[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Mar 13 2010, 07:29 PM
[b] חחח אתה צודק,אבל אני אקיא אותם עליך אם אתה רוצה XD [/b][/quote]
כבר אכלתי היום, תודה
Printable View
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Mar 13 2010, 07:29 PM
[b] חחח אתה צודק,אבל אני אקיא אותם עליך אם אתה רוצה XD [/b][/quote]
כבר אכלתי היום, תודה
מיאו,חבל שאתה לא רוצה להתחלק איתי במה שיש לי XD
לא בריא.
מה עם דיאבלו 3 אלכס? מחכה לזה?
כן מאוד מחכה לזה מיאו
אביעד בנוגע למה שאמרת בנושא בפורום משוב, אני שיניתי את הדרך, הבעיה שלי היא שיש אנשים שלא מוכנים לנסות ולראות את זה
אתה יודע משהו על דיאבלו 3??
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 13 2010, 07:38 PM
[b] אביעד בנוגע למה שאמרת בנושא בפורום משוב, אני שיניתי את הדרך, הבעיה שלי היא שיש אנשים שלא מוכנים לנסות ולראות את זה [/b][/quote]
אולי לא הייתי צריך להתערב בזה :( אתה מבין, אני מחלק את השהות שלי בפורום לשניים:
Abits-הכינוי הקודם שלי, בתחילת השנה, כשהצטרפתי לפורום. הפורום היה שונה לחלוטין. הכל היה מלא אנשים, והוא היה חי. רוב הזמן ביליתי בפרום חת"מ.
החלק השני הוא החלק של "הראשון מהסוף"- חזרתי אחרי בערך חודשיים וחצי של חוסר פעילות והייתי כל כך מבואס ממה שקרה בפורום... החלטתי להשקיע כמה שאני יכול בפורומים המתים, ולכן גם החלטתי לא להכנס בכלל לפורום חת"מ, שהוא היחיד שעוד יחסית פעיל... אז אולי אני לא בעמדה של לשפוט. אני פשוט כל כך מצטער שהפורום מת, כי כל כך אהבתי אותו כשהוא היה פעיל
אלכס- ממה שראיתי אני דוקא די מאוכזב.. זה נראה כמו WOW ממבט עילי
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Mar 13 2010, 07:43 PM
[b] אולי לא הייתי צריך להתערב בזה :( אתה מבין, אני מחלק את השהות שלי בפורום לשניים:
Abits-הכינוי הקודם שלי, בתחילת השנה, כשהצטרפתי לפורום. הפורום היה שונה לחלוטין. הכל היה מלא אנשים, והוא היה חי. רוב הזמן ביליתי בפרום חת"מ.
החלק השני הוא החלק של "הראשון מהסוף"- חזרתי אחרי בערך חודשיים וחצי של חוסר פעילות והייתי כל כך מבואס ממה שקרה בפורום... החלטתי להשקיע כמה שאני יכול בפורומים המתים, ולכן גם החלטתי לא להכנס בכלל לפורום חת"מ, שהוא היחיד שעוד יחסית פעיל... אז אולי אני לא בעמדה של לשפוט. אני פשוט כל כך מצטער שהפורום מת, כי כל כך אהבתי אותו כשהוא היה פעיל
אלכס- ממה שראיתי אני דוקא די מאוכזב.. זה נראה כמו WOW ממבט עילי [/b][/quote]
אתה לא היחיד שמצטער שהוא מת
אתה יודע מתי הוא יצא?
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 13 2010, 07:44 PM
[b] אתה לא היחיד שמצטער שהוא מת [/b][/quote]
ברור, אני בטוח שכולם מצטערים. אבל במקום לנסות לשנות את זה, אף אחד לא עושה כלום (אני יודע שאני מגזים, אבל העובדות מדברות בעד עצמן).
אלכס- אם אתה מכיר את בליזארד, אתה יודע שכל תאריכי היציאה שלהם זהים-"כשהוא יהיה מוכן".
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Mar 13 2010, 07:46 PM
[b] ברור, אני בטוח שכולם מצטערים. אבל במקום לנסות לשנות את זה, אף אחד לא עושה כלום (אני יודע שאני מגזים, אבל העובדות מדברות בעד עצמן).
אלכס- אם אתה מכיר את בליזארד, אתה יודע שכל תאריכי היציאה שלהם זהים-"כשהוא יהיה מוכן". [/b][/quote]
יש מי שמנסה לשנות את זה, אבל אין מספיק, וגם מי שמנסה לא באמת מסוגל לעשות משהו
סטיב פרש?!
[quote][i]Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד[/i]@Mar 13 2010, 05:52 PM
[b] סטיב פרש?! [/b][/quote]
כנראה, וזה מעצבן אותי
מעצבים טובים בפורום מתחילים ללכת.
[quote][i]Originally posted by Konoha Shinobi[/i]@Mar 13 2010, 07:48 PM
[b] יש מי שמנסה לשנות את זה, אבל אין מספיק, וגם מי שמנסה לא באמת מסוגל לעשות משהו [/b][/quote]
בקשר לזה, אני מקווה שעוד מעט נראה..