-
[quote]הוא מושיט לך דיסק בצבע ירוק, ואתה מכניס אותו לצורב המתקפות בזמן שאתה מוציא את בלבאזור.
בלבאזור זוהר באור ירקרק, ושולח לפתע כדור בצבע ירוק אל השמיים, שם הוא נעלם באופק ובטח מתפוגג.
ברכותיי, בלבאזור למד כדור אנרגיה!" אומר הליצן בחיוך. "בהצלחה במסע!" הוא מוסיף. אתה רואה שכבר מחשיך, כדאי שתרפא את הפוקימונים שלך במרכז ותשכור חדר...[/quote]
"כדאי שאגש למרכז הפוקימונים..."אני אומר לעצמי,והולך למרכז הפוקימונים.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1061924]
[B]דוד;[/B]
[I]לא, אתם לא צריכים מפה, יש לכם אחת בהודעה הראשית (:[/I]
~~~
אתה מביט במפה בהודעות הראשיות וזורק אותה על בלבאזור, שנקבר תחת הודעות רשומים, מאמנים שתפגשו בדרך וטופס הרשמה.
אתה רואה שהעיר הבאה פיוטר מכילה מכון ומחזיר הכל בחזרה לעמוד הראשון.
אתה ובלבאזור מתקדמים ונכנסים ליער וירידיאן. אחרי כמה דקות של ריצה, אתם נתקלים בפוקימון קטן ומוזר שאתה לא מכיר.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/79e.png[/IMG] (זוהר)[/QUOTE]
"וואו" אני עוצר בחריקה. "מי זה?" אני מכניס את ידי לכיס ומוציא את הפוקדע אבל הוא לא אומר כלום. אני מסתכל על ידי ורואה שבטעות הוצאתי אבן קטנה שהכנסתי לכיס לפני כמה חודשים ושכחתי אותה שם."אופס" אני מגרד את מצחי במבוכה וזורק אותה לתוך היער. אני שולח את ידי לכיסי השני ומוציא את הפוקדע, לפני שאני מכוון אותו על הפוקימון, אני בודק שזה באמת הוא ולא עוד משהו שהגיע לכיסי בטעות. לאחר מכן אני מכוון אותו לפוקימון.
-
[CENTER][B]כמו שניחשה סיגל (ראשונה), המילה הייתה פסח. (: נקודה אחת לקבוצה הכחולה! מצב נקודות:
- קבוצה אדומה: 0 -
- קבוצה ירוקה: 0 -
- קבוצה כחולה: 1 -
המילה הבאה מתקשרת למה שיכלול האוונט. רמז: בעל חיים... או שלא.
_ _ _ _ _
(אותיות שאין: )[/CENTER][/B]
[B]תומר;[/B]
[I]כן.[/I]
~~~
אתה מחזיר את הפוקימונים לפוכדורים שלהם, וכך גם בראנדון ובנג'י; אתה מבחין שבאטרפרי נשאר בחוץ.
אתה מוביל אותם לתוך מערת הירח כאשר הבחור מאתמול בלילה זוכר אתכם ומאפשר לכם להיכנס מבלי לערוך קרב נוסף.
בתוך מערת הר הירח אתם צועדים לאיטכם ותוך מספר דקות של הליכה בשביל סלעי חשוך ולח אתה לא מצליח לראות כלום.
"הבזק, באטרפרי!" אומר קולו של בנג'י משמאלך; פוקימון הפרפר זוהר באור נוגה ולבן שמאיר את חלל המערה סביבכם.
אתה רואה סולם חבלים שמוביל לעבר קומה עליונה, אך רואה בפתחו פוקימון דמוי סלע גס, גדול, בעל ארבע ידיים וזוג רגליים.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/75a.png[/IMG]
[B]סיגל;[/B]
"תמיד," הוא אומר בעוקצנות, ושולף שני פוכדורים מהם יוצאים פוקימון לטאתי וירוק ופוקימון בצבע לבן עם בלורית אדומה.
"ויי!" אומר הקוף הלבן, ויחד עם הפוקימון הירוק נעמד משני צידיו של סורסקיט.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/288.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/253.png[/IMG]
[B]ברנדון;[/B]
"נינ-נינ-נין!" הוא אומר בקול מוזר ושולף את רגליו הקדמיות, מניף אותן ומתחיל לחפור בור באדמה.
אץה מבחין שלבור רוחב של בן אדם, ואתה מסוגל בקלות להחליק בפנים. לפתע, רעשי החפירה נפסקים, והפוקימון מטפס משם.
