-
[quote=מאסטר פלריון;841502][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר:"אין ברי לחץ באזור",אתה רואה את הסיזור תופס את המיג'ומרו שלך ואת הסייטר תופס את האלקיד שלך,אתה רואה שהם משתמשים במתקפה מסוימת בשביל לנסות ולהביס את שני הפוקימונים שלך. [/FONT][/COLOR][/quote]
"זה לא יעזור לכם" אומר לסיזורים ואז אגיד לפוקימונים שלי:"אלקיד מכת ברק בשביל שיקבל זרם מזה שהוא נוגע בך ואז שהוא עוזב תשתמש באגרוף חשמל ומיגמרו תשתמשי בצעקה כדי שיעזוב אותך ואז באקדח מים מטווח אפס שנייכם עכשיו!" אומר להם והסתכל על תיאום מושלם שלהם
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את בטרי אומר למיג'ומרו שלך:"אלה אלקיד!",אתה רואה את מיג'ומרו עושה כן למשהו ואחרי זה בטרי שולח מכת ברק לסיזור שמשחרר את מיג'ומרו שמשתמשת באקדח מים שמעצבנת את סייטר.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;841509][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את בטרי אומר למיג'ומרו שלך:"אלה אלקיד!",אתה רואה את מיג'ומרו עושה כן למשהו ואחרי זה בטרי שולח מכת ברק לסיזור שמשחרר את מיג'ומרו שמשתמשת באקדח מים שמעצבנת את סייטר.[/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב מאוד! אתם חזקים ממש עכשיו בטרי תשתמש באגרוף חשמל הכי חזק שלך!" אני אומר לו ואז מוציא פוקדור מהתיק ומוכן ללכידה
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הסיזור מסתלק משם במהירות רבה מאוד,אך הסייטר ממשיך להילחם נגד בטרי שלך,אתה רואה את מיג'ומרו מאוד מודאגת מהקרב,אתה רואה את סייטר משתמש במתקפת אגרוף פלדה שפוגע בבטרי שלך.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;841528][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הסיזור מסתלק משם במהירות רבה מאוד,אך הסייטר ממשיך להילחם נגד בטרי שלך,אתה רואה את מיג'ומרו מאוד מודאגת מהקרב,אתה רואה את סייטר משתמש במתקפת אגרוף פלדה שפוגע בבטרי שלך.[/FONT][/COLOR][/quote]
"מיגמרו תשתמשי באקדח מים ובטרי תשתמש שוב במכת ברק!" אני אומר לשניהם ואז זורק את הפוקדור על סייטר ומחכה לתוצאות של הפוקדור
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את בטרי עושה לא עם הראש אתה מבין שהוא רוצה להילחם לבד נגד הסייטר הזה,אתה רואה את אגרוף החשמל של בטרי מתנגש עם אגרוף הפלדה של סייטר,אתה רואה משהו מוזר מאוד בסייטר אחרי שהוא פוגע בבטרי,מין שיתוק מוזר עובר בו.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;841533][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את בטרי עושה לא עם הראש אתה מבין שהוא רוצה להילחם לבד נגד הסייטר הזה,אתה רואה את אגרוף החשמל של בטרי מתנגש עם אגרוף הפלדה של סייטר,אתה רואה משהו מוזר מאוד בסייטר אחרי שהוא פוגע בבטרי,מין שיתוק מוזר עובר בו.[/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב מאוד בטרי הישתמשתה בחשמל סטטי! היכולת שלך מעניין מה היכולת של מיגמרו, עכשיו תסיים את זה עם מכת ברק !" אומר לו ואזרוק פוקדור
-
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"היכולת של הפוקימון מיג'ומרו היא היכולת מבול,שגורמת לזה שאם הפוקימון נמצא על סף הפסד מתקפות מסוג מים כוחם יוכפל פי שלושה,היכולת הזו יכולה להשתלב מצוין עם גשם ופוקימון שיודע משאבת הידרו".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;841392][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*מה פתאום זה לא אפשרי זה כמו סטטוס הרעלה מה שיש לטרטוויג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הקרינדוס הזוהר מתקרב אל עברו של טרטוויג בעזרת ראשיית-זן חזקה שהחבטה של טרטוויג ומתקפת ראשיית-הזן מתקרבות אתה רואה את צ'ימצ'אר מתערב בעזרת גלגל להבה שהודף את טרטוויג ואת הקרינדוס הזוהר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אז פוקימון מים יודע לשחות זה לא אומר להוא אמור ללמוד מתקפות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה נכנס למכון ואתה רואה מאמן בעל שיער שחור,כובע כחול וחולצה אדומה,אתה רואה אותו נלחם מול מאמן גובה מאוד,אתה רואה שבזירה יש צ'ימצ'אר ופיקאצ'ו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*כן אתה יכול להחליף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה את וולקנר מחזיר את פיקאצ'ו שלו ואתה רואה שהוא מוציא פוכדור ומתוך הפוכדור אתה רואה אלקיד גדול ויפה,אתה רואה שהוא חזק מאוד,אתה רואה שתי ניצוצות סטטיים יוצאים מין ידיו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]לוולקנר יש אלקיד![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אגיד לוולקנר: "אני רואה שאתה מאוד אוהב פוקימוניי חשמל, קדימה בוא נמשיך בקרב שלנו".
