נננננננכון . הוא ראה אותכם מחזיקים יד ואז בה אם אלות נכון?
Printable View
נננננננכון . הוא ראה אותכם מחזיקים יד ואז בה אם אלות נכון?
הנני כאן (בוז!)
היה ממש כיף בספארי,גם גן החיות התנכי שלחו לי מייל...
[QUOTE=monster;775709]בחורה רעה יש לו
נשמע כמו טנובלה[/QUOTE]
כן... והוא עדיין אוהב אותה הנכה...אני לא חבר שלו יותר ככה מסלק אותי בשביל ילדה?! כלב!
מה קורה ניר/יואב?.
[QUOTE=killerbee;775714]כן... והוא עדיין אוהב אותה הנכה...אני לא חבר שלו יותר ככה מסלק אותי בשביל ילדה?! כלב![/QUOTE]
עזוב. אתה בן 13 החזקת איתה ידיים זה לא אומר כלום גם הם התחבקתם וגם אם היא נשיקה אותך בלחי לא קרה כלום
[QUOTE=Dan;775718]עזוב. אתה בן 13 החזקת איתה ידיים זה לא אומר כלום גם הם התחבקתם וגם אם היא נשיקה אותך בלחי לא קרה כלום[/QUOTE]
לא הוא חבר שלי והוא די קטן אני בן 14... (יאי אני גדול!)
[QUOTE=SportMan;775716]מה קורה ניר/יואב?.[/QUOTE]
זה נראה לך הגיוני שילד בן 12 [B]יעבוד [/B]בספארי?
אני ניר.
בסדר,מה שלומך?
[QUOTE=killerbee;775720]לא הוא חבר שלי והוא די קטן אני בן 14... (יאי אני גדול!)[/QUOTE]
אתה יותר גדול מימני
[QUOTE=killerbee;775720]לא הוא חבר שלי והוא די קטן אני בן 14... (יאי אני גדול!)[/QUOTE]
זה לא משנה. התנשקתם ? לא יפה אז כל זה סתם שטות
[quote=nilasak;775721]זה נראה לך הגיוני שילד בן 12 [B]יעבוד [/B]בספארי?
אני ניר.
בסדר,מה שלומך?[/quote]
*אהה לא שמתי לב לזה.
סבבה.
[QUOTE=monster;775722]אתה יותר גדול מימני[/QUOTE]
בן כמה אתה?
[QUOTE=nilasak;775725]בן כמה אתה?[/QUOTE]
בר מצוה
[QUOTE=nilasak;775721]זה נראה לך הגיוני שילד בן 12 [B]יעבוד [/B]בספארי?
אני ניר.
בסדר,מה שלומך?[/QUOTE]
הגיוני גם שילד בין 6 יעבוד בספארי, זה לא משנה כל אחד והעבודה שלו אני עבדתי בגיל 10 בתור מתרגם בבית משפט[ברצינות מישהו שילם לי שאני יתרגם לו את המשפט לרוסית]
[QUOTE=monster;775722]אתה יותר גדול מימני[/QUOTE]
ככה הלכה השיחה:
אני: "אני מצטער זה לא הייתי אני זאת היא היא אמרה שהיא רוצה להגיד לי משהו ואז..."
הוא: "אני לא רוצה לדבר איתך די כבר להתקשר יא בן @#%@ אני שונא אותך דווקא בבר מצווה שלי!?"
ניתוק...
[QUOTE=Dan;775728]הגיוני גם שילד בין 6 יעבוד בספארי, זה לא משנה כל אחד והעבודה שלו אני עבדתי בגיל 10 בתור מתרגם בבית משפט[ברצינות מישהו שילם לי שאני יתרגם לו את המשפט לרוסית][/QUOTE]
כמה קיבלת על זה?