-
[QUOTE=PO ZON;692690][CENTER][FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen][B]אני מזכיר לכם שמחר יתקיים גם מרתון, הוא יתחיל מוקדם ויסתיים מוקדם, מחר המרתון מ5 עד 10, אשמח אם תהיו[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[B]יגאל[/B]
[B]פאר תוקף בלהביור ומגנמייט תוקף במכת ברק, המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ חזק בזירה, "קדימה מגנמייט חסל את התוקי הזה ברעם עכשיו!!" צעק קרוק שנראה עצבני.[/B]
[B]PokeStyle[/B]
[B]סם מוציא את גלייגר שלו שתוקף בגיליוטינה שגורעת את כל החוטים שמחזיקים את הארגזים, והפוקימונים שלך עוזרים, אתה רץ במהירות והנוודים מנסים לעצור אותך אבל הפוקימונים שלהם תוקפים אותם, אתה מתקרב לכלוב של גבייט אבל לפתע יורד במדרגות של הדוכן המפקד של הנוודים, הוא נראה עצבני, לפתע הוא שולף מאסטרבול וזורק אותו, מן המסטרבול יוצא ארודקטייל מפלצתי, אתה נראה המום מפוקימון שנכחד לפני שנים רבות.[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer54.png[/IMG][URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_4h_142.png"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/31/Spr_4h_142.png[/IMG][/URL]
[B]Tiger[/B]
[B]אתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים, אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע למרכז הפוקימונים המאמן שראיתה מקודם שהתחבא ליד העץ, איפה שהצוות F נעלם, הוא גם מרפא את הפוקימונים שלו, לפתע הוא נועץ בך מבט, "זה אתה, המאמן שמצא את חלק הפאזל הראשון, אתה יודע שזה מסוכן שאתה מחזיק אותו, צוות שלם נעלם בגללו" אמר המאמן שניראה קצת עצבני.[/B][/QUOTE]
בצהוריים או בערב
-------------------
אני אומר לפאר תתחמק ואז תתקוף בניקור
-
[b]יגאל[/b]
[b]מתחיל ב5 אחרי הצהריים ונגמר ב10 בלילה.[/b]
[b]--------------------------------------[/b]
[b]פאר מצליח לחמוק, מגנמייט תוקף בבום על קולי שוב ומצליח לפגוע בפאר.[/b]
-
[QUOTE=PO ZON;692713][b]יגאל[/b]
[b]מתחיל ב5 אחרי הצהריים ונגמר ב10 בלילה.[/b]
[b]--------------------------------------[/b]
[b]פאר מצליח לחמוק, מגנמייט תוקף בבום על קולי שוב ומצליח לפגוע בפאר.[/b][/QUOTE]
בסדר
------------------------
אני אומר לפאר להיתקרב למגנמייט כמה שהוא יכול ואז לתקוף אותו בלהביור עוצמתי
-
[QUOTE=PO ZON;692690]
[B]Tiger[/B]
[B]אתה הולך לרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים, אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע למרכז הפוקימונים המאמן שראיתה מקודם שהתחבא ליד העץ, איפה שהצוות F נעלם, הוא גם מרפא את הפוקימונים שלו, לפתע הוא נועץ בך מבט, "זה אתה, המאמן שמצא את חלק הפאזל הראשון, אתה יודע שזה מסוכן שאתה מחזיק אותו, צוות שלם נעלם בגללו" אמר המאמן שניראה קצת עצבני.[/B][/QUOTE]
"אני אסתכן" אני אומר לו.
"מה אתה עשית שם בכלל?"
-
[quote=PO ZON;692690][CENTER][FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen][B]אני מזכיר לכם שמחר יתקיים גם מרתון, הוא יתחיל מוקדם ויסתיים מוקדם, מחר המרתון מ5 עד 10, אשמח אם תהיו[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[B]PokeStyle[/B]
[B]סם מוציא את גלייגר שלו שתוקף בגיליוטינה שגורעת את כל החוטים שמחזיקים את הארגזים, והפוקימונים שלך עוזרים, אתה רץ במהירות והנוודים מנסים לעצור אותך אבל הפוקימונים שלהם תוקפים אותם, אתה מתקרב לכלוב של גבייט אבל לפתע יורד במדרגות של הדוכן המפקד של הנוודים, הוא נראה עצבני, לפתע הוא שולף מאסטרבול וזורק אותו, מן המסטרבול יוצא ארודקטייל מפלצתי, אתה נראה המום מפוקימון שנכחד לפני שנים רבות.[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer54.png[/IMG][URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_4h_142.png"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/31/Spr_4h_142.png[/IMG][/URL]
[B].[/B][/quote]
"מה! מאיפה השגת את הארודקטייל הזה?"
