-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244999][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
אתה מחזיר את סורסקיט ורץ במהירות ומרפא את הפוקימונים שלך ורץ לתחרות. שם אתה מוצא מוקד להרשמה ורושם את עצמך לפתע אתה מבחין בקול ובאשלי עומדים במרחק מה ממך ומדברים ביניהם בחביבות כשלפתע קול מבחין בך וקורא לך לבוא .
"נו נרשמת?" הוא שואל בחיוך ואתה מהנהן בהסכמה "יהיה טורניר מעולה! אני כל כך הולכת לנצח את שניכם!" היא אומרת בחיוך ומוציאה לשון וקורצת.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"חיה בסרט" אומר ואקרוץ לה, "בהצלחה לכולם" אומר לשניהם ואחכה לראות מתי התחרות תתחיל
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1244999]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
"בטח הוא אומר ומשחרר מהפוקדור שלו פוקימון כחול וקצת שמנמן הנראה כמו פינגווין ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/ba/Spr_5b_394.png[/IMG]) "אתה זוכר את פרינפלופ?" שואל אותך בחיוך בליין "כמובן כשראית אותו הוא היה רק פיפלאפ אבל מאז עברנו המון" הוא אומר בחיוך "וכמובן זאת הצ'אמליון שלך גם היא נראת נהדר! אבל זה לא יעזור" אומר בליין בחיוך שובבי "קרן בועות!" הוא קוראת לפתע והפירנפלופ שלו יוצא עם סילון של בועות העפות במהירות לכיוונה של צ'ארמליון.
מה תעשה.[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
שכחת להוסיף את קצה אבן:P
--------
"צארמיליון חפירה ואז אגרוף מגה!"אומר במהירות.
-
בשעה טובה ומוצלחת הגשתי עבודה חדשה במשרד פרסום בנתניה! D:
למרות המרחק אני אצא עכשיו כל חודש עם צ'ק שמנמן של 6000 ש"ח (שזה כולל החזרי נסיעות XP)
אז הפעילות שלי כנראה קצת תרד אז אני אשתדל להגיב כמה שיותר בערבים.
מוזמנים למזל"ט ^^
[SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק-
פלאפי מקיף את עצמו בחשמל כחול ובוהק ושולח אותו במהירות לעברו של ביוטיפליי הנפגע מהמתקפה אבל בכל זאת ממשיך ושולח לעבר הפוקימונים שלך רוח בצבע ירוק מנצנץ המעופפת את שני הפוקימונים שלך.
נאמל יוצאת עם תזוזת אדמה ומרעידה את המגרש כולו. ביוטיפליי בהיותה סוג מעופף אינה נפגעת אבל פלאפי למרות שהוא בצד שלך נפגע מהמתקפה גם הוא.
מנטריק הפצוע אינו מוותר ומשחרר עשרות ניצוצות לאוויר עשר יוצרים פיצוץ יחד עם הרוח הכסופה של ביוטיפליי ומעיפה את שני הפוקימונים שלך לאחור. מיד לאחר מכן מנטריק יוצא עם פיו פתוח לרווחה ואחת משיניו מתחילה להעלות אש והוא פוגע בחוזקה בפלאפי.
"עכשיו ביוטיפליי השתמשי בשאיבת מגה על נאמל ומנטריק שוב ניב אש!" קוראת אנה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Red"]תומאס-
רק בשביל להבין אתה מנסה לגרום לו ללמוד מתקפת חול? ם=
וכשהוא התפתח או תנסה ללמוד אותו לבד.
ואל תעשה תגובות כאלה! אתה מפיל עליי לתכנן לפוקימונים שלך מהלכים תגיד לקורפיש בדיוק מה אתה רוצה שהוא יעשה וכך גם לקאבוסקין כי לתקוע את היד באדמה זה ממש לא מובן. ושוב מצטער אבל תגיב שוב או שתערך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrange"]רודני-
אתה עוד יכול לחזור חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתרחק משם כשגרובייל הולך לצדך ומסתכל לך מרחוק בנערה שאולי אינך תראה לעולם והיא מנופפת לך לשלום.
