קודם תשאל את זה האוכלוסייה האיסמלית שעוד מעט תשתלט על העולם, שכן היא [b]באמת[/b] יודעת מה אומרת הדת שלהם לעומתי.
Printable View
קודם תשאל את זה האוכלוסייה האיסמלית שעוד מעט תשתלט על העולם, שכן היא [b]באמת[/b] יודעת מה אומרת הדת שלהם לעומתי.
חחח סאי מצחיק אותי..
מיאו כולם! קיבלתי היום את התעודה השלי, 93+ ב-12 מקצועות מתוך 13 שאני לומד, 75 בפיסיקה... היה לנו רק מבחן אחד בתחילת שנה, בלי שום בחנים ובלי שום הכנה, לפני שיצא הלוח מבחנים, אז קיבלתי בו 75 והמורה נותנת ציון יבש...
[QUOTE=LordAbizi;1279868]כי 5 הספרים האחרונים שקראתי הם של רומח הדרקון, ולכן זו התקופה שבה אני מושפע קצת מזה. וחוץ מזה, האלים ברומח הדרקון הרבה יותר מגניבים מהאלים בעולם הזה. הייתי מעדיף לסגוד למאז'ר מאשר לכל אל שקיים בעולם הזה...[/QUOTE]
אתה צודק. עד לאיזה ספר בעלילה קראת? את האלו מהעידן החמישי קראת? הזה עם העולם החדש.
[QUOTE=LordAbizi;1279874]כולן! כל הדת הקיימות וגם כל אלו שלא קיימות.
האלים מבינים שמכיוון שאני שייך לכל הרבה דתות, אז מותר לי לא לקיים את הפולחן של אף אחד מהן, ואם יש יותר מאל אחד שלא מסכים איתי, הוא מוזמן להרוג אותי. הטריק הוא שאני לא יכול למות פעמיים ברגע נתון.
הבעיה היחידה היא מה קורה אם יש רק אל אחד שלא מסכים איתי.... אבל זה סיכון שאני מוכן לקחת.[/QUOTE]
אבל אתה עדיין יהודי, נכון? גם אם אתה לא מקיים דווקא את מצוותיו של ה' (כמו אטאיסט יהודי או אפילו נוצרי יהודי אם תרצה).
וחוץ מזה, חקרתי וגיליתי שגם האיסלם והנצרות מאמינים בדיוק באותו האל, פשוט כל אחד חושב שיש לו "אישיות שונה" אם תרצה להגדיר זאת כך.
הנצרות היא היחידה מבינהם שמאמינה שלאותו האל יש התגלות פיזית בעולם הזה, האיסלם הוא היחיד שחושב שלאל בכלל לא אכפת ממך כאדם פרטי מצד אחד, ומצד שני שאין לאדם בחירה אמיתית, כלומר, האדם יכול לבחור, אבל לבחירתו אין משמעות. אפילו אם הוא יפעל כדי להתאבד, אם אללא (שהם מאמינים שזה אותו אל של היהודים, רק שהוא עזב אותנו ואת הנוצרים ועבר אל מוחמד ומאמיניו) לא ירצה שתמות אתה לא תצליח.
היהדות חושבת שהנצרות מאמינה באל בצורה אלילית מדי, לכן היא בזה לה מצד מסויים, למרות שהיא מכירה בכך שיש בה גרעין אמת, אבל על הלבנה הטובה הזאת עשו יציקה מזעזעת, לכן אי אפשר להגיד שאפשר רק "לעשות הסבה" לנצרות למשהו טוב.
והיא חושבת שהאיסלם היא הדת היחידה שהיא לא אלילית (לכן מותר ליהודי להיכנס למסגד שלא כמו לכנסייה), אבל, בנוסף לשטויות שהיא אומרת לגבי כל זה שה' עזב אותנו, אנחנו מאמינים שלאל אכפת ממנו כפרטים וכאלה. יש על זה הרבה מאמרים על מה שעומד מאחורי התפיסות האלו של הנצרות והאיסלם.
חח ראיתי עכשיו הפיג'מות וזה היה בפרק שהם מצוירים וכשגרי חטף את אלונה אז ביד שלו היה פה כמו של דיידרה..
בוקר טוב...
מה נשמע?
[quote=HyperNoob;1279889]אתה צודק. עד לאיזה ספר בעלילה קראת? את האלו מהעידן החמישי קראת? הזה עם העולם החדש.
אבל אתה עדיין יהודי, נכון? גם אם אתה לא מקיים דווקא את מצוותיו של ה' (כמו אטאיסט יהודי או אפילו נוצרי יהודי אם תרצה).
