-
[B][SIZE=2]נדב~[/SIZE][/B]
[SIZE=2]"אקז..קיוטור!" הוא קורא,הוא קופץ במהירות על המצופים ומגיע לבויזל הפצוע,הוא מסתכל לו בעיניים[/SIZE]
[SIZE=2]ומשחרר אליו גל היפנוטי שמרדים אותו!,הוא לא עוצר ויורה עליו זרע עלוקה,זרע העלוקה שואב את[/SIZE]
[SIZE=2]האנרגיה של בויזל ומעלף אותו."בויזל,אני גאה בך,נתת אחלה קרב תחזור ותקבל מנוחה!" ווג' אומר[/SIZE]
[SIZE=2]בחיוך בזמן שהוא מחזיר את בויזל,"בקשר אליך ג'וני,נתת קרב מצוין ועברת את האתגר שלי,אני מעניק[/SIZE]
[SIZE=2]לך בזאת את תג הטיפה!" הוא משבח אותך ומושיט לך את היד עם התג [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/2jnzywezgomu.png[/IMG].[/SIZE]
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"פריי" באטרפרי אומר כשאתה מוציא אותו,הוא משתמש באבקת שינה אך פידג'יוטו מנופך בכנפיו [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]בחזקה ויוצר משב רוח שמעיף את האבקה לכיוון שלך ושל באטרפרי!,האבקה מרדימה אתכם במקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]כעבור כמה שעות אתה מרגיש סטירות,אתה קם ורואה את הכנף של באטרפרי סוטרת לך,על פניו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]של באטרפרי מצוירים כל מיני קשקושים מצחיקים,אתה צוחק עליו ובאטרפרי מוביל אותך לשלולית [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מים,בשלולית המים אתה יכול לראות את ההשתקפות שלך ולהבחין שגם על הפנים שלך קשקשו עם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]טוש שחור!,אתה מבחין בשפם,בגבות מודגשות ובפרחים ססגוניים על פניך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]"הורסי,צלול מתחת למים כדי להימנע מההתקפה,אח"כ תתקוף עם קרן בועות",הורסי צולל מתחת למים ונמנע ממתקפת הבלבול של אברה,לאחר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]כמה שניות הוא יוצא מהמים במהירות ושולח קרן של עשרות בועות לכיוון של אברה,אברה נראה מבוהל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=SexStyle;733173][B][SIZE=2]נדב~[/SIZE][/B]
[SIZE=2]"אקז..קיוטור!" הוא קורא,הוא קופץ במהירות על המצופים ומגיע לבויזל הפצוע,הוא מסתכל לו בעיניים[/SIZE]
[SIZE=2]ומשחרר אליו גל היפנוטי שמרדים אותו!,הוא לא עוצר ויורה עליו זרע עלוקה,זרע העלוקה שואב את[/SIZE]
[SIZE=2]האנרגיה של בויזל ומעלף אותו."בויזל,אני גאה בך,נתת אחלה קרב תחזור ותקבל מנוחה!" ווג' אומר[/SIZE]
[SIZE=2]בחיוך בזמן שהוא מחזיר את בויזל,"בקשר אליך ג'וני,נתת קרב מצוין ועברת את האתגר שלי,אני מעניק[/SIZE]
[SIZE=2]לך בזאת את תג הטיפה!" הוא משבח אותך ומושיט לך את היד עם התג [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/2jnzywezgomu.png[/IMG].[/SIZE]
[SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[/QUOTE]
"תודה רבה! באמת תודה, נתת אחלה פייט שם" אני אומר לווג ולוקח את התג.
"אקזקיוטור, היית מעולה!" אני קורא אליו ומחזיר אותו אל הפוקדור. לאחר מכן אצא מהמכון ואלך אל מרכז הפוקימונים בשביל לרפא את הפוקימונים שנפצעו בקרב המכון.