אתה ממשיך בדרכך ומגיע במהירות לנמל עצמו ומתחיל לשוטט בין כל הספינות. אחרי כמה דקות אתה מוצא את הספינה שאתה אמור לשוט בה לאי ועולה עליה אחרי בדיקה ביטחונית קצרה.
אתה מגיע לסיפון גדול ורחב מאוד ובו כמה בריכות, מגרשי טניס וגולף, בר ואתה מבחין גם בכמה זירות לאימונים.
אתה מוצא לעצמך מקום נוח ומסתכל על התוכנייה של הספינה ומגלה שיש בספינה מלא חנויות ובתי קפה, בית קולנוע, מגרשים טניס וספורט, מגרשי אימונים, הופעות, טורניר קרבות פוקימונים, טורניר תיאום, בריכות וג'קוזי, ספא מפנק ועמדת החלפה. כשאתה מדפדף עד הסוף נופלת לך מעטפה משם. אתה פותח ורואה שזה המפתח לחדר שלך 158.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
אתה מחכה וכעבור כמה דקות כל המאמנים מתחילים לעבור לחדר גדול האמור להיות חדר המתנה לכם.
אחרי כמה דקות עולה בחורה המנופפת לכולם לשלום. "ברוכים הבאים לטורניר המאמנים של הספינה אס. אס. אטלנטה מהאי לאמין לאי קומקוואט!" האישה מכריזה "שמי מריה ואני אהיה המנחה שלכם להערב. בואו נתחיל עם הזוג הראשון שלי בקרבות הטורניר בוא נזמין את אנג'לה ואת טייסון!" היא קוראת ושני מאמנים מהחדר קמים ועולים למגרש.
אתה צופה בקרבות אחת אחרי השני עד שקוראים לך ולבחור ששמו אריק.
אתה עולה לבמה ומתקבל במחיאות כפיים סוערות. המאמן מאחל לך בהצלחה ואז משחרר מהפוקדור שלו סאבליי ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/f/ff/Spr_5b_302.png[/IMG]).
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
כבר יתווסף.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בדיוק בזמן צ'ארמליון מתחפרת מתחת לאדמה ומתחמקת בקלות מהקרן בועות. "שניים יכולים לשחק במשחק הזה" אומר בליין בחיוך ולפתע גם הפירנפלופ שלו מתחפר מתחת לאדמה ונעלם. מתחת למגרש אתה שומע המון רעשים ופה ושם עולים גחלות אש או בועות.
"פרינפלופ צא מהר והשתמש בפעימת מים לתוך הבור!" קורא בליין.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Ritsuka Kun;1245599][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]פלאפי מקיף את עצמו בחשמל כחול ובוהק ושולח אותו במהירות לעברו של ביוטיפליי הנפגע מהמתקפה אבל בכל זאת ממשיך ושולח לעבר הפוקימונים שלך רוח בצבע ירוק מנצנץ המעופפת את שני הפוקימונים שלך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]נאמל יוצאת עם תזוזת אדמה ומרעידה את המגרש כולו. ביוטיפליי בהיותה סוג מעופף אינה נפגעת אבל פלאפי למרות שהוא בצד שלך נפגע מהמתקפה גם הוא.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מנטריק הפצוע אינו מוותר ומשחרר עשרות ניצוצות לאוויר עשר יוצרים פיצוץ יחד עם הרוח הכסופה של ביוטיפליי ומעיפה את שני הפוקימונים שלך לאחור. מיד לאחר מכן מנטריק יוצא עם פיו פתוח לרווחה ואחת משיניו מתחילה להעלות אש והוא פוגע בחוזקה בפלאפי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"עכשיו ביוטיפליי השתמשי בשאיבת מגה על נאמל ומנטריק שוב ניב אש!" קוראת אנה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"טוב, שילובי מתקפות יהיו נחמדים" אמלמל לעצמי ואורה לנאמל "חפירה! פלאפי תכנס אחריה לבור, תשלבו גחלת ומכת ברק שיצא מהפתח של הבור!"
