-
דרייק-צ'ינטר משתמש בכדורי צל לכיוון התקרה וכדורי הצל מרחפים באוויר, הוא משתמש במכות ברק בכדי לפוצץ אותם וכדור הצל מתפוצצים לזיקוקים שחורים ויפים, לפתע אפקט המערבולת נפסק וצ'ינטר נוחת באיטיות על הבמה כאשר הזיקוקים עדיין מאחוריו.
שופטים-
האחות ג'וי-''מדהים, מעולם לא ראיתי הופעה כזאת וגם מעולם לא ראיתי צ'ינטר מקרוב'' היא מוסיפה
ראש העיר-''הופעה מעולה, שילוב נהדר סין המתקםות''
ראש התחרות מר קונטסטה-''כל הכבוד הופעה פשוט מעולה''
אתה מחכה לתוצאות ומגלה שעברת שלב ''כל הכבוד!'' אומרת שרלין בשמחה ואתה עולה לסיבוב השני, ליריב שלך קוראים טום והוא מוציא ליקיטאנג במשמע הפעמון לתחילת הקרב צועק טום ''ליקיטאנק דחיפה!~''
-
[QUOTE=ttrrtte;1272048]תומאס-''אין בעה וכמובן שכן'' לפתע היא זוהרת באוז צבהבהב ומשתנה בחזרה לצורתה האנושית ''אוי לא זה קרה מוקדם משציפיתי לרון יהיה קל יותר למצא אותי כמעט כדאי לי להשתנות חזרה?''
[/QUOTE]
"טוב תביאי לי פוכדור אז תשתני בחזרה ואז נתפוס פוקימון" אני אומר בסמכותיות
-
[QUOTE=ttrrtte;1272054]מרקוס-''אני לא טיפשה פשוט לא הבנתי אותך נכון..'' אומרת מאיה בעצבנות ''אבל בסדר עשינו עסק'' היא אומרת ואתה תופס אותה מחדש, 'מה יקרה עם צוות טיי אר חשמל יופיע שוב...' עולה המחשבה בראשך אך אתה הודף אותה וממשיך לעיר הבאה בכדי שתוכל להשיג עוד תג מכון, אתה עובר בדרך שתיים ולפתע רואה-
[IMG]http://up353.siz.co.il/up2/mzjmmzcgn4l3.bmp[/IMG]
"וואו זורואה תשתנה אל הפוקימון הזה כהסחה פרס צא ותשתמש באבקת רעל ואבקת שינה אספיגלאס צא ותשתמש בשלג סגול פוקדור צא! ופוקידע צא" אומר בזמן שאפעיל את הפוקדע ואזרוק את הפוקדור
-
[QUOTE=ttrrtte;1272077]דרייק-צ'ינטר משתמש בכדורי צל לכיוון התקרה וכדורי הצל מרחפים באוויר, הוא משתמש במכות ברק בכדי לפוצץ אותם וכדור הצל מתפוצצים לזיקוקים שחורים ויפים, לפתע אפקט המערבולת נפסק וצ'ינטר נוחת באיטיות על הבמה כאשר הזיקוקים עדיין מאחוריו.