'זה לא נראה טוב' אחשוב בדאגה 'כנראה אני יהיה חייב להלחם נגדו'
"מווסק קדימה תשתמש בעלי תער צא!"
-
[B]יגאל[/B]
[B]פאר עף במהירות אל מגנמייט ומנסה לתקרב עליו וברגע שהוא קרוב עליו הוא תוקף בלהביור, אבל הוא לא מצליח, אנרגיית הלהט שלו נגמרה מרוב השימוש במתקפות להביור והוא צריך להשתמש במתקפות אחרות, במגנמייט מנצל את הקרבה בין השניים ותוקף ברעם שפוגע בפאר ומפיל אותו על ריצפת הזירה.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]"אני הלכתי לעזור לפרופסור, ולנסות לעצור את צוות F, אני באגודה נגד צוות F שהקים הפרופסור, רק שתדע שזה מסוכן שהחלק אצלך , ברגע שצוות F יראו שהחלק זז הם יבנו שהוא אצל משהו, אני הייתי נותן את החלק לפרופסור, כי הוא אמר שהוא ישמיד את החלקים, כי ברגע שלצוות F יהיו את כל החלקים הם ישחררו את האגדיים שהרסו את מחוז קוזמו לפני מליון שנה" אמר המאמן.[/B]
[B]PokeStyle[/B]
[B]"ארודקטייל תקוף במכת כנף ואז בניב אש" אמר מנהיג נוודי האדמה, מווסק תקף בעלי תער וארודקייטל במכת כנף שבעזרתה הוא העיף חזקה על מווסק את עלי תער, מווסק נראה מבוהל, לפתע ארודקטייל התחיל לעוף לכיוונו של מווסק, מווסק נסה לחמוק אבל הוא נתקע באחת משלוליות הבוץ שנוצרו בזירת הדוכן שהיה מלא בוץ, ארודקטייל תפס את מווסק ותקף אותו בניב אש, מווסק נפגע חזק מאוד.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;694469][B]יגאל[/B]
[B]פאר עף במהירות אל מגנמייט ומנסה לתקרב עליו וברגע שהוא קרוב עליו הוא תוקף בלהביור, אבל הוא לא מצליח, אנרגיית הלהט שלו נגמרה מרוב השימוש במתקפות להביור והוא צריך להשתמש במתקפות אחרות, במגנמייט מנצל את הקרבה בין השניים ותוקף ברעם שפוגע בפאר ומפיל אותו על ריצפת הזירה.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]"אני הלכתי לעזור לפרופסור, ולנסות לעצור את צוות F, אני באגודה נגד צוות F שהקים הפרופסור, רק שתדע שזה מסוכן שהחלק אצלך , ברגע שצוות F יראו שהחלק זז הם יבנו שהוא אצל משהו, אני הייתי נותן את החלק לפרופסור, כי הוא אמר שהוא ישמיד את החלקים, כי ברגע שלצוות F יהיו את כל החלקים הם ישחררו את האגדיים שהרסו את מחוז קוזמו לפני מליון שנה" אמר המאמן.[/B]
[B]PokeStyle[/B]
[B]"ארודקטייל תקוף במכת כנף ואז בניב אש" אמר מנהיג נוודי האדמה, מווסק תקף בעלי תער וארודקייטל במכת כנף שבעזרתה הוא העיף חזקה על מווסק את עלי תער, מווסק נראה מבוהל, לפתע ארודקטייל התחיל לעוף לכיוונו של מווסק, מווסק נסה לחמוק אבל הוא נתקע באחת משלוליות הבוץ שנוצרו בזירת הדוכן שהיה מלא בוץ, ארודקטייל תפס את מווסק ותקף אותו בניב אש, מווסק נפגע חזק מאוד.[/B][/QUOTE]
אני מחזיר את פאר ומוציא את פאנפי ואומר לו לתקוף בחפיפה ואז במכה תחתית
-
[B]יגאל[/B]
[B]פאנפי יוצא מהפוקדור, הוא תוקף בחפירה, מגנמייט לא יודע לאן פאנפי נעלם, לפתע פאנפי יוצא מן האדמה ותוקף את מגנמייט במכה תחתית, מגנמייט נפגע חזק ונופל על האדמה, מגנמייט לא יכול להלחם יותר, קרוק מחזיר את מגנמייט לפוקדור, וזורק פוקדור אחר ממנו יוצא פוקימון דמוי בטריה "פלאטריי חסל את הפאנפי הזה בציפורן מתכת" אמר קרוק שניראה עצבני.[/B]