"נאמל צאי בהסתערות על ביוטיפליי עם גלגול והסתערות אש, פלאפי דחיפה על מנקטריק!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1245599]
כבר יתווסף.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
בדיוק בזמן צ'ארמליון מתחפרת מתחת לאדמה ומתחמקת בקלות מהקרן בועות. "שניים יכולים לשחק במשחק הזה" אומר בליין בחיוך ולפתע גם הפירנפלופ שלו מתחפר מתחת לאדמה ונעלם. מתחת למגרש אתה שומע המון רעשים ופה ושם עולים גחלות אש או בועות.
"פרינפלופ צא מהר והשתמש בפעימת מים לתוך הבור!" קורא בליין.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
מזל טוב D:::::::::::::
צ'ק שמן במיוחד D:
אל תשכח מי גידל אותך.
---------------------
"צארמיליון תחסמי בלהביור מתמשך ואז תצאי במהירות מהאדמה ותשתמשי בהסתערות אש"אקרא בקול.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1245599]בשעה טובה ומוצלחת הגשתי עבודה חדשה במשרד פרסום בנתניה! D:
למרות המרחק אני אצא עכשיו כל חודש עם צ'ק שמנמן של 6000 ש"ח (שזה כולל החזרי נסיעות XP)
מוזמנים למזל[SIZE="1"][COLO
וספורט, מגרשי אימונים, הופעות, טורניר קרבות פוקימונים, טורניר תיאום, בריכות וג'קוזי, ספא מפנק ועמדת החלפה. כשאתה מדפדף עד הסוף נופלת לך מעטפה משם. אתה פותח ורואה שזה המפתח לחדר שלך 158.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה מחכה וכעבור כמה דקות כל המאמנים מתחילים לעבור לחדר גדול האמור להיות חדר המתנה לכם.
אחרי כמה דקות עולה בחורה המנופפת לכולם לשלום. "ברוכים הבאים לטורניר המאמנים של הספינה אס. אס. אטלנטה מהאי לאמין לאי קומקוואט!" האישה מכריזה "שמי מריה ואני אהיה המנחה שלכם להערב. בואו נתחיל עם הזוג הראשון שלי בקרבות הטורניר בוא נזמין את אנג'לה ואת טייסון!" היא קוראת ושני מאמנים מהחדר קמים ועולים למגרש.
אתה צופה בקרבות אחת אחרי השני עד שקוראים לך ולבחור ששמו אריק.
אתה עולה לבמה ומתקבל במחיאות כפיים סוערות. המאמן מאחל לך בהצלחה ואז משחרר מהפוקדור שלו סאבליי ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/f/ff/Spr_5b_302.png[/IMG]).
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
מזל טוב! בהצלחה!
"סורסקיט אני צריך אותך!" אקרא ואשחרר את סורסקיט מהפוכדור שלו, "תיתן את כל כולך" אומר לו בחיוך שיעלה לו את המוטיבציה, "תהיה מוכן להחמק מכל מתקפה! אתה מהיר! השתמש בקרן איתור!" אקרא ואצפה בקרב
-
[quote=Ritsuka Kun;1245599]בשעה טובה ומוצלחת הגשתי עבודה חדשה במשרד פרסום בנתניה! D:
מוזמנים למזל"ט ^^
[SIZE=1][COLOR=DarkOrange]רודני-
אתה עוד יכול לחזור חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתרחק משם כשגרובייל הולך לצדך ומסתכל לך מרחוק בנערה שאולי אינך תראה לעולם והיא מנופפת לך לשלום.
אתה ממשיך בדרכך ומגיע במהירות לנמל עצמו ומתחיל לשוטט בין כל הספינות. אחרי כמה דקות אתה מוצא את הספינה שאתה אמור לשוט בה לאי ועולה עליה אחרי בדיקה ביטחונית קצרה.
