למה ייסגר למה מה עשינו?
Printable View
למה ייסגר למה מה עשינו?
חחח רואים שהפורום יבש.
ההודעה שלי לפני שעתיים נשארה בעמוד!
כל הורדה באינטרנט נחשבת בעיניהם לגניבת זכויות יוצרים...
לדוגמה האנטיוירוס שיש לך,נגיד והורדת אותו מהאינטרנט או הוינדוס שיש לך נגיד והוא לא מקורי...גניבת יוצרים...אז מה שהם עושים,זה לסגור את האתר כדי למנוע כמה שפחות אנשים שיקבלו את התוכנה הזו...חח אחרי שלא יהיה להם מה לסגור,הם יתחילו לתבוע את האנשים האלה ולשלוח חצי מדינה לכלא חחח
שלום לכולם
[QUOTE=Erwin;1262224]שלום לכולם[/QUOTE]
יו
נראה שהפרוייקט שפתחתי לא נחל הצלחה גדולה, מה אני יגיד לך, לא יודעים להשקיע בפורום הזה.
[QUOTE=NightWalker;1262218]כל הורדה באינטרנט נחשבת בעיניהם לגניבת זכויות יוצרים...
לדוגמה האנטיוירוס שיש לך,נגיד והורדת אותו מהאינטרנט או הוינדוס שיש לך נגיד והוא לא מקורי...גניבת יוצרים...אז מה שהם עושים,זה לסגור את האתר כדי למנוע כמה שפחות אנשים שיקבלו את התוכנה הזו...חח אחרי שלא יהיה להם מה לסגור,הם יתחילו לתבוע את האנשים האלה ולשלוח חצי מדינה לכלא חחח[/QUOTE]
חח יש לכו אותי לכלא העאלתי מלא דברים שפוגעים ביוצרים :)
[QUOTE=Erwin;1262224]שלום לכולם[/QUOTE]
היי ארווין מה קורה? חזרתי אם פעילות מלאה :) אם אתה זוכר אותי
לא תמיד כל מי שמשקיע מקבל תגובות ותשומת לב לדברים שהוא עשה..
אבל תראו אותי אני השקעתי ובהתחלה לא היו תגובות
המשכתי להשקיע ובסוף הופיעו התגובות =]
טוב אני זז.
ביי.
ביי אלון
בחיים לא יסגרו את כל אתרי ההורדות הפיראטיים
[QUOTE=Conscript;1262234]בחיים לא יסגרו את כל אתרי ההורדות הפיראטיים[/QUOTE]
אולי יום אחד כן לך תידע
זה מובן מאליו שירשמו המון אנשים, ורק קבוצה במידה אפס של אנשים מתוכם באמת תעשה משהו. כי אז כשהם באמת רואים מה הם צריכים לעשות הם נזכרים שאין להם כח לשטויות האלו ועוזבים.
ככה היה גם בפורום לימודים ובית ספר כשגלואה פתח "קורס במתמטיקה" (שכלל נושאים רלוונטיים לבית הספר ולא רק), ואני עזרתי לו, אך ביחס לכמות האנשים שנרשמו, מעט מאוד הגיבו בזה. והקורס מת.
זה מבטא תכונה יסודית של כל בני האדם: מה שלא משפיע על הקיום שלהם לא מעניין אותם. אי אפשר להתכחש לכך.
(מיועד ל-sandslash)
[QUOTE=LordAbizi;1262238]זה מובן מאליו שירשמו המון אנשים, ורק קבוצה במידה אפס של אנשים מתוכם באמת תעשה משהו. כי אז כשהם באמת רואים מה הם צריכים לעשות הם נזכרים שאין להם כח לשטויות האלו ועוזבים.
ככה היה גם בפורום לימודים ובית ספר כשגלואה פתח "קורס במתמטיקה" (שכלל נושאים רלוונטיים לבית הספר ולא רק), ואני עזרתי לו, אך ביחס לכמות האנשים שנרשמו, מעט מאוד הגיבו בזה. והקורס מת.
זה מבטא תכונה יסודית של כל בני האדם: מה שלא משפיע על הקיום שלהם לא מעניין אותם. אי אפשר להתכחש לכך.
(מיועד ל-sandslash)[/QUOTE]
יש בזה משהו... כנראה שאבטל את הפרוייקט אם עד יום ראשון לא יעשו.
אביב מה קורה?
[quote=sandslash;1262239]יש בזה משהו... כנראה שאבטל את הפרוייקט אם עד יום ראשון לא יעשו.[/quote]
יותר נכון יהיה לתת לפרוייקט למות. אם אחרי פרק זמן, שאתה מחשיב כלא סביר, מישהו יחזור ויקפיץ את הפרוייקט עם "הנה הקטע שלי!1111אחד", אז תוכל לסגור אותו פורמלית.