[IMG]http://img687.imageshack.us/img687/2430/30923294.png[/IMG]
-
[QUOTE=PO ZON;694508][B]יגאל[/B]
[B]פאנפי יוצא מהפוקדור, הוא תוקף בחפירה, מגנמייט לא יודע לאן פאנפי נעלם, לפתע פאנפי יוצא מן האדמה ותוקף את מגנמייט במכה תחתית, מגנמייט נפגע חזק ונופל על האדמה, מגנמייט לא יכול להלחם יותר, קרוק מחזיר את מגנמייט לפוקדור, וזורק פוקדור אחר ממנו יוצא פוקימון דמוי בטריה "פלאטריי חסל את הפאנפי הזה בציפורן מתכת" אמר קרוק שניראה עצבני.[/B]
[IMG]http://img687.imageshack.us/img687/2430/30923294.png[/IMG][/QUOTE]
אני אומר לפאנפי לישתמש בחפירה ואז בגילגול
-
[b]יגאל[/b]
[b]פאנפי תוקף בחפירה, פלאטריי עומד ולא זז, לפתע פאנפי יוצא מאחורי פלאטריי שמסתובב במהירות, פאנפי תוקף בגילגול ועף ובגילגול לכיוונו של פלאטריי שתוקף בציפורן מתכת שוגעת בפאנפי ומעיפה אותו על קיר המכון שנמצא מאחרויך, פאנפי מחוסל, ואתה יכול להשתמש רק בפאר שאיבד את אנרגיית הלהט שלו.[/b]
-
[QUOTE=PO ZON;694553][b]יגאל[/b]
[b]פאנפי תוקף בחפירה, פלאטריי עומד ולא זז, לפתע פאנפי יוצא מאחורי פלאטריי שמסתובב במהירות, פאנפי תוקף בגילגול ועף ובגילגול לכיוונו של פלאטריי שתוקף בציפורן מתכת שוגעת בפאנפי ומעיפה אותו על קיר המכון שנמצא מאחרויך, פאנפי מחוסל, ואתה יכול להשתמש רק בפאר שאיבד את אנרגיית הלהט שלו.[/b][/QUOTE]
אני מחזיר את פאנפי ומוציא את פאר ואומר לו לתקוף בסופה
-
[b]יגאל[/b]
[b]פאר תוקף בסופה, אבל פלאטריי חומק, לפתע פלאטריי יוצא כדור אנרגיה מוזר בין הידיים שלו, ואז לפתע הוא יורה בעזרת הכדור הזה מכות ברק, פאר חומק ממכות הברק של פלאטרי שעפות לכל עבר, פאר מנסה לחמוק אבל לפתע ברק אחד פוגע באחת מהכנפיים של, פאר נופל על הריצפה נראה שהוא נפגע חזק.[/b]
-
[QUOTE=PO ZON;694567][b]יגאל[/b]
[b]פאר תוקף בסופה, אבל פלאטריי חומק, לפתע פלאטריי יוצא כדור אנרגיה מוזר בין הידיים שלו, ואז לפתע הוא יורה בעזרת הכדור הזה מכות ברק, פאר חומק ממכות הברק של פלאטרי שעפות לכל עבר, פאר מנסה לחמוק אבל לפתע ברק אחד פוגע באחת מהכנפיים של, פאר נופל על הריצפה נראה שהוא נפגע חזק.[/b][/QUOTE]
אני אומר לפאר לא לותר ולנסות לתקוף בלהביור
-
[QUOTE=PO ZON;694469]
[B]Tiger[/B]
[/B][/QUOTE]
"הם צריכים את כל החלקים,נכון?זאת אומרת שאם תשמיד אחד,כל השאר לא יהיו שמישים?" אני שואל אותו.
"השמדתם כבר חלק אחד או שלא?"
-
[B]יגאל[/B]
[B]פאר מנסה לתקוף בלהביור אבל הוא לא מצליח, פלאטרי ממשיך לירות מתקפות ברק, ופאר חוטף אותם מכה אחרי מכה אחרי מכה, פאר לא מוותר למרות שכילו פצוע, הוא מתחיל לעוף , הוא מתקרב על פלאטרי שמוכן לתת את המכה הסופית, פאר צווח בחוזקה ואז תוקף בסחרור להבה שפוגע חזק מאוד בפלאטריי שעף על קיר הדוכן ונפגע חזק, אבל הוא לא מוותר הוא מיד מתעושש.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]"עדיין לא, זה קשה מאוד להשמיד את החלקים, רק הפרופסור יודע, אבל עדיין לא מצאנו את שאר החלקים, אנחנו מנסים למצוא על פי המפה העתיקה, זה קשה למצוא את החלקים." אמר המאמן.[/B]