וחוץ מזה, חקרתי וגיליתי שגם האיסלם והנצרות מאמינים בדיוק באותו האל, פשוט כל אחד חושב שיש לו "אישיות שונה" אם תרצה להגדיר זאת כך.
הנצרות היא היחידה מבינהם שמאמינה שלאותו האל יש התגלות פיזית בעולם הזה, האיסלם הוא היחיד שחושב שלאל בכלל לא אכפת ממך כאדם פרטי מצד אחד, ומצד שני שאין לאדם בחירה אמיתית, כלומר, האדם יכול לבחור, אבל לבחירתו אין משמעות. אפילו אם הוא יפעל כדי להתאבד, אם אללא (שהם מאמינים שזה אותו אל של היהודים, רק שהוא עזב אותנו ואת הנוצרים ועבר אל מוחמד ומאמיניו) לא ירצה שתמות אתה לא תצליח.
היהדות חושבת שהנצרות מאמינה באל בצורה אלילית מדי, לכן היא בזה לה מצד מסויים, למרות שהיא מכירה בכך שיש בה גרעין אמת, אבל על הלבנה הטובה הזאת עשו יציקה מזעזעת, לכן אי אפשר להגיד שאפשר רק "לעשות הסבה" לנצרות למשהו טוב.
והיא חושבת שהאיסלם היא הדת היחידה שהיא לא אלילית (לכן מותר ליהודי להיכנס למסגד שלא כמו לכנסייה), אבל, בנוסף לשטויות שהיא אומרת לגבי כל זה שה' עזב אותנו, אנחנו מאמינים שלאל אכפת ממנו כפרטים וכאלה. יש על זה הרבה מאמרים על מה שעומד מאחורי התפיסות האלו של הנצרות והאיסלם.[/quote]
החלק השני של התגובה שלך ארוך מדי ולכן לא טרחתי לקרוא אותו.
ובנוגע לרומח הדרקון, אני לא קראתי לפי ספר הגיוני, אלא קראתי באופן די אקראי כך:
תחילה קראתי את אגדת הומה. אחרי איזה שנה קראתי את האחים מאז'ר, ואחרי זמן לא ידוע קראתי את הדרקונים של מעמקי הגמדים. אחרי איזה שנה קראתי את הדרקונים של שחק שרת הדרקונים (או שם מוזר אחר) ואת כוהנת הענבר. לפני כמה חודשים קראתי את זה הדרקונים של מג שעון החול, אחים לנשק, ונבחר האלים. עכשיו קראתי את דרקונים של דמדומי הסתיו והמקבת האלוהית.
חזרתי ממבחן מתמטיקה(כן, היה לי חופש והייתי צריך לנסוע באופניים חצי שעה שכולה עליות כדי להגיע לישיבה)!
פרסמתי פרק חדש בסיפור שלי!
אביזי- תגיד, אתה אוהב סיפורי פנטזיה\הרפתקאות\אקשן? כי יש לי סיפור כזה בפורום ספרות, 'העולם שמעבר', בא לך לקרוא?
אחרי 92620622606 שנה סוף כל סוף הצלחתי להוריד מייפל סטורי..
[QUOTE=SasoriRedSands;1279903]אחרי 92620622606 שנה סוף כל סוף הצלחתי להוריד מייפל סטורי..[/QUOTE]
אחי, אתה חדש פה? או שפרשת וחזרת?
מה היו הכינויים הקודמים שלך?
[QUOTE=Master Po;1279904]אחי, אתה חדש פה? או שפרשת וחזרת?
מה היו הכינויים הקודמים שלך?[/QUOTE]
זהו שאין כינוי
XD
[QUOTE=SasoriRedSands;1279906]זהו שאין כינוי
XD[/QUOTE]
חח נו באמת, אני שונא שמשנים ואי אפשר לזהות ת'בנאדם
תקרא כבר ת'סיפור שלי, יא עצלן!
XD
[QUOTE=Master Po;1279907]חח נו באמת, אני שונא שמשנים ואי אפשר לזהות ת'בנאדם
תקרא כבר ת'סיפור שלי, יא עצלן!
XD[/QUOTE]
בקושי יש לי זמן לפורום אז לסיפורים עם ה554645575 שורות שלך שיהיה לי כוח?
היי כולם
[QUOTE=SasoriRedSands;1279908]בקושי יש לי זמן לפורום אז לסיפורים עם ה554645575 שורות שלך שיהיה לי כוח?[/QUOTE]
בעיקרון, כן.
XD