-
[QUOTE=SexStyle;733173][B][SIZE=2]
[SIZE=2][COLOR=navy][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"פריי" באטרפרי אומר כשאתה מוציא אותו,הוא משתמש באבקת שינה אך פידג'יוטו מנופך בכנפיו [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]בחזקה ויוצר משב רוח שמעיף את האבקה לכיוון שלך ושל באטרפרי!,האבקה מרדימה אתכם במקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]כעבור כמה שעות אתה מרגיש סטירות,אתה קם ורואה את הכנף של באטרפרי סוטרת לך,על פניו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]של באטרפרי מצוירים כל מיני קשקושים מצחיקים,אתה צוחק עליו ובאטרפרי מוביל אותך לשלולית [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מים,בשלולית המים אתה יכול לראות את ההשתקפות שלך ולהבחין שגם על הפנים שלך קשקשו עם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]טוש שחור!,אתה מבחין בשפם,בגבות מודגשות ובפרחים ססגוניים על פניך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"לאא הפנים היפות שלי!!!!" אצרח באימה ואשטוף את פני במהירות "מי עשה את זה באטרפריי? ראית מי זה היה שנוכל להשמיד אותו?!" אצעק באימה בעודי מנקה את פני בכוח
-
[B][SIZE=2][COLOR=navy]עומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]אתה שוטף את הפנים שלך ומחפש את האשם,פתאום אתה רואה בשעה 12, 2 פוקימונים קטנים מוציאים לך לשון[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]ועושים לך עוד כל מיני תנועות מגונות כמו לשים 2 אצבעות על הפה ולהזיז את הלשון מצד לצד,אתה יכול לזהות את הפוקימונים כ[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/39.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/440.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=darkslategray]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אתה לוקח את התג והולך לכיוון מרכז הפוקימונים,לאחר ריפוי מהיר אתה בדרכך לעזוב את מרכז[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]הפוקימונים ולצאת לדרכך,אך לפתע אתה רואה את האחות ג'וי מחלקת מפתחות לחדרים,היא מגיעה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אליך ואומרת:"במסגרת השירות של מרכז הפוקימונים אנחנו מציעים למאמנים חדר ללון בו במסע שלהם,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]לצערי המפתחות לכל החדרים נגמרו,אבל תראה.. החדר שלי גדול ויש בו מקום ל4 אנשים לפחות,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אני שם לבד ואם תיהיה מעוניין לחדר לשינה אתה יכול ללון בחדר שלי,יש שם 2 מיטות"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=SexStyle;733245]
[B][SIZE=2][COLOR=darkslategray]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אתה לוקח את התג והולך לכיוון מרכז הפוקימונים,לאחר ריפוי מהיר אתה בדרכך לעזוב את מרכז[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]הפוקימונים ולצאת לדרכך,אך לפתע אתה רואה את האחות ג'וי מחלקת מפתחות לחדרים,היא מגיעה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אליך ואומרת:"במסגרת השירות של מרכז הפוקימונים אנחנו מציעים למאמנים חדר ללון בו במסע שלהם,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]לצערי המפתחות לכל החדרים נגמרו,אבל תראה.. החדר שלי גדול ויש בו מקום ל4 אנשים לפחות,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אני שם לבד ואם תיהיה מעוניין לחדר לשינה אתה יכול ללון בחדר שלי,יש שם 2 מיטות"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
האם אני מריח סקס מזדמן?
----------
"אממ... בטח. למה לא? אני אשמח" אגיד ואחייך.
"שנעלה לחדר?"
-
[quote=SexStyle;733173]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]"הורסי,צלול מתחת למים כדי להימנע מההתקפה,אח"כ תתקוף עם קרן בועות",הורסי צולל מתחת למים ונמנע ממתקפת הבלבול של אברה,לאחר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]כמה שניות הוא יוצא מהמים במהירות ושולח קרן של עשרות בועות לכיוון של אברה,אברה נראה מבוהל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני אומר לאברה:"אברה מהר תשתמש בהשתגרות למאחורי הורסי, ואחרי זה השתמש בבלבול!"
-
[QUOTE=SexStyle;733245][B][SIZE=2][COLOR=navy]עומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]אתה שוטף את הפנים שלך ומחפש את האשם,פתאום אתה רואה בשעה 12, 2 פוקימונים קטנים מוציאים לך לשון[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]ועושים לך עוד כל מיני תנועות מגונות כמו לשים 2 אצבעות על הפה ולהזיז את הלשון מצד לצד,אתה יכול לזהות את הפוקימונים כ[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/39.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/440.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"צאי צ'יקוריטה!" אקרא בביטחון "באטרפריי אס אווירי על האפיני! צ'יקוריטה עלי טער על ג'גליפאף!"
