לורד אביזי המשחק שלך נראה מפחיד מה עשית לו?
Printable View
לורד אביזי המשחק שלך נראה מפחיד מה עשית לו?
אביזי,יש משחק אחר,יותר מפורט ומלא. כדי לחסוך תהליכים,אני אשלח לך אותו עכשו. אם יש שיפור מהמ"תים האחרים,אנחנו נעבוד עליו,אם לא אז תשכח ממנו
[quote=Death The Kid;1323407]אביזי,סתם שאלה,אתה אחד שמתבודד נכון?[/quote]
למה אתה מתכוון? אני בינתיים אענה לפחות חלקית על השאלה: אני בוודאי לא מהטיפוס שיוצא בשישי בערב לבלות עם החבר'ה ולהשתכר.
[quote=monster;1323408]לורד אביזי המשחק שלך נראה מפחיד מה עשית לו?[/quote]
זה האפקט המתוכנן. אתה אמור לסלוד מהמשחק שלי עד מוות ולהרתע מאוד מהאפשרות על להרשם אליו.
עזוב את זה,לא חשוב
[quote=LordAbizi;1323410]למה אתה מתכוון? אני בינתיים אענה לפחות חלקית על השאלה: אני בוודאי לא מהטיפוס שיוצא בשישי בערב לבלות עם החבר'ה ולהשתכר.
זה האפקט המתוכנן. אתה אמור לסלוד מהמשחק שלי עד מוות ולהרתע מאוד מהאפשרות על להרשם אליו.[/quote]
ואם אני יוצא בשישי הערב לבלות עם החברה ולהשתכר, אבל לא מצליח להישתכר כי בירה לא משפיעה עלי ו-וודקה כבר נמאס לי לשתות.
[quote=מאסטר ליאון;1323387]על מה?[/quote]
נתחיל מזה שזה לא פוקימון ולא שום דבר שקשור לאנימות.
אני לא רוצה לגלות בדיוק, אבל אני לא חושב שדבר כזה נעשה בפורום וזה נושא יפה.
אני רק אוסיף שהוא מבוסס על סדרת סרטים כלשהי.
[quote=The Sir;1323413]ואם אני יוצא בשישי הערב לבלות עם החברה ולהשתכר, אבל לא מצליח להישתכר כי בירה לא משפיעה עלי ו-וודקה כבר נמאס לי לשתות.[/quote]
אני לא הצבתי את השאלה, אני בטח לא הכתובת לפסיקה בנושא הזה. אני רק סיפרתי על עצמי מידע עלול לענות על השאלה שנשאלה.
[quote=LordAbizi;1323415]אני לא הצבתי את השאלה, אני בטח לא הכתובת לפסיקה בנושא הזה. אני רק סיפרתי על עצמי מידע עלול לענות על השאלה שנשאלה.[/quote]
אופס שכחתי להוסיף כמה מילים, מה זה אומר עלי אם אני עושה את זה?
[quote=The Sir;1323416]אופס שכחתי להוסיף כמה מילים, מה זה אומר עלי אם אני עושה את זה?[/quote]
אני השלמתי אותן בדמיון.
והתשובה שלי נשארת זהה - אני לא שאלתי את השאלה, אז לי אין את הסקלה שבה אני מעריך את תשובות... את השאלה הזו יש לשאול את מי ששאל את השאלה המקורית....
הייתי שואל מה הדעות על המשחק שלי, אבל לא נראה לי שמישהו מספיק פסיכופט כדי לקרוא את כולו...
[quote=LordAbizi;1323417]אני השלמתי אותן בדמיון.
והתשובה שלי נשארת זהה - אני לא שאלתי את השאלה, אז לי אין את הסקלה שבה אני מעריך את תשובות... את השאלה הזו יש לשאול את מי ששאל את השאלה המקורית....
הייתי שואל מה הדעות על המשחק שלי, אבל לא נראה לי שמישהו מספיק פסיכופט כדי לקרוא את כולו...[/quote]
אני הולך לקרוא אותו קצת לפני שאמשיך לעבוד על המשחק שלי.
נו באמת.. לא רק שלא מצאתי עוד תמוה של סייג' מוד טובה, גם אף אחד לא עזר לי בבעיה שלי..
לא משנה.. חזרתי מעוד פרק מאנגה של שיפודן.. צ'וג'י המטומטם הזה..
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/_lUid4VM4KWk/THZEBwJ3TKI/AAAAAAAAAP8/sOICfnbDylc/s1600/naruto-sage-mode.jpg%20[/IMG]
הנה תמונה של סייג' מוד
אביזי סיימתי לקרוא את העלילה, וסגנון הכתיבה שלך מזכיר רומח הדרקון.
[quote=The Sir;1323425]אביזי סיימתי לקרוא את העלילה, וסגנון הכתיבה שלך מזכיר רומח הדרקון.[/quote]
המממ... את עיקר העלילה נראה לי שכתבתי לפני שנכנסתי עמוק לרומח הדרקון... (אם כי את רוב חלקי המשחק האחרים כן כתבתי בזמן שאני קראתי ברצף הרבה ספרי רומח הדרקון).
באיזה מובן אתה מתכוון שזה מזכיר את זה?
[quote=LordAbizi;1323428]המממ... את עיקר העלילה נראה לי שכתבתי לפני שנכנסתי עמוק לרומח הדרקון... (אם כי את רוב חלקי המשחק האחרים כן כתבתי בזמן שאני קראתי ברצף הרבה ספרי רומח הדרקון).
באיזה מובן אתה מתכוון שזה מזכיר את זה?[/quote]
לא יודע פשוט באמצע הקריאה עלו הרבה קטעים בראש שנראו דומים לקטעים שזכורים לי מספרי רומח הדרקון שקראתי.
יש סיכוי שזה פשוט אני והשיגעונות שלי.