אתה מגיע לסיפון גדול ורחב מאוד ובו כמה בריכות, מגרשי טניס וגולף, בר ואתה מבחין גם בכמה זירות לאימונים.
אתה מוצא לעצמך מקום נוח ומסתכל על התוכנייה של הספינה ומגלה שיש בספינה מלא חנויות ובתי קפה, בית קולנוע, מגרשים טניס וספורט, מגרשי אימונים, הופעות, טורניר קרבות פוקימונים, טורניר תיאום, בריכות וג'קוזי, ספא מפנק ועמדת החלפה. כשאתה מדפדף עד הסוף נופלת לך מעטפה משם. אתה פותח ורואה שזה המפתח לחדר שלך 158.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
וואווו שיחקת אותה, מזל-טוב! באיזה תפקיד אתה בדיוק? אני מבין בזה קצת :P
~~~~~~~~~~~~
"שיוווא איזו ספינה מרהיבה!!!" אמלמל בהתפעלות. אביט סביב ואז אומר בחיוך רחב "נו.. שלושה ימים יש לנו להעביר כאן!"
אגש אל החדר מיד, העלה על מכנס גלישה (בגד ים) ואפרוק בחדר את כל מה שלא חיוני.
אקח איתי את שלושת הפוקימונים שלי. ואוציא אותם החוצה "אוקיי חברים הקשיבו טוב. אנחנו נלך לעשות אימון קצר כולם ביחד.. ומשם כבר נראה מה נעשה!"
אנעל את החדר ואלך איתם אל מגרש האימונים.
-
[quote=Ritsuka Kun;1244909]
[COLOR=red][SIZE=1]תומאס-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה ממשיך להסתובב אבל לא רואה עוד קרבות מעניינים במיוחד ועד שאתה חוזר הקרב בין הוולפיקס לפסידאק נגמר ושתי הבחורות נעלמות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אני מחליט להוציא את קומבאסקין וקורפיש החוצה "אוקיי שניכם, אני רוצה שננסה שוב. קורפיש תשתמש בבועות כדי לבלום אותו, ואתה קומבאסקין תנסה להגיע אליו פנים אל פנים, רק שהפעם נסה לבוא אליו עם הזרוע בתוך הקרקע לפני כן, מקד שם את האנרגיה שלך! נסה להכות בו עם הזרוע שלך!" אני אומר לשניהם ומחכה לראות מה קורה.
~~~~~~
><
מתקפת חול הוא כבר יודע, אני רוצה שהוא ינסה ללמוד לבד אגרוף שמיים >>
ובנוגע לעבודה... בן כמה אתה כבר?! וחיקוי של הרון הרון מדידי לוקאלי - תן ת'עשר (אלף שקל חח)
-
אנשים אני קצת מאוכזב ממכם! תהיו קצת יותר יצירתיים ותפתחו את הראש! צאו מהקופסא. זה שאין פה עלילה לא מורכבת בכלל לא אומרת שככה אתם צריכים לשחק!
אל תהיו בנאלים! תהיו מקוריים ויצירתיים תפתחו את הדמות שלכם. תנסו להכיר את הפוקימונים שלכם יש לכל אחד ואחת מהם אופי שיכול לפתח לכם עלילה כ"כ מעניינת וזה אפילו לא מדבר אליכם!
באמת! יצירתיות וחשיבה זה מה שיעזור לכם פה במשחק!
נאמל מתחפרת באדמה ופלאפי קופץ ישר אחריה דרך הבור ושניהם מצליחים להתחמק מהמתקפות של ביוטיפליי ושל מאנטריק.
ואז מתוך הבור יוצא סילון של אש עפוף בניצוצות חשמליים. אבל המתקפה עולה רק למעלה ולא מתפשטת ושום פוקימון לא נפגע. אחרי כמה רגעים נאמל נשלחת מהאדמה במהירות לעברה של ביוטיפליי עם הסחרור אש המהיר הזה, אבל ביוטיפליי משתמשת במהירות בהגנה ומעיפה ממנה את נאמל.