-
[SIZE=2][COLOR=#000080][B]נדב~
:wink:
[/B]--------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"אני יעלה אח"כ,יש לי המון עבודה..." היא אומרת ונותנת לך את המפתח לחדר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה נכנס לחדר,אוכל שם ורואה טלוויזיה-חוזר קצת לחיי השגרה שעדיין לא התגעגעת אליהם,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]בסביבות 12 בלילה אתה שומע את הדלת נפתחת,אתה רואה את האחות ג'וי[IMG]http://th09.deviantart.net/fs20/150/f/2007/247/2/5/Nurse_Joy_by_Westfactor.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]היא נכנסת למקלחת ויוצאת לבושה בבגדים נוחים,היא מתקדמת אליך באיטיות,נושקת על פיך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ולוחשת לך:"אני בלי תחתונים",מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]--------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]XDDDDDD[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]עם השתגרות אתה יכול רק לברוח מקרב/לצאת ממערות,כמו במשחק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אני פשוט לא רוצה שזאת תיהיה מתקפה שבורה...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]תגיב שוב בקשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]צ'יקוריטה שולחת 3 עלי תער מהירים על ג'יגליפאף,הוא חוטף מכה,מתעצבן ומתחיל לשיר:"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]ג'יגלי..פאף,ג'יגאליייפאף" אתה,צ'יקוריטה ובאטרפרי נרדמים מהמנגינה הנעימה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]לאחר כמה שעות אתה קם ומוצא את צ'יקוריטה,האפיני ובאטרפרי ישנים-ולכולם קישקשו על הפנים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[b]הודעות~[/b]
עליתי לצפון (xd)עם המשפחה ממחר עד ליום חמישי (כן סיוט,אני יודע.. אבל אני חייב... לפחות אני מצויד בpsp
ובפלא,אנשים מרגישים חופשי לחפור לי גם ככה אז אני לא ישתעמם...)
בכ"מ אני יחזור סביבות יום חמישי בערב,אני מצטער שאני לא אגיב.
[u]דבר שני[/u]
השחקן Red Dd,יצא מהמשחק בגלל תגובות לא טובות.
זה רק אומר שיהיה לי יותר חשק להגיב,יותר קל להגיב ויותר כיף להגיב לכם.
היום אני יעדכן את ההודעה הראשית-יוסיף דרכים חדשות ומד ביקורת לכל השחקנים-שיידעו באיזה מצב הם נמצאים.
אז ההרשמה נפתחת שוב-מי שכבר כתב טופס שיימצא אותו וירשום לי אותו בשרשור,ומי שרוצה להצטרף ועדיין
לא ניסה יכול לכתוב טופס חדש.
[b]אז שבוע טוב לכולם~[/b]
-
[quote=SexStyle;733894][SIZE=2][COLOR=#000080][B]נ[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]צ'יקוריטה שולחת 3 עלי תער מהירים על ג'יגליפאף,הוא חוטף מכה,מתעצבן ומתחיל לשיר:"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]ג'יגלי..פאף,ג'יגאליייפאף" אתה,צ'יקוריטה ובאטרפרי נרדמים מהמנגינה הנעימה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]לאחר כמה שעות אתה קם ומוצא את צ'יקוריטה,האפיני ובאטרפרי ישנים-ולכולם קישקשו על הפנים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"שוב הקישקושים האלה!" אצעק בקול ואשפשף את פני בכוח 'טוב לפחות האפני פה' אחשוב לעצמי ואז אגש לצ'יקוריטה ואנער אותה מעט כדי שתתעורר ואלחש לה "הישתמשי בעלי קסם על האפיני כדי שנוכל ללכוד אותה"
-
[quote]דסו~
טוטודייל צולל מתחת למים ונמנע מההתקפה של הורסי,טוטודייל תוקף את הורסי עם מתקפות זעם,הוא מנחית לעברו 3 מהלומות שמטיחות אותו בקיר,אך הוא מצליח לקום בכוחות אחרונים.
מה תעשה?[/quote]
"אוקי טוטודייל בוא נסיים את זה! נשיכה בכול הכוח!"
