-
[QUOTE=טום רידל;1001295][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שיוליוס מצמצם את עיניו בזעם דחוס,אתה רואה את גיבל רץ לכיוונו של ליירון שמשתמש במתקפת כדור פלאש שפוגע בגיבל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"גיבל תתעורר ותשתמש בציפורן ברזל!"אומר בצעקה ואז אוסיף בתקווה שגיבל יקשיב לי:"אתה חייב להקשיב לי!אחרי הציפורן ברזל תשתמש במטאור דרקון,אתה חייב להעיף את הפחדים שלך!"
-
[QUOTE=טום רידל;1001295][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'רמנדר מתקשה להשתמש ביכולת הזירה המשונה הזו,אתה שומע רעם גדול והכלוב נעלם,אתה רואה שסולרוק ממשיך לרחף ואם זאת צ'רמנדר נופל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שיוליוס מצמצם את עיניו בזעם דחוס,אתה רואה את גיבל רץ לכיוונו של ליירון שמשתמש במתקפת כדור פלאש שפוגע בגיבל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מסתכל אליך במבט חשדני ואומר לך:"מצטער,אבל הטדיאורסה שלי אינו מוכן לציית לי בזמן האחרון,מוזר,הוא עכשיו ברח לי ויצא לשחיות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שדיימונד חושבת והיא מלמלת משהו כמו:"אולי הוא יוכל לעזור לנו" היא מסתכלת אליך ואומרת לך:"אני יודעת מי יוכל לעזור לנו,מאסטר סליון,מאסטר הפלדה האגדי,אחד משבעת חכמי האורטלון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]*הפרס הושמד כליל,דרשתי לשלוח ה''פ![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהדמות מושיטה את יד ימינה אתה רואה גל הדף כחול פוגע בבאלבזור שנעלם הדמות אומרת לך:"אם תרצה לראות שוב את הפוקימון שלך אליך לבצע את שלושת משימות היסוד,אש,עשב ומים,ברור!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"צארמנדר מהר תיפול על הידים ואז תקפץ למעלה על סולרוק!"אני צועק וממשיך לפתח ציפיות וחושב לעצמי'שמעתי פעם על מתקפת גחלת לא היה מזיק לי עכשיו אחת כזאת'
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה משהו בלתי נראה חותך את מסך העשן של פוקאבו שלך,אתה רואה שהדבר המוזר הזה פוגע בפוקאבו ומביס אותה ישר,אתה רואה שיוליוס מחזיר את אוניקס והולך לכיוון המקום שבו יש את שבט האוניקס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הפסדת ליוליוס.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]כאילו הוא קרא את המחשבות שלך,זוהר אדום חזק מאוד מקיף את צ'רמנדר,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת גחלת עוצמתית במיוחד שאומנם פוגעת בסולרוק אך לא מביסה אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אולי צ'רמנדר למד גחלת.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שגיבל עוצם את עיניו ומרכין את ראשו,אתה רואה שהוא משגר באוויר כדור בצבע כחול עמוק,עם זוהר צהוב-סגול,אתה רואה שהוא פוגע בליירון ומביס אותו,יוליוס מחזיר את ליירון ואומר לך:"יפה,אחד אחד,צא אוניקס".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]1-1,תיקו עם יוליוס.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האיש המסתורי מתקרב אליך אתה רואה שיש לו מבט רצחני בעיניים,אתה רואה שהוא שולח לך את ידו השמאלית והוא אומר לך:"זה שהפוכדור של באלבזור שייך לך זה לא אומר שבאלבזור שייך לך,הוא שייך לעולם הפוקימונים וברגע,ששלושתם יהיו אצלי אני אנקה את העולם מכם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1001325][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שגיבל עוצם את עיניו ומרכין את ראשו,אתה רואה שהוא משגר באוויר כדור בצבע כחול עמוק,עם זוהר צהוב-סגול,אתה רואה שהוא פוגע בליירון ומביס אותו,יוליוס מחזיר את ליירון ואומר לך:"יפה,אחד אחד,צא אוניקס".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]1-1,תיקו עם יוליוס.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
גיבל למד סופית את המתקפה?