מהצד השני פלאפי קופץ מהבור ודוחף את מנטריק שאחרי כמה שניות דוחף אותו בחזרה.
"בו בו השתמשי במשיכה על פלאפי ואז רוח כסופה טיק טיק השתמש בניב קרח על נאמל!" קוראת אנה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
תודה נשמה! 3>
אמאבא? ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
פרינפלופ קופץ מהבור ושולח כדור מים ענקי לתוכו ונעלם מהעין.
כעבור כמה שניות צ'ארמליון עולה מהאדמה ונראית מעט תשושה אבל עוטפת עצמה בלהבות ומתנגחת בבטנו של פרינפלופ בחוזקה.
"פרינפלופ שוב פעימת מים על צ'ארמליון!" קורא בליין ומתווך אפס פרינפלופ שולח כדור מים ענק הנשלח על פרצופה של צ'ארמליון.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
אתה משחרר את סורסקיט כנגד סאבליי והוא שולח במהירות את מתקפת קרן האיתור שלו לעברו של סאבליי אשר שניות לפני שנפגע נעלם מהזירה ויוצא אחרי חצי שנייה מאחורי סורסקיט ומשתמש עליו בשריטה ואז שוב חוזר לצללים.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
פקיד בכניסה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לחדר ולובש במהירות בגד ים ועולה לזירות. ואחרי כמה דקות זירה שקטה שאין בה אף אחד.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
18 וחצי ם:
והוא לומד את זה ברמה ממש גבוהה כאילו הוא לא יילמד את זה עד שהוא יתפתח...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
אתה משחרר את קורפיש ואת קאמובסקין ומסביר להם מה לעשות. קורפיש מחכה שקאמבוסקין יתחיל בזמן שהוא רץ ומחדיר את ידו לתוך האדמה וכמה שניות לפני שהוא מתקרב קורפיש מתחיל לשלוח בועות לכל עבר אבל לפתע ידו של קאמובסקין נתקעת כנראה באבן מתחת לאדמה והוא נתפס לאחור ונופל על הגב ואז כל הבועות מתפוצצות עליו.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1247335]
אתה משחרר את סורסקיט כנגד סאבליי והוא שולח במהירות את מתקפת קרן האיתור שלו לעברו של סאבליי אשר שניות לפני שנפגע נעלם מהזירה ויוצא אחרי חצי שנייה מאחורי סורסקיט ומשתמש עליו בשריטה ואז שוב חוזר לצללים.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"סורסקיט השתמש בריקוד גשם!" אומר, "אחר כך תנסה להתחמק מהמתקפות שך סייבלי!בעזרת המהירות תנוע במהירות בזירה ותתקיף את סייבלי כשהוא מופיע!אחר כך תשתמש בקרן איתור" אומר לו ואצפה בקרב
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1247335]אנשים אני קצת מאוכזב ממכם! תהיו קצת יותר יצירתיים ותפתחו את הראש! צאו מהקופסא. זה שאין פה עלילה לא מורכבת בכלל לא אומרת שככה אתם צריכים לשחק!
אל תהיו בנאלים! תהיו מקוריים ויצירתיים תפתחו את הדמות שלכם. תנסו להכיר את הפוקימונים שלכם יש לכל אחד ואחת מהם אופי שיכול לפתח לכם עלילה כ"כ מעניינת וזה אפילו לא מדבר אליכם!
תודה נשמה! 3>
אמאבא? ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
פרינפלופ קופץ מהבור ושולח כדור מים ענקי לתוכו ונעלם מהעין.
כעבור כמה שניות צ'ארמליון עולה מהאדמה ונראית מעט תשושה אבל עוטפת עצמה בלהבות ומתנגחת בבטנו של פרינפלופ בחוזקה.
