-
[QUOTE=ttrrtte;1226709]אנדי- כה... חח
אתה הולך ביער ורואה מושבה של כומבי אתה רואה 5 כומבי מנסים להרשים כומבי אחת עם סרט ורוד עשוי דבר ופרחים
ג'ון-אתה מחלית לצאת לדרך ורואה אישה שרק מביאה לך פוקדור והולכת[/QUOTE]
מה יש בפוקדור הזה עם ש בכלל אני אומר ומוציא את הפוקימון שנמצא שם עם יש שם בכלל.
-
אני יספר לה את כל מה שחלמתי ואז אני ישכב עלייה
-
אנדי-הכומבית שמחה על תירוץ ללכת מ5 הכומבים ופשוט מזנקת אל הפוקדור
ג'ון- אתה מוציא את הפוקימון מהפוקדור ורואה....................................קרליה
אופק- אתה ומיי נרדמים בתנוחה די מוזרה חח... אתה קם בשעות ערב מאוחרות ומיי נראת ממש לחוצה
-
-
[QUOTE=ttrrtte;1226714]אנדי-הכומבית שמחה על תירוץ ללכת מ5 הכומבים ופשוט מזנקת אל הפוקדור
ג'ון- אתה מוציא את הפוקימון מהפוקדור ורואה....................................קרליה
אופק- אתה ומיי נרדמים בתנוחה די מוזרה חח... אתה קם בשעות ערב מאוחרות ומיי נראת ממש לחוצה[/QUOTE]
מעניין אם זה זכר או נקבה, אני יודע איך לבדוק, אם אני אתן לו/לה אבן שחר אז הוא/היא יתפתח לגלייד אם זה זכר או שלא יקרה כלום אם זו נקבה.
-
אופק- מיי אומרת ''אופק אני לא יודעת איך להגיד לך את זה אבל.......... אני בהריון...'' היא אמרה ופרצה בבכי
ג'ון- אתה רואה חנות אבני פיתוח מעבר לפינה
-
"מה?" אשאל את עצמי ואז אשאל את מיי "איך זה יכול להיות"
-
[QUOTE=ttrrtte;1226725]אופק- מיי אומרת ''אופק אני לא יודעת איך להגיד לך את זה אבל.......... אני בהריון...'' היא אמרה ופרצה בבכי
ג'ון- אתה רואה חנות אבני פיתוח מעבר לפינה[/QUOTE]
מעולה, מעניין אם יש שם אבן שחר.
-
אופק- מיי המשיכה בבכי ואמרה ''עאני לא יודעת'' אבל קראתי בספר על סקיטי שרק מגע בין זכר לנקבה יכול להכניס סקיטי להריון ולכן רק העובדה שנגעתי בידך...
ג'ון-אתה הולך לחנות ורואה אבן שחר במחיר 5000בש''ח
-
"אני מבין אבל אנחנו לא יכולים לדעת עם את באמת בהריון כדאי שנשאל את גוי" ואז ירד עם מיי לגוי
-
אופק-מיי אמרה שהרגישה בעיטות אז היא כבר בדקה את זה אבל בכל זאת אתם יורדים לעשות אולטרה סאונד אתם מגלים שהתתינוק הוא חצוי סקיטי כמו מיי! אתה ממש מתחיל לדאוג
-
[QUOTE=ttrrtte;1226733]אופק- מיי המשיכה בבכי ואמרה ''עאני לא יודעת'' אבל קראתי בספר על סקיטי שרק מגע בין זכר לנקבה יכול להכניס סקיטי להריון ולכן רק העובדה שנגעתי בידך...
ג'ון-אתה הולך לחנות ורואה אבן שחר במחיר 5000בש''ח[/QUOTE]
5000!!! אין איזו דרך להוריד את המחיר, אולי לנצח באיזה קרב פוקימונים.
-
אני יומר למיי "זה משה חסר לנו עכשיו חצי חיביר וחצי חצוי"
-
ג'ון- המוכר אומר לך שזו אבן יחידה מסוגה אבל... עם תנצח את הבן שלי,דבר שלא קרה מעולם אתן לך ב1000
אופק- מיי אומרת ''אמ.. אופק יש עוד משהו...''
-