"נינקאדה!" הוא אומר באותו קול מוזר, ומסמן לך לרדת בבור.
[B]ניב;[/B]
[I]קודם כל, החלמה מהירה. ניתוח במה? ותנסה לענות מהר יותר בפעם הבאה (:[/I]
~~~
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/50a.png[/IMG]
[I]דיגלט, פוקימון החפרפרת. הם חיים מתחת לאדמה. בשל אזור המחייה החשוך שלהם, הם נרתעים מאור השמש החזק.[/I]
אתה מנסה לעבוד בצורה נחמדה, אך הוא מסרב ואתה נאלץ להוציא את מיים ג'וניור, שנעמד מול פוקימון האדמה בנחישות להצליח.
[B]עמית;[/B]
אתה נרדם דיי מהר, וישן שינה נטולת חלומות.
...
אתה מתעורר לרעש דפיקה בדלת. אתה קם ופותח, ורואה את צ'אנסי. היא מחזיקה מגש של ארוחת בוקר לך ולפוקימוניך.
"צ'אנסי!" היא אומרת בחיוך, ומניחה את זה בנימוס על הכוננית הקרובה לדלת, ומיד יוצאת לאחר שאתה מודה לה.
אתה מתקלח, מצחצח שיניים, שוטף פנים, מתלבש ומוציא את פוקימוניך החוצה.
אתה אוכל ונותן גם לצ'ארמיליון מאנקי וספירו, וכשאתם מסיימים אתה יוצא החוצה ומחזיר את המפתח לאחות ג'וי.
לאחר מכן, אתם יוצאים החוצה אל בוקר נפלא בעיר פיוטר. אתה רואה מזרקה ולידה ליצן לבוש צהוב, מוזיאון ומכון פוקימונים.
[B]נועם;[/B]
מהר מאוד אתה מגיע למרכז הפוקימונים. האחות ג'וי הנחמדה מרפאת את פוקימוניך ומושיטה לך את הפוכדורים שלהם בחזרה.
היא מבחינה בפוקדקס שבכיסך. "הו, יש לך פוקדקס." היא אומרת. "אם כך, מגיע לך חדר ללילה אחד במרכז הפוקימונים - בחינם!"
היא פותחת מגירה בדלפק ומושיטה לך מבפנים מפתחות עם תווית ועליה ציור של צ'אנסי, לצידה המספר 339.
[B]דוד;[/B]
אתה זורק את האבן במבוכה, ומוציא את הפוקדקס.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/79a.png[/IMG]
[I]סלוופוק, הפוקימון המסומם. למרות שהוא איטי, הוא מאוד מיומן בדיג עם זנבו. הוא לא מרגיש כאב אם זנבו ננשך.[/I]
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1062430][CENTER][B]כמו שניחשה סיגל (ראשונה), המילה הייתה פסח. (: נקודה אחת לקבוצה הכחולה! מצב נקודות:
_ _ _ _ _
[B]תומר;[/B]
[I]כן.[/I]
~~~
אתה מחזיר את הפוקימונים לפוכדורים שלהם, וכך גם בראנדון ובנג'י; אתה מבחין שבאטרפרי נשאר בחוץ.
אתה מוביל אותם לתוך מערת הירח כאשר הבחור מאתמול בלילה זוכר אתכם ומאפשר לכם להיכנס מבלי לערוך קרב נוסף.
בתוך מערת הר הירח אתם צועדים לאיטכם ותוך מספר דקות של הליכה בשביל סלעי חשוך ולח אתה לא מצליח לראות כלום.
"הבזק, באטרפרי!" אומר קולו של בנג'י משמאלך; פוקימון הפרפר זוהר באור נוגה ולבן שמאיר את חלל המערה סביבכם.
אתה רואה סולם חבלים שמוביל לעבר קומה עליונה, אך רואה בפתחו פוקימון דמוי סלע גס, גדול, בעל ארבע ידיים וזוג רגליים.
[/QUOTE]
י'
---------------------
"מעניין, הוא נראה כמו ג'יודיוד שלי, בוא נבדוק עליו בפוקדקס." אגיד במילמול ואז אוציא את הפוקדקס כדי לבדוק את הפוקימון הזה ואז שאני אדע את הפרטים אמשיך בדרכי.
-
[quote]עמית;
אתה נרדם דיי מהר, וישן שינה נטולת חלומות.
...
אתה מתעורר לרעש דפיקה בדלת. אתה קם ופותח, ורואה את צ'אנסי. היא מחזיקה מגש של ארוחת בוקר לך ולפוקימוניך.
