-
[quote=Wolf Team Kiker;618984]גם אני עניתי 22 כששאלו אותי את השאלה הזאת,בכלל לא חושבים על הכיוון של התשובה...
זאת שאלה מהאיטרנט.[/quote]
נו בסדר, אין שום דרך שאתה אמור להעלות על הכיוון של התשובה. זה כמו "מה הסיכוי למצוא דינוזאור בדיזינגוף?
50-50 או שכן או שלא"
-
מתי תפסיקו לדבר על המטמתיקה הזה?
-
Im not gonna miss out on the good stuff, the grass is much greener with us on it ;)
[YOUTUBE]PhHdL14BVNo[/YOUTUBE]
-
[quote=chimcharboy;618987]מתי תפסיקו לדבר על המטמתיקה הזה?[/quote]
אתה רוצה שנעבור למתמטיקה פרקטלית? כי בזה אין לי מספק ידע חוששני. אולי אתה תלמד אותי?
-
טוב,אין לי כוח לחידות עכשיו כבר לילה אז הלכתי לראות קצת סטאנד אפ של אורי חזקיה ביוטיוב :)
-
-
[quote=chimcharboy;618991]תחליפו נושא בכלל[/quote]
אתה יכול לברוח אבל אתה לא יכול להתחמק. במוקדם או במאוחר תבין שהמתמטיקה נמצאית בכל מקום ואין מנוס ממנה, ובשלב הזה כבר תבין שהמתמטיקה היא אמת ללא ספק וודאות ללא שגיאה (פרט כמובן למשפט אי השלמות של גדל).
אשמח לראות אותך בשורות צבא המתמטיקאים שילחמו נגד הרשע הצרפתי ויצילו את העולם, אני [B]Άρχιμήδης[/B]
-
-
[quote=הראשון מהסוף;618996].. מתמטיקה 3>[/quote]
רק בגישה הזו נוכל לנצח את החושך ולהאיר את העולם, ולהביא אמת ושלום לכל אלה שהצרפתיות אינה שוכנת בקרבם.
-
[quote=LordAbizi;618997]רק בגישה הזו נוכל לנצח את החושך ולהאיר את העולם, ולהביא אמת ושלום לכל אלה שהצרפתיות אינה שוכנת בקרבם.[/quote]
יש לי חברה צרפתיה
-
[quote=LordAbizi;618995]אתה יכול לברוח אבל אתה לא יכול להתחמק. במוקדם או במאוחר תבין שהמתמטיקה נמצאית בכל מקום ואין מנוס ממנה, ובשלב הזה כבר תבין שהמתמטיקה היא אמת ללא ספק וודאות ללא שגיאה (פרט כמובן למשפט אי השלמות של גדל).
אשמח לראות אותך בשורות צבא המתמטיקאים שילחמו נגד הרשע הצרפתי ויצילו את העולם, אני [B]Άρχιμήδης[/B][/quote]
אתה מפחיד אותי אני לא רוצה שמתמטיקה יהיה בכל מקום זה מפחיד יהיה לי סיוטים בגללך
-
מר. מהסוף שלום,
זה עוד לא אומר כלום, למילה צרפתי כשאני משתמש בה יש משמעות אחרת מהמשמעות המקובלת. אני צריך לחקור אותה כדי לדעת.
מר. chimcharboy שלום,
חבל שאתה בוחר לראות כך את הדברים. כדי להיות חבר של המתמטיקה עליך להסיר פחד ממנה. עליך להשתחרר מחוסר האמונה, ולראות שהדבר אפשרי. במוקדמם ובמאוחר תעשה כך, אני בטוח.
-
[quote=LordAbizi;619002]מר. מהסוף שלום,
זה עוד לא אומר כלום, למילה צרפתי כשאני משתמש בה יש משמעות אחרת מהמשמעות המקובלת. אני צריך לחקור אותה כדי לדעת.
מר. chimcharboy שלום,
חבל שאתה בוחר לראות כך את הדברים. כדי להיות חבר של המתמטיקה עליך להסיר פחד ממנה. עליך להשתחרר מחוסר האמונה, ולראות שהדבר אפשרי. במוקדמם ובמאוחר תעשה כך, אני בטוח.[/quote]
אתה לא מבין איך אני לא סובל מתמטיקה הציון הכי גבוה שלי במבחן זה 86
אני לא יודע למה אבל פשוט יש לי אנטי למתמטיקה
-
[quote=chimcharboy;619003]אתה לא מבין איך אני לא סובל מתמטיקה הציון הכי גבוה שלי במבחן זה 86
אני לא יודע למה אבל פשוט יש לי אנטי למתמטיקה[/quote]
מתמטיקה זה לא עניין של ציונים. זה עניין של אמונה וחשיבה רציונלית. עליך להשתחרר מחוסר האמונה ולהאמין שזה אפשרי. רק ככה ננצח.
בנימה אופטימית זו אפרד ואפליג לסירקוזה הרחוקה.
-
טוב עזוב אותי זה יותר מידי מתמטיקה ליום אחד