-
[quote][b]
המשך כללי:
אתם מגיעים לפסגת הר X ורואים שם כל מיני ארקניין ופירוו. ובניהם חיילי גלקטיק שמעבידים אותם לבנות מין מקדש לפוקימון כלשהו. רומה מסתכל אחורה ורואה את גראודון ממשיך להלחם בנילי ובדייב. אתם מחליטים להסתתר מאנשי הגלקטיק כדי לדעת מה מזימת ושומעים מהבוס "כשהמקדש יהיה מוכן, נוכל סופסוף להביא הנה את הפוקימון האגדי הזה. איך אמרת קוראים לו מרס?" ואז אתם שומעים קול אישה האומר "אולי זהו מיוטו?" ואז הבוס אומר שוב "כן... מיוטו שלנו!". מה תעשו? אני מזכיר- שיתוף פעולה הכרחי, קחו את הזמן ותחשבו מה אתם עושים יחד
[/b][/quote]
אני אומר לחבורה אולי כדי שכולנו נלך לחפש פוקימונים חזקים על האי ואז נבוא כשלכולם יש מספר פוקימונים חזקים ונפרק להם תצורה,מה אתם אומרים??"אני אומר לחבורה
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 13 2009, 08:07 PM
[b]
[b]המשך כללי:
[color=gray]אתם מגיעים לפסגת הר X ורואים שם כל מיני ארקניין ופירוו. ובניהם חיילי גלקטיק שמעבידים אותם לבנות מין מקדש לפוקימון כלשהו. רומה מסתכל אחורה ורואה את גראודון ממשיך להלחם בנילי ובדייב. אתם מחליטים להסתתר מאנשי הגלקטיק כדי לדעת מה מזימת ושומעים מהבוס "כשהמקדש יהיה מוכן, נוכל סופסוף להביא הנה את הפוקימון האגדי הזה. איך אמרת קוראים לו מרס?" ואז אתם שומעים קול אישה האומר "אולי זהו מיוטו?" ואז הבוס אומר שוב "כן... מיוטו שלנו!". מה תעשו? אני מזכיר- שיתוף פעולה הכרחי, קחו את הזמן ותחשבו מה אתם עושים יחד. [/color][/b] [/b][/quote]
אני אגיב לרומה:
"לדעתי זה לא יותר מדי טוב, צריך לעשות הכל בהסוואה, הסחת דעת, כמו בספר של סאן-צו. יש לנו חיסרון אם נתקוף אותם ישר, אז עדיף לנסות אני יודע, להפתיע אותם. אולי נשלך את אחד או כמה מהפוקימונים שלנו שיעסיקו אותם, ואז אנחנו נלך או משהו, תכנית בכיוון הזה, שמישהו ימשיך לחשוב מכאן, או לפסול את זה"
-
[b] שימו לב:
תגיבו שוב להודעה ההיא... עוד לא הגעתם לפסגה יחד, ואתם לא נגד גראודון, אלא במסע טיפוס לפסגת הר X כדי להלחם בגלקטיק. HoundooM אין לך סקווילטרל...
תגובה חדשה:
[b]המשך כללי:
[color=gray]אתם מגיעים לפסגת הר X ורואים שם כל מיני ארקניין ופירוו. ובניהם חיילי גלקטיק שמעבידים אותם לבנות מין מקדש לפוקימון כלשהו. רומה מסתכל אחורה ורואה את גראודון ממשיך להלחם בנילי ובדייב. אתם מחליטים להסתתר מאנשי הגלקטיק כדי לדעת מה מזימת ושומעים מהבוס "כשהמקדש יהיה מוכן, נוכל סופסוף להביא הנה את הפוקימון האגדי הזה. איך אמרת קוראים לו מרס?" ואז אתם שומעים קול אישה האומר "אולי זהו מיוטו?" ואז הבוס אומר שוב "כן... מיוטו שלנו!". מה תעשו? אני מזכיר- שיתוף פעולה הכרחי, קחו את הזמן ותחשבו מה אתם עושים יחד. [/color][/b] [/b][/quote]
"כדאי שנעצור אותו מלבנות את המקדש הזה,עם המקדש לא יהיה בנוי אז הוא לא יוכל לזמן את מיוטו!"אני אומר בשקט כדי שהוא לא ישמע אותי,"צא מורקרו!,תתקונן להתקפה!"אני אומר בשקט,ומוציא את מורקרו.
-
[b] שימו לב:
תגיבו שוב להודעה ההיא... עוד לא הגעתם לפסגה יחד, ואתם לא נגד גראודון, אלא במסע טיפוס לפסגת הר X כדי להלחם בגלקטיק. HoundooM אין לך סקווילטרל...
תגובה חדשה:
[b]המשך כללי:
"אתם חושבים שאתם תוכלו להביס אותם?! ומי זה מיוטו?" אשאל
----------------
אני היחיד שלדמות שלו אין ידע אינסופי? :huh:
-
[b]murkrow[/b]
תנסה לשתף פעולה עם כולם... זה כל הקטע באיוונט!