"קדימה טורצ'יק תשתמשי בניקור על אלקיד!"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;841196]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שיימין שלך חלש מאוד והוא לא יכול לסבול יותר,אתה רואה אותו מאבד את הכנפיים שלו לאט,לאט אתה רואה את הירח של הלילה של סוף החודש,אתה רואה את שיימין חוזר לצורתו המקורית,צורת האדמה שלו.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אאני אומר לשיימן"עלי טער על גלייסקור"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*זה באמת פחות מדי...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הגליסקור של עומר משתמש בניב קרח שמקפיא את שיימין ומביס אותו אחת ולתמיד,אתה רואה את שיימין שלך כולו קפוא ורטוב,אתה רואה אותו סובל מאוד,אתה רואה את הגליסקור של עומר חוזר אליו.[/FONT][/COLOR]
[B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הפסדת לעומר![/FONT][/COLOR][/B]
[/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]וולקנר אומר לאלקיד שלו:"אלקיד תגן על עצמך בעזרת סופת ברקים!",אתה רואה חמישה סילוני ברק מתחילים לרקד להם בזירה אתה נוגע באחד מהם ואתה מרגיש זרם חשמלי כבד ביד שלך.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;841593][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הגליסקור של עומר משתמש בניב קרח שמקפיא את שיימין ומביס אותו אחת ולתמיד,אתה רואה את שיימין שלך כולו קפוא ורטוב,אתה רואה אותו סובל מאוד,אתה רואה את הגליסקור של עומר חוזר אליו.[/FONT][/COLOR]
[/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]וולקנר אומר לאלקיד שלו:"אלקיד תגן על עצמך בעזרת סופת ברקים!",אתה רואה חמישה סילוני ברק מתחילים לרקד להם בזירה אתה נוגע באחד מהם ואתה מרגיש זרם חשמלי כבד ביד שלך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לטורצ'יק: "טורצ'יק על תפחדי מהסילונים האלה, קדימה תשתמשי בניקור כאשר את רצה בין הברקים עד שאת פוגעת באלקיד של וולקנר".
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;841593][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל שיימן ואומר לו"טוב לא נורא שהפסדת בקרב ה1.בכ זאת לגליסקור היה עליך יותרון סוגי.אל תדאג שיימן אני אממן אותך ואתה תהיה השיימן הכי חזק בעולם וגם בעולם הפוך.אז בוא כנס לפוכדור ותנוח שם מהקרב הקשה שהיה לך פה"אני מוציא פוכדור ומכניס אליו את שיימן שלי.אני ניגש אל עומר ואומר לו"הפוקימונים שלך חזקים.אפילו עם אגדי לא הצלחתי להביס אפילו פוקימון 1 שלך.אני מקוה שבפעם הבאה שניפגש אני יביס לפחות פוקימון 1 או את כולם חוץ מזרקום שלך.הבנת עומר?טוב להתראות עומר נתראה היכן שהוא" אני מנופך לשלום לעומר וממשיך לעיר הבאה
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*או יופי ירד לך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר עונה לך:"אני אלוף ליגות או פוקימון מאסטר אם תרצה ואתה מאמן שרק התחיל דרכו,אין מה לעשות גם אם תשתמש באינפרנייפ ואני באגרון שלי התוצאה תהיה זהה בדיוק באותו אופן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה שהיא מתעלמת מין סופת הברקים של אלקיד שנראה מוכן לקרב חזיתי,אתה רואה את האלקיד משתמש באגרוף רעם שדוחף את טורצ'יק לתוך אחד הברקים שמתחיל להשתגע בגלל החשמל.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר פלריון;841755][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*או יופי ירד לך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר עונה לך:"אני אלוף ליגות או פוקימון מאסטר אם תרצה ואתה מאמן שרק התחיל דרכו,אין מה לעשות גם אם תשתמש באינפרנייפ ואני באגרון שלי התוצאה תהיה זהה בדיוק באותו אופן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעומר"אנו עוד נראהבשר לזה.אני יהפוך לפוקימון מאסטאר בעתיד ואז אנו לחם שוב ואני אביס אותך.אז להתראות עומר בי" אני הולך אל עבר העירה הבאה ותוך כדי מנופנף לשלום לעומר