"צ'אנסי!" היא אומרת בחיוך, ומניחה את זה בנימוס על הכוננית הקרובה לדלת, ומיד יוצאת לאחר שאתה מודה לה.
אתה מתקלח, מצחצח שיניים, שוטף פנים, מתלבש ומוציא את פוקימוניך החוצה.
אתה אוכל ונותן גם לצ'ארמיליון מאנקי וספירו, וכשאתם מסיימים אתה יוצא החוצה ומחזיר את המפתח לאחות ג'וי.
לאחר מכן, אתם יוצאים החוצה אל בוקר נפלא בעיר פיוטר. אתה רואה מזרקה ולידה ליצן לבוש צהוב, מוזיאון ומכון פוקימונים.[/quote]
שכחת את האברה שלי.אני מנחש מ'.
-------------------------------
"הממ.." אומר לעצמי ואלך אל הליצן,אולי אוכל להתאמן איתו לקראת קרב המכון.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1062430][CENTER][B]כמו שניחשה סיגל (ראשונה), המילה הייתה פסח. (: נקודה אחת לקבוצה הכחולה! מצב נקודות:
_ _ _ _ _
[B]דוד;[/B]
אתה זורק את האבן במבוכה, ומוציא את הפוקדקס.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/79a.png[/IMG]
[I]סלוופוק, הפוקימון המסומם. למרות שהוא איטי, הוא מאוד מיומן בדיג עם זנבו. הוא לא מרגיש כאב אם זנבו ננשך.[/I][/QUOTE]
[I]אני מנחש ה', ושכחתי לומר לך שביקשתי בהתחלה להשיג ראיצ'ו באיזה שהוא שלב[/I]
~~~
"מה עוזר לי הפוקימון המוזר הזה?" אני מתעצבן "בוא נחסל אותו באלבזור" אני צועק בעצבים. אני מצביע על סלוופוק "תתקוף אותו בעלי תער ותדאג שהוא יספוג הרבה מהמתקפה, הוא חלשלוש בשבילך, ברור?" אני נושם עמוקות. "צא" אני אומר לבאלבזור.
-
[B][CENTER]- קבוצה אדומה: 0 -
_ י _ _ _
(אותיות שאין: ה)[/B][/CENTER]
[B]תומר;[/B]
[I]גראבלר, פוקימון הסלע. הוא מתגלגל במורד הרים כדי לזוז. ברגע שהוא מתחיל להתגלגל, אף פוקימון לא יצליח לעצור אותו.[/I]
אתה מביט סביב ומגלה שאתם עומדים במבוי סתום; הדרך אחורה מובילה אל העיר פיוטר והדרך למעלה מובילה אל הקומה השנייה.
אתה מנסה להתקדם, אך גראבלר חוסם את הדרך ברגזנות.
[B]עמית;[/B]
[I]הוא על חושי. אמרתי אותו בטלפתיה.[/I]
~~~
אתה ניגש אל הליצן, ומגלה על פי מספר מאמנים סביבו שהוא מלמד מתקפות.
"אם תרצה," הוא לוחש לך. "אני אלמד את אחד הפוקימונים שלך מתקפה אחת." ולאחר מכן פורץ בצחוק גדול. "טוב נו, זאת הייתה בדיחה חלשה..." הוא מודה.
[B]דוד;[/B]
[I]לכדת ווידל אבל אתה מוותר על סלוופוק?[/I]
~~~
לפני שאתה בכלל פועל, אתה שומע רעשים מהשיחים סביב.
פוקימון עכברי בצבע כתום זוהר מגיע, מביט בסלוופוק. אתה רואה על ראשו בלוטה.
אתה מנחש שהאבן מכיסך פגעה בו; ובכן, הוא חושד כנראה בסלוופוק.
"פי... קא... צ'ו!!!!" הוא צורח ומחשמל את סלוופוק בעזרת לחייו האדומות. סלוופוק צורח בכאב ובורח.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/25e.png[/IMG]
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1062450][B][CENTER]- קבוצה אדומה: 0 -
_ י _ _ _
[B]תומר;[/B]
[I]גראבלר, פוקימון הסלע. הוא מתגלגל במורד הרים כדי לזוז. ברגע שהוא מתחיל להתגלגל, אף פוקימון לא יצליח לעצור אותו.[/I]
אתה מביט סביב ומגלה שאתם עומדים במבוי סתום; הדרך אחורה מובילה אל העיר פיוטר והדרך למעלה מובילה אל הקומה השנייה.