[b]המשך כללי:
[color=darkred]רומה מציע תוכנית לתפיסת פוקימונים חזקים ואז להביס את צוות גלקטיק כך, אך מליפאן מתנגד ובעד הסחת דעת כמו בספרו של סאן צו. עידו מציע התקפה ישירה במצבם הנוכחי רק להריסת המקדש של מיוטו. קיט בנתיים נמצא קצת בחשש לגבי מיוטו. פתאום אתם שומעים פיצוץ מהמקום של גראודון, אתם רואים שמהמים מתחילה לצאת מערבולת ענקית שממנה יוצא לאחר מספר שניות הפוקימון הנדיר לוגיה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/249.png[/img] שמשתמש בנהימה אדירה. כל צוות גלקטיק מביט בלוגיה ובגראודון ודעתם כעת מוסחת עליהם. כעת שיתוף הפעולה נחוץ מאד, מה תעשו?[/color][/b]
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Sep 13 2009, 08:26 PM
[b] [b]murkrow[/b]
[b]המשך כללי:
[color=darkred]רומה מציע תוכנית לתפיסת פוקימונים חזקים ואז להביס את צוות גלקטיק כך, אך מליפאן מתנגד ובעד הסחת דעת כמו בספרו של סאן צו. עידו מציע התקפה ישירה במצבם הנוכחי רק להריסת המקדש של מיוטו. קיט בנתיים נמצא קצת בחשש לגבי מיוטו. פתאום אתם שומעים פיצוץ מהמקום של גראודון, אתם רואים שמהמים מתחילה לצאת מערבולת ענקית שממנה יוצא לאחר מספר שניות הפוקימון הנדיר לוגיה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/249.png[/img] שמשתמש בנהימה אדירה. כל צוות גלקטיק מביט בלוגיה ובגראודון ודעתם כעת מוסחת עליהם. כעת שיתוף הפעולה נחוץ מאד, מה תעשו?[/color][/b] [/b][/quote]
"בואו!" אני אומר להם ומתחיל לרוץ בשקט אך במהירות לתוך המקדש,מנסה לברר איזה מנגנון יזעיק לשם את מיוטו
-
[b] [b]המשך כללי:
[color=darkred]רומה מציע תוכנית לתפיסת פוקימונים חזקים ואז להביס את צוות גלקטיק כך, אך מליפאן מתנגד ובעד הסחת דעת כמו בספרו של סאן צו. עידו מציע התקפה ישירה במצבם הנוכחי רק להריסת המקדש של מיוטו. קיט בנתיים נמצא קצת בחשש לגבי מיוטו. פתאום אתם שומעים פיצוץ מהמקום של גראודון, אתם רואים שמהמים מתחילה לצאת מערבולת ענקית שממנה יוצא לאחר מספר שניות הפוקימון הנדיר לוגיה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/249.png[/img] שמשתמש בנהימה אדירה. כל צוות גלקטיק מביט בלוגיה ובגראודון ודעתם כעת מוסחת עליהם. כעת שיתוף הפעולה נחוץ מאד, מה תעשו?[/color][/b] [/b][/quote]
"עכשיו! אנחנו צריכים לתקוף אותם כעת, ולהרוס את מה שהם התחילו! הם יש בינינו הסכמה?" אני שואל ומכין את צ'ארמנדר בחוץ.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 13 2009, 08:29 PM
[b] "עכשיו! אנחנו צריכים לתקוף אותם כעת, ולהרוס את מה שהם התחילו! הם יש בינינו הסכמה?" אני שואל ומכין את צ'ארמנדר בחוץ. [/b][/quote]
"לא,אנחנו חייבים לגלות מה הם מכינים שם,חוץ מזה,אף אחד מהפוקמונים שלנו לא מרשים במיוחד" אגיד למליפאן
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Sep 13 2009, 08:30 PM
[b] "לא,אנחנו חייבים לגלות מה הם מכינים שם,חוץ מזה,אף אחד מהפוקמונים שלנו לא מרשים במיוחד" אגיד למליפאן [/b][/quote]
"אנחנו אבל לא נלחמים מול פוקימון, אלא נגד חלק של מקדש שקיים או לא, או חלקים של מקדש.... או משהו כזה. זה לא אמור להיות קשה יותר מדי..? או שאולי כן?" אני אענה לקיט
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 13 2009, 08:32 PM
[b] "אנחנו אבל לא נלחמים מול פוקימון, אלא נגד חלק של מקדש שקיים או לא, או חלקים של מקדש.... או משהו כזה. זה לא אמור להיות קשה יותר מדי..? או שאולי כן?" אני אענה לקיט [/b][/quote]
"אבל הם יתפסו אותנו,ויבנו אותו מחדש,זאת לא תועלת גדולה,נכון?" אגיד למליפאן
-
[b] [b]murkrow[/b]
[b]המשך כללי:
הגיעה הזמן ליתקוף כל מי שיש לו פוקימון שיודע סופת חול תגידו לו להישתמש בה גם אתה לרויטר,ואז תגידו לפוקימונים האחרים ליתקוף את המקדש"אני אומר לכולם
-
[b] שימו לב:
תגובה חדשה:
[b]המשך כללי:
אני מנסה לראות מה הם עושים שם
-
"אבל קיט, האם יכולה להיות לנו הזדמנות טובה יותר לתקוף אותם? הרי מתישהו נהיה חייבים לעשות את זה, ואולי כדאי להתחיל עכשיו. רומה, רעיון טוב, לצערי אין לי פוקימון כזה..."
-
הרשו לי להתערב רגע...
זהו לא המשך אלא סתם כמה משפטים בתור מנהל המשחק:
1. מותר להגיב כמה פעמים רק באיוונט.
2. כל הכבוד על שיתוף הפעולה בניכם, זה רק מגדיל את הסיכוי של כולכם לנצח באיוונט.
3. לאיוונט יש עוד מלא חלקים שלא הספקתם עדיין!
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 13 2009, 08:34 PM
[b] הגיעה הזמן ליתקוף כל מי שיש לו פוקימון שיודע סופת חול תגידו לו להישתמש בה גם אתה לרויטר,ואז תגידו לפוקימונים האחרים ליתקוף את המקדש"אני אומר לכולם [/b][/quote]
"אולי כדאי שנתקוף את מארס,עם הוא מפקד עליהם אז בלעדיו הם יאבדו את כל הסדר ויתבלגנו,וכך נוכל להביס אותם בקלות!"אני מציע.