-
[QUOTE=SnoopyDisco;1187338]אתם יכולים בבקשה להפסיק את הדיון הזה?
אני לא אתן לכם אזהרה אבל בבקשה ממכם.
אתה יכול בהחלט.
אבל צריך טיפה היגיון בפורום הזה.
אתה לא תלך לכיתה של ילדים בכיתה א' ותטלה תמונה של צ****ם נכון?זה אותו דבר בדיוק-הדיון הזה לא נמחק, הוא נשאר כתוב פה וילדים קטנים הולכים לנו"ד הזה ורואים את מה שכתוב פה.
זה נראה לך בסדר שילד קטן שומע על ס**?ממש לא.[/QUOTE]
אני התחלתי ליראות פורנו מכיתה ב' אבל אני יודע שזה אסור וכל החרא הזה אבל יש עוד מיליון ילדים שעשו את זה ואפילו מגיל קטן אבל אני איתך בכל מה שמרתה על זה אם הילדים הקטנים
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1187339]עכשיו אתה מבין? אז תפסיק לא להקשיב.
זה לא פונו, זה מוגדר כ"אירוטיקה" במילים אחרות וגם חשיפת שדיים אין נכלל בארוטיקה הזאת..[/QUOTE]
ציטוט מהחוק:
[QUOTE]- אין לפרסם תוכן פורנוגרפי [B][U]בשום צורה שהיא[/U][/B]. צוות הפורום רשאי לבקש ממשתמש להסיר חתימה או תמונה מאותו משתמש לפי ראות עיניו.
[/QUOTE]
אירוטיקה נחשבת צורה של פורנוגרפיה, לכן אני רשאי.
ותומר-אני שמח שיש אדם שפוי פה.
-
-
[QUOTE=SexStyle;1187337]מה אתה קורא שהוא לא שונאן או סיינן?...[/QUOTE]
מכל מה שהוא שם?
אני קורא כל מה שהוא לא הפורונו באמת, ההנטאי..
זה תלוי, אני תמיד מוצא דברים חדשים ואחרים, אפילו קראתי כזה של הומואים פעם O:
אתה יכול בהחלט.
אתה לא תלך לכיתה של ילדים בכיתה א' ותטלה תמונה של צ****ם נכון?זה אותו דבר בדיוק-הדיון הזה לא נמחק, הוא נשאר כתוב פה וילדים קטנים הולכים לנו"ד הזה ורואים את מה שכתוב פה.
למה לא?
למה צריך להגן על ילדים בכיתה א'? הם לא יודעים מה זה ציצים? (למה אתה מצנזר? כולה מילה..)
ושוב פעם, כי אני רואה שאתה שוכח, יש אולי, במקימום 4 ילדים קטנים מ-12 שנכנסים לנו"ד, במקרה הז היה אחד, למשל דקה מהשיחה וזהו, כל השאר יותר מבוגרים.
ולמה שהם ייכנסו דווקא לעמודים האלה, מה ההיגיון? למה אתה מחפה עליהם, זה מביא סתם עמוד..
עוד משהו, מישהו שנכנס לא קורא משהו שלא קשור אליו, ולכן אם כבר הם היו מגיעים לזה הם היו מבינים שהם לא קשורים ועוזבים או מפתחים שיחה אחרת.
ועכשיו, זה בסדר שהם שומעים על סקס (גם את זה לא צריך לצנזר), כי הילדים הקטנים פה (אני לא מדבר על ילדים בני 4) הם בני 10, חצי מהם יודעים כבר מה זה ולחצי השני לא יזיק לדעת..
-
חלאס אם זה זה מעצבן מזה משנה אם זה אי'צי או גי'צי או משזה לא יהיה חפרתם על חלאס מספיק!!!!!!!!!!
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1187341]ציטוט מהחוק:
אירוטיקה נחשבת צורה של פורנוגרפיה, לכן אני רשאי.
ותומר-אני שמח שיש אדם שפוי פה.[/QUOTE]
אירוטיקה זה ממש לא פורנוגרפיה, שוב אתה מתנהג כמו קשה קליטה?
אירוטיקה יכולה להיות אישה שמתכופפת ואתה רואה לה את המחשוף..
-
אתה יכול בהחלט.
דוגמא לא טובה,ואתה סתם מקצין את הדברים...
לדעתי הם לא עברו את הגבול של הטעם הטוב כשהם דיברו על סקס..כשפורסמה התמונה זה משהו אחר-זה אסור ולא יעזור בית דין.
קח דוגמא-טלוויזיה..
היא נגישה לילדים בכיתה א' כמו הפורום...אבל מה לעשות שאפשר להיתקל בה בדוגמניות בבגד ים?
לפי התפיסה שלך זה אסור,אבל אי אפשר להתחשב באותו ילד בכיתה א',כי הטלוויזיה נגישה לכולם ולא תמיד ישדרו בה תוכן שיתאים לו.
