-
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;743850]אני מספיק בוגר, תודה.
היה משתמש שפתחת לא מזמן, TNT.
כתבתי לך 'היי רומה' ואתה כתבת ישר 'נדב אתה הומו מור אתה הומו' והמשכת לקלל עוד חצי מהפורום עד שקיבלת באן.
הוכחת כמה פעמים שלא מגיע לך להיות פה רומה, ואני הולך להילחם על זה שאתה תקבל באן.[/QUOTE]
יש נדב חזר!!! אתה צודק!
-
[quote=logih;743851]אני אל מתעצבן להפך אני רגוע..
לא הייתי מתאמץ לעבור את התהליך הזה כדי לעוף ...
ודניס אתה גם באונליין?
כל מי שרוצה עצות לשישיה ושיפור שיפנה אליי D:[/quote]
הודעה מתחתיך ><"
-
כן זה ממש כייף D:
ונדב לא רוצה לדבר איתך ... תעזוב אותי בשקט שמעתי מספיק ממך בסרבר..
-
[QUOTE=logih;743845]אז אני מעדיף שלא לדבר איתך נדב הגיע הזמן שתיתבגר וכל אותן הפעמים שקיללתי אותך זה תוצאה של החיפושים שלך אז אתה מביא את על עצמך .. הפםע לא תצליח ותחפש כמה שבאלך..[/QUOTE]
אז זה רומה?!
סוף סוף אחי.
זה דווקא די מאכזב , יש מצב אתה מקלל עוד קצת ואז תתחנן שתחזור? :D
ומי שנוגע בנדב יש לו עסק איתי!!! (אה נדב איזה נמושה אני)
-
טוב, אז אני אוריד מחר/אחרהצהריים
ד"א- אתה מוזמן לקרוא את ה"סיפור" שלי בספרות
-
[QUOTE=killerbee;743853]יש נדב חזר!!! אתה צודק![/QUOTE]
חזר? מתי הלכתי? XD
ורומה, שמעת ממני בסרבר כי זה הגיע לך. נכנסתי לקרב שלך וישר קיללת אותי. אפילו אורי הסכים איתי (ולמקרה שאתה לא יודע, הוא זה שנתן לך את הבאן).
ותאמין לי שאני גם לא רוצה לדבר איתך, אבל אני אעשה מה שאני צריך לעשות בשביל שאתה תקבל את הבאן שמגיע לך.
-
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;743859]חזר? מתי הלכתי? XD
ורומה, שמעת ממני בסרבר כי זה הגיע לך. נכנסתי לקרב שלך וישר קיללת אותי. אפילו אורי הסכים איתי (ולמקרה שאתה לא יודע, הוא זה שנתן לך את הבאן).
ותאמין לי שאני גם לא רוצה לדבר איתך, אבל אני אעשה מה שאני צריך לעשות בשביל שאתה תקבל את הבאן שמגיע לך.[/QUOTE]
נדב ציני שלי...
-
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;743859]חזר? מתי הלכתי? XD
ותאמין לי שאני גם לא רוצה לדבר איתך, אבל אני אעשה מה שאני צריך לעשות בשביל שאתה תקבל את הבאן שמגיע לך.[/QUOTE]
אמאלה כל השנתיים האלה שהכרתי את נדב בחיים שלי לא ראיתי אותו רציני כזה.
מה רומה עשה לך אחי?
-
-
[QUOTE=BeHappy;743862]אמאלה כל השנתיים האלה שהכרתי את נדב בחיים שלי לא ראיתי אותו רציני כזה.
מה רומה עשה לך אחי?[/QUOTE]
הוא צילם אותי בעירום ופרסם באינטרנט.
סתם לא, הוא פשוט קילל אותי, והרבה.
-
נדב אחרי ההיסטורייה הארוכה שלי איתך זה מובן מאליו שאני אקלל אותך אבל בזכות נתי למדתי להיתעלם מאנשים כמוך ...
ושתידע שאם אתה כל כך מתנגד אליי ולכל דבר שאני עושה.. על תישתמש בעדכון גרסא הבא שיכיל תיקון לתירגום כי אני עזרתי לנתי לתרגם ואם אתה רוצה הוכחות שנתי הוא זה שמתרגם את זה בדף פתיחה של האונליין יש קטגורייה קרידיטס תחפש שמה Hedrew ןתראה מה רשום אחרי זה ...
-
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;743864]הוא צילם אותי בעירום ופרסם באינטרנט.
סתם לא, הוא פשוט קילל אותי, והרבה.[/QUOTE]
הרבה מאיתנו אותי זה מעצבן שהוא קילל את הדת שלי
-
אתם חסרי תקווה ><"
זזתי סופית
-
טוב אני הולך עד שהאנטי רומה יעזבו...
-
[QUOTE=logih;743869]טוב אני הולך עד שהאנטי רומה יעזבו...[/QUOTE]
מה?