אתה מנסה להתקדם, אך גראבלר חוסם את הדרך ברגזנות.
[/QUOTE]
נ'
----------------------------
"אוי לא, נצטרך להילחם נגדו אז אני הילחם נגדו." אגיד בשמחה ואז אוציא את ראלטס בהתרגשות בגלל שזה יהיה הקרב הראשון שלו.
אחרי שראלטס יצא מהפוקדור שלו, אצביע על גראבלר ואגיד לראלטס: "ראלטס תבלבל את גראבלר בבילבול ואז תחסל אותו בעלים קסומים במהירות!".
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1062450][B][CENTER]- קבוצה אדומה: 0 -
_ י _ _ _
[B]דוד;[/B]
[I]לכדת ווידל אבל אתה מוותר על סלוופוק?[/I]
~~~
לפני שאתה בכלל פועל, אתה שומע רעשים מהשיחים סביב.
פוקימון עכברי בצבע כתום זוהר מגיע, מביט בסלוופוק. אתה רואה על ראשו בלוטה.
אתה מנחש שהאבן מכיסך פגעה בו; ובכן, הוא חושד כנראה בסלוופוק.
"פי... קא... צ'ו!!!!" הוא צורח ומחשמל את סלוופוק בעזרת לחייו האדומות. סלוופוק צורח בכאב ובורח.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/25e.png[/IMG][/QUOTE]
[I]אני מנחש ו'[/I]
~~~
"וואי" אני צועק בהתרגשות, כל כעסי נעלם "זה פיקאצ'ו" אני מתקדם אליו ומתכופף לצידו."אתה נראה חבול" אני משחק את עצמי לא יודע מה קרה "אתה רוצה שאני אעזור לך?" אני אומר, הפעם בכנות. במוחי אני חושב על ההתפתחות שלו 'הוא הופך לראיצ'ו, ראיצ'ו האגדי והמדהים, הגנרטור המהלך. אני חייב להשיג אותו'.
-
[quote]עמית;
הוא על חושי. אמרתי אותו בטלפתיה.
~~~
אתה ניגש אל הליצן, ומגלה על פי מספר מאמנים סביבו שהוא מלמד מתקפות.
"אם תרצה," הוא לוחש לך. "אני אלמד את אחד הפוקימונים שלך מתקפה אחת." ולאחר מכן פורץ בצחוק גדול. "טוב נו, זאת הייתה בדיחה חלשה..." הוא מודה.[/quote]
מה זאת אומרת?|מנחש ט'.
----------------------
"טוב,איזה מתקפות אתה יודע ללמד?" אשאל את הליצן.
-
[b][center]- קבוצה אדומה: 0 -
ו י _ ו _
(אותיות שאין: ה, נ)[/center]
תומר;[/b]
ראלטס יוצא מהפוכדור ונעמד מול גראבלר.
"גראב!" אומר פוקימון הסלע וממהר לזרוק ארבעה סלעים בעזרת ארבע ידיו.
ראלטס מביט באבנים כשהחלק הבולט מראשו זוהר בלבן, והילה כחולה ומסתורית מעיפה את האבנים לעבר גראבלר.
לאחר מכן, גם הפוקימון האויב מועף באוויר ומתבלבל. הזוהר מתחלף לירוק, ושולח גושי אור לעבר גראבלר.
האורות הירוקים הופכים לעלים צבעוניים וזוהרים שעוקבים אחרי גראבלר כמו טיל מתביית, ולבסוף פוגעים בו.
"גראאאאב!" הוא אומר בזעם, ועיניו מתמלאות בצבע אדום; הוא מתפוצץ לפתע, מעיף את ראלטס אחורה לעבר באטרפרי שנפצע.
האור נכבה, וראלטס נופל בין ידיך. האור נוצר שוב סביב באטרפרי ואתה רואה שגראבלר מעולף על הקרקע.
[B]דוד;[/B]
"פיקא פיקא," הוא אומר ומניד בראשו. הוא מסתובב, ופונה ללכת.
"חכה!" נפלט לך בלי לשים לב. הוא מביט בך בסקרנות.
[B]עמית;[/B]
[I]לא משנה...[/I]
~~~
"תבחר פוקימון, ואני כבר אמצא משהו שיתאים לו," הוא אומר. "בינתיים, קח לך צורב מתקפות."
הוא מושיט לך מעין דיסק-מן בצבע תכלת ולו אנטנה.