מקרים קיצוניים כמו סרטים כחולים משודרים בערוצים נפרדים עם חסימה והכל.
אתה בתור פקח-צריך לדעת מתי עוברים את גבול הטעם הטוב בנו"ד-ולפעול בהתאם.
לדעתי לדבר על סקס בלי להיכנס לפרטים-זה לא לעבור את הגבול הזה,אבל לפרסם תמונת עירום (גם אם היא מצוירת) זה כן לעבור את הגבול.
אבל הדעה שלי לא חשובה,אתה הפקח...
הפעלת שיקול דעת,החלטת שזה אסור,שמעת את הטענות של המשתמשים,לא השתכנעת והם ממשיכים...
בשביל זה אתה יכול לתת אזהרות ובאנים.
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1187343]מכל מה שהוא שם?
אני קורא כל מה שהוא לא הפורונו באמת, ההנטאי..
זה תלוי, אני תמיד מוצא דברים חדשים ואחרים, [B]אפילו קראתי כזה של הומואים פעם[/B] O:
.[/QUOTE]
איככככ :cry:
לך מפה!
-
[quote=SexStyle;1187347]דוגמא לא טובה,ואתה סתם מקצין את הדברים...
לדעתי הם לא עברו את הגבול של הטעם הטוב כשהם דיברו על סקס..כשפורסמה התמונה זה משהו אחר-זה אסור ולא יעזור בית דין.
קח דוגמא-טלוויזיה..
היא נגישה לילדים בכיתה א' כמו הפורום...אבל מה לעשות שאפשר להיתקל בה בדוגמניות בבגד ים?
לפי התפיסה שלך זה אסור,אבל אי אפשר להתחשב באותו ילד בכיתה א',כי הטלוויזיה נגישה לכולם ולא תמיד ישדרו בה תוכן שיתאים לו.
לדעתי לדבר על סקס בלי להיכנס לפרטים-זה לא לעבור את הגבול הזה,אבל לפרסם תמונת עירום (גם אם היא מצוירת) זה כן לעבור את הגבול.
אבל הדעה שלי לא חשובה....
הפעלת שיקול דעת,החלטת שזה אסור,שמעת את הטענות של המשתמשים,לא השתכנעת והם ממשיכים...
בשביל זה אתה יכול לתת אזהרות ובאנים.[/quote]
ומכיוון שגם לא נכנסים לפרטים אפשר לאמץ את הפשרה בלתי הגיונית שלי עם משוואות דיפרנציאליות.
-
[QUOTE=SexStyle;1187347]דוגמא לא טובה,ואתה סתם מקצין את הדברים...
קח דוגמא-טלוויזיה..
אבל הדעה שלי לא חשובה....
בשביל זה אתה יכול לתת אזהרות ובאנים.[/QUOTE]
אני שמח שאתה מבין את הצד שלי בכל הויכוח הזה..
אני לא תמכתי בתמונה שליאור פרסם, אני אמרתי שזה לא פורנו, אבל מה אפכת אם רוצים להעניש על זה, שיעשו כך..
אני כועס עליו עכשיו יותר כי אני מבין שהוא לא קרה כלום ממה שכתבנו, הוא נתן אזהרות על זה שאמרו לו שדיברנו על סקס, ואנחנו ממש לא נכנסו לפרטים, ציינתי את זה הרבה פעמים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1187349]ומכיוון שגם לא נכנסים לפרטים אפשר לאמץ את הפשרה בלתי הגיונית שלי עם משוואות דיפרנציאליות.[/QUOTE]
או שפשוט אפשר להגיד..
"אתמול הייתי עם מישהי,היה לה בית ריק...החסידה הגיעה"
-
אולי מספיק אם הדיון הזה לי נישבר ה******* מכל זה חשבתי שדווקע היום מתי שיהיה לי זמן פנוי ליאור ומלא אנשים יהיו פה וידברו על דברים מטמטמים אבל כיפים נגיד יש לי סיפור לספר אבל אף אחד לא יקשיב לי ביגלל שכולם יהיו בדיון שלכם וזה ביכלל לא קשור לפה יש את פורום אנימה ומנגה שזה קשור לשם אז מה הבעיה שלכם לבקש ממנהל ליפתוח דיון שם וזהו ניגמר הסיפור
-
חזרתי...
שונא ברד, זה הרס לי את היום... S:
-
[QUOTE=SexStyle;1187348]איככככ :cry:
לך מפה!
עריכה:
סורי על הדאבל,טעות.[/QUOTE]
חחחחח XD
היו לזה 3 פרקים ועניין אותי להבין מה זה בדיוק, הקטע הכי הומואי בכל הסדרה היה שהם התחבקו והוא נשך לו את העניבה או משהו כזה XD
ואני זוכר שאחרי זה פשוט עברו לקטע אחר, אני מסכים שזו לא חוויה נעימה P:
-
-
[b]הבא שמדבר בכלל על הנושא הזה מקבל הרחקה.[/b]