-
[QUOTE=SexStyle;732382][B][SIZE=2]
[B][SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]דארקון~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]"א....רון!" הוא אומר ומחייך אליך ואל לוסי,"חחח.. הוא חמוד דארקון" לוסי אומרת בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]אתם מתקדמים והולכים לכיוון המכון.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]אתם עומדים בפתחו של המכון המרשים,המכון נמצא במפל מים מלאכותי ובאמצע המפל נמצאת דלת גדולה,בקצה המפל האבנים הגדולות מסודרות בצורה מיוחדת שהם יוצרות את המילה GYM,בעוד אתם מתפעלים מהמראה אתם שומעים קול:"מאמן המכון לא נמצא כרגע,אתה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]נראה לי מאמן מתחיל אז אני אתן לך עצה,אל תילחם בקרבות מכון לפני שהתאמנת אליהם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]ויש לך פוקימונים שהסוג שלהם חזק על הסוג של המכון-במקרה הזה מים.,אתה מסתכל לכיוון[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]של הקול ורואה איש שרירי,חסר חולצה שעוטה על פניו מסיכה מוזרה ביותר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f][/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/B][/QUOTE]
"תודה על הטיפ." אני אומר לאיש ומרים את ארון על הידיים, "מה דעתך להתאמן קצת?." אני שואל אותו.
אני פונה לכיוון אזור האימונים או סתם מגרש נטוש, זורק את הפוקדור של דאסקל ומניח את ארון בצד השני של הזירה.
"מוכנים לקרב?." אני שואל.
"דאסקל!, התגנבות ליל ואחרי זה כדור צל!." אני פוקד על דאסקל, "ארון הגן על עצמך איך שתרצה." אני אומר לארון ומחכה לראות איך יתנהל הקרב הראשון של ארון כפוקימון שלי.
-
[QUOTE=SexStyle;733894][SIZE=2][COLOR=#000080][B]נדב~
:wink:
[/B]--------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"אני יעלה אח"כ,יש לי המון עבודה..." היא אומרת ונותנת לך את המפתח לחדר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אתה נכנס לחדר,אוכל שם ורואה טלוויזיה-חוזר קצת לחיי השגרה שעדיין לא התגעגעת אליהם,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]בסביבות 12 בלילה אתה שומע את הדלת נפתחת,אתה רואה את האחות ג'וי[IMG]http://th09.deviantart.net/fs20/150/f/2007/247/2/5/Nurse_Joy_by_Westfactor.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]היא נכנסת למקלחת ויוצאת לבושה בבגדים נוחים,היא מתקדמת אליך באיטיות,נושקת על פיך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]ולוחשת לך:"אני בלי תחתונים",מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]--------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]XDDDDDD[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
XDDDDDD
צחקתי כשכתבתי 'אני מריח סקס מזדמן?', אבל שיהיה XDD
-------------------
את האחות ג'וי. אחרי זה אני אלך לישון, וכשאתעורר אכנס למקלחת ולאחר מכן אברח מהמקום בלי להיפרד לכיוון דרך דרך 3.
--------
קצת פדיחות להגיב לזה... בכל זאת זה פורום פוקימון XD
בגלל זה צמצמתי את התגובה שלא יהיה כזה גס.
-
[quote]נדב~
--------------
"אני יעלה אח"כ,יש לי המון עבודה..." היא אומרת ונותנת לך את המפתח לחדר.
אתה נכנס לחדר,אוכל שם ורואה טלוויזיה-חוזר קצת לחיי השגרה שעדיין לא התגעגעת אליהם,
בסביבות 12 בלילה אתה שומע את הדלת נפתחת,אתה רואה את האחות ג'וי
היא נכנסת למקלחת ויוצאת לבושה בבגדים נוחים,היא מתקדמת אליך באיטיות,נושקת על פיך
ולוחשת לך:"אני בלי תחתונים",מה תעשה?
--------
Xdddddd
Xdddddd
צחקתי כשכתבתי 'אני מריח סקס מזדמן?', אבל שיהיה Xdd
-------------------
את האחות ג'וי. אחרי זה אני אלך לישון, וכשאתעורר אכנס למקלחת ולאחר מכן אברח מהמקום בלי להיפרד לכיוון דרך דרך 3.
--------
קצת פדיחות להגיב לזה... בכל זאת זה פורום פוקימון Xd
בגלל זה צמצמתי את התגובה שלא יהיה כזה גס.
__________________[/quote]
Xp הרגתם אותי יא אללה!
-
[quote=SexStyle;733894]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]עם השתגרות אתה יכול רק לברוח מקרב/לצאת ממערות,כמו במשחק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אני פשוט לא רוצה שזאת תיהיה מתקפה שבורה...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]תגיב שוב בקשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f][/COLOR][/SIZE][/quote]
אוקיי סליחה, שכחתי מזה
------
אני אומר לאברה:"אברה מהר השתמש בהגנה (Protect) ואחרי זה השתמש מהר בבלבול על הורסי!"