היי דניס ואביב
משעמם לי..
תגידו מה אם התחרות הזאת של הפייר אדום או משהו כזה
למה אי אפשר ברובי או ספיר?
כבר יש לי הורדה!
וגם אם זה טבעי זה מחזה מוזר,
זה נראה כאילו היונה מנסה לעשות לה שק קמח
Printable View
היי דניס ואביב
משעמם לי..
תגידו מה אם התחרות הזאת של הפייר אדום או משהו כזה
למה אי אפשר ברובי או ספיר?
כבר יש לי הורדה!
וגם אם זה טבעי זה מחזה מוזר,
זה נראה כאילו היונה מנסה לעשות לה שק קמח
[quote=Blackbeard;1175999]חחחחחחחחחחחח ורגע מה שוליית עורך דין יענו נתנו לך עבודה כדי לשלב מוגבלים בחברה?
וחחחחחחחחחחח על המשחק של באר שבע, כל הקבוצות בארץ מעפנות, בחול לא תמצאו קבוצה בשם כוכבי ראש העין[/quote]
מסכים איתך על הקבוצות בארץ מעפנות, אבל באר שבע לא חח, לפחות לה יש שקט מנהלי.
שמע עומר הקטן, אני מגיב במהירות אבל כעת עליי ללכת אז כנראה שנדבר יותר מאוחר מקווה שאתפוס אותך מחובר בפורום, ותשמע אני אכבד את סיגל ולא אענה לך כמו שרציתי על הבחורה, אז להתראות!
שמע אם אתה נהנה אז מה טוב, ספורט ישראלי אני יכול לראות רק מכבי כדורסל באירופה וכדורגל חופים חחח
ביי אביב
[quote=Blackbeard;1176016]שמע עומר הקטן, אני מגיב במהירות אבל כעת עליי ללכת אז כנראה שנדבר יותר מאוחר מקווה שאתפוס אותך מחובר בפורום, ותשמע אני אכבד את סיגל ולא אענה לך כמו שרציתי על הבחורה, אז להתראות!
שמע אם אתה נהנה אז מה טוב, ספורט ישראלי אני יכול לראות רק מכבי כדורסל באירופה וכדורגל חופים חחח[/quote]
חחח דבר איתי במסן...
אני כבר לא גר שם,אבל מתחבר לפעמים.
אם לא אסנן אותך אז נשתמע!
ושתדע לך שאני כמו דאורדורנט,
בלעדיי החיים מסריחים
[quote=Blackbeard;1176016]שמע עומר הקטן, אני מגיב במהירות אבל כעת עליי ללכת אז כנראה שנדבר יותר מאוחר מקווה שאתפוס אותך מחובר בפורום, ותשמע אני אכבד את סיגל ולא אענה לך כמו שרציתי על הבחורה, אז להתראות!
שמע אם אתה נהנה אז מה טוב, ספורט ישראלי אני יכול לראות רק מכבי כדורסל באירופה וכדורגל חופים חחח[/quote]
גם אני, הליגה שלנו גרועה אבל אני אוהד באר שבע כבר שנים ואני אוהד אותה תמיד.
בדרך למערת החושך..
זהו,אין סיכוי שאני מנצח..
את..?
הטורניר של אדום אש
אגב מותר לפרסם אתר של פוקימון בפורום? (לא שאני רוצה לעשות את זה אלה משיהו עשה את זה בחתימה ולפי מה שאני יודע זה אסור...
בטח שמותר מה אתה דפוק?
נתנו למשתמש באן בגלל זה 0.0
תלוי איזה אתר זה..
Gpxplus וסרבי וכאלה ברור שמותר O.o