד עליו,למרות שאני יודע שזה לא יפגע בו
[b] ליאו
אני ממליץ לך לא להשתמש במונחים של 'עד ש' כי זה עלול להביא אותנו ללואה אינסופית.
--
פיג'י מתחמק, ונפגע ממכת הכנף, ואז כשפיג'י מנסה לפגוע בו שוב, הוא מתחמק. בדו פולט אבקה סגולה מהפרח שעל ראשו. [/b][/quote]
"פיג'י תנסה להשתמש במתקפת סופה כאשר תפנה את הכנפיים שלך במהירות אחורה וקדימה ולאחר מכן תפגע בבדו עם מכת כנף!"