"פרינפלופ שוב פעימת מים על צ'ארמליון!" קורא בליין ומתווך אפס פרינפלופ שולח כדור מים ענק הנשלח על פרצופה של צ'ארמליון.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
הם עדיין לא עשו איתך את השיחה הא?
--------------------
הסתערות אש מוסיפה למהירות נכון ם:?
"תתחמקי!"אומר בלי לבזבז זמן ואז הוסיף"תשתמשי במסך עשן ואז בחפירה"
'תחשוב תחשוב תחשוב !' אחשוב לעצמי ואז אחשוב על רעיון.
-
[quote=Ritsuka Kun;1247335]
[SIZE=1][COLOR=red]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]18 וחצי ם:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]והוא לומד את זה ברמה ממש גבוהה כאילו הוא לא יילמד את זה עד שהוא יתפתח...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה משחרר את קורפיש ואת קאמובסקין ומסביר להם מה לעשות. קורפיש מחכה שקאמבוסקין יתחיל בזמן שהוא רץ ומחדיר את ידו לתוך האדמה וכמה שניות לפני שהוא מתקרב קורפיש מתחיל לשלוח בועות לכל עבר אבל לפתע ידו של קאמובסקין נתקעת כנראה באבן מתחת לאדמה והוא נתפס לאחור ונופל על הגב ואז כל הבועות מתפוצצות עליו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אתה לא מתגייס בקרוב? :O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קומבאסקין, אתה בסדר?" אני שואל אותו. אני מתכופף אליו ומסתכל בעיניים שלו "אתה מרגיש באמת בסדר? אולי יש לך רעיון משלך? פשוט דבר איתי תראה לי. אם קשה לך פשוט תאמר לי" אני אומר לו ומתרומם "כל הכבוד קורפיש, תחזור לנוח" אני אומר לו ומחזיר אותו "קומבאסקין, בוא נראה אם הצלחת לחשוב על משהו" אני אומר לו.
-
[quote=Ritsuka Kun;1247335][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]נאמל מתחפרת באדמה ופלאפי קופץ ישר אחריה דרך הבור ושניהם מצליחים להתחמק מהמתקפות של ביוטיפליי ושל מאנטריק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]ואז מתוך הבור יוצא סילון של אש עפוף בניצוצות חשמליים. אבל המתקפה עולה רק למעלה ולא מתפשטת ושום פוקימון לא נפגע. אחרי כמה רגעים נאמל נשלחת מהאדמה במהירות לעברה של ביוטיפליי עם הסחרור אש המהיר הזה, אבל ביוטיפליי משתמשת במהירות בהגנה ומעיפה ממנה את נאמל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מהצד השני פלאפי קופץ מהבור ודוחף את מנטריק שאחרי כמה שניות דוחף אותו בחזרה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"בו בו השתמשי במשיכה על פלאפי ואז רוח כסופה טיק טיק השתמש בניב קרח על נאמל!" קוראת אנה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
חחח מה זה השמות האלו XD
---
"נאמל אל תאפשרי לו, תזוזת אדמה כדי להפיל את מנקטריק ואז גחלת כדי שיקבל כוויות!"
אורה לפוקימונים שלי.
"פלאפי" אגיד אחרי שביוטיפליי תתפוס אותו עם המשיכה "מכת ברק! היא לא יכולה להתחמק במצב הזה!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1247335]אנשים אני קצת מאוכזב ממכם! תהיו קצת יותר יצירתיים ותפתחו את הראש! צאו מהקופסא. זה שאין פה עלילה לא מורכבת בכלל לא אומרת שככה אתם צריכים לשחק!
[SIZE=1][COLOR=DarkOrange]רודני-
פקיד בכניסה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לחדר ולובש במהירות בגד ים ועולה לזירות. ואחרי כמה דקות זירה שקטה שאין בה אף אחד.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
תגיד יש מצב שאתה מעלה את גיל הדמות ל-16. זה יפתך לי יותר דברים לעשות שב-15 אי אפשר.