"אם תזין דיסק לימוד מתקפה בצורב המתקפות, הפוקימון שלך שבנוכחות הדיסק ילמד את המתקפה שהוא מכיל. בתנאי שהוא מסוגל." מסביר הליצן.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1062458][b][center]- קבוצה אדומה: 0 -
ו י _ ו _
תומר;[/b]
ראלטס יוצא מהפוכדור ונעמד מול גראבלר.
"גראב!" אומר פוקימון הסלע וממהר לזרוק ארבעה סלעים בעזרת ארבע ידיו.
ראלטס מביט באבנים כשהחלק הבולט מראשו זוהר בלבן, והילה כחולה ומסתורית מעיפה את האבנים לעבר גראבלר.
לאחר מכן, גם הפוקימון האויב מועף באוויר ומתבלבל. הזוהר מתחלף לירוק, ושולח גושי אור לעבר גראבלר.
האורות הירוקים הופכים לעלים צבעוניים וזוהרים שעוקבים אחרי גראבלר כמו טיל מתביית, ולבסוף פוגעים בו.
"גראאאאב!" הוא אומר בזעם, ועיניו מתמלאות בצבע אדום; הוא מתפוצץ לפתע, מעיף את ראלטס אחורה לעבר באטרפרי שנפצע.
האור נכבה, וראלטס נופל בין ידיך. האור נוצר שוב סביב באטרפרי ואתה רואה שגראבלר מעולף על הקרקע.
[/QUOTE]
ק'.
--------------------
"הזה לוזר הפוקימון הזה, מישהו רוצה ממכם לתפוס אותו? לי יש את ג'יודיוד." אגיד בשמחה
ואז אמשיך בדרכי תוך כדי שאני אומר לראלטס: "ראלטס על תדאג אתה תילחם נגד מישהו עוד מעט."
-
_ _ _ _ _
[B]סיגל;[/B]
"תמיד," הוא אומר בעוקצנות, ושולף שני פוכדורים מהם יוצאים פוקימון לטאתי וירוק ופוקימון בצבע לבן עם בלורית אדומה.
"ויי!" אומר הקוף הלבן, ויחד עם הפוקימון הירוק נעמד משני צידיו של סורסקיט.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/288.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/253.png[/IMG]
[ .[/QUOTE]
ו
~~~~
"אממ סקווירטל לא יועיל אבל לא נורא הוא לא היה נגד גרוביל וזהו ובאטרפרי התקפה אווירית זה מצוין נלך קודם אם באטרפרי סקווירטל ונלך הלאה " אני אומרת בשקט "אז קרב זוגות?" אני אומרת ומוציאה תפוקדור של באטרפרי וסקווירטל וגם של סמוצאם
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1062458][b][center]- קבוצה אדומה: 0 -
ו י _ ו _
[B]דוד;[/B]
"פיקא פיקא," הוא אומר ומניד בראשו. הוא מסתובב, ופונה ללכת.
"חכה!" נפלט לך בלי לשים לב. הוא מביט בך בסקרנות.
[/QUOTE]
אני שם את ידי על פי אבל מוריד אותה ואומר בגמגום קל "תקשיב, אני יודע שאתה פוקימון חזק מאוד, ו..." אני מהסס "אני מאוד רוצה שיהיה לי אחד כמוך בצוות. אתה וההתפתחויות שלך הם הפוקימונים שאני הכי אוהב במחוז הזה, אז אתה מסכים לבוא איתי?" אני מציע לו ומניח לפניו פוקדור ריק."ואם אתה לא מסכים" אני ממשיך "אז לפחות נלחם, אם אני אנצח אז אני אתפוס אותך ואתה תצטרף אלי, ואם אתה תנצח את הפוקימונים שלי אז אתה תלך לדרכך, בסדר?" אני מסתכל בעיניו בתקווה שהוא הבין הכל.
-
[quote]עמית;
לא משנה...
~~~
"תבחר פוקימון, ואני כבר אמצא משהו שיתאים לו," הוא אומר. "בינתיים, קח לך צורב מתקפות."
הוא מושיט לך מעין דיסק-מן בצבע תכלת ולו אנטנה.
"אם תזין דיסק לימוד מתקפה בצורב המתקפות, הפוקימון שלך שבנוכחות הדיסק ילמד את המתקפה שהוא מכיל. בתנאי שהוא מסוגל." מסביר הליצן.[/quote]
"אוקיי!" אומר לליצן ואקח את צורב המתקפות.לאחר מכן אוציא את מאנקי ואנסה ללמד אותו אגרוף חשמל.