שופטים-
האחות ג'וי-''מדהים, מעולם לא ראיתי הופעה כזאת וגם מעולם לא ראיתי צ'ינטר מקרוב'' היא מוסיפה
ראש העיר-''הופעה מעולה, שילוב נהדר סין המתקםות''
ראש התחרות מר קונטסטה-''כל הכבוד הופעה פשוט מעולה''
אתה מחכה לתוצאות ומגלה שעברת שלב ''כל הכבוד!'' אומרת שרלין בשמחה ואתה עולה לסיבוב השני, ליריב שלך קוראים טום והוא מוציא ליקיטאנג במשמע הפעמון לתחילת הקרב צועק טום ''ליקיטאנק דחיפה!~''[/QUOTE]
"צ'ינטר, כדור דופק אפל! תשתמש בכמה כדי שיקיפו אותו, ואז תפוצץ אותם עם מכות ברק! הפיצוצים של כדורי הדופק האפל ייפגעו בו וגם תשלח כמה ברקים עליו! תרוץ סביבו כדי שהוא לא יוכל להתחמק מהברקים!" אני צועק
-
תומאס-''אוקיי'' אומרת לילך בהסכתה, היא הולכת ומביאה לך פוקדור מן התיק אשר הופיע עלייך, היא נותנת לך אותו ומשתנה בחזרה אל צורת הפוניטה שלה, אתם יוצאים ליער ולפתע רואים-
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/447.png[/IMG]
מרקוס-אתה מוציא את זרורא מן הפוקדור שלו וכך גם את פרס, זרורא משתנה אל צורת הפוקימון הזה אשר נראה מאוד מבולבל, פרס משתמש באבקת רעל על הפוקימון המוזר אשר נפגע ונהיה מורעל, הוא משתמש באבקת שינה אשר מרדימה אותו ואז אתה מוציא את אספיגלאס אשר מעלף אותו ברעל סגול, אתה פותח את הפוקדע אשר אומר ''ג'ירג'יום פוקימון מסוג עשב ועל חושי, ג'רג'יום נתפסו הרבה על ידי ציידי פוקימונים בגלל מראם, וכעט נותרו רק מעטים מהם הם חזקים מאוד אך גם יש להם אישיות נפלאה'' הפוקדור נזרק וג'רג'יום נתפס
דרייק- צ'ינטר עושה את כל פעולותייך אשר יוצרות ממגוון מתקפות יפות ומדהימוות אשר םוגעות בחוזקה בליקיטאנג אשר מתעלף בוא במקום
-
[QUOTE=ttrrtte;1272091]תומאס-''אוקיי'' אומרת לילך בהסכתה, היא הולכת ומביאה לך פוקדור מן התיק אשר הופיע עלייך, היא נותנת לך אותו ומשתנה בחזרה אל צורת הפוניטה שלה, אתם יוצאים ליער ולפתע רואים-
[/QUOTE]
"קול אני אתפוס אותך צאי לילך להביור בשיא הכח" אני אומר בקול
-
תומאס-''פעם הבאה תגיד בבקשה''ההיא אומרת בצחקוק קל ומשתמשת בלהביור על ריאלו אשר מסתכל בזמן וחומק בקפיצה מהירה הצידה, ריאלו משתמש בכדור הילה אך לילך קופצת התידה ונפגעת רק מעט בצד גופה
-
[QUOTE=ttrrtte;1272093]תומאס-''פעם הבאה תגיד בבקשה''ההיא אומרת בצחקוק קל ומשתמשת בלהביור על ריאלו אשר מסתכל בזמן וחומק בקפיצה מהירה הצידה, ריאלו משתמש בכדור הילה אך לילך קופצת התידה ונפגעת רק מעט בצד גופה[/QUOTE]
"לילך נסי אפילו יותר חזק ותשלבי אפילו מתקפות לבחירתך" אני אומר ברצינות
-
תומאס-לילך משתמשת שוב בלהביור מעורב בגחלת המתקפה פוגעת חזק בריאלו אך ריאלו בכל זאת לא נכנע, לילך שוב משתמשת בגחלת אך הפעם בלי להביור וריאלו קורס תחת משקלו
-
[QUOTE=ttrrtte;1272096]תומאס-לילך משתמשת שוב בלהביור מעורב בגחלת המתקפה פוגעת חזק בריאלו אך ריאלו בכל זאת לא נכנע, לילך שוב משתמשת בגחלת אך הפעם בלי להביור וריאלו קורס תחת משקלו[/QUOTE]
"צא פוכדור" אני אומר בעודי זורק פוכדור
"אולי כדאי שנמשיך לעבר העיר הבאה?" אני שואל את לילך
-
[QUOTE=ttrrtte;1272091]תומאס-''אוקיי'' אומרת לילך בהסכתה, היא הולכת ומביאה לך פוקדור מן התיק אשר הופיע עלייך, היא נותנת לך אותו ומשתנה בחזרה אל צורת הפוניטה שלה, אתם יוצאים ליער ולפתע רואים-
מרקוס-אתה מוציא את זרורא מן הפוקדור שלו וכך גם את פרס, זרורא משתנה אל צורת הפוקימון הזה אשר נראה מאוד מבולבל, פרס משתמש באבקת רעל על הפוקימון המוזר אשר נפגע ונהיה מורעל, הוא משתמש באבקת שינה אשר מרדימה אותו ואז אתה מוציא את אספיגלאס אשר מעלף אותו ברעל סגול, אתה פותח את הפוקדע אשר אומר ''ג'ירג'יום פוקימון מסוג עשב ועל חושי, ג'רג'יום נתפסו הרבה על ידי ציידי פוקימונים בגלל מראם, וכעט נותרו רק מעטים מהם הם חזקים מאוד אך גם יש להם אישיות נפלאה'' הפוקדור נזרק וג'רג'יום נתפס[/QUOTE]
"אני גאון!!!!" אומר בשחצנות.
-
[QUOTE=ttrrtte;1272048]
ג'ק-אני חייבת לומר התרשמתי השאר לא נכנעו כל כך בקלות
~~~~~~~~~~~~~~
"בסדר" אומר בהסמקה מוסתרת
~~~~~~~~~
אין הרבה מה לכתוב...
-
תומאס-''אני מסכימה'' אומרת לילך בשמחה ואז אומרת''נתפס'' בקול גאה ףאתה מסתכל אל עבר הפוקדור ורואה שהוא נעצר ''מזל טוב'' אומרת לילך ואתם מתקדמים יחד לעיר הבאה, במהרה אתם מגיעים אליה ורואים שלט בכניסה ''מוליין'' ''הגענו לעיר מוליין!'' אומרת ליל ךבאושר ואתם נכנסים פנימה מיד לילך גוררת אותך בעקבות השלטים אל מכון העיר, אתם נכנסים ומגלים שמדובר במכון מסוג מים, ''אני מאתגר אותך'' אתה צועקף ולפתע מופיע מנהיג המכון ''אין בעיה, קרב של שלוש על שלוש [b]עם [/b]החלפות באמצע רק למאתגר שזה אתה'', הוא מוציא וולפוריאון ולילך נעמדת בצד, מנהיג המכון אומר ''אולי תיתן לפוניטה שלך להילחם?''
מרקוס-שחצן..;)
אתה לוקח את הפוקדור ומתקדםבדרכך, לא עובר זמן רב ואתה רואה שלט לעיר הבאה, לעיר השנייה על השלט כתוב ''וריין'', ''הגענו לעיר וריין!'' אומרת מאיה באושר אשר צועדת לצידך כדירלינג ורודה, אתה צועדים אל תוך העיר ומאיה שואלת ''מרקוס, אתה רוצה להיות מתאם או מאמן?''
ג'ק-שליו מחייכת ברווחה ואומרת ''אוקיי אבל יקח לי בערך שבוע לחזור מאספיאון בחזרה לצורתי הרגילה ואני חייבת לומר שככה גם יותר קשה לצוות טיי אר חשמל למצא אותי זאת הסוואה מושלמת'' היא מחייכת ''אז מה אתה רוצה לעשות ולאן ללכת?'' היא שואלת
-
[QUOTE=ttrrtte;1272115]תומאס-''אני מסכימה'' אומרת לילך בשמחה ואז אומרת''נתפס'' בקול גאה ףאתה מסתכל אל עבר הפוקדור ורואה שהוא נעצר ''מזל טוב'' אומרת לילך ואתם מתקדמים יחד לעיר הבאה, במהרה אתם מגיעים אליה ורואים שלט בכניסה ''מוליין'' ''הגענו לעיר מוליין!'' אומרת ליל ךבאושר ואתם נכנסים פנימה מיד לילך גוררת אותך בעקבות השלטים אל מכון העיר, אתם נכנסים ומגלים שמדובר במכון מסוג מים, ''אני מאתגר אותך'' אתה צועקף ולפתע מופיע מנהיג המכון ''אין בעיה, קרב של שלוש על שלוש [b]עם [/b]החלפות באמצע רק למאתגר שזה אתה'', הוא מוציא וולפוריאון ולילך נעמדת בצד, מנהיג המכון אומר ''אולי תיתן לפוניטה שלך להילחם?''
[/QUOTE]
"לא בקרב הזה צא אמביריון כדור צל" אני אומר בכעס
-
מרקוס-שחצן..;)
אתה לוקח את הפוקדור ומתקדםבדרכך, לא עובר זמן רב ואתה רואה שלט לעיר הבאה, לעיר השנייה על השלט כתוב ''וריין'', ''הגענו לעיר וריין!'' אומרת מאיה באושר אשר צועדת לצידך כדירלינג ורודה, אתה צועדים אל תוך העיר ומאיה שואלת ''מרקוס, אתה רוצה להיות מתאם או מאמן?''
"אי אפשר להיות שניהם הרי יש לי תג וסרט זה נהדר נכון" אומר בשאלה.