יש כמה דברים מעניינים שתככנתי לעשות ואני לא בטוח שאוכל עם הגיל שכתבתי XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נחמד... זירה רק לנו, אוקיי מוכנים?" אומר ואראה מה מצב הרוח של כולם.
לאחר מכן אחשוב מעט ואדריך אותם "אוקיי קודם כל נעבוד עם גרובייל, על המהירות ויכולת ההתחמקות שלו, סקורפי ופוליוואג עמדו כאן, כשאסמן לכם תקפו את גרובייל בטיל סיקות אקדח מים!"
ואז אביט בגרובייל ואוסיף "המטרה שלך היא להתחמק ולפעול בזריזות, תוכל להשתמש במתקפה מהירה וכדומה לעזר, אם את נלכד בין המתקפות, ורק אז! הגן על עצמך אם מתקפה!"
אנסה את התרגיל פמעיים או שלוש ואראה למה הוא מוביל ומה התוצאות.
-
אל תגיב ככה מזאת אומרת 'מתי שמזדמן לך'? תגיד מה אתה רוצה וזהו לא פעולות כלליות!
אני לא מקבל תגובה כזאת תערוך או תגיב מחדש.
[/COLOR][/SIZE]
נורא מצחיק...
וכן.
במעט איחור הפעימת מים מתפוצצת על פרצופה של צ'ארמליון ומטיחה אותה לאחור בעצמה. לאחר מכן היא מתאפסת ושולחת מסך עשן על הזירה ומכסה אותו ואז נעלמת למתחת לאדמה.
"פרינפלופ" קורא בליין מעבר למסך עשן "השתמש גם אתה בפעימת מים ואז קרן בועות!" הוא קורא ושני הפוקימונים חוזרים למתחת לאדמה ומנהלים ביניהם קרב.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
נכון לכרגע התאריך שלי זה לסוף מרץ תחילת אפריל...
ושוב אתה מפיל עליי לחשוב בשבילו...
אתה מחזיר את קורפיש לפוקדור ומסתכל בתקווה על קאמובסקין אבל הוא מניד את ראשו לשלילה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
פרחוש? D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מנטריק וביוטיפליי שולחים ביחד את המתקפות שלהם וביוטיפליי שולחת ממנה לב ורוד וגדול המתנפץ על פלאפי ההופך למאוהב בביוטיפליי ומתחיל לדלג לכיוונה בחיבה עזה. מצד השני נאמל מחכה להזדמנות הנכונה ומזיזה את האדמה וגורמת למנטריק לפול ורק במזל המתקפה אינה משפיעה על פלאפי כי הוא בדיוק קפץ לאוויר בניסיון לחבק את ביוטיפליי המתחילה לנפנף בכנפיה ויוצרת רוח כסופה ומעיפה אותו ממנה. מהצד השני נאמל פותחת את פיה ושולחת משם גחלת אימתנית לעברו של מנטריק ופוצאת אותו קשה.
"בו-בו כדור צל! טיק טיק חבטת ראש! קדימה צאו!" קוראת אנה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
בטח חח
ומה אתה רוצה לעשות להצביע בבחירות? XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את שלושת הפוקימונים שלך ומסביר להם את שיטות האימון והם מהנהנים בראשם. גרובייל תופס צד בזירה בזמן שפוליוואג וסקרופי תופסים צד מהעבר השני.
שניהם בדיוק מושלם שולחים את המתקפות שלהם. סרופי מושיט את שתי צבתותיו קדימה ומשחרר משם עשרות טילים קטנים העפים במהירות לעברו של גרובייל ופוליוואג שולח סילון מים מפיו ושניהם מכוונים למיקומו של גרובייל המצליח להתחמק מהגל הראשון בקלות אבל בגל השני הוא מצליח להתחמק ממש עם הקשקש ואילו בפעם השלישית הוא כבר נאלץ להשתמש במתקפת מהירות.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]