---
"יפה גיבל!סוף סוף הקשבת לי!אתה מאמין בי סוף-סוף"אצעק לו בשמחה,אעודד אותו
ואז אוסיף בנחישות רבה:"גיבל תשתמש בציפורן ברזל על אוניקס ואם הוא תוקף אותך,תתחמק ותשתמש בדרקון מטאור משולב עם ציפורן דרקון,אתה יכול גיבל!!!"
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*הוא צריך להשתמש במתקפה הזו עד שהיא תהיה בצורה המושלמת שלה:כדור לבן בוהק עם זוהר כחול-סגול מסביבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאוניקס משתמש במתקפת סופת חול שמטשטשת את ראייתך,אתה רואה את התקרה נפתחת ואיש בעל חולצה מוזרה שחורה עם פסים כחולים אומר ליוליוס:"יוליוס,המסדר צריך אותך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1001350][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*הוא צריך להשתמש במתקפה הזו עד שהיא תהיה בצורה המושלמת שלה:כדור לבן בוהק עם זוהר כחול-סגול מסביבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאוניקס משתמש במתקפת סופת חול שמטשטשת את ראייתך,אתה רואה את התקרה נפתחת ואיש בעל חולצה מוזרה שחורה עם פסים כחולים אומר ליוליוס:"יוליוס,המסדר צריך אותך".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה זה המסדר?!"אשאל בבהלה את האיש המוזר ואת יוליוס ואז אוסיף:"מה הקרב מבוטל?"
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מתקרב אליך ואומר לך:"מה אתה יודע על אבן הטופז!" יוליוס מתקרב אל האיש ואומר לו:"הוא לא יודע כלום,תאמין לי ושאני אומר כלום זאת אומרת כלום,הוא לא יודע לשלוט במתקפת מטאור דרקון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1001325][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה משהו בלתי נראה חותך את מסך העשן של פוקאבו שלך,אתה רואה שהדבר המוזר הזה פוגע בפוקאבו ומביס אותה ישר,אתה רואה שיוליוס מחזיר את אוניקס והולך לכיוון המקום שבו יש את שבט האוניקס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]כאילו הוא קרא את המחשבות שלך,זוהר אדום חזק מאוד מקיף את צ'רמנדר,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת גחלת עוצמתית במיוחד שאומנם פוגעת בסולרוק אך לא מביסה אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אולי צ'רמנדר למד גחלת.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האיש המסתורי מתקרב אליך אתה רואה שיש לו מבט רצחני בעיניים,אתה רואה שהוא שולח לך את ידו השמאלית והוא אומר לך:"זה שהפוכדור של באלבזור שייך לך זה לא אומר שבאלבזור שייך לך,הוא שייך לעולם הפוקימונים וברגע,ששלושתם יהיו אצלי אני אנקה את העולם מכם".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל אותו ''מה זה שלושתם מי?'' ואני אומר לו ''שבאלבאזור לא שייך לי הוא שייך לעצמו''
-
[QUOTE=טום רידל;1001356][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מתקרב אליך ואומר לך:"מה אתה יודע על אבן הטופז!" יוליוס מתקרב אל האיש ואומר לו:"הוא לא יודע כלום,תאמין לי ושאני אומר כלום זאת אומרת כלום,הוא לא יודע לשלוט במתקפת מטאור דרקון".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה זה האבן הטופז?"אשאל אותו ואז אגיד ליוליוס:"ככה קיבלתי את גיבל וגיבל ניצח את ליירון הגרוע שלך בעזרת דרקון מטאור לא מושלם אז תירגע!"
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס מסתכל אליך ואומר לך:"ליירון נלחם לפני דקות אחדות לפני חמישה גיבלים חזקים פי אלף מהגיבל שלך,וניצח אותם,מילא הוא חלש,הגיבל שלך היה צריך להשתמש שלוש פעמים במתקפה הזו בשביל זה שהוא ישתמש בשלב חלקי אך שימושי במתקפה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]האיש המסתורי מיישר אליך מבט ואומר לך:"דבר אחד הפנמת,שלושת חפצי המוות או השאול הם אבן הטופז,כתר המלכות ותכשיט החיים,שלושתם ישמידו אחד מהזנים,ורק אני יוכל לעשות את התפקיד האמיתי שלהם,אם פוקימון יעשה את זה הוא ינקה את העולם מהמלחמות,אם אדם יעשה את זה הוא יבטל את כוחם של הפוקימונים,אם אני יעשה את זה,העולם ינוקה לעד מאחד הזנים,אני שונה,אני בנו של ארסיאוס,יש לי כוחות שאבי יכול רק לחלום אליהם!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1001325][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האיש המסתורי מתקרב אליך אתה רואה שיש לו מבט רצחני בעיניים,אתה רואה שהוא שולח לך את ידו השמאלית והוא אומר לך:"זה שהפוכדור של באלבזור שייך לך זה לא אומר שבאלבזור שייך לך,הוא שייך לעולם הפוקימונים וברגע,ששלושתם יהיו אצלי אני אנקה את העולם מכם".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"וואו כל הכבוד צארמנדר!"אני שואג וקופץ משמחה "תנסה את זה שוב!אבל אם לא מצליח תנסה חבטה"אני ממהר לומר לצארמנדר כדי שסולרוק לא יצליח להתאושש
-
[QUOTE=טום רידל;1001366][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס מסתכל אליך ואומר לך:"ליירון נלחם לפני דקות אחדות לפני חמישה גיבלים חזקים פי אלף מהגיבל שלך,וניצח אותם,מילא הוא חלש,הגיבל שלך היה צריך להשתמש שלוש פעמים במתקפה הזו בשביל זה שהוא ישתמש בשלב חלקי אך שימושי במתקפה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
"אוקיי...תוכל לעזור לי ללמד אותו את המתקפה הזאת?"אשאל אותו
ואז אוסיף:"תוכל לעזור לי גם ללמד את פיפלאפ שלי בועות?אני אשלם לך אם תרצה!"
-
[QUOTE=טום רידל;1001366][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]האיש המסתורי מיישר אליך מבט ואומר לך:"דבר אחד הפנמת,שלושת חפצי המוות או השאול הם אבן הטופז,כתר המלכות ותכשיט החיים,שלושתם ישמידו אחד מהזנים,ורק אני יוכל לעשות את התפקיד האמיתי שלהם,אם פוקימון יעשה את זה הוא ינקה את העולם מהמלחמות,אם אדם יעשה את זה הוא יבטל את כוחם של הפוקימונים,אם אני יעשה את זה,העולם ינוקה לעד מאחד הזנים,אני שונה,אני בנו של ארסיאוס,יש לי כוחות שאבי יכול רק לחלום אליהם!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''בסדר עם אתה רוצה שאני יביא לך את החפצים אני רוצה את באלבאזור עכשיו''
-
[quote=טום רידל;1001295]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שדיימונד חושבת והיא מלמלת משהו כמו:"אולי הוא יוכל לעזור לנו" היא מסתכלת אליך ואומרת לך:"אני יודעת מי יוכל לעזור לנו,מאסטר סליון,מאסטר הפלדה האגדי,אחד משבעת חכמי האורטלון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"זה יכול להיות רעיון טובב,בואי נשאל אותו העם הוא יוכל לעזור לניו לחפש פוקימוני מתכת."אומר לה,אילך אליו ואשאל אותו "תגיד תוכל לעזור לי ולדיימונד למצוא פוקימוני מתכת?"
-
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][/QUOTE]
אני מחזיר את פוקאבוו לפוכדור שלה."אוף הפסדתי ליוליוס אני צריך להתאמן יותר".אני מתחיל לעקוב אחרי יוליוס בלי שישים לב אלי